Индексът за възприятие на корупцията ни отреди последно място в ЕС

Според "Прозрачност без граници" делим дъното с Унгария и Румъния, в световен план сме 69-и

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да сме първи по корупция през последните 20 години, но това не спира еврофондовете и никой не ни притиска да правим каквито и да е институционални промени. Оттук явно корупцията е под евро чадър.

Оня ден дъжда беше виновен, по-преди скалите, след това снега и зимата, преди това протестърите-лумпени, по принцип комунистите, Путин и дъртите, сега кой е виновен за тая новина?

Трябва яко писане до Евроинституциите да не се превеждат никакви пари по ковид на България ,докато не падне от власт крадливата пасмина ГЕРБ.

Кво, кво е туй индекс за възприятие? За корупция знаем - ние я живеем.

Лъжат! Асоциация "Прозрачност без граници", ЕС, ЕК, ЕП и цяла Западна Европа са комунисти. Нинова ги е купила!!!

Когато правителството може да те задължи да консумираш продукти от фирми като маски, тестове, дезинфектант и ваксини, ТОВА Е КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ!

Мерят корупцията с възприятия. Буклук.

Тия индекс е пълен ташак. Питат хората дали мислят, че има корупция и понеже е национален спорт да мрънкаме и обясняваме, че сме най-голямата дупка на света, те естествено казват как всичко е “корупция”. Този индекс просто трябва да се прекръсти на “индекс на националния нихилизъм”.

Какво е "Корупция" - получаване на нерегламентирано предимство срещу заплащане. Класически пример за телефонна измама: Мамо, блъснах човек, дай 5000 лева на полицая да ме оправи! И хоп 5000 лева политат от балкона. Реален живот - удрят ти детето и виновния се измъква- Абе няма ли закони в тази държава??? Корупцията ще се развива защото е в душите ни. Когато се научим да търсим равенството по между си и тя ще изчезне. Другото са легенди...

някой има ли да се съмнява, че с тези тикви в управлението сме водещи по корупция. Няма как да си последен или почти последен по всички социално-икономически и образователни и всякакви критерии и да не си водещ по корупция. Ами в здравеопазването само се наливат 5 милиарда от каса и бюджет и още толкова от джоба на хората и кво. Към 10 милиарда лева и пак нищо. КАк става така? ПАри има, а все последни и то все по-оследни. Корупция. Осавка тикви гробарски. Оставка патриотаци. Добре, че Валери Симеонов ми показа среден ръст. Той ако знае как го попържам завалийката. Сърбите ми завиждат за псувните даже.

Македонците са виновни! Е те точно с тая мантра, маскират другите си измами.Проклетниците му мръсни.Подхвърлят семки и бонбонки в публичното пространство, за де не се говори за важното.

Ха ха, ами Унгария не играе по свирката на Сорос...,Румъния си я знаем, че е циганска държава...И вероятно цифрата 69 много им е харесала....Виж в Америка, те дори не зноят думата корупция и са чисти като сълза...

и Путин, и Навални , и Байдън и Бил Гейтс и целия световен империализъм..

то и с чекмеджета да я мерим пак сме водещи.

Значи сме ПЪРВИ по корупция. Хвалбите да почнат сега!! Лекции, четене на доклади по поляни и мегдани! Инспекции! Монолози, Дипломи и награди.

Националният нихилизъм ли побърза да направи основен ремонт на пътя при Своге, дни след ужасната катастрофа? Пак ли той продължава да дава поръчки на същите фирми?

Корупцията само в здравеопазването опапва 10 милиарда лева и нищо. Образованието също. Тотално последни.

краля слънце Бойко "Не можем да се справим с корупцията, тъй като такава няма. Няма как да се справиш с нещо което го няма. " хаха

Що бе,след като фатмака може да уреди любовницата си с два договора на работа на едно и също място и да и даде безплатен апартамент а като "първа дама" да има доходи от незнайна работа защо като гледат хората как резидента действа и те да не вземат пример от него ......така ни научи комунистическата власт,само по шуробаджанашка линия да се оправяме и кой колкото може да крадне от общото

E kak ще приказват такива неща за управлението на ГЕРБ?

Ами само човек да погледне президента как си е назначил любовницата , оня полицай глобил баща му за пътно нарушение и катастрофа вече е безработен, боклуджийската мафия как предлага посланици ... и си вадят изводите. А къщите за гости Йончеви.. КТБ , и БНТ.

надигнатото трасе на метрото пак е корупция. Що? Щото Трейс груп го е правила. Крадат 2/3 и влагат 1/3. Късмет, че не стана като Своге. Гробарската сган нещо се правите на ощипани. То умен гербаджия няма ама не се правете на улави чак пък толкова. Корупцията ни държи последни в ЕС.

много малко и слабички са ти примерите!

според КОИ бе ОФФФФФФФФФ,от една измислена агенция на сорос ли дето само главния прокурор и пречи а съдиите са ангели......айде бегай У леву червен педал

Индексът за възприятие на корупцията ни отреди последно място в ЕС С други думи българинът има все по-малко усещане за корупция. Демек - цъфти и вържем борейки корупцията..ха.ха.ха.... И веднага първото изречение в "новината" е: България е на последно място в ЕС по ниво на справяне с корупцията. Ама вземете го напишете като хората бе безобразници! България е на ПЪРВО място в ЕС по ниво на корупция!

държат парите и ги разпределят! Всички знаем КОЙ е в тази роля. Но корупция няма,има само усещане за такава И държава няма,и прокуратура няма,и гражданско общество няма

Казвал съм много пъти-ГРОБАРИТЕ ЩЕ ПОГРЕБАТ ВСИЧКИ КОМУНОИДНИ ОТРЕШПКИ ЗАВИНАГИ-за това сме им давали мандата до сега и са на път да го изпълнят та тече последното ви време червени макаци!!!

схема на дпс-герб

Ква социалистичческа власт бе керпеден гробарски? Пак ли Сталин и Ленин са ви виновни на гроб, че алчността ви е безкрайна и крадете без мярка. Президента ако беше в крачка Гешев щеше да го скъса. Замисли се. Погледни на суджуклията Боко чекмеджето.

нещо кофти ти се получава май доноснико тъп,все така ще за вас та който не свикне си заминава

ами с какви пари Нинова изучи синът си в САЩ и сега има фирма в която дъщерята на Цветанов - Гергана получава месечно 30000 долара... Как Курумбашев има апартаменти в Брюксел и Виена.. ..искаш ли още че ще задръстя сайта.

Без съдебна система за къде сме се запътили?Просто за никъде.От зле към по зле ,а тези писания и сравнения не ги плашат.Парите са окрадени и са при тях ,с тях купуват всичко.Даже и това ,че сме в ЕС е порочно извършено.

При условие че държавния апарат е над 600 хилади души.. какъв да е индекса. Мечтата на всеки е да държи в ръка ПЕЧАТЧЕТО от което зависи нещо. Това веднага се превръща в пари... и така е завинаги. Не може да се махне или да се изкорени.. правосъдната система е такава, че нямаш шансове.

Да излезе лозанчо съдията на прокопиев , и да каже как пускат убийците предсрочно и колко им плащат от хелзинския комитет на сорос за това

Борисов Горанов Томислав Дончев Валери Симеонов Красимир Каракачанов Делян Пеевски Ахмед Доган Щото нали все искате имена - дадох ви ги имената. Делян Пеевски вече владее всички държавни дялове в дружества с държавно участие - герб - демек Боко тиквоко наскоро му ги даде през една новосъздадена агенция. Цинковата кофа само помага през парламента - тя е толкова проста, че даже не е разбрала какво е станало.

Мога да кажа само едно нещо: "Те са прости, вие сте още по-прости, и - затова ви управляват".

Корупцията е в изпълнителната власт и прокуратурата.

Корупцията си ни е добра, тя! Иначе как ще станат на'ще работи! Иначе зор! За конът е за кон! Лъвовете се оправят и без него! Затуй ни трябва корупция! А нашта корупция е била корупция, е корупция и ще бъде корупция!

Колкото по близо до просия , толкова по бедни и корумпирани

Съдебната ни покварена система осъди ли поне един политик или крадлив богаташ на затвор в последните 30 години? НЕ! Какво промени ГЕРБ в последните 13 години управление,вкараха ли някой в затвора - НЕ! Само пиар акции и медии и това е,в затвора няма ни един,нито един!!! Един вид всичко е баси цирка! Къде се покри Главния прокурор,нали ловеше олигарсите,защо ни един не е в затвора,защо не разследва прехода,като обещаваше,беше започнал приватизацията и накрая се покри и никакъв го няма,няма и разследване на приватизацията,защото всичко това бе поредния цирк!

Благодарение на ГЕРБ, България се издигна в класацията за корупция. Преди бяхме последни в ЕС,а сега вече и Румъния е при нас.

до сега няма нито един осъден за грабежа на банки и държава , за откраднатите лични спестявания на хората от червените мародери.Я кажете има ли осъде кредите милионер от 1997г, то времето на Луканов , КТБ при Орешарски...

Затова ли сте против Гешев че човека почна да рови всичко за криминалния преход..ха.ха

ви на гробаджиите разпраните от кражба задници. Нацепиха ви се тумбаците от речждане и сега вони тикво проста.

А нещо за корумпираните избори в америка?

ГЕРБ,Гешев и ДПС сме оръжието срещу комунистите и корупцията. Премиера Борисов е нашият ангел хранител.

Възприятието ми за корупция е много силно. Обаче чувствам, че ако изберем изгонената от собственото си правителство за корупция Корнела, корупцията ще изчезне. Също за Цвъко гуминетката - ако го изберем, корупция няма да има. Квото било, било, асансьорите и апартаментите остават в миналото.

Заради мутрите бобокови в президентството е така

Делян Пеевски ограби КТБ. Него кой може да го бутне? При сегашната власт - ами нали той точно е властта. Боко тиквата му е солташак и скоро ще го разбере. Хахахахахаха. На изборите. Олигарсите на бита карта няма да залагат.

Той Мзната Кратуня не е разбрал, че е коруоцията е проблем. Затова така му се получава