Закон спира далавери на кметове и областни управители

Депутатите огранчиха кметовете и областните управители да се разпореждат, управляват и разпродават имоти по тяхно усмотрение.

Обратно в новината

Коментари - Закон спира далавери на кметове и областни управители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След дъжд-качулка. То не остана вече нищо за разпродаване. Малко сте закъснели.

Далаверостопорен закон много ефективен.... бам башкъ ще земе да пукне някой от смях от вашите глупости

Най-вероятно са преправили сегашния в посока да не спира далаверите. Кого ще лъжат! Като че ли не им знаем цирковата програма!

отговорност какви глупости са взели нашите депутати?! ВИЖТЕ ЗА ЛИПСА НА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ ДА СЕ ВЛИЗА В ЗАТВОРА, А ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ НИЩО И ЗА БЛЪСНАТ НА УЛИЦАТА СЪЩО НИЩО!

Закон , който спира далаверите !?!!!!! СМЯХ !!!! такова животно в България няма и няма да има !!!!!

един спира, друг пуска... и те така

Пак лъжи.

диария и далавера на политик не се спират лесно.

При толкова много закони и служби да следят изпълнението им обгрижвани от нас с милиарди дали някъде са спрени далаверите.. Ако поне една година се прилагат законите които имаме стриктно без чадъри и плащания всичко ще си дойде на мястото и много пари ще спестим от издръжката на допълнителна администрация

Сега следете областните у-ви ,щото преди да влезе подобен з-н в сила стават най-големите магарии.По български не по цигански, щото се имаме за нещо повече ама не сме.

........и ги прехвърля в парламента и министерствата.......

Няма такъв закон, който да ги спре, нито депутатите да научи как да го напишат. Затова разчитаме на Божиите закони. Там поне няма прошка.

Черна книга за разхищенията в България. има отделна глава за Тотев и КОЛОДРУМА: Спортна зала Колодрума, наречена от кмета на Пловдив Иван Тотев уникалното спортно бижу, струва на данъкоплатците почти 60 млн. лв. За няколко години проектът поскъпна пет пъти, а днес съоръжението почти не се използва. Милионите за строителството пък отидоха във фирма, с която семейството на кмета има дългогодишни отношения. Днес тази скъпа придобивка често е заключена.ВИЖ ТУК- link

Няма вече нищо за крадене .

цели 25 години това беше държавна политика и управляващите от всички партии използуваха това безотговорно и ненаказани . Така се стигна до групата управляващи, които лицемерно се джавкат едни други за да отвличат вниманието на народа от ФАКТА ЧЕ ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО КРАДАТ ХОРАТА ЗА ДА ОСИГУРЯТ ЛИЧНОСТНОТО СИ ЗАБОГАТЯВАНЕ. Някой да видял народен избраник да не е изпълнил обещанията си и да е наказан финансово за това?! За некачествена работа работникът се санкционира , НО ЗА НЕКАЧЕСТВЕНО ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ НЯМА САНКЦИИ - ВСИЧКИ СЕ КРИЯТ ЗАД ОБЩИ РЕШЕНИЯ, И НЕ ПОНАСЯТ НИКАКВИ САНКЦИИ. ....Така си беше и при социализма и затова се срина системата, но в новия ред останаха старите порядки....