Има задържан за погрома в столичното заведение

В случая става въпрос да неуредени финансови дела между съдружници, съобщи директорът на СДВР Георги Хаджиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това вече е правова държава.Колко ресурс,какво изхвърляне за нещо ,което се знае че е така.Още повече потърпевшия не се е оплакал.Защо да се оплаква като те имат способи даси решават проблемите.Правовата държава и свободата на плевню.Смях.

Обичам да се разправям с поръчители вече ми е ясно това е цървул тъп и глупав 40 години се занимавам с строителство разбера ли го киртака спира да работи разпродава техника и изчезва.

Спор за паркомясто ...

защо всички се правят гола глава, включително Фантомас/Гешеф? Ебаси гнусната мода

Булгаристан

какво отношение могат да имат тия остригани животни към нивото на днешната цивилизация, ... ?

Е, защо не си зададете въпроса защо няма сигнал, а се търсят медиите. И какво като има неуредени финансови дела между съдружници? Това се урежда в съда!...ама то и в съдилищата не са си много на мястото. Защо се позволява на такъв контингент да се чувства безнаказан и да прави, каквото си иска. Отидете да видите, какво става около денонощните магазини за алкохол и цигари, които са между блоковете. Същите, като тези от камерите са като разпасани и смятат, че кварталите са техни и всички трябва да се съобразяват с техния начин на живот и манталитет. Тези, които все още се осмеляват да се оплачат на институции, след това са подлагани на допълнителен психически тормоз. Вашите изказвания господа власт имащи е 100% лицемерие от всички в МВР. Кога най-накрая някой от Вас, ще имат куража, да сложите ред и упражнявате законността, а не да вдигате рамене и да се правите на изненадани от случващото се.

Значи потърпевшият си трае, ама полицията действа. Случва се някой да се оплаче, ама полицията си трае. Чудна работа!

За Поръчител е сочен Красен . Той държи и футболните игрища на стадион Раковски . Преди , според слухове , се е занимавал с ДДС , фалшиви пари и т.н.

Тази хвалба трябваше да се направи от кварталният или най много взводният. Тези двамата не трябва ли да се занимават с по главни неща?

Ама цигани ли са били??

И каква ще е присъдата за тези мутрафони? Най вероятно условна- което означава никаква! Ще си ги пуснат по живо по здраво. Ето затова се повтаря този омагьосан кръг!

Някои казват, че мутренските времена се завръщат. Според мен, те изобщо не са си отивали. Подобни изпълнения, като снощното в София, можете да видите в Пловдив, Варна, Бургас и други големи български градове. Слънчев бряг е отделно. Там дебеловратите го раздават бизнесмени. Собственици са на ресторанти, дискотеки, че и на хотели. На магистралата могат да те пребият само защото не си направил бързо път на някой врат. Хубаво изгледайте клипа от снощи. Няма маски, няма криене. Има наглост и увереност в собствената безнаказаност! Пълно беззаконие. Тия момчета от снощи и "бизнесменчетата" от Слънчев бряг в нормалните държави щяха да са в пандиза. В България обаче, те царуват. И после, защо "Фолксваген" не идвал в България. Защото са гледали доста клипове като снощният и са наясно с беззаконието! Корупцията е отделно!

И освен, че "Фолксваген" няма да дойде ... всички млади, свесни, умни и отговорни млада хора също си заминават ... по същите причини.

Ама обърнете внимание на едно бе хора, заведението се нарича "Бесо"?! Уникално име за заведение нали? Собственикът на потрошеното заведение с прякор Емо Негъра!!!! Просто върхът. Аз се чудя как нормални хора ще посещават подоби заведения? То даже много време е минало без да се случи подобен погром там.

Какви пресконференции какви пет лева ... Тия боклуци досега трябваше да стоят на вищката в някое управление на МВР !!! Добре, че от заведението някой не е извадил някой калашник и да напълни с с олово тия утрепки .Да видим какво ще натрави прокуратурата и следствието за да не се повтарят такива безобразия?!?

Чисто и просто се връщат мутренски времена. А това че има задържан нищо не значи. Те и наглите бяха задържани обаче осъдиха прокуратурата нали?

Ми те полицаите живи мутри. вижте снимката.

Върнаха ни в 90-те, МВР, БОП, СДВР и т.н. структури се управляват от идиоти, мутри смело вилнеят където и както им падне, циганите са безнаказани също.... нещо не е наред...

Калине, Калине, а ти калинка ли си „…..след като преди това са седели….“ Родна реч омайна сладка що звучи навред край мен. Реч на мама и на татка …. Лек ден.

И строителна фирма? А не е ли фирма за дрога?

Някой известен ще да д поръчителя, след като го крият. Нали знаете обикновено как тръбят кого са заловили, а сега само това са частни бизнес интереси

Група мъже нахлуха в заведение на столичния булевард "Тодор Каблешков" вчера вечерта и потрошиха мебели пред очите на изумените клиенти. Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седяли на една от масите в заведението и консумирали напитки.

И да си купите апартаменти от BESO , ей :) не са мутри, не

Шефа на СДВР каза тази сутрин, че сигнал на 112 е нямало, разбрал е от медиите и е пратил патрулка. Не мисля, че лъже за това.

И те понеже намат агентура, няма друг начин да го разберат. Да не говорим, че 6то е на 700 метра, а самото заведение си е на видно ключово място в'престижен столичен квартал'.

Работим по случая, след като клипът от погрома бе разпространен от медиите - БРАВО самосезирали са се!

Хипотетично ако в заведението имаше човек-клиент с оръжие в режим на само охрана и ги беше изпозастрелял понеже му застрашават живота ? Та колко е сериозна ситуацията? ..... бардака го създаваме сами и го поддържаме разберете ДЪРЖАВАТА ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ НЕ САМО ПРАВА - това е към държавните служители , иначе всички ще страдаме.

Спомни си Слънчака и бандата на Митьо. Влизат в заведение, въоръжени. Собственика се защитава и влиза в пандиза. И тук поръчителят няма име, крият го, наш човек е. Бандата на Митьо е на свобода. Идват избори, основните гласове са от тях, администрацията и циганите.

Kude podqvolite e policiqta celi 20 minuti?! Kakvo sesluchva v taq shibana durjava?

След изказването на директорът на СДВР комисар Георги Хаджиев , че Нито ПРОКУраТуРата, Нито поЛиЦиЯта трябва да се месят и заради това. че нито една патрулка 20 мин не е могла да дйде въпросния комисар Георги Хаджиев би трябвало да си подаде оставката!

Явно такъв им е и бизнеса на тези,мутренска му работа! Единия дължи пари на другия и започват да се избиват,се едно сме 90-те години на миналия век. Много го крият МВР тоя задържан бре,дайте да му видим мутрата,какво го криете?

Крият го, защото е наш човек. Идват избори и собственика на заведението не се отчел на отговорника по събиране на пари за избори.

Поръчктеля или някой от извършителите

трето лице

Дали успяхте барем втори да задържите. Реално сте прибрали този, който ви е посочил пострадалия - бизнес партньора си. Тоест сте направили най-лесното. Дали са ви човека на тепсия. 16 часа по-късно...някой друг? Малко истинска полицейска работа?

Очаквано беше, че ще бъде свързано със строителството. Много се разпростряха напоследък Бесо-то..., но все пак няма ли да разберем КОЙ е ''когото трябва'' ? Явно този човек е свързан също със строителството и нямам желание да попадна такъв ''инвеститор'' дори и да му дължат пари в конкретният случай...

Сутринта след 08,00ч., МВР официално обяви, че случаят не ги засяга. Господата са имали общ бизнес и да се оправят сами. По голяма наглост от това няма. Да се зкрият всички правораздавателни органи и полицията, а потърпевшите граждани да хващат оръжие и който оцелее, оцелее. Киностудията от Бояна да взема камерите и да почва да заснима уестърни.

Ебати тъпите селяни. Тея пичове в кой век живеят. И сега най-важното е, че ако полицията не направи нишо, значи нападателите са хора, доста приближени до властта. И не само нападателите, а и поръчителят трябва да бъдат изправени в съда. Айде да ги видим кво ще свършат.

Нападението е било извършено около 18 часа. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика, демек пито платено и то по права пладня на августовския зной.

Наглостта на стореното е само продължение на историята с нападението и стрелбата по Митьо Очите в заведението в Слънчев бряг. А се случва, защото наказания и "цялата строгост на закона" са такива, така се прилагат, не разследва в дълбочина и реално активите на мутрите са си при тях и те диктуват много от икономиката на страната. Какво отнеха на Маргени, Галеви, Таке ... ? Защо никой и не говори за тях, бизнеса и имотите им, поставените им лица? Има ли намерение тази държава да се прочисти и стане реален член на ЕС? Как като народ да се справим с мафията и корупцията, когато тези, които са във властта отказват да работят за хората, а са в симбиоза с престъпността. МВР имаме ли или те са едно и също с престъпниците? Какво стори главният прокурор за всички тези години? Защо законодателите ни гласуват закони, от които никой престъпник няма респект?

Каква и е далаверата на държавата да задържа по-големите бандюги и измамници, да не би да искате да останем без премиер, гладен прокурор, без депутати, съдии, конпири и пр.,?

Ето нА, руската полиция били лоши, защото видите ли биели. Ами нашите като са добри и не бият никого, ето какво става. На тези изобщо не им пука от полиция, прокуратура , съд....

Руската полиция бие в защита на Путин, бандитизмът там си цъфти.

Бандитизмът си цъфти по цял свят. Но респект към полицията липсва само в либералния еврогейски съюз и най-вече в България.

В либералният свят (САЩ) тези щяха да бъдат отстреляни много бързо! В ислямокомунистките страни (рассия и булгаристанъ), тези финансират майката партия!

Евала бе пич, успя да намесиш и международното положение...хахаха Болен мозък

Сложих му минус но и плюс му стана, кой е това...........

МВР спи! Реално никой май не ги търси. Надяват се биячите да видят пресконференциите и да дойдат сами с адвокатите си. Нашата полиция ни пази! Ама, друг път!

Винаги съм смятал, че човек работещ за военизирано формирование трябва да е пример за подражание, трябва да нуди възхищение! Тук има два екземпляра - с наболи бради(явно са бачакли цяла нощ и не са имали време да ударят една контра) небрежняци за това и небрежно са допуснали застрашваща живота ситуация в центъра на столицата! Виждаме костюми, но поради небрежност вратовръзките са кил ати на една страна... АБЕ НЯМА ЛИ УНИФОРМИ?? Изгладени стегнати по венно предавщи респект и сигурност!!! Тук има двама небръснти индивида приличащи. А второразредни мутри!!! Шефовете на ВИС бях пример за елегантност тези пример за немарливост!!! Та униформи нямат ли?

Мърльовци. Работили. Те ли да разпитвали задържания? Човек може за десет минути да се приведе във спретнат вид.

с гъза си ли го написа или с тилифончиту?

аз не мога да пиша с тези фони

Да се завърнем в 90-те.

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата с организираната престъпност, корупцията и контрабандата по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!

Всичко е ясно. Въпроса е защо полицията не е дошла - седнали и пили след това?! Защо никой не се е обадил?

Ти не можеш да четеш ли , какво ?

Преди 1989 година такива американски изпълнения бяха абсолютно НЕВЪЗМОЖНИ ! Сега сме демокрация и дори престъпниците приеха закон за обявяване периода 1944г. - 1989г. - за престъпен... Смях ама голям смях! Обществото пълно с престъпници, наркомани, джендъри, индивиди без морал , чест и достойнство - само алчност и наглост. Това е красивото ни демократично ежедневие.

Друго си е по байтошово, особено за непретенциозния български народ.

Няма значение демокрация или комунизъм. Въпросът е да има силна държава. Тоталитарната държава по презумпция е силна. Виж има ли някакъв бандитизъм в Северна Корея. Но пък там си измират от глад. Същото беше и преди 89-та. В момента нямаме силна държава. Защо в други демократични държави няма такива прояви. и са богати, и живеят по-спокойно от тук.

Според МВР всичко е точно. Според някои хора винаги всичко е точно. А всъщност нито една система в държавата не работи както трябва.

ФЛАШКА. СОТИР. ДЕЛО. СОТИР, КАБИНЕТ, ГЕЛО. БАНКЯ, ТИКВА, БЕЛО. ЕШАФОД С ВЪЖЕ ДЕБЕЛО!

никакъв ешафод няма да има то нали за това става така

Сега тия са герои. Селяндурска нация!

Е какво не ви е ясно? Шефа си иска парите, партньори другия път!

че "когото трябва" е същия тоя хаджиев, който се изказва такз, все едно е станало нещо съвсем безобидно?

София си се превърна в едно престъпно гето !

Защо тези полицаи приличат на мутри???? Гологлави, затлестели, но вдигащи тежести едри мъже ... полицията няма ли униформа???? Висшите полицаии ги е срам от униформата ли??? В Ню Йорк шефа на полицията е с парадна униформа на пресконференциите тук едва ли не по анцуг...пфууу

Ако само приличаха, пак щеше да е добре.

Приличат на главната мутра и оня, който е бил шофер на Мето Илиенски, но се прай на голям ум, като струйника!