От Русия: България е най-голямото разочарование при покупка на имот

Покупката на недвижим имот зад граница понякога изглежда на руснаците по-изгодно вложение, отколкото придобиването на имот в Русия. С надеждата за безупречна сделка те търсят къщи зад граница.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До модераторите.Вчера ви пуснах малък коментар.Защо го скрихте бе тъпанари нещастни.

Аз писах на Игор Индриксонс, който има консултантска агенция по недвижими имоти и води руснаците към английския пазар на недвижими имоти. Тази новина се появи на 6 декември във вестник "Телеграф". Сега някой пак я подава за дъвка. Можете да видите сайта му, но моля ви, да приемете, че му правя антиреклама. Попитах го: "Вие като разумен човек как си представяте 60 000 руснаци измамени и да няма никакви реакции от тяхна страна?" Отговорът му беше, че тази цифра включва и Испания, но на сайта ние сме като черната кутия за инвестиции. По-интересното тук е, че нашите журналисти и сайтьори вземат автоматично и лепят готови текстове без някой да провери и се замисли. Всичко това влияе на инвеститорите. Ако аз взема от въздуха някоя цифра и пиша, че например в Германия има измамени 20 000 българи, утре при мен ще дойдат техни власти и ще ми търсят отговорност. Нашият посланник трябва да изпрати нота. А от руснаците, купуващи имоти в България не трябва да се плашим. Няма да купят страната ни. И апартаментите си няма да ги натоварят на влак и да ги вземат. Всичко си има и плюсова страна.

Санта Марина-Созопол е изкупена от руснаци,но познай у кой потъват парите?Не е у тебе или у мене.А,пък,аз и ти и той си чакаме парите...

"Индриксонс"!!!Някакъв портал направил класиране!Много моля.И това трябва да се коментира.Руснаците имаха проблем с кражбите в техни жилища.Сега много от тях купуват и са доволни!60 хил. загубили парите си!Лъжа на едро!В кой език буквата "И" се употребява в началото на думата много често??

От близо две години мойта-скромна-милост обсажда Вовката. С Наистина-внимание. Та барем Вземем да се Разберем като Хора. (И за това кой-точно продава/купува и как-Точно го прави...и за енергийните частушки....и за Очевидно-Предстоящия Съюз 'Евро-Азия' ....че и за бая други Нещища.) ... Ама кат се е напъчил с тоз неговия ръст ! Дали пък не си мисли че ще ме обърне в тръс ?! ---------- Уважаеми русофил(к)и !, бъдете така добри да си изчистите ако-не оборите, то поне кухнята с любимите-ви Очевидно-плащащи ! Имате месец-два. Максимум.

Българите сме едни от най-големите мошеници в света.

За рашаните има много хубави места, но там е малко скъпо- Женевското езеро, Френската Ривиера, Хаваи /ако получат виза като инвеститори срещу 100000 долара/. Лондон. Разбира се рашаните могат да вложат по някоя паричка и в братска Куба или Виетнам, а защо не и в Северна Корея? Биха могли да купят имот и в Улан Батор- много изгодно и на покрива на света!

Малко по-точно: 1. От 140 млн. население на Русия, русняците са около 100 млн. 2. Над 80% от населението на Русия са мизерстващи алкохолици (тук се включват също така жените и децата над 10 години) богати са някои руски евреи и мафиотския кръг около Путя. 3. Руската мафия не инвестира в България а съсипва природата и икономиката ни. Руските подлоги просират всяка възможност за нормално отношение с Русия.

Истината винаги е относителна !!! Вижте колко е лесно да я разберем ! 1. Лъжат ли нашите строители ?- да 2.Лъжат ли нашите посредници ?- да 3.Лъжат ли руските посредници ?- да Е другото вече е поръчковата статия на някой дето не може да се добере до нашия пазар !!! И не забравяйте нещо много важно - една много голяма част от руснаците искат да купят 5- звездни хотели за 100 лева и апартаменти за 50 лева !!! Винаги когато търсиш евтина сделка за качествен имот едно от двете е измама - или имота НЕ е качествен , или не е евтин !!!

"Истината винаги е относителна !!!" ?! Ти кретен ли си бе?

преди 4 месеца четох в росийская газета, че повече от 240 000 руснака вече имат имоти в българия! 240 000! знаете ли че само в поморие са над 6000? вече искат руско училище и представители в общината! в кооперацията в която живея в бургас от 28 апартамента 17 са на руснаци! в действителност ни заливат! на никой обаче не му пука след като върви далаверата с имотите!

По света навсякъде някой някого "залива". Руснаците явно обичат морето и купуват морски имоти. Не само в БГ. В Испания има цели руски селища. На Анталийския бряг ( Турция ) - има повече руски имоти отколкото турски. Спазват закона, плащат си данъците, плащат на местните да им поддържат имотите. Какво лошо има? Проблемът е, че тук можем да привлечем само бедняци, които с 25000 евро искат да се правят на баровци. Ами не става. И после реват: "Измамени сме."

По-добре руснаци от турци, цигани или пияни инглишмени-педофили.

Така ли?!? А не е ли по-добре БЪЛГАРИ? И принципно - кому е нужно това презастрояване по Черноморието? Аз мисля, че е вече крайно време да започва да се бута бетонът!

Съгласна съм с вас. Миналото лято попаднах в Поморие и с очите си се убедих, в това, което пишете. Трябва закон, който да ограничи купуването на имоти в БГ от чужденци. Специално руснаците по Черноморието са просто в излишък, чувстват се като у дома си и са твърде нахални. Сега и без бай Тошо сме на път да се превърнем в руска република, просто е ужасно.

Будител

Ало, съгласната блондинка! Ако не са руснаците знаеш ли колко хора по морето няма да има какво да ядат.Не плещи глупости!

Истината е, че голяма част от т.н. измамени руснаци, не са си направили труда дори да погледнат какво купуват. Повярвали са на сляпо на реклами в списание, броили са парите на доверие, а сега реват. Бих се обзаложил, че много от тях са измамени от руски посредници, парите им въобще не са стигнали до България.

КОСТА ДЕЛ ЧУКОТКА! Спец.кор. в."Стреса",Спас Литров.

Нихилист.

аз се махам при парва вазможност от тази лажлива дарява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Въй!!! Ми ся ко ши праим?

Ми ега се научиш да пишеш на втория си "роден" език.

До сега англичаните плачеха, а сега започнаха и руснаците! Великите сили пак се обединиха срещу България!

всичко е както трябва: Той каза, че ще им спре проектите.

Пак шъ съ молим за газ

Странното е,че руснаци купуват,а българи не могат.

те са комуноиди и за тях може

От асфалта към бетона!

Заравнявайте Дюни и стройте още. После рев! За кого мислите го правят нашите алчни чичковци?!

Чудесна новина! Радвам се! Хак да им е на братушките-мужици!

И аз, една наистина радостна новина. Най-добре, според мен е бързо да спрат да купуват и да се изметат с 300 от държавицата ни. Достатъчно са ни собствените мутри, от руските вече ни става в повечко.

Подкрепям!

А защо руската мафия продължава да съсипва със строежи Черноморието. Мафиота Лужков заедно с русофилските подлоги унищожи устието на Камчия с мегаломански лагер. Сега чувам русняците посягат да унищожат и Камен бряг. Бой по кратуните на руските свине и техните подлоги да се разкарат всичките от България.

Защо не идеш и не ги набиеш? Иначе излиза че си един най-обикновен анонимен комплексар.

Щом ти си БЪЛГАРИН, ясно каква е държавата и защо е на това дереже....

В законите умишлено се оставят бели петн, вече 22 години!Това е ЛОБИЗЪМ в България! Сделките с недвижими имоти се изповядват пред НОТАРИУС!!!!! А, търговията се извършва от домакини, келнери, ватмани и т.н.професий!Ценз не е необходим! Купувача имал пари дал ги!!!!!!!!!

И децата знаят, че българската мафия разграби черноморието и го застрои.Защо ли бългаите не са се засилили да купуват нищо там дори и да разполагат с пари ??? Сега се обадете на руската мафия и се разстреляйте взаимно с българската мафия, добро дело ще бъде....

Aбе българи комплексари не усещате ли ,че статията е поръчкова.Смятате ,че в Русия няма купени журналисти. Не че няма измами ,но при продадени 100 000 и от тях измамени 60 000!Просто агенцията ,която е поръчала статията непродава имоти в тези страни.

Кой ти каза , че са 100 000?

Елементарно Уотсън!!! Само, че глупаците приемат всичко написано за чиста монета, а този, който го е написал си взема подаянието. И никой не го е еня за последствията от безкрайните глупости, написани от.....т.н."журналисти".

Въпрос към радио "Ереван": - Какво е носталгия? Отговор на радиото: - Желание да се върнеш в Родината за малко и да се убедиш, че не си заминал напразно...

измамен арменец,е чудо да се види,хеле този облешения киркоров.с митио очите са като братовчеди

Затова няма да видиш никъде по света компактни групи от евреи и арменци да съжителстват. Конкуренцията помежду им - кой е по-голям гявол - не допуска това. В битов план, обаче, арменците водят по точки... Най-интересната публична фигура, за която човек се сещ е шахматистът Гари Каспаров: той е кръстоска м/у еврейка и арменец!

Българите се компрометират във всички сфери на бизнеса. Това е факт и така те прогонват всички инвеститори и честни бизнесмени, като остават само сделките с мафията, каквито са и те. Е, не очаквайте, че отново ще ви повярват или ще бъдат принудени да ви купуват имотите. Всичко свърши, ако сте го разбрали вече и никой повече няма да ви повярва!!!

Може ли някой да ми каже за какво си плащам данъците на тази бандитска държава

Данъците се плащат за да се издържа държавата, т.е. за да си плащат заплати и да си раздават бонуси държавните служители. От както видяха , че ЕС и събраните от другите правителства парички ще стигнат за няколко километра магистрали и тротоари , ГЕРБ харчи данъците ни само за държавните служители и циганите - техните гласоподаватели. Та, затова са данъците!

Колко си платил бе льольо?

... не повръщай у бунара, от който лочиш ...

МУНЧ0

Много ми е неприятно, когато чета такива статистики, защото те ще дават отражение върху имиджа ни още 30 години. За съжаление за пореден път констатирам, че единственото, в което сме безусловно добри е да плюем.

Лошото е, че Тази статистика Е Вярна. Още по-лошо Е, че не учудва никого по Цял Свят. - А Най-Лошото (за Нас-Всички) Е че Цял Свят Знае и как-Точно се стигна дотук...и кои-Точно Го 'натвориха'...и Защо се тиражира Редовно точно-Тази информация.

Нищо, ще дойдат американците и ще купуват те по Слънчев бряг и Банско. И без това Пампорово е досъщ като Аспен. И да напиша вместо Калитко , за да не се хаби(докато той работи упорито за нас паразитите в обедната почивка) - ДА СЕ ГЪРЧАТ В АДА КОМУНДЕТАТА. ХА ха Хохо(басов смях от ада)