Коментари - Стара Загора може да купи 50 дка на Луната | dnes.dir.bg
назад

Стара Загора може да купи 50 дка на Луната

Общината в Стара Загора да купи 50 декара лунен терен, предлага съветникът от ПП „Нова сила" в града Тихомир Томов.

Обратно в новината

Коментари - Стара Загора може да купи 50 дка на Луната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барем като купувате гледайте да е по към центъра и да е канализирано . Много им е дошла бирата на на съветниците.

Нещо тава в зарата. Бушоните им съ поизгорели.

А как така тази американска компания се оказа овластена да продава нещо, което не й принадлежи? Как изобщо някой е решил, че притежава планетата X и има право да продава на друг части от нея? Това е най-големия абсурд, който съм чувала напоследък.

През 1980 г. Денис Хоуп изявил правото си на собственост върху Луната и планетите от Слънчевата система, тъй като те били ... ничии. ООН, САЩ и тогавашният СССР били уведомени за този акт. Тъй като в определения от закона срок те не предявили никакви претенции, Хоуп автоматично се превърнал в собственик и завъртял търговията съвсем законно. От тук нататък следват регистрации на адреси, фирми, данъци и пр. Само на пръв поглед е смешно и налудничаво. Има 400 българи собственици на лунни адреси. Вижте статията със заглавие: Лунна офшорка в сайта temanews!

Няма време!Почвайте да строите магистрали до Луната, общински жилища и детски градини!А след тази новина учените сериозно да се замислят дали пък една сериозна част от нас няма извънземен произход!

И после ще врътнат една заменка - 1000 декара на луната за 1000 декара на земята ;)

Кой ще изготви данъчната оценка за сделката на старозагорци, как ще се оценят подобренията без оглед на място, как ще се нанесе имота в кадастралния план на Луната, как ще се маркират границите му, къде ще се впише сделката, къде и какви държавни такси ще се платят? Май ще трябват много командировки до Луната и инвестицията ще излезе малко скъпа:))))))))))))))))))))))))))))))))

Да, може! Но от македонците! Те вече си продават имотите там!:)

Уведомително писмо. До всички нотариуси по света! С настоящото писмо Ви уведомявам, че по реда на чл.587 от ГПК съм придобил правото на собственост върху недвижим имот, представляващ планета от Слънчевата система, именувана "Венера". Всякакви последващи сделки, или признаване на права върху имота в полза на трети лица са недействителни и ще бъдат надлежно оспорени от мен. За информация ПК ХХ 1000 София Ц.поща.

Коя ,,Venus,,- на Bananarama или оригиналът на Shockinblue?

Въпросче: чия собственост е Луната, че някой я разпродава?

Как на кого - на македонците и евреите, РАЗБИРА СЕ! Изконно дадена им от Бога най-вероятно, 3000 години преди Христа...:)

тоя умен съветник да си купи сам мястото и веднага да се изсели на луната. няма да липсва на никой на земята

Стара Загора може да купи, а може и да некупи, а може и да продаде.Всичко може!

Няма собственик. Тия са измамници. Кратко и ясно.

Айде стига глупости. ООН е приел решение според което никой не притежава части от луната. НАСА "притежава" единственото "парцелите" върху които са кацнали Аполо. Просто има едни умници дет печелят огромни суми пари от едни нещастници, дет плащат за хартийки без стойност.

Ааа първо да иде некой да го види това место дето ще го купуват! Чее мое да се окаже некои каминяк дето за нищо не става! И гледаите да е там некаде край лунните морета, че в бизнес средите се говори, че било по на далавера и щели да им се дигат цените на имотите там! И най-вече да се види дали терена е в регулациа, че инак и за това после пари ще се наложи да даваме ей!

Няма значение дали е каменяк. Мястото е за релакс- не за садене на чушки и домати.Достатъчно е кратерите да са големи и дълбоки... щото не е лесно да се копа за мазета и гаражи... Слагаш си един шезлонг пред кратера и си пускаш Лунната соната,Wolf to the Moon, Ticket to the Moon... или Луната спи...

Всичката Мара втасала та и имоти в Космоса купува??!! Какви кретени ни управляват??!!

Само да не попаднат на дюни, че ще им пропадне строителството. Иначе са закъснели, Цветанов сигурно вече има поне 6 апартамента там...

Аз продавам парцели на Юпитер.Ако ви излъжа,не ми вервайте повече.

Чудесна идея!Тъкмо за в бъдеще който пререве ,че няма къде да живее и иска общината да му даде някое парцелче ,че да си струпа къщица законно, ще го включат в списъка като крайно нуждаещ се и като почне да се строи на Луната ще има шансове след няколко стотин години да дойде и неговия ред да живее на широко и да се радва на гледката на синята Земя. Възможно е тогава пък да го компенсират като му дадат парцелче край някое сметище а други да се радват на червеникавата пустинна Земя .

Пардон, кой е продавачът?

Какви са тези "Американската компания Lunar Embassy"? Кой им дава право да стопанисват и продават Луната? Пълна идиотщина made in usa. Аз като се кача на ЛУната и ще си оградя едно местенце което си харесам. Пък нека ме съдят после да им -ба ма---та........

Това е номер , после ще направят заменка на лунния имот с някой в Стара Загора.

по голяма глупост небях цувал парцел на луната *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подхвърлиха ни поредната дъвка...

А кой всъщност е собственика на луната, че да я продава??? Да не се окажат прави нашите съседи от БЮРМ: "Луно моя, земльо македонска - па ли ке те делиме?!", а???

Абе друго си е да паркираш Бавареца на Лунътъ - целиа свиат го глиеда

За собственик на луната се е самопровъсгласила една еврейска шайка. Явно Соломон Паси затова спечели проект за 2 милиона за "космическо право", за да стане лунен брокер.

Този гений да бъде незабавно "командирован" за оглед на бъдещия имот. За пестене на средства, първоначалното ускорение да бъде осъществено с шут от общинския съвет!

Който иска да чете

Като софиянец съветвам софийската община да започне да ПРОДАВА парцели от Луната (щом има вече купувачи,хаха)

абе по добре в несебър купете някоя дюня

БЪЛГАРИЯ НА ТРИ ЛУНИ!!!!

Томов, инвестирай твои пари. Като се вдигне цената някой ден ще имаш стабилно наследство. А докато се вдигне цената: Вкарай предложение сесиите на общинският съвет да се провеждат на Луната

Вие в Стара Загора лудница нямате ли ами сте го пратили този в общинския парламент.Ако нямате пратете го на луната да пази имота да не му го вземе някой.

...В КАРЛУКОВО ПОВЕЧЕ ЩЕ МУ ПОДХОЖДА!

Направете си сметка само какви кадри управляват община като Ст.Загора ... ама пък в Раднево има едно подходящо учреждение и е на има - няма 30 км....

Обява: Продавам лунен парцел, 2 декара, в близост до регулация,вода и ток в непосредствена близост. Цена по договаряне. Тел: 0888 123456

Абе продавача как се е сдобил с тази собственост??? А не е ли това македонска зЕмя? Нали тамо беа нивите на деда ми и на пра-деда ми!!! Луно, луно, земьо македонска, и за тебе ли ке се трепеме и кръв ке лееме! :))))

Тихомир Томов - изключен от партия АТАКА заради хитлериските си маниери и поздрави...ей тоя няма ли кой да го ликува???

Е па супер - да направят един офис на булсатком там и да опънат едно платно, ма голяяяямооо и на него да пише "не на босфор тв"

Върнете Луната на тези, които я обработват!

Брее... луда работа, общински съветник в зарата, предлага да плащаме за земя на Луната и или на Марс...да даваме пари на американска фирма, която продавала...ничия собственост...ха ха...тия общински съветници нямали, кои да ги осведетелствува... психиатрично?....То вярно, че доктори не останаха в зарата, щото болницата им фалира и избягаха в Бургас и Варна...но пък Раднево е близо! ...настоящото го няма, той идиота в бъдещето щял да инвестира!

....Да не пропуснем че той трябва да прибере комисионната надбавка за себе си и родата си .Нали е казал че трябва да се мисли за бъдещето...

Объркал се е този господин, че Луната няма собственици. Още първите USA-астронавти, които стъпиха там, са отбелязали, че ... "Луната вече е заета".

Така си е ... но не от тях - видели са нещо, което все още не желаят да разсекретят нито те, нито руснаците! Ха познай какво е било?!

Е за това иде реч, де.

Ти утепа рибата. В Агенцията по вписванията ли ще регистрираш сделката. Кой точно УПИ от Луната си е избрала Община Стара Загора - от видимата или от невидимата й част. Може да си купите някое море или кратер но е по добре да е от невидимата част на Луната защото няма да е ясно на кого и за какво сте платили парите. Колко идиоти има на тази земя. Нямат почивен ден.

Слънцето,слънцето трябваше да купите!Луната свети с отразена светлина.Всеки земен жител ще плаща в злато да излезе на слънце,но това е нищо,щом слънцето стане ваше и сянката ще е ваша.За нея ще се плаща с диаманти.Ма махни я тая загубена планета,в извънземните е далаверата.Във всеки извънземен кораб,ще монтираме топломери,старозагорско производство,много ясно,ще си кихат и за светлината и за топлината и за радиацията,хама ха.Айазмото ще го направим галактически космодрум,стадиона ще го подарим на софианци.А на балъците с парцели на луната,дубъл и требъл.

Купувачите на луна (земя) на кого плащат? Кой е собственик на Луната, за да я разпродава?

Собственик е американска компания,чийто основател е успял да намери "дупка" в международното споразумение,което определя,че нито една държава не може да претендира,че Луната и принадлежи.Там нищо обаче не се казва за частни лица и така въпросния американец я е вписал официално като частна собсвеност и продава имоти там,чрез своята компания.Наскоро лунното правителсво бе официално признато и с акт на президента Обама.Това не е шега или лудост и може да се провери,чрез в интернет.

Е, то под претенции се има предвид относно държавите, които са изпращали мисии до там, иначе кой друг да предявява претенции и с какво основание. Ама не е луд този дето продава баницата...

Колко луди се навъдиха. Аз пък предлагам за продан парче от Космоса. Може да си купите която си искате Галактика , Мъглявина, Звезден куб или Звезда което ви е харесало. За общините продавам две за лев. Обекти колкото искаш. Мога да продам и Космоса стига да има кой да ми плати. ТАКА ЛИ ИДИОТИТЕ НЕ СЕ СВЪРШИХА.

Бойко веднага да спре сделката и да назначи проверка!

г-н.Томов може и 5 баници наведнъж да излапа...

Ако искат да им излезе по евтино да купят малко улици във Варна. Те са като луната, само кратери, камани и прах.