Индия с рекорд - 7,5 милиона ваксинирани за ден

Досега по-малко от 5 на сто от населението на Индия, което е 1 милиард и 300 милиона, са напълно ваксинирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С такива темпове току-виж след 2 седмици настигнат Великобритания по брой заболели на милион население, защото сега имат 2,5 пъти по-малко. Тогава ще ни го обяснят така: "Тези индийци, които пренесоха "индийския вариант" в Англия са се върнали и са донесли "английския вариант" в Индия. А всички знаем, че той е много страшен :(((" https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2021-06-17&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=IND~GBR~BGR~AFG~KOR

все едно седем и половина българина .

Браво едно индийско селце е това.

от цяла България с децата барабар.

Не разбрах как ги мотивираха? Или принудително?

им е дал жега. Като почнат да измират хора покрай теб по особено мъчителен начин дори на говедо като теб може да дойде акъла. Нищо не сте видяли тук и затова ви е широко около врата. Там малцина получават каквато и да е квалифицирана медицинска помощ и още по-малко болнична. Като е достъпно за всички това е лесно да търсиш кусури и да се глезиш.

Първият ден от зелените пътеки в Индия. Всъщност въвели са залени пътеки. И сега както и в България инфекцията бързо ще затихне. Това беше гениално хрумване на Ангелов и Бойко. Тогава го направиха за да не хвърлят ваксини, но се оказа най-правилният начин за ваксиниране -- ваксинираха се активните хора с много контакти. Индийският щам заразява с вероятност 1/7 при контакт. Ако ваксинират всички, които имат повече от 7 контакта (на затворено, повече от 20 минути), то заразата ще се ограничи и намали. А това са около 7-8% от населението, но не са най-застрашените да умрат.

Най-качествено мотивира Неволята. Когато за месец с пневмония умрат 5 човека от селото, а обичайно по такава причина умират 5 за две години, заради всичките видове грип взети накуп... Без да са ги тествали, без да са ги регистрирали, без да са получили каквато и да било специализирана медицинска помощ... Какво ти остава тогава?

тия или ще се редуцират до милиард, или ще са гмо бум

Е сЯ! Нашия министър е специалист по пенсионирането, не по ваксините! Даже май е и антиваксър, затова от ЕС ще ни правят ваксинационна програма!

Каца, а ние до къде сме?

Чудим се още кой да е пръв на уволнението. Балтов или Мутафчийски.

ТРЗ специалистът се чуди кого да пенсонира

НЕВЕРОЯТНО, ФАНТИСТИЧНО, БОМБАСТИЧНО, ФЕНОМЕНАЛНО

след двеста дена могат да ваксинират и бангладеш , а ние от толкова време сме на 14%.......