Индия с рекорд - 7,5 милиона ваксинирани за ден

Досега по-малко от 5 на сто от населението на Индия, което е 1 милиард и 300 милиона, са напълно ваксинирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след двеста дена могат да ваксинират и бангладеш , а ние от толкова време сме на 14%.......

НЕВЕРОЯТНО, ФАНТИСТИЧНО, БОМБАСТИЧНО, ФЕНОМЕНАЛНО

Каца, а ние до къде сме?

Е сЯ! Нашия министър е специалист по пенсионирането, не по ваксините! Даже май е и антиваксър, затова от ЕС ще ни правят ваксинационна програма!

Чудим се още кой да е пръв на уволнението. Балтов или Мутафчийски.

ТРЗ специалистът се чуди кого да пенсонира

тия или ще се редуцират до милиард, или ще са гмо бум

Не разбрах как ги мотивираха? Или принудително?

Браво едно индийско селце е това.

им е дал жега. Като почнат да измират хора покрай теб по особено мъчителен начин дори на говедо като теб може да дойде акъла. Нищо не сте видяли тук и затова ви е широко около врата. Там малцина получават каквато и да е квалифицирана медицинска помощ и още по-малко болнична. Като е достъпно за всички това е лесно да търсиш кусури и да се глезиш.

от цяла България с децата барабар.

все едно седем и половина българина .

Първият ден от зелените пътеки в Индия. Всъщност въвели са залени пътеки. И сега както и в България инфекцията бързо ще затихне. Това беше гениално хрумване на Ангелов и Бойко. Тогава го направиха за да не хвърлят ваксини, но се оказа най-правилният начин за ваксиниране -- ваксинираха се активните хора с много контакти. Индийският щам заразява с вероятност 1/7 при контакт. Ако ваксинират всички, които имат повече от 7 контакта (на затворено, повече от 20 минути), то заразата ще се ограничи и намали. А това са около 7-8% от населението, но не са най-застрашените да умрат.

Най-качествено мотивира Неволята. Когато за месец с пневмония умрат 5 човека от селото, а обичайно по такава причина умират 5 за две години, заради всичките видове грип взети накуп... Без да са ги тествали, без да са ги регистрирали, без да са получили каквато и да било специализирана медицинска помощ... Какво ти остава тогава?

С такива темпове току-виж след 2 седмици настигнат Великобритания по брой заболели на милион население, защото сега имат 2,5 пъти по-малко. Тогава ще ни го обяснят така: "Тези индийци, които пренесоха "индийския вариант" в Англия са се върнали и са донесли "английския вариант" в Индия. А всички знаем, че той е много страшен :(((" https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2021-06-17&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=IND~GBR~BGR~AFG~KOR