Коментари - Има риск от бракуване на неупотребени Covid ваксини, годността им изтича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешката е на този “доктор”, който се е взел много на “сериозно”. И грешката на държавата е, че много КЪСНО пусна изборът на ваксина за хората. До преди около месец и половина нямаше никакъв избор. И хората се отвратиха от неработещата “система”, която даваше право на избор само на отделни привилегировани. А за обикновения “простосмъртен” - имаше само АстраЗенека, въпреки че почти никой не я искаше. Трябваше много по-рано да се даде възможност на хората да се ваксинират с каквото искат и докъдето стигат бройките. А не да си държат иРНК ваксините за привилегированите и да не ги дават на хората, а сега да мрънкат, че им изтичал срока.

Правилно!!!

Подарете ги

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Глупости на търкалета! Какво лошо има в това да си избереш ваксина? Защо сърбите да могат да избират, а ние не? В момента какво избирате? Насила ли ще накарате хората да си поставят "Астра Зенека"?! Грешката е тъпотията на правителството да поръча огромен брой от ваксина,която хората не желаят! ЗАЩО МЕДИЦИТЕ НЕ СИ ПОСТАВЯТ "АСТРА ЗЕНЕКА"? КОЛКО СА МЕДИЦИТЕ С ТАЗИ ВАКСИНА? МАЙ НЯМА ТАКИВА!

З бутилка ракия ще ваксинирате 50% от хората.

Свършиха будалите.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ами, РЕКЛАМАТА на ваксинирането е, че е ДОБРОВОЛНО, БЕЗПЛАТНО и ВАКСИНИТЕ са ПО ИЗБОР. ... Насила хубост не става. А ПОРЪЧАНИТЕ ваксини ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛУЧАТ, вкл. на "АстраЗенека".

че според европейски закон - всяка закупена стока може да се върне, БЕЗ да упоменаваш защо, обратно в магазина до 14 дена

"Една от грешките, които държавата допусна и не е коригирала до този момент, е, че даде правото всеки да си избира ваксина, вместо това да правят лекарите. ". Ако ми избираха ваксина други хора, като се има предвид правилото "Всеки пациент- клкиент", нямаше да се ваксинирам и след изичането на технологичния срок за създаване и тестване на ваксините (т.е. Лятото/есента на 2022) когато може да се счита, че са излезли наяев повечето евентуални проблеми. А друга грешка е избягването на възмощностит за използване на Ваксини като "Спътник 5". (Вярно, че и за тях имаше доста много положителни отзиви, но се почвиха и няколко, заострящи вниманието. Т.е. мненията могат да се считат за доста обективни)

Руснаците имат същия проблем, в Русия не искат Спътник...

Щеше да е хубаво да имахме данни за кои точно ваксини става дума. Макар да е ясно че повечето ще са на АЗ! Но пък толкова ли голяма загуба ще бъде за бройките на АЗ след като няма да сме и единствените по света със скоро непотребни бройки на изключително нежелана ваксина.

Глупости, дори Турция биха ги взели веднага!

И кое точно са глупости? Заявих че са просто Нежелани, а не забранени, тъй че които прояви желание със сигурност ще може да се сдобие с тях. Сега дали и до каква степен хората там ще са съгласни на вида ваксина е друг въпрос.

Глупост е това че по света някъде ще останат много неупотребявани ваксини на АЗ! Най-големия проблем с тях е че не можаха да си доставят договорените количества! За това няма и големи остатъци от тях! Иначе винаги е добре да се знае колко и какво има останало. Но съвсем лесно можем да ги продадем. По цяла Азия, Индия и Африка!

"Глупост е това че по света някъде ще останат много неупотребявани ваксини на АЗ! ... По цяла Азия, Индия и Африка! " Вече във всеки коментар пускаш бисерите. Точно Африка - Южна Африка - се отърва от АЗ. Не казвам че се излагаш, защото това би предположило, че не съм очаквал бисери от теб.

Е кажи как се отърваха? Основно като не им доставиха нужните бройки индийците!

Доставиха им много АЗ, но нямаха ефект на Бета-щама и затова ги продадоха и подариха. Но защо аз ти ги обяснявам тези работи, нали ти беше "образованият" ваксър?

Ами аз на оназ си работа ли говорех да не се купуват толкова много ваксини,че накрая ще се хвърлят !

Глупости пълни в тази статия. Грешката тук , е не че е дадена възможност на хората да избират ваксина, а че по-малко вече има желаещи.

Ама какво очаквате от Ганьо - за него е важно парцуцата 50 градуса и кренвирши на корем...на него не му пука за общество, колективен имунитет и т.н. Стимулът да се васкинира е следният - наесен като пак дойде локдаун и по 100-200 фитки на ден, който отиде да се лекува от Ковид-19 в болница и НЕ Е ваксиниран - 2000лв суха пара за една пътека 7 дни. Осигурен, неосигурен - няма значение. Опашките ще се извият много бързо :)

70% ОТКАЗВАТ да си сложат експериментална ваксина. Ние сме на всеки километър Ганьовците, бе! Страшна работа!

Strikercho

Не знам. Може би Америка, Израел, Кипър - все изпаднали и глупави държави, а?

3 държави от общо колко? А къде остави Япония, Корея, Германия, Франция, Великобритания, Швейцария, Норвегия? Или викаш там прости като тебе а?

Знаеш ли къде са изброените от теб държави ЛЬОЛЬО? На опашката за ваксини! За разлика от теб ние работим ВСЕКИ ДЕН с хора от тези държави и всички чакат ред за ваксиниране и се чудят как ние успяхме да се ваксинираме преди тях! И още повече се като им кажем че има ваксини свободно достъпни! Имам колега белгиец който всеки ден караше с колата до ваксинационния пунк че ако има останала ваксина да му я бият. Абсолютни лигави келеши сте мили анти-ваксъри!

Мерси за обидата. Още една причина да ненавиждам ваксините и всичко което представляват.

Ти може да ръсиш лъжи и конспирации (пак лъжи ама за особени глупаци), ама иначе кати каже някой че си дришльо се обиждаш?

Ами продайте ги! Толкова много хора по света чакат!

Баси наглото парче. Нали тъкмо лекарите пищяха, че това не е тяхна отговорност!

Kendra Lippy, на 38 от Колорадо Спрингс. Ваксинира се с Джонсън у Джонсън и получава тромбоза. Прекарва 33 дена в болницата, от тях 22 в интензивното. В момента се учи да използва вилица и да ходи, докато е на пълно парентерално хранене. Проблема й е че болницата й прати сметка за над 1 милион долара, а тя нямала застраховка. Не може да съди Джонсъна, защото правителството освободи всички производители от отговорност. Не може да съди и държавата, подписала е съгласие. Може само да получи компенсация, ако въобще я одобрат, но максималната възможна компенсация (давана за смърт) е 250 000 долара и се изплаща само след като сметката на болницата е напълно платена.

Трябва да я съжалявам ли? На тези години се очаква, че може да си използва главата за мисловна дейност.

Факт е че всяко едно лекарство дори то и чисто билково/от естествени компоненти може да има сериозни странични ефекти! Това не е никаква новина! Но реално много повече хора ше загинат от вируса от колкото от ваксините! Същото нещо е с антибиотиците и дори с аспирин, нурофен и парацетамол! Разбира се не трябва да се крият проблемите, както и няма никакъв смисъл от преекспониране!

"Но реално много повече хора ше загинат от вируса от колкото от ваксините!" Сега на Господ ли се правиш, че да решаваш кой да живее и кой да умре? Дай да ти вземем органите тогава и да спасим 10 живота. По твоята логика много повече ще умрат ако не ти ги вземем.

Ами ако за теб е господ всеки човек с разум в главата ми е и така да го приемеш! Но по принцип не се правя на Господ но вярвам в Него а не в малоумни конспирации и страх! Или предлагаш да спрем медицината за са няма никакви инциденти повече с медикаменти и да си мрем на по 30-40 г ако доживеем като останалия свят който няма достъп до медицина? А? Като Азия, Африка и Индия ли искаш да станем? С хора като вас не е проблем и в каменната ера са се върнем? А са спрем ли и колите и самолетите и тока защото и от тях се умира? Ами са ядем ли храна и да пием ли вода въобще че може да се задавим? А страхливо човече?

"Но по принцип не се правя на Господ но вярвам в Него а не в малоумни конспирации и страх! " Така ли? Вярваш в Господ? Отговори ми на един въпрос тогава. Да кажем Исус е днес жив и между нас и идват фарисеите, пардон от щаба, и му казват че трябва да се ваксинира, щото иначе щял да умре ако не го направи. Исус щеше ли да се ваксинира? Да или Не? Исус, който казва "На здравите не им е нужен лекар, а на болните".

Ама разбира се че ще ти отговоря! Исус не би имал нужда да се ваксинира защото няма твоята и моята ГРЕШНА ПРОКЛЕТА И ПАДНАЛА ПРИРОДА! От която идва всяка проклетия - болести и смърт! Но ако имаше издадена заповед от Царя Исус щеше да се ваксинира както и всеки друг човек, защото иначе щеше да бъде наказан! Днешното дрисливо либерално поколение въобще си няма идея какво означава Цар да ти заповяда! Бог ясно казва ЧЕ ВСЯКА ВЛАСТ Е ОТ БОГА! И ВСЕКИ КОЙТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА ВЛАСТТА ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН! Ако искаш сега ме питай и нЕкое друго въпросче!

Щом тогава, щом Исус няма да се ваксинира, тогава и аз няма да се ваксинирам. Това че "всяка власт била от Бога" е неразбиране от твоя страна. На този свят властват злите, великата блудница и лъжепророкът. Точно на тях не бива да се подчинява човек. Ти прави каквото си искаш. Откровение 18:23 защото твоите търговци станаха големците на земята, понеже чрез твоето чародеяние бяха измамени всичките народи. Гръцката дума за "чародеяние" е φαρμακεία/pharmakeia.

На тези дето са моделирали и пуснали вируса, да го бият на майките си ама супоситуарноо

Хвърляйте отровите, където им е мястото - на боклука!

Ракията ще си я излееш ли в канала барабар със шоуто на слави?

Нито ракия пия, нито Слави гледам, просто имам глава на раменете!

С коментара по-горе доказваш че имаш глава но с доста вакуум в нея!

вирусъм е напът да бъде овладян благодарение на ваксинираните не е изчезнал

При 70% бе? Викаш, колкото сме докарали - толкова. Ще се правим на улави, дано мине номера, а?

70% сме ги докарали вече ... но не толкова от ваксинираните, колкото от преболедувалите, имайки предвид че поне 2/3 са извън официалната статистика - или не са го усетили или въобще не са звъняли по РЗИта, лични лекари и тнт.

"вирусъм е напът да бъде овладян благодарение на ваксинираните" Прав си! Глупост е!

Никой не ще да се ваксинира срещу ужасният вирус! Чак и ваксини ще се изхвърлят! Кукловоди, милиардери, елити, а една проста сметка на успяха да направят. То им е все тая де, ние вече сме ги платили. Който не се е вързал сега, после ще му се наложи. Агенда 21 и Агенда 30. Купете си ги от книжарницата на ООН.

Напротив много хора с акъл в главата се ваксинирахме! Безумните по един или друг начин все се затриват ....... тъжно но факт......

Грешката беше да се закупят огромни количества от ваксината на AstraZeneca само защото е най-евтина. Дори да оставим настрана опасенията от формиране на съсиреци, според мен няма рационален човек, който би предпочел да изчака 2.5 месеца между двете дози, ако има възможност да съкрати този срок на 3 седмици (Pfizer) или 1 месец (Moderna).

Новият доклад от ЕАЛ. Пфайзер има в пъти по-висока смъртност и тромбози, отколкото Астра. Статистика.

Дай да го прочетем? Може да добавиш в списъка за четене и списък на лекарства които нямат никакви странични ефекти.......

Не говорим дали имат или нямат, а при коя марка вероятността е по-голяма. А като вземеш нурофен и пукнеш след 20 мин пак ми се обади, но също така искам да ми представиш и документа, който си подписал в аптеката, че ако нещо ти стане не носиш отговорност. Както и за всяка ваксина на пазара, против каквото и да е. Ваксинирал съм се многократно срещу различни болести и никога никъде не са ме карали да подписвам каквото и да е. Зле си.

Потърси Pfizer jab deadlier than AstraZeneca across Europe – leaked study

Е хубаво де дай са видим тези вероятности! Ама молим ти се не от репортаж в тубата! Имам колеги от Израел и си говоря с тях на тези теми, нищо подобно не споменават! Разбираш, ама нищо подобно! От нурофен можеш да получиш същия алергичен шок като от някоя от ваксините и съвсем спокойно може са има не добър край ако не се действа на време или има и други обстоятелства! Аз се ваксинирах и никъде не съм подписвал документ че никой не носи отговорност! Подписва се документ че ти е известно каква е ваксината и че си я избрал сам! Ето толкова ви е информацията!

" никога никъде не са ме карали да подписвам каквото и да е. Зле си." Щом не си информиран и не си знаеш правата и задълженията, моля не вини другите.

Няма подобна статистика. Точно обратното - според официалното разследване на ЕМА, няма предизвикани тромбози с тромбоцитопения след ваксиниране с Пфайзер. За разлика от Астра и Джонсън, за които официално са доказани и записани като сериозни възможни странични ефекти от ваксините. Който иска и може да чете, да отиде директно на сайта на ЕМА и да се информира. Грозно е да се хвърля какво ли не, още повече лъжлива информация.

"Според здравните експерти грешка със сериозни последствия беше и дадената възможност на хората за изберат ваксина" Грешка беше, че затворихте хората и ги маскирахте без да ги питате дали искат въшливата ви ваксина.

Защо трябваше новият министър да разбърква нещата и той сигурно не знае. Нищо не пречеше възрастните хора да се ваксинират при личните лекари, а зелените коридори да не се променят!