Коментари - Имате ли обяснение защо повечето партии още нямат кандидати за президентските избори? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото до последно се чака да се види кой с каква бира да цака президента. Бойко трепери като лист, защото скоро ще трябва да признае, че президентът, когото толкова недолюбва, ше го победи драматично на изборите.

щото радев ше спичели. Ако партиите си извадът силните личности - кат паднат ше ги срам и ше се изложът. А кандидатите мйре ше бъдат определени в последния момент! шефчетата редът листи, перат пари, сключмат сделки. по-интересното е кои ше влезнат в парламентот и с ква мушенгия. Гадост! Откак обявиха "проекта" ПП ликвидираха амбициите на такиви кат мая ма за власт. и следователно - нама да имаме кампания, въобще. ше се дърдори как ше се увеличават цените с 50% и как ше ковидясаме сички.

60+% одобрение, затова :). Демек няма смисъл да имат.

Чакат до последно, защото знаят че обявят ли кандидата си, по него моментално ще се излее помия, ще има масово маниакално плюене със седмици. Защото медиите ни са "свободните и независими медии" затова пят по всичко което не е Радев и ДБ. Затова хората просто ще чакат до последно да си обявят кандидата.

Защото няма лапачка в президента. Единственото което интересува всички партии у нас е краденето.

Защото никой не смее да се изправи срещу Радев. Защото Бойко Методиев Борисов е мишка. Защото ДБ само ще загубят гласове от кофти кандидатура. Защото Радев ще спечели на първи тур.

Много е просто. Защото кандидатите им не са за показване. Колкото по малко време са пред публиката, толкова по добре за тях

щото никой няма да гласува кат гледам тез кретени пак няма направят парламент...е да е учат от талибаните превзеха кабул и за 5 дни правителство няма тук има тук няма :/

Защото след 20-25 години "правене на политика" им лъснаха п.сраните з.дници... Нямат читав човек който да си заложи името...

Защото знаят резултата....

Борбата между Румен Радев и издигнатия от герб,Данаил Кирилов ще бъде жестока.

Всички играят, само си мислим че гласуваме,.

Ако аз бях мажкар шега да се изправя срещу сегашния президент. Ако и баце беше мъжкар щеше да направи същото. Ама то като си се обградила само с ПКП-та как да си мъжкар.

Защото никой не може да победи Радев, а ББ даже още не знае кой ще му е кандидатът

Щот са идиоти. И стига сте им казвали избори, на тези "избори". Не виждам никакъв избор. Избира се между няколко различни неща, а не между едни и същи!

В момента, в който го кажат, всичкото Позитанско трол ще е тук на барикадата

Със същия успех може да се заитаме защо никое офиц. лице или институция (ООН, Папата и т.н.) не сложи край на "спора": Земята кръгла ли е или е плоска! А оставят хората да се водят безполезни спорове и догадки в социалните мрежи и ютюб, за радост и веселие на кукловодите?!

Българската практика да се чака до последния момент е глупава и това важи и за премиер и за президент. В Германия въпреки, че канцлерът се избира от парламента така както в България се избира премиерът, там от много отдавна е обявено кои са кандидатите за канцлер. Само в България гласуваш за котка в чувал и получаваш Ники Василев. Трябват ни вътрешно партийни избори като в САЩ и коалиции преди изборите. Каква е логиката да кажеш "ако се коалираме преди изборите никой няма да гласува за нас, затова ще се коалираме след изборите". Това демокрация ли е?

Които са близко до 4% бариера за парламент могат и да издигнат,за да се шуми на два вида избори с надеждата да успеят в тези за парламент.За тези,които са сигурни като ГЕРБ и ДПС е ясно,че ще издигнат,ГЕРБ по принцип,ДПС недолюбва Радев от миналата есен,когато призоваваха и той и Борисов да се оттеглят от политиката,а на миналите ДПС подкрепи Орешарски на първи тур.

Дир.Бг.!!! Защо питате, като правите всичко възможно да не се публикуват, определени коментари???И Вие ли пари получихте?

Логично е! Защо да го обявяват като няма да е непознат - това първо, а второ - и Исус Христос да е - веднага ще започне пл.юенето по него - предимно с фалшиви номерца.

Защото тези, които стоят зад Радев и харвардите са готови да го убият. И не веднъж са го правели по света.

Мисля че дира се намира в същото положение както клоуна при първите избори. Под домашен арест. Я са мръднали от правата линия на фатмака я са ги елиминирали. Дире, Дире, просто участвате в поробването на българите.

Сега за изборите за президент и депутати няма реална опозиция защото: – машинното гласуване е лесно фалшифицируемо от управляващите сега поне на три нива - чрез софтуера, чрез подмяна на флешките на избирателните секции и чрез обобщената обработка в ЦИК; – резултатите от гласуването не могат да се проверят от гражданите - копие от изборната бюлетина не се дава на гражданина за да не може да има независима проверка нито от него, нито от гражданска организация; - наблюдателите в избирателните секции не се избират от гражданите, а от зависими организации; – ни текущи резултати се обявяват в хода на гласуването, ни протоколите на избирателните секции се обявяват веднага след приключане на изборния ден; Следователно, никой от съмневащите се в изборните резултати не може да ги провери.

Очаквам от Демократична България някой джендър да предложат... Ама явно се бавят ,защото търсят най-големия...