Крокодил живее с автомобилна гума около врата си

Крокодил с автомобилна гума около шията си от повече от половин година живее в река в Индонезия.

Обратно в новината

Коментари - Крокодил живее с автомобилна гума около врата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да продължа още малко с иронията в алегорията. Крокодилът умира или е очевидно запътил се натам, в смъртна опасност се е вкарал, но представлява смъртна опасност и за невнимателните с и около него и неподготвени и дори нехаещи от сблъсък с крокодили обикновени, нормални хора! И дори и хората да ги е СТРАХ от съприкосновение с него и да искат и да се чудят как да му помогнат, ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ С НЕГО без да го убият (защото е защитен, тоест изчезващ вид като ...) или без той да ги погълне или нарани! Между другото някой да си спомня с какво оцеляват и се хранят крокодилите и за крокодилските сълзи, с които поглъщат жертвите си! Човек много може да научи от природата, ако иска и има очи, а не гледа как да а използва (и изсече горите или застрои морените и брега) за пари...

Веднага се набива на очи алегорията с българското блато с алигатори (или крокодили)-дори сега е актуалн, че опасен рецидивист с този прякор са го освободили (махнали са му гумата). Вижте: Крокодил с автомобилна гума около шията си от повече от половин година живее в река в Индонезия. Той, обаче, продължава да расте и рискува да се задуши, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Властите се затрудняват да спасят влечугото, което е от защитен вид и се е превърнало в местна атракция. Ако олицетворим крокодила, който много е наедрял и надебелял през последните няколко години със символа на мафията в Пеевски, на когото кукловодите отредиха тази роля а той с охота я прие и я играе и си е повярвал..., то гумата са очевидно кръговете и обръчите на ДПС, ГЕРБ, БСП и останалите, които са в странна борба и единство на привидните противоположности поради същите родители (крокодили), както и парите, активите - вкл. Слънчев бряг и Черноморието, сега са зейнали да глътнат и Пирин през лакардиите за втори лифт и колко били загрижени за скиорите и хората,...) и сега когато заграбеното вече започва да ги души и задушава, на помощ като последен пристан разчитат на европейските РЪКОВОДИТЕЛИ И ЧИНОВНИЦИ - кариеристи (обърнете внимание, не европейските граждани и народи!) Да видим сега как се спасява крокодил пред очите на всички, как се реже гумата около врата му!

Да му е обица на ухото (гума на врата) къде си вре гагата.

,,..Крокодил живее с автомобилна гума около врата си..,,??? пък ние си имаме един ,,крокодил,, мутренска порода дето влиза и излиза по затворите...!!! нищо не може да ни учуди...!!!

Стилно животно - с гердан!

любител на високите скорости...!!! да внимава с ,,дърветата,, покраи реката...!!!

Айде сега и крокодила ли трябва да мисля? Нарежете го на чанти и калефи за телефони, какво толкова?

Къде са богатите западни организации за защита на животните , да вземат да помогнат на горния крокодил?

Кроко рокер.

Казва се крокер.

Това е гума от мотоциклет. Дано да я махнат, че се мъчи животинката.

Ако Природата можеше да говори, сигурно би казала само едно изречение-"Най-голямата ми грешка беше, че създадох човека, най-вредното, най-вредоносното от всичките животни на планетата!!!"

Съмнявам се. Човека е най-гениалното творение на природата, но неизбежно си има и своите недостатъци.

Абе, гениално, гениално, колко да е гениално творение...дотук човекът е унищожил до крак хиляди видове други природни творения и продължава "успешно" да унищожава всеки ден!

не може да създаде виждащо същество с живот в себе си ...нещо Живо може да създаде друго живо ...

това е идея за наште политици,като ги изберем да им наденем по една гума на тънките вратлета,да ги видим след това как ще лапкат

Подкрепям предложението. И след това да ги пуснем да плуват по Дунав. Ще бъдат български крокоди от рода crocodilus bulgaricus. Още един повод да се гордеем, че сме българи!

Що по Дунава, пуснете го по Марицата

нов тунинг баце,крокодилска джанта

Само Стив Ъруин можеше да помогне ама почина.