Запорираха имоти на бизнесмена Росен Чолов за 521 000 лв.

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество запорира имущество на стойност 521 000 лева на бизнесмена Росен Чолов.

Обратно в новината

Коментари - Запорираха имоти на бизнесмена Росен Чолов за 521 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ba si i groznata otvratitelna kuha leika...te takova jivotno nema...jiva smart....dano ne q sreschtam nikoga...

Kato se jenis za pari taka e

обвинен в сводничество и трафик на жени ... ... сам ли провежда интервютата на работничките ? а па тая се издигнала от работничка до "съпруга" - голем талант требе да има кво ли е правила на кастинга !?

Тази ли беше, която щеше да вади България от демографската криза ? То лошо няма но Мелани, Натали и Уилям български деца ли са, или пък Чолата не е българин?!?

Из непубликувано издание на съвременния български език бизнесмен=сводник и/или наркопласьор, модел и актриса=жрица на любовта, особено на платената.

Бре, бре..Иренчето не е лоша!!!

Пичка, та дрънка ;-)))

След 4 дЕца, кое ли и дрЪнка?

Принципно - да, но снимката не дава информация за 100% от параметрите на обекта.

Чолата уреждал ГЕРБ-аджии със секс! Обвиненият в сводничество Росен Чолов-Чолата е уреждал партийни функционери от управляващата партия със сладострастни момичета. Това става ясно от негови разговори, които били прихванати със специални разузнавателни средства по време на продължилата над 3 месеца разработка. Магистратите прекрасно знаят кои от хората на Бойко Борисов са ползвали услугите на Чоловите гърли, но не смеят да ги привлекат към наказателна отговорност, поне докато не паднат от власт. Любовчиите от властта, обаче тръпнат от ужас да не видят имената си в средствата за масова информация.

Повече подробности четете в новото издание на опорните точки. Главен редактор - кака Моника. Поне БСП не можем да ги обвиним, че са използвали платени какички, виж ако е имало и момченца, ситуацията е съвсем друга.

....ИМА ЕДИН,ВИКАТ МУ ..."СТОТЕ МАНИКЕНКИ"...Ицо май беше...Сираков...Освен,че го възприемам,като набор (визуално ),а бе нищо друго не зная за него.... Бил "БИЗНЕСМЕН" ...КАКЪВ БИЗНЕС ВЪРТИ,познавам много наистина трудолюбиви и почтенни предприемачи(много от които фалираха),но знам,че всяка вечер се връщат при "лелките" си в къщи,лягат грохнали,а сутрин рано палят колите и бягат по задачи...спасяват положението !!!! Този ни криза (икономическа) го лови,ни..."критическа"...кога работи,прави "БИЗНЕС",като само го гледаме по жълтите "СВЕТСКИ" хроники.... И какви заплати дава на ..работниците си (ако изобщо има такива ).... И КАКВИ ДОХОДИ ДЕКЛАРИРА ПРЕД НАП И ...ПЛАЩА ДАНЪЦИ... Никой не казва....Ако някой знае,нека ме ..."светне"....

''ОПЕРАЦИЯ'', ала Косьо Самоковеца.... Жената На Косьо си върна всичко ,даже и осъди ---''богата'' ни дРъжава. Всичко се поФтаря...

Страхотно Заглавие и още по-страхотно Обезпечение ! Запорирали къща, която е купена с Кредит и банката ще си я вземе...хахах Това поне е сигурно, защото дали ще бъде осъден за друго е под въпрос....смешки

Доганов, Банкянската тиква, Станишев, брат му, ТИМ и подобни.. тях кога? Най-вероятно никога. Този му взимат имуществото, защото най-вероятно е попречил на някого или не е платил на когото трябва. Комисията за отнемане на имущество е един орган за репресия на неудобни някому хора с пари.

ами то всички бизнесмени са такива червени мафиоти

каква артистка е тая по-точно,че не разбирам.не е заваршила витиз ,сабрала се да живе с тоя на 15 години / нещо не сам наясно артиска или нещо друго е/а и продалява да живее с тоя сутениор /за юрналята бизнесмен - ха ха ха и артистка ама,че сте смешни и не ми пускаите мнението,че садаря обиди/

престанете да наричате всички сводници,сутеньори,наркодилъри и всякаква измет "бизнесмени" това е обида за интелекта.Това е говра с българите.Трябва поне малко и фейсконтрол.Тоя е ясен само от един поглед.

Истинските жени при истински мъже отиват, кое не е ясно.

"Ирена Милянкова, българска актриса, Родена: 27 февруари 1986 г. (28 г.) Разград, България" "Ирена Милянкова бута количка с 2-годишния Филип Себастиан и до тях са по-големите - 11-годишната Мелани Роуз, 10-годишния Уилям и Натали Роуз, която е на 5 годинки." БРАВО НА ТАКИВА БЪЛГАРИ с повечко деца, пък и красиви!!! (въпреки малко странните им за България имена ;-) Дерзайте БЪЛГАРИ, търсете красиви жени, ДА ВЪЗРОДИМ НАЦИЯТА!!!

смешник

Нация се възражда с ум. Красотата е генно поледствие от интелект. Наследеното от поколения истински българи в случая се прахосва от една простакеса.

Предпочиташ циганета, вероятно?

Много се нервя дето лепите тоз етикет 'бизнесмен' на всички боклуци. Колкото този сводник е бизнесмен,толкова и Станишев е пролетарии,щото няма един работен ден в живота си.

АМА ----ВРЕМЕННО!? .....,след което Чолов получи ИЗВИНЕНИЕ ,от Бг-съд.система ,а България ще бъде осъдена за пореден път ,.......фъф Страсбург. ТАКА СЕ ИЗТОЧВАТ КИНТИ ОТ ДЪРЖАВАТА ,...26Г.

Т.нар. 'българска' секция в Страсбург ---> Е на Работната Маса. (д-и-с-е-к-ц-и-о-н-н-а-т-а)

А онзи мутрафон, кмета на Тетевен май го забравихте.

ТОЯ Е БИЗНЕСМЕ, КОЛКОТО АЗ СЪМ КОСМОНАВТ!!А ИРЕНЧЕТО, НЯМА ДА СКУЧАЙ ДЪЛГО.ЩЕ ИМА КОЙ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА КАТЕРИЧКАТА И!!!!

То и ТЪЙ и ТЪЙ, на 28 е, вярно, ама колко ли е останало от КАТЕРИЧКАТА след 4-тото?

Ти си последният, който не е разбрал, че Плевнелиев е готин и богат българин, който се оказа със 100% платени данъци и без офшор при това. Всъщност от това пищят комунистите, защото им разваля стеротипа, провокира бездарието им и примерът му показва, че е възможно да живееш като човек, вместо като скот, както са свикнали уродите.

Защо Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество,работи само при определени хора,а такива като Плевнелиев и Цветанов НЕ,ЗАЩО?

.....защото няма основание за това!

Приятеля на фикусчето, твоя шеф.

Защото не работи и по Моника Станишева , по Доган ,по Емел Етем, по Пеевски и ,,,, и т.н. и т. н.

Защо не сложите негова снимка,материала който сте писали е за росен чолов,а не за съпруга,брат,баба и т.н.

И ПРЕЗ 90 те години беше гот да си спортист-сик вис идр боко тиквата и сега също нищо ново под слънцето

Искаме същото запориране и на Росен Плевнелиев,и пълна проверка на Имотите му във България и Гърция,със какви пари са купени,и как са придобити:)Ц.ц Малее пред Плевнелиев по имоти.

Москва ли ти плаща кажи си?

.....защото няма основание за това!

Моника Станишева, г-жа Дивизиева, Сер=гей, Делян Пеевски, Олигарсите на БСП, Успелите от ДПС, парите на Сидеров и харем и тн

дръж се за опорните точки на лудата кучка като не можеш да пазиш равнонесие

А другият Росен, КОГА?!?

когато ти цъфнат налъмите

ПОЧНАХА ДА ЦЪВТЯТ, при този дъжд и температури ;-)))

Защо нашите медии продължават да наричат бизнесмени някакви типове, за които се знае само, че са сводници и трафиканти?! Някакъв легален бизнес имал ли е този съпруг, или председателството на някаква си федерация е било достатъчно перде за всичките му престъпления?! Че то много лесно било, бре, аз защо се пънах да уча?! ... Аааа, то беше по друго време, когато образованието и личните качества имаха някакво значение, а не в сегашното, когато има значение дали си се съблякъл пред нужния чичко и медия, и колко успешен сводник е личният ти покровител ...

Трябваше да пише Росен Плевнелиев,много щяхме да се зарадваме на тази тема.

Или Росен Петров, например.

Пропусна Мониката и Станишев.

Запорираха имоти на бизнесмена Росен Чолов за 521 000 лв. В България по-известните бизнесмени са или борци, или ръгбисти или най-обикновенни селски мутри, с приятелки манекенки,актриси или чалгаджийки, които по-скоро имат визията на компаньонки.

Дай Боже все такива хубави новини! Такива бизнесмени заслужават и по -голямо внимание от страна на прокуратурата.

А котинката, навела главичка и мисли за уискас, ама като за нея. А вуйчо, като е бил слабохарактерен да се овътри с курволяк, ще му търсят заместник. Ами така е, падна ГЕРБ и започнаха да изплуват медузите на милиционерите и все от някакви федерации изскачат. Как така не се намери един откровен бандит- безработен с три деца и загробваща ипотека и краден голф - истински гангстер?

Никъде не прочетох какъв точно е бизнеса на въпросният господин!Изглежда си е обикновен сутеньор.

Е и това е бизнес, макар и незаконен, но с клиентела от "законната" политика.

...а как ще си гледа сега децата тази Миленкова....

Ще си намери нов донор ;)

Бутафория... сводник и трафикант на жени, а те му търсят несъответствие от 330х.лв. за 10 години = по 33х.лв на година. Нали на всички ни е ясно, че му повдигат такова обвинение за да го оправдаят!!!

Ах, уетьетьи бизнисьмьеньi ... ('нашей' партии спецНазначеньi)

Съсела, ще ги освободи от страха от ГЕРБ!