Всяка 10-та жена над 30 г. стига до ин витро клиника

Все по-често пациентки на ин витро клиниките са жени над 30 години, които имат проблем с ранно изчерпване на репродуктивните способности.

Обратно в новината

Коментари - Всяка 10-та жена над 30 г. стига до ин витро клиника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реклама на клиниката и лекарката! До ин-витро се стига не само поради женски фактор съотношението е 50-50 Ин-витрото е решение за много двойки,и то не цигани! Успех им желая! Нека се раждат повече българчета!

Глупости, просто докторът си прави реклама на един вид изследване. То просто боде очите!

Нема проблем, избирателките на ГРОБ раждат на по 12-13 г. и докато стигнат 30 вече са осигурили цяла избирателна секция за нашата партия!

Нали искахте "модерност"?! Ето докъде води изкуственият живот, базиран на изкуствена икономика, свободията, животът в гетата, съвременната "медицина", която лекува симптомите, но не и самите болести - животът в "кошер" - и т.н. Баба ми се е омъжила на 35 години, родила е 5 деца, последното на 49 години. Нито е знаела какво е ин-витро, нито какво е аборт, нито болести е имала, нито е носила дънки и прочие. Ами какво ще правите с изкуствените деца, създадени по метода ин-витро? Дали ще са жизнени като другите? В природата няма бозайник, който да се размножава ин-витро.

Я се връщай в 16 век бе,динозавър!

Струва ми се, че вие - изкуствените хора - сте динозаври. Няма и един ден да оцелеете сред природата. Ами, тези ваши изкуствени деца, дали и те ще могат да оцелеят един ден без стъкления буркан, в който живеят. Динозавър... Да еа тъпата птка смотана!!!

Я се виж ти, бе - безплоден мутант!!!

Ей,природния,ако ти нямаше възможност да имаш деца щях да те питам дали така щеше да разсъждаваш!!! Науката дава надежда и възможности; не очаквам някой умник,който не се е сблъсквал с такъв проблем да прояви разбиране...

Така е, алкохол,цигари,наркотици,стероиди...днешните момчета не мислят за бъдещето.

Напротив и безразборния секс има значение - предават се всякакви болести.Отделно нелекувани възпаления,аборти и т.н. Жените не спортуват, нямат хигиена, навици...жените днес практикуват единствено спорта : Хвани си чичко с портфейл, че да не работиш!

Да прибавим процента на мъжете с лоши показатели в спермограмата!

Псалом 127( по слав.)

Безразборния секс преди брака води до тези безплодие в голяма степен

10% имат преждевременна яйчникова недостатъчност друг път. Д-р Владимиров да си отвори учебника - там пише от половин до 1% имат преждевременна яйчникова недостатъчност. Вие ще изкарате жените със стерилитет в България повече от жените в България въобще. Или искате по 10 000 лв. на ин витро опит. За сравнение в Германия се плаща по 4 000 лв., а в България сега е 5 000 лв.

Каква наследственост бе симпатяги?Някой направил ли си е труда да установи тези жени колко пъти са ваксинирани,с какво са ваксинирани и против какво.Когато това стане ще се разберат причините за безплодието на младите жени. "Невежеството е причина за всяко престъпление!"

Симпатяго, излез от филма! България си има задължителен имунизационен календар, който важи за всички - така че няма как да оправдаем безплодието на 10% от жените над 30 години с него. Просто прекалено дълго си седял в бг.мама май.

Семейство или кариера ? Това е основния въпрос. Съчетаването между двете води до провал и в едната и в другата област.(много работа, малко време за семейството, същевременно отговорностите в семейството пречат на работата).За това хората предпочитат така - първо едното(кариерата), после другото(семейството)Това изглежда е най-добрия вариант, но според нас - природата не мисли така.

Каква наследственост, като направят по 5-10 аборта до 30-годишна възраст, плюс неизвестен брой възпаления на всичко, свързано със забременяване, и като се има предвид стреса и страховете, които самите лекари постоянно раздухват, чудно е как изобщо някои забременяват без ЕКО. Културата на половия живот е под всякакви стандарти, както на момичетата, така и на момчетата, и с безразборните връзки, извратените моди на голи коремчета и кръстчета, сами си съсипват здравето, а накрая, като ударят тридесетака и се закротят някъде, се сещат, че и деца трябвало да се раждат. Да, ама не. И хайде по клиниките да пълнят гушите на търгашите от "медицината".

Именно!

Има резон в думите ти, но и говориш на евалата. Нещата са сериозни и то не поради причините описани от теб. На времето жените също са правили аборти и то не по един, а са раждали не едно дете. Говоря за жени на по 50-70 год. А за днешните проблеми в тази област има и мъжки фактор. Тъй че айде да не анатемосваме жените просто така, за по-лесно.

После, лошо правели циганетата дето раждали на по 15,16 годишна възраст, а българките правели аборти и кариера.На ви циганска държава, а като ги и изучат и интегрират, ще ни управляват след десетина години - това ли искате?