17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е, че платформи като тази им дава поле за изява. Пълно е с неудачници, и помнете, сметката винаги идва!

ХИВ и СПИН са две различни неща.

четете the bulgarian times

поредните брътвежи целящи паника. даже някой вече говорят с КОВИД се заразяваш и със СПИН и само ваксината е спасение. а предните мутации защо бяха бе "специалисти". когато се разви англисйкия "делта" всички твърдяха колко е заразен и смъртоносен и едва ли не щяхме да измрем до няколко месеца ако не се ваксинираме....пък то не умряхме. нито се ваксинирахме, нито умряхме. тогава пак ли СПИН беше виновен. винаги се появява някой Юда и почва да говори как "яко ще се мре" и се надява да си изработи 30 сребърника.

Идеята на ваксината беше колективно да изградим имунитет и да спрем мутациите. Enjoy the ride!

щом и спинс се намеси... за него немаше ваксина май... е сега само нещо с наченки на ебола требе да пуста и сме дотам

Масов народен ефект на Дънинг-Крюгер и тук под новината. Да, възможно е, както казва лекарят. В Африка са с младо население, в сравнение с Европа средната възраст на населението е почти наполовина, много заразени с ХИВ, и има логика. Единственото послание е, за бога, ваксинирайте се, за да не му давате толкова голям шанс на вируса да се вихри.

Сега вече ще стане интересно. Ще се делим на ваксъри антиваксъри и мутанти.

Отваря се ниша за нов политически проект.

Хората с ракови заболявания също са с отслабена имунна система, както и много други.

Разликата Оман е че болните от СПИН прекарват съвсем леко заболяването. Имунната им система не го ликвидира ѝ се превръщат във фабрика за вируси. Разликата обаче, че не е необходимо да те боцнат в Дупница с кожената спринцовка. Достатъчно е да те цункат в градския транспорт. При натискане на спирачката. Или при потегляне с мръсна газ (да не се чете с "ъ.")

"Вирусът може да се репликира в продължение на седмици у хора с отслабена имунна система, каза Уоцл." Абе всички знаем за един дето се криеше последните седмици. Точно с тези характеристики. Е, може да е и колективна работа на всички експерти на Кацата. Те всички май отговарят на описанието. И са специалисти, няма съмнение.

ХАХАХАХ По - голяма простотия не бях чела чесно!

Сигурен съм че си чела.

Защо след като не можете да отговорите на съвсем елементарен въпрос относно непрекъснато използваното от вас словосъчетания фарма-мафията сте тръгнали да развивате безумни теории???? Не разбрах защо също така при ваксинираните с детските ваксини не се проявяват мутации на разните болести, не стават разпространители на същите тия болести. Както и не можах да разбера защо до момента никой не е получил имунитет към сезонния грип. Тъй като според друга от вашите безумни теории като те боледуваш от ковид получаваш вечен имунитет към абсолютно всички негови щамове. И за ония смешници долу-виждам че хем се величаете като най-умните хем не можете да отговорите на елементарен въпрос. И бързате да смените темата И бързате да говорите простотии. Всички бизнеси по света трепят милиарди загуби ама си траят заради фарма-мафията. Наистина ли толкова малко мозък има в главите ви или просто имате поръчки да изпълнявате?

Неграмотен боклук.

Ти като си грамотен защо не можеш да отговориш? Защото не е написано в норматива дето са ти го спуснали?

Не питай. Няма да разбереш.

Пиле събираш вземи да обясниш ти тогава. Ама май не можеш и ти бърка в здравето.

Най накрая някой коментиращ, който не се опитва да блесне с безумни и манипулативни теории, на които да придава 100% истинност и представяйки ги за неоспорими факти. Поздравления!

"Не разбрах защо също така при ваксинираните с детските ваксини не се проявяват мутации на разните болести, не стават разпространители на същите тия болести." - Защото едно от основните правила при ваксиниране е да не се прави по време на пандемия именно заради появата на мутации. Детските ваксини се поставят не случайно, когато всички вкъщи сте ЗДРАВИ. "Както и не можах да разбера защо до момента никой не е получил имунитет към сезонния грип." - Няма имунитет към сезонните грипове, но пък ти така признаваш, че цялата истерия е заради един сезонен грип така ли

Не се плашете от счупено вирусче ... заминава си! ... Пазете се от ваксинирани! ... Боднати са със старите потентни белтъци! ... И умната!

Много обичам когато лекърче се опитва да говори по въпроси от молекулярна биология... Все едно аз да му обяснявам как да прави инжекции.

имаш предвид?

Не знаеш как как се пише лекар, което говори за неграмотност, тръгнал си да коментираш непонятна за теб материя, както и за много други лаици, изказващи се наляво и надясно!

Не знаеш как се пише лекар, но се изказваш за материя, абсолютно непонятна за теб, а и за много други подобни профани, изяващи се тук!

Ти си толкова молекулярен биология колкото аз съм плочкаджия. От истински молекулярен биолог

Май въобще не мислиш, а само с глупости се занимаваш!

29 934 смъртни случая 2 804 900 наранявания след изстрели от COVID в европейската база данни за нежелани реакции !

За ваксинация става дума!

Я пак пробвай да кажеш, каквото искаш да кажеш, че не ти се получи.

Това не е официална статистика на ЕС, не пиши глупости. В тази база данни може да пише всеки и да регистрира случаи свързани по вереме с поставянето на ваксина/приемането на лекарство. Всеки случай се разглежда в последствие, за да се установи причинно-следствена връзка, чрез аутопсии, и т.н. В много от случаите, такава няма. Ако по време буря, излезеш да си прибереш офцете и те удари гръм, можем ли да кажем, че офцете привличат гръмотевици? По твоята логика, да.

Значи пациент 0 е заразил поне три континента. И да му мислят най-напред възрастните, а! Ако нямаше заговор, учените щяха да са на едно мнение по въпроса !!! Но толкова много лъжи потвърждават ,че този вирус е биологични оръжие !!! Сатани!!!

нещо общо с правото щеше да знаеш че най-съвпадат мненията на хората, когато са се наговорили. А в науката е нормално да има какви ли не теории. За учените също е нормално да не са на едно мнение. В науката обаче, както и в правото накрая заключенията се правят на база на доказателства. Добре, че очевидно не си юрист.

Значи, да спорим дали водата е мокра! Точно такива недомислящи третират ковид болните с антибиотици ,!!!!! Точно ТЕ уверяваха, че ваксинираните печелят свободата си, че не заразяват !!! Водата е мокра, а! Аман от философстващи Уикипедовци !!!

ама не се вижда това. Както казах спорове е нормално да има, но относно теории, а не относно доказани факти. Така че не съм привърженик на спорове, дали водата е мокра. Още по-малко съм привърженик да се обявява мнение, теория или емоционален изблик като факт, без да има доказателства. И съм съвсем несъгласен някой да ми обяснява, че водата е суха.

Самият факт, че не разбрахте репликата обезсмисля коментар, но все пак, точно това казах -НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ "СПОРИ"ПО АЗБУЧНИ ИСТИНИ !!! ИНАЧЕ, ДА ГОСПОДИНЕ, ЗА ИСТИНАТА Е НУЖЕН СПОРА, НО НЕ ДИРЕКТИВИ !!! благодаря

сте написал това съм разбрал. На база на неверни или неправилно възприети неща, правите още по неверни и неправилни изводи, на база на които заклеймявате някакви неведоми злодеи. Нищо общо ни с правото, ни с науката.

Понеже никой от привържениците на световната конспирация до момента не можа да ми обясни. Като Как така всички бизнеси и държави по света се съгласиха да търпят стотици милиарди загуби само и само фарма-мафията да спечели няколко милиарда? Ей това не мога да го разбера. И понеже гледам сте се събрали от гении нагоре все се надявам някой да го обясни ама и досега няма адекватен отговор. Още нещо дечица-вирусът не само covid не мутира в ваксиниран организъм. Противен случай И до ден днешен щяхме да имаме различни щамове и на туберкулоза и на полиомиелит и на всичките тия болести дето са в детските ваксини.

Но за да питаш трябва и да мислиш - било над въпроса, който си задал; било над отговора, който си получил! Всичко опира до Пари, Власт и Медии!

Другите бизнеси по света взети заедно няма толкова власт пари и Медии колкото фарма-мафията. Егати простотията.

След като се разбра, че ваксините не пречат на разпространението, сега новото пожелание е с намаления вирусен товар. Щеше да е много приятно да се сбъдва тази хипотеза, но статистиката от текущата вълна в западна европа я опровергава... И ако ваксинираните карат болестта много леко и дори безсимптомно защо отиват да си правят pcr? Защо в 80% ваксинирана западна европа затварят всичко поголовно и мерките са най-масовите и строги в света? При пролетната вълна, когато отново пада имунитета на населението, както през есента какво ще бъде обяснението... Това дали е конспирация или не ми е все тая. Прекалено малък съм за да коментирам влиятелните хора. Когато съдията даде дузпа, меси и роналдо не се обръщат да изкарат топката в тъч, а вкарват гол. Вирусът е дузпата, меси и роналдо са правителствата и влиятелните хора по света (някои ги наричат елит). Дузпата вече е материализирана!

Започвате с невярно твърдение. Понеже доказателствата сочат обратното.

Ваксината унищожава имунната система както СПИН. СПИН - Синдром на придобита имунна недостатъчност. Това е общото.

че си успял да разшифроваш абревиатурата СПИН не те прави особено компетентен. Нали знаеш? Така че НИЩО ОБЩО.

Търговците на смърт могат да пускат все по-гадни вируси, за да поддържат търсенето.

И защо според теб не си запазиха новият вариант за друго време, а го пуснаха точно когато стария вариант надигна глава в множество големи, развити и богати държави, и по тази причина интересът към проблема и ваксините е голям и без това? Защо не го пуснаха през лятото например?

Или просто пуснаха следващата версия, за да повишат търсенето на ваксини, че пазарът нещо взе да се насища?

Поначало ковидът си е манджа ит коронавирусни щамове и спин. Нищо ново под слънцето.

Напомням, че НИКЪДЕ ПО СВЕТА няма изолиран първичен щам, ПСР-се използва фалшиво, антигенните също, правят се пари за ваша сметка, тормозят децата ви без причина, всичко е гнусна измама с много сатаниснски цели. Не вярвате, ето ви да си видите сами 1:1..ДУКУМЕНТАЛИСТИКА. https://bit.ly/FallCabal17 https://bit.ly/FallCabal18 https://bit.ly/FallCabal19 Теста за Ковид е много повече от това което ви представят! - това не е шега! (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/PCR-is-more-k19FakeTest (ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution (ВИДЕО БГ СУБ) Вижте 1:1 какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност с прякор ваксина за ковид и ще схванете, че това е отрова с нано технология за тотално поробване и ефтаназия. ИСТИНСКИ ДОКТОРИ, ВРУСОЛОЗИ, ПАТОЛОЗИ и ПРОФЕСОРИ ПО БИОЛОГИЯ, ще ви го кажат, покажат, и докажат. https://bit.ly/VaccineInsideBlood Проф. Ботев - В България има лекарство, което е 100% ефективно срещу Ковид-19 -))) ей честито на набодените https://www.youtube.com/watch?v=59p_KJx3pZw Гледайте как напълно набодени ателти, съдии, младежи, лобисти за ваксини падат като круши и гинат и ще ви светне за какво са тези бойни препарати. https://www.bitchute.com/video/zEGYteMUgYQP/ https://www.bitchute.com/video/O3DhSDQAZ3cb/ https://www.bitchute.com/video/oOqGOdKGAF2P/

И като ваксините били отровни защо хората не измират на ред? Нали ужким имало тежки метали, зарази и прочие които по-единично могат да те гъкнат за отрицателно време, но ето че във формата на ваксината някак си не става така!? Защо? А чипирането как става? Всеки флакон с ваксина стига за 5 инжекции! Как чиповете влизат по равно във всяка спринцовка? Само не казвайте, че чиповете са като подводници с изкуствен интелект които могат да се придвижват достатъчно бързо за да избегнат всмукването от спринцовките? ахахахаха А баш лекарството това срещу маларията ли е или е онова ибертикин или каквото се казваше, което беше развенчано като алтернатива? Вместо да пускате линкове защо не пишете нещата такива каквито са?

Мога да ти отговоря на всичко и то с всички аргументи, ама щом след толкова време и показване нищо не си схванал, ще оставя на Свети Петър да ти обясни нещшата по детайлно. Ти само се боцни с безвредните ваксини и чакаи да спечелиш от руската рулетка. Ехх, Любчо, неорасъл си за да схванеш какво е нано био оръженина технология и как работи, как свърза с ИИ, кога вреди и как я актвиират. Сложно ти е, вижда се, не е за всеки това, затова си мисли каквото искаш и вярвай в найката на биг фарма и ДАРПА, тя ще ти даде еднопосочен билет за отвъдното, ти само и се довери. (ВИДЕО БГ) Стю Питърс и Д-р Джейн Руби отговарят на въпроса защо някои хора имат ужасни странични ефекти, а други нямат никакви. Чуйте и схванете тази важна ПОДВЕЖДАЩАТА част от измамата с фЪксините и безопасността им. https://bit.ly/VaxxPlaceboCase . (ВИДЕО БГ СУБ) Ваксини ли? - вижте ги в цялата им ГМО-ТОКСИЧНА "прелест" показани от топ експерти с истински научни и лабораторни доказателства. https://bit.ly/VaxxBadNews . (ВИДЕО БГ СУБ) Д-р Янг направи задълбочено изследване на Ваксини и потвърди бомбата за наличие на силно токсични и тромбоцитни съставки, като нано графенов оксид, жива нано технология, метални нано частици и нано алуминий, нано литии, паразити, микро червей. Това не е майтап, не е и опит за сплашване, последното е приоритет на медиите ни, това е реалност заради която набодените ще страдат, или падат като круши, и сега, и тепърва. https://bit.ly/CovidVaxxineInside . иРНК (mRNA) фЪксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) Прочетете внимателно и текста под видеото, ще ви даде истински антиПлан'демични жокери! https://bit.ly/VaxxUnderMicroscope . (ВИДЕО БГ): СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ФЪКСИНИТЕ СА ОТДАВАН ИЗСЛЕДВАНИ И ЯСНИ НА ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВИЖТЕ САМИ. https://bit.ly/WellStudiedVaxxSideEffects . (ВИДЕО БГ) Аутопсии доказващи на 100%, че ковид убиеца са ваксините и всички който ги налагат и прилагат! https://bit.ly/VaccineKiller Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey

Чета и не вярвам на очите си. Ощипах се. Не сънувам. Кошмара е истински.

Много белтъци типични за HIV вирусите се наблюдават и при Ковид-19, което пораждаше и доста други въпроси! Никъде обаче не се говореше - какъв е броят на болните от СПИН сред Ковид болните

Отговорът е само един - панголините и прилепите в Китай боледуват от африканската болест спин Да бяха кози, да разбера. Ама птици и дребни бозайници, не съм достатъчно извратена. Или пък - дали не е онази лаборатория в Ухан, финансирана от Фаучи. Въпроси....

Като цяло болните от СПИН не са много никъде по света. А тези с ХИВ не са по различни от останалите като имунитет докато не развият СПИН.

Вашите полуграмотни "експерти" не си ли научиха урока, че ваксина се прилага само на КЛИНИЧНО ЗДРАВИ ХОРА!!!в И в противопоказанията влизат имунен дефицит, наличие на друга активна инфекция и активен онкологичен процес, тежка алергия и свръхчувствителност, бременност, лечение с химиотерапевтици, бебета и малки деца имунната система на които е все още не развита... Що за тъпаци са тези издухани баби и дядовци, отдавна забравили новото в медицината, които шетат из медиите у нас и тормозят хората с грешни послания. Спрете ги и дайте изява на млади учени можещи и знаещи модерната медицина, а ако ги няма тук поканете чужди.

Защото полуграмотни като теб си позволяват да дават акъл. В това, което си написал няма почти нищо вярно и смислено.

За бременни препоръчват ваксината

къв паспорт - скоро направо със здравен чип под строг контрол!

Няма да се съглася с имунолозите в случая. И не защото не им е имунологично обусловано мнението. Няма да се съглася, защото очевидно им липсва поглед върху клиниката и ситуацията. В Африка има наистина страшно много пациенти с ХИВ. Но не толкова много със СПИН. Освен това развилите имунна недостатъчност в Африка, поради същите причини поради които средната възраст там е между 20 и 30 години, живеят много кратко. Как си представяте човек с отслабен или липсващ имунитет да оцелее дълго на място, където и тези с железен имунитет не живеят дълго? И колко безкрайна ще е репликацията на вируса? Много повече хора живеят дълго на имуносупресивна терапия или с отслабен имунитет в развитите държави. Това са всички с трансплантации, автоимунни болести, много онкоболни, алергични и на практика всички тежко боледуващи от ковид. Това са и всички просто много възрастни и немощни хора. Ако тази теория беше вярна, новите варианти би следвало да идват от развитите държави, а не от Индия и Африка. Явно ваксините и дисциплината силно затрудняват развитието на мутациите и селекцията им това е причината да се случват нещата по начина, по който се случват. На вируса му трябват множество неваксинирани и непазещи се на едно място и на гъсто, за да мутира. Това е и причината да е необходимо да е масова и всеобхватна ваксинацията. Навсякъде и всички възрастови групи трябва да се обхванат по тези причини. Същото важи и за мерките.

Не се хабете господине, масово неваксинирани са в определни държави. Народопсихология...Никой от тези хора не е отворен да проумее прости научни факти, всички предпочитат да са драматични и анти. Аз съм шокирана от ширещата се тъпота, и обяснението "тука е така". Приятелка с положителен тест, но не се §увства болна и ли§ната и лекарка казва - ми нямаш нужда от карантина. Кой от кой по-глупав...Тя и мъжа и, и двамата работят с много хора...И разбира се, неваксинирани. И като ми иде да и шибна един ми отговаря "тука е така"...Хубаво.

Ако вашата приятелка беше ваксинирана и с положителен pcr, което е характерно за голям брой ваксинирани нямаше да има проблем за вас нали? Тогава тя пак щеше да заразява спокойно наляво, надясно, но вече нямаше да е тъпо, а много умно и красиво заразяване, нали така неземно интелигентна и красива мадмоазел?

Е те и ваксаните са така, с фалшиво чувство за сигурност. В случая новият щам е открит и е пренесен от напълно ваксинирани хора. Хайде стига неваксинираните са ви срали в гащите, госпожо. Иначе си вярвайте в която искате наука. Тя науката напоследък вече не единна по въпроса за ковид, нищо че има тенденция определени мнения да се заглушават.

Изобщо не е масово явление първо, и второ - има значение вирусния товар, а при ваксинираните, чиято имунна система не е реагирала според очакваното на ваксината, той е много по-малък, следователно заразяват много по-малко...И създават проблем евентуално само на неваксинирани, които ще се озоват в болница, зашото не са поели отговорност за собственото си здраве. Бъете си глупави, нямам проблем, просто ви избягвам.

До няколко години здравния паспорт ще е факти независимо да ли искате или не. Вирусчето ще продължава да си циркулира и да си мутира

Душевно болните преди ги пускаха само за уинеда..., а сега ги пускат направо в медийте. И други малоумнци им вярват на всяка дума. И изведнъж, ваксините са страшно опасни за двете им мозъчни клетки. Ако нямаше ваксини, и до сега да умираме от шарка. Но нищо де, не е лошо по-малко прост народ да остане.

Явно не правиш разлика между ваксина и експериментално лекарство.

Явно нямаш никакви знания по темата, а аз нямам време за губене.

Ти вземи прочети малко за ваксината против шарка и какъв експеримент си е била в началото. Пък ако ще говориш за кое е експериментално лекарство и кое не, вземи та се осведуми как се сертифицират лекарства, че нещо тази подробност ти е сериозно убягнала от вниманието. Защото ти не правиш разлига между лекарство/ваксина в тестов период и лекарство/ваксина удобрена за използване при извънредни обстоятелства, защото не е едно и също.

skromna35

Фигаро, Усведоми се, как се пише Осведомяване.... Като Образование...

Skromna, ти се осведоми къде и кога се слагат запетаи, ако ще се хапем на тема гранатика нали. Ти за моето образование не се притеснявай, за щастие си знам пропуските в граматиката и не се занимавам с журналистика или каквото и да било свързано с перфектен български език, а за другото си има автоматична граматическа корекция ;).

глей ся! то ваксината може да е чудесно откритие в медицината и биологията ама хората имат право да не са далеч от мисълта че в днешно време някой зъл и влиятелен ум може да използва и ваксините и вирусите за да се обогати или да пренареди световният пъзел ама ти като си ограничен на 2 клетки в акъла и с радост си отваряш дупето викайки ваксина !!!??? то мислиш че тея дето я отричат незнаят кво е ваксина и затова я отричат а те хората мое да знаят по-добре от теб

То§но това мсиля, не работи така света на учените, може би в България да, но слава богу, ваксината не е разработена там.

Това вашето състояние си има медицинска диагноза, хората с нормално функциониращи мозъчни клетки, пък дори и две, обикновено не живеят в параноя и страх от зли чичковци. Като вашите милиони мозъчни клетки не могат да вденат тоновете налично по темата инфо, се хващате накрая единствено с това, което ви е лесно за разбиране - зли чичковци.

Страхуват ви. Това им е целта, да ви страхуват. Както каза един известен депутат, който наскоро отслабна.

и ся да ви питам да се замислите : още ли вярвате че тоя вариант на вирус дошъл от тва че спинозен карал грип и вярвате ли че вируса дойде от суровите прилепи дето яде китаеца в град Ухан Китайско. пускат си лабораториите разни разработки и те това е нумили са си да ни тероризират мачкат като овци и да ни доят и държът в подчинение и вечна криза ...ма то не бяха свободи не бяха чудо щом жители на софийско поле дето Чърчил искал да сади картофи си позволяваха екскурзии до Азия за коледата и великден смятай колко пара свободна излишна е имало у пролите а те това световните баш играчи Рокафелери Ротшили немое да го позволят всеки селски тарикат папанчо да води Николета и Златка и Мулатка до Малайзия Индонезия Тайланд и т.н требва да има роби да има дългове тока да е скъп жилището подслона и храната на кредит

Много белтъци типични за HIV вирусите се наблюдават и при Ковид-19, което пораждаше и доста други въпроси! Никъде обаче не се говореше - какъв е броят на болните от СПИН сред Ковид болните

Ами защо да нямат общи белтъци? Има-няма, ок. 22 хил. са!

Ехооо в ерата на интернет сме, комуникираме директно с източници8те на инфо, а инфото от месторождението на измисления Омикрон говори само едно ..слаба ракия която мисирките се опитват да разтягат като дъвка, да и приодават страхотия, да и приписват ужаси, алооооо, мисирките, този номер няма да мине дори за учениците от 1ви клас. Смешни мисирки, смешни вирусолози, абе приказки безкрай за плашене на хипохондрици. Смешното е, че щамове има, но са произведени в телата на набодените с ГМО-то във време на грипен сезон. И колкото да им се ще на мисирките и ваксерите, този недоказан щам е опасен само за болни и наакани от страх хора които си компроментираха вече иминитета с ГМО "ваксините"

Хора погледнете страницата 10 статии само за ковид и омикрон, спрете да коментирате че така ги храним за още такива новини, зомбират ни

Примерно, ако им вадиш истината на масата, ако ги осмиваш и ги правиш на трътки, ако изразяваш несъгласие и декларираш, че ти нарушават свободната воля по космическите закони, мисирките и сатанистите няма да си го преместят от единия рог на другия, а ще се замислят какво ги чака от по-горни инстанции в отговор, защото такива ийстанции има и те реагират когато ясно изразиш волята си и намеренията си за живота и реалността си.

Може би това, че ваксинираните разпространяват вируса доста по-бързо (те ползват свободен достъп до всички обществени места и не подлежат на карантина) ще помогне вирусът да мине светкавично през цялата популация и да затихне... Ваксината може да спаси възрастни хора и такива с хронични заболявания от фатален изход. Всички останали, които не са се срещали с вируса ще го направят много скоро благодарение на неограничените в общуването си ваксинирани. Ако има съществена полза от ваксинираните, то тя е точно това - бързото и широкомащабно разпространение...

Двойка по биология, не така работи ваксината...Но няма да ти обяснявам, защото е о§евидно, че си тъп. Моля ви, не се ваксинирайъе!! Пренаселено е бе хора..

Виждам, че имам честта да съм репликиран от умно-красив неганьо, който освен от политика и футбол е много навътре в биологията. Да, прав сте, класическите ваксини не работят на този принцип. Очевидно точно тези ваксини почти не пречат на разпространението на ∆×√π÷°. И ако в един нощен клуб влязат 100 ваксинирани, от които 50 са преносители и цяла вечер танцуват и ближат шотчета със 100 неваксинирани здрави , млади хора с отрицателен pcr (специално направен за чалгичка и пику вечер)? Ще получим страхотно разпространение, каквото наблюдаваме в цяла западна европа. Няма нищо лошо в това. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Аз не съм ваксиниран и единствената заплаха за мен на обществени места със сертификати са ваксинираните сертификати. Не, че ми пука особено...

Нека все пак е свободен избора, а? На годините на Кунчев съм и не искам някой да ме спасява. Защото, ако и да е жив тоя човек, за него са хвърлени много услия. За мен няма кой да се погрижи.

избирай бе...дано не положат усилия, кат ти дотрябва кислород, само пълните болниците

Тези усилия убиват, не мерси. Отстъпвам ти мястото си на тръбата.

Сополчо, стига писа глупости бе! Няма такова нещо, ефектът от новите ваксини е като от старите - развиваш антитела, които пречат на вируса свободно да се репликира, няма значение с каква ваксина си се ваксиниран, имаш ли антитела, не позволяваш на вируса се възпроизведе в достатъчно големи количества, за да го предадеш на другите, не че не се случва, но неваксинираните болни са много пъти по-заразни от ваксинирсните, изчистването на вируса става за много повече дни. Не стига, че са n-пъти по-заразни, ами и за по-дълго време. Стига вече, събудете се от тоя летаргичен сън и излезте от тоя филм, че някой ви мисли злото. Що не спрете да пушите и пиете, нали знаете, че производителите на цигари и алкохол печелят милярди! За тия пък е и безспорно доказано, че убиват.

Ако работещите в DW бяха като Пинокио, досега носовете им щаха да са опряли в Луната.

Гейтс в интервю преди година каза, че инвестиция във ваксина има възвращаемост 1:20 - една доста добра инвестиция.

И дават 30% комисиони.

Хъх, кажете къде бе, и аз искам 30% комисионни (а може би имате предвид дивиденти!).

За тоя вариант предупреждавахем,че ще го изкарат декември и ето,изкараха го! Той е най лекия вариант досега,не предизвиква пневмония,нито тежко изкарване ,той се кара безсимптомно или като лека настинка,но тук плашат с него! Дори в ЮАР хората не са се ваксинирали,защото не ги е страх от Омикрон,който върлува от лятото там,ама е лека настинка! Там има и Делта. Целта сега е да уплашат отново психотата за да си набият 5-та и 6-та дози ваксина! Омикрон,ако наистина беше толкова заразен,от Африка щеше да е минала през вируса,а тя е най леко засегната! Иначе този вариант може би ще сложи край на пландемията,защото ще премине по бързо през всички и след това ваксините на фармацефтите ще отидат в кофата... Затова натискат за задължително ваксиниране,но това е убийство за милиони,тези препарати ще се изпробват директно върху хората и ще убият мнозина,нищо,че вируса няма да ги убие и е по лек от грип! Омикрон е в пъти по лек от грипа!

Написаното е вярно, но само в един идеален свят. Ако видят, че омикрон не върщи работа, ще секвенитрат друг щам. Фарма-та има ресурса и възможностите да го направи. Ще има щамове докато хипохондриците не станат малцинство и докато фашистките режими не паднат под напора на масите.

Амин!

Кои маси?

"Все можна, но деньги всегда надо впереди!" "Всичко може, но винаги първо са парите!"

Точният превод е "парите винаги предварително"

СЛЕД НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ - ВЪРНАХА СПИНА В ИГРАТА КАТО "НЕОСПОРИМО ПЛАШИЛО" ЗА ТЪЛПАТА ... ЩОТО ОТ ГРИП - НИКОЙ НЕ СЕ ПЛАШИ, АМА КАТО КАЖЕШ - СПИН... ХМ... А ДАЛИ НОВИТЕ ЪПДЕЙТИ НА ВАКСАТА НЯМА ДА СЪДЪРЖАТ МАЛКО ГЕНЕТИЧНО ПОЧЕНЦЕ ОТ СПИНЧЕТО ...М ??? А ЗНАЧИ ШЕ ВИ БЪДЕ ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ...ТАКОВАТЕ... МДА... "ГРАНИЦИ НА РАСТЕЖА", РИМСКИ КЛУБ 1972 - ОСНОВЕН ИЗВОД - УДАРНО ОГРАНИЧЕНИЕ НА РЪСТА НА НАСЕЛЕНИТЕТО С ПОСЛЕДВАЩО НЕГОВО НАМАЛЯВАНЕ

Обаче пък от спин вече не се умира, има лекарства.

Спрете да им четете статиите на Дирниците за Ковид и да се впрягате. Така ще може да се противодейства до голяма степен на Операция Ковид.

СПИН също е лабораторно създаден вирус, точно, както и Ковид 19. Познайте кой ги създава и пуска тия гадости? Мисля, че всички се досещаме. Спокойно, човешката имунна система е най-доброто ви оръжие. Колкото и да се напъват гадовете, не могат да я победят. И не си слагайте никакви гадости и продукти на Фарма мафията, защото така намалявате шанса си да оцелеете.

"Генералният секретар на Германското дружество по имунология Карстен Уоцл " Този е генерален секретар - чиновник, а не учен. От това следва, че на изказванията му пред медиите не трябва да се вярва без сериозна проверка.

Стани ти секретар на това дружество без да си учен и да видим как ще стане

Защо да вярвам на тия учени бе, те са измамници и лъжци ! ЦЯЛАТА истина е пише само и единствено във Фейсбук !

отивам за 8 игли с 3 бустера и 6 противогрипни - искма сертфикат после за безсмъртие....

Едно време четяха приказки за "Лека нощ"...сега още за "Добро утро", после за "Добър ден" и до вечерта цели фентъзи романи от по няколко тома. Айде, спрете се, не сме толкова прости. Вече се уплашихме, повече няма накъде, складовете за хорор и ужас се задръстиха :-)

Че не сте толкова прости, само вие така си въобразявате. Четем ви коментарите да се забавляваме, както едно време четяхме бисери по класните и матурите по литература, или се смеехме на олигофрените, които не им беше ясно защо се ходи на училище и като ги изпитваха, говореха глупости, цирк голям. Толкова сте прости, че няма как да го осъзнаете дори.

"Толкова сте прости, че няма как да го осъзнаете дори" - добре, че поне ти го осъзнаваш :-) И си забърши пяната от устата, че инжекциите срещу бяс не са хич приятни. Една разходка на чист въздух ще ти подейства добре. Айде, със здраве :-)

Стига лъгахте ! Американците го измислиха и си го мутират както си искат ! Щом човека е болен уж го лови и той е болен , няма рак , сърдечни или разни спин , ебола и т.н. ! Произведени са лекарства за Трилиони и трябва да се изпият или боцнат , това е Формулата 2 миларда изчистени и точка по въпроса !

Въпрос към великите имунолози и епидемиолози, завършили университета на Цукерберг, пишещи тук: Абе, копелета, не ви ли омръзна всеки ден да пишете едни и същи глупости? Не ви ли омръзна да се излагате, макар и анонимно? 2 години вече пишете тези идиотщини, явно ви плащат за това, нормален човек няма да бълва до повръщане такива диви тъпни. И смешно, и жалко.

Мое лично мнение е, тази случайна мутация може да е при човек със запек, напъва се много, това по някакъв начин повлияло на мутация от Делта към Омикрон. Те за идиоти ли ни имат? Ако е така всички вируси са мутирали при *едераси със спин

Липсва ми доцент Кунчев. Липсва ми експертното му мнение по въпроса за защитата , която ваксините осигуряват. Защо така ваксинираните масово се разболяват а преболедувалите не ? Все пак не може да се крие цял живот нали отговаря за Ковид истерията в България. П

МАЙ НЕЩАТА ИЗЛИЗАТ ОТ КОНТРОЛ !! ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ СЛЕДВА.....ИНАЧЕ МОР !!

Иначе сме обречени1 :)

Не ви ли прави впечатление как другите варианти бяха алфа бета гама делта делта+, но само този получи собствено име? Иде реч, че това е качествено нова мутация, био тероризъм в най-чист вид. Имаше една приказка, че магиите ги прави този, който ги намира. И с Бил Гейтс така. Биотероризмът и пандемиите ги прави този, който ги "предсказва"

Балък, прочети малко повече и тогава ръси тъпизми. Като начало може да почнеш с гръцката азбука - само 24 букви са. Там ще видиш буквите Алфа, Бета, Гама, Делта, ...., Омикрон (15-тата буква) и т.н. до Омега, последната 24-та буква.

skromna35

Хахахахаха@