17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не Така мислят тези които загубиха власта

Това са подлоги на ФАЩ!

Имам усещането че правителството КРАДЕ от ден за ден!

Краде за ден ,но за години напред

Имам усещането ,че тия които гласуваха за това правителство в това число и коалицията, жевеят ден за ден.

Искам да усетя Елза от вътре

Правителството краде ден за ден!

Първо - това не е правителство, а сбирщина събрана по критерии изестни само на прецедента. Някакъв шизофреник, някакъв ококорен педал, издирван за измами и разни напушени главочи назначени за министри. Ако това някой може да нарече правителство, то тоя е непоправим оптимист или писател на научно-фантастични разкази с неочакван край.

Не работи нито ден.

Няма значение какво чувство имам, при условие, че съм убедена, че Правителството не работи. Правителството много говори, и ако говоренето се приема за работа, значи в такъв случай не работи ден за ден, а дългосрочно. За тяхно нещастие, обаче, от думи полза няма, а понеже липсват каквито и да било решения, още по-малко действия, то няма смисъл да коментирам бездействието им.

Ако правителството спре да работи, шансовете за просперитет на България ще нараснат чувствително.

Ако правенето на пакости една през друга е работа.....И многото несвързано говорене.... Уникално правителство! Това вече може би е дъното на Прехода, надявам се!

Усещането е, че правителството работи за унищожаването на българите и на българската държава.

ВЯРА - Никола Вапцаров Ето - аз дишам, работя, живея и стихове пиша (тъй както умея). С живота под вежди се гледаме строго и боря се с него, доколкото мога. С живота сме в разпра, но ти не разбирай, че мразя живота. Напротив, напротив! - Дори да умирам, живота със грубите лапи челични аз пак ще обичам! Аз пак ще обичам! Да кажем, сега ми окачат въжето и питат: "Как, искаш ли час да живееш?" Веднага ще кресна: "Свалете! Свалете! По-скоро свалете въжето, злодеи!" За него - Живота - направил бих всичко. - Летял бих със пробна машина в небето, бих влезнал във взривна ракета, самичък, бих търсил в простора далечна планета. Но все пак ще чувствам приятния гъдел, да гледам как горе небето синее. Все пак ще чувствам приятния гъдел, че още живея, че още ще бъда. Но ето, да кажем, вий вземете, колко? - пшеничено зърно от моята вера, бих ревнал тогава, бих ревнал от болка като ранена в сърцето пантера. Какво ще остане от мене тогава? - Миг след грабежа ще бъда разнищен. И още по-ясно, и още по-право - миг след грабежа ще бъда аз нищо. Може би искате да я сразите моята вяра във дните честити, моята вяра, че утре ще бъде живота по-хубав, живота по-мъдър? А как ще щурмувате, моля? С куршуми? Не! Неуместно! Ресто! - Не струва! - Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!

Време е президентът да замени юмрук с ритник! Киро -> куфар -> Канада!

Именно РР ни натресе фашизоидния режим на кирчо и кокорчо. Нали не си представяте, че нещо може да им направи?? И правителството и президентът са нелегитимни, понеже излъгаха за гражданството на киртака ...

По-скоро не работи, а изпълнява поръчки на господарите.

Имам усещането, че правителството не работи, ден след ден!

НЕ БОЙТЕ СЕ ДЕЦА - Никола Ваоцаров Работиме много, работим от сутрин до здрач. Но хлеба е малко. Но хлеба не стига, деца. И ваште лица са сгърчени вече от плач. И ваште очи са сухи и неми – такива големи, мъчително тъжни очи... И в тех е стаен ужас свиреп: Хлеб! Хлеб! Послушайте, малки, послушайте, мънички мои, – така е днес, наверно било е и вчера. И аз, понеже нямам храна, понеже нямам с какво, ето на: ще ви нахраня със вера. – Ще дойдат години и ний ще ги стигнем водите ще впрегнем в бетонен ръкав. Не ще ги изпуснем, нали? Ще ги впримчиме здраво. Ще им кажем: "Така ще вървите!" И те ще тръгнат така! Ще имаме хлеб тогава. Ще имаме хлеб! И радост в очите ще имате, мънички мои. Имам ли аз, то значи да има за теб, имаш ли ти, то значи да има безброя. И толкова хубав ще бъде тогава живота. И днешната плесен ще бъде безкрайно далеко. Ще пееме всички. Ще пеем, когато работим, но радостни песни, които ще славят човека. И, ако случайно и аз остарея, тогава ще гледам от своя прозорец далечния път, ще гледам как вие се връщате, бодри и здрави, и тихо ще шепна: "О, колко е хубав светът!" Така и ще бъде! А днеска оскъден е хлеба. На вашите майки гърдите са сухи сега. Да хленчим – не ще ни помогнат и хленч не ни трябва. Но мен ме притиска жестока, дълбока тъга. – За вашто "сега" е горест стаена във мен. Ала не бойте се, деца, за утрешния ден!

ПРОЛЕТ - Никола Вапцаров Пролет моя, моя бяла пролет, още неживяна, непразнувана, само в зрачни сънища сънувана, как минуваш ниско над тополите, но не спираш тука своя полет. Пролет моя, моя бяла пролет – знам, ще дойдеш с дъжд и урагани, бурна страшно, огненометежна да възвърнеш хиляди надежди и измиеш кървавите рани. Как ще пеят птиците в житата! Весели ще плуват във простора... Ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя. Пролет моя, моя бяла пролет... Нека видя първия ти полет, дал живот на мъртвите площади, нека видя само твойто слънце и – умра на твойте барикади!

Всеки нормален човек разбира, че правителството въобще го няма - те си правят врътките в зависимост от собствените си и чужди интереси. Дори и президентът го няма никакъв. Дори и България я няма в момента.

Най-вече имам чувството, че въобще не работят за народа. Работят за някакви си интереси, на някой си - тъмна и мътна

Правителството нищо не работи, а всеки си хванал далавера и бърза да осребри поста си докато не са го изхвърлили !!!

Te sa tam za kratko vreme. kolkoto otkradnat milionceta ot ispalnenieto na Amerikanskite zapovedi tolkova. Po dobre za tjax .Zatova vanka ot Pravitelstvoto.Te chte vavedat Balgarija vav Voina

Моето усещане е, че то работи единствено само за своето благополучие. В останалото им време ни лъжат без да им мигне окото.

правителство?

Всъщност правителство нямаме. Имаме един случайно овластен ментално деформиран индивид и шепа инициативни глупаци. Когато събереш тези некадърници на едно място не можеш да очакваш нещо от тях. Несериозно е. Остава ти да се молиш пораженията да са по-малко.

Нямам усещането това правителство изобщо да работи нещо. То се занимава да обслужва външни интереси по двете външнополитически теми, което са му възложили и друго не го интересува. Това не е моето правителство и не ме интересува какво прави. То също не се интересува от моите интереси.

Не е усещане

"В САЩ грамотните били 5%, а у нас неграмотните били 5%. А разликата в стандарта се получавала от там, че и в двете страни все тези 5% управлявали."

като отидете на работа шефът ви поставя задачите за деня, така и Киро чака да го привика Мустафата

Имаме усещане че това не е правителство, а група американски измамници!

Имам усещането, че правителството работи за САЩ!

Всъщност не! Изобщо нямам усещането, че работят ден за ден, по-скоро имам усещането, че нещата са като в края на последния мандат на герберюгите. Вождът се крие, а всичко е на самотек. Ако нещо много се спече, тогава скачат да вършат работа, за да не ги издухат и да си изгубят надницата.

имам чувството че правителството работи за други интереси, не българските. Ето цените се качили най-много в източна европа , но ние покрепяме санкциите. Дали германия щеше да ги покрепи ако цените се бяха качили най-много там - не. Както си купуват и газ когато им изнася. Правителството е антибългарско. При ББ беше по-добре - факт.

Като уж при Бат ти Бойко е било по добре, що той не е сега на власт? Що не го избраха с мнозинство и да състави самостоятелно правителство? На бибитко сега даже му е по-лесно, играе си на воля мачлетата чпо цял ден и от време на време пуска по някоя от неговите изцепки, за да си припомните вие неговите " прости " избиратели(това е негова квалификация не моя), какъв титан на мисъл и слово е бащицата ви.

Забравяш само, че никой не им вдига юмрук и никой не протестира с домати и яйца.

правителството кърпи положението за от сутрин до пладне

"Имате ли усещане, че правителството работи ден за ден?" От този въпрос изключете думата "работи" и я заменете с по подходяща.

И не само това. Да уточнят за кога става въпрос. Защото тези "работят" (или както там го заменят) ден за ден, ама с лееко изоставане - от около 2-3 месеца менинмум.

Ние си лаем, те ни заробват ден след ден.... после ще си отидат, а ние ще го духаме. Такива сме си ....Ако беше в друга държава, да са измели улиците с тях.

Ама си в държавата, в която 12 години си избирахте Боко Тиквата да ви оправя с 200.

само каже ,кой да ги смени - служебното на резидента или русофилистика копейкин?

Те не работят. Те вредят и унищожават България.

Правителството на Радев работи най-усърдно за саботиране на Б-я във всяко отношение. :) Правителството най-усърдно "работи" избралите го лапнишарани. :)

Гледам, че вече са писали подобно на това, което аз щях да пиша - вие на това работа ли му викате? :) Когато спечелиха изборите и най-накрая имахме неслужебно правителство, аз съвсем искрено, по спортсменски, им дадох ОК, макар и с резерви и особено мнение, защото мислех, че поне са добри мениджъри - това е дарба, с която се раждаш, това не се учи и у Харвард. Е, момченцата от политика не разбират, но ще се научат, пък и би трябвало да има кой да им прелива мозък. Само че сравнително бързо разбрах, че и Курчо и Кокорчо като мениджъри са гола вода - те просто нямат вродения капацитет да бъдат мениджъри! Стават единствено за това недоразумение, на което му викам "българско шефче" - нямам време сега да седна да обяснявам какво е българското шефче. На Курчо formative years са преминали извън БГ, той не е учил БГ история и затова е толкова неадекватен по казуса с макетата.

Оказа се че отстъпката от 25 т на литър гориво, всъщност нямало да влезе от 1 юли, а от 1 юни и всъщност нямало да бъде отстъпка, а увеличение

Също като ДДС- то за ресторантьорите преди време, намалиха им го, ама те не смъкнаха цените, дори ги увеличиха.

Правителството работи, ама единствено за външни, чужди интереси! Във вътрешен план все още не сме усетили " ползата" от двата американски кораба с газа и алтернативната тръба с уж не руски газ, който ще тече през нея. Сиреч нека дойде зима и тогава ще се разбере кой, как и чии интереси защитава. Хах, най вече ще го усетим по месечните си сметки и как нараства или не, нашата заплата или пък пенсия.

Имам усещането, че изобщо не работи, а само упорито пречи.

Правителството въобще не работи и се надява да изчака лятната ваканция в правителствените покои.

Имам усещането, че "правителктвото" НИ работи НАС всеки ден. Всеки ден е все по-зле. Никаква координация на думи и действия, никакви дългосрочни перспективи, все едпо сме цех за пакетироне вместо държава. Оставка!

''Ден година храни'' - нар. поговорка

Повече ми е усещането за - ден година храни.

ако спре да работи, тогава имаме някакъв шанс

ще работи колкото го навие пружината Мустафа! Тия работят за чужди нам имперски интереси непознат език и култура! 500 години урок явно не стига

500 години не стигат! Обаче след 3 години всичките ни душмани ще ни се "подчиняват" с уважение и благодарност за ВТОРИЯТ НИ АКЪЛ.

Schilo

Пак некоректен въпрос. Трябва да е "Имате ли усещане, че въобще имаме правителство?"

Как Кирето обявява ,че договорил газ по евтин от Руския а дигат парното с 300%?