Илияна Йотова: Твърдо вярвам, че властите у нас трябва да бъдат разделени

Дезинформацията е най-голямото предизвикателство пред демокрацията и отказът да се получава достоверна информация е отказ от собствените ни права, смята вицепрезидентът

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Твърдо вярвам, че властите у нас трябва да бъдат разделени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя под власти разбира порции. Демек Радев да си взема парите от митниците, военните и енергетиката. А правителството да не се меша. Пълна пародия на държава сме станали.

Всичко е тотална кочина за съжаление в нашата мила България...и тая кочина се дължи на некадърни корумпирани мързеливи управляващи институции. Това е

Хубаво е че властта мисли вместо нас и ни отсява неправилните новини.

Друго правиш, популист-комунист!

Твърдо вярваме ,че когато комунистите бъдат отстранени от власта ,България ще дръпне яко напред !!!!

Какви комунисти? От 34г нама комунистческа партия хората остаряха вече техните деца поеха властта - ДБ, ПП и т.н

Не трябва да има никакъв контрол, след бурно кипене, нещата ще слегнат и ще се саморегулират! Всяка намеса и ограничаване/изкривяване ще разлютят агонията! Раздайте оръжие на Народа, само след 6 месеца всичко ще си дойде на мястото!

Ей Йотова. Радев ни ги натресе тия. Да ти ЕПМ.

биен гъз пак откри топлата вода. Двамата с Фатмакоглу по цял ден заедно с Мутра Фанова кроят планове как да съсипят държавата.

Те сигурно са съученици от Уестпойнт... Или пък с кадрите дето Радев вкара от Сицилиевата долина.

Затова ли с пРезидента си сътворихте "шарлатаните" на Радев и агент Тенто, а стратегът в президенството е агент Майстора. От "вся власть советам" към "вся власть КГБ и ДС".

Какви правимощия има според Конституцията вицепрезидента на р. България? Надали има значение в какво вярва и в какво не вярва. Тя вярвала...дрън дрън. Имаше едно време в часовете по литература - лирическия герой вярва в комунистическия идеал.

SVINIO MRUSNA SAMO DETO YADESH GRESHNI PARI NA DURJAVATA.AKO TE PITAT ZA KAKVO SI TAM NE MOJE DA KAJESH

Точно защото трябва да бъдат разделени властите, ще се разделите преждевременно с президентството.

“Лъжливите слухове и дезинформацията са световна заплаха от много дълго време, но днес опасността е много по-голяма, защото цифровите платформи увеличават десетократно пропагандирането и разпръскването на фалшивите новини, обясни вицепрезидентът. В условията на силно конкурентна среда медиите разчитат на информационни субсидии, като публикуват текстове от чужди медии, без да посочват връзка с оригинала.“ Г-жо Йотова, не се притеснявайте за нас, нормалните хора с критично мислене, ако бяхме повярвали на слухове и дезинформация от официалните платформи през последните 3 години, щяхме да сме като в Австралия, с 40% увеличена смъртност, от последиците на “високата загриженост“ към нас, или да се очудваме всяка сутрин, защо така предполагаемите победи над Ру-шия, все се отлагат... Повярвайте, разумният човек винаги намира път до алтернативни и правдоподобни медии, с изявена връзка с оригинала.

Нещо не е наред. Съгласен с написанто. :))) Май ще трябва да го прочета още един път, не по диагонала, да видя къде е лъжичката с катран.

Няма бе. Все пак Кирчо, Кокорчо и другите одобрени от Посолството ги спуснаха праз Радев в политиката

А сигурно ли че ще има резултат от разделянето? В миналото това беше водеща идея зад реформите към правосъдието и прочие. И какво се промени? След като сега за поред път се искат радикални промени, та чак на ниво промени по конституцията! "Нека погледнем как изглеждат учебниците на децата, добави Йотова" Дрън дрън та пляс. Почти всяка година се дискутира това и как трябва да се извърши сериозна промяна в учебниците ама всеки път така и не се стига до каквато и да било работа по въпроса. "Дезинформацията е най-голямото предизвикателство пред демокрацията" А по важният въпрос е Кой определя какво е дезинформация и какво не е? Според основите на демокрацията всеки е равен на другият, всеки има правото да да изказва мнението си независимо как другите ще се почувстват от това. И всеки ама Всеки има свободното право да определя на коя страна да бъде или да бъде независим. Е в случая защо се смята за престъпление срещу демокрацията всяко изказване от страна на Русия за Украйна? Защо се твърди че ако не заемаш страната на Украйна ще бъдеш запомен в историята като помощник на империализма (официално изказване от лидери в ЕП)? Защо се принуждава всеки да изразява солидарност както вербално така и с военни помощи? И защо всеки който желае да е независим от този конфликт бива принуждаван да заема страна? Нациите на изток от Украйна и Русия какво обще имат с войната, че да се принуждават да се присъединят към мнозинството?!

Любчо, бате, ако някой трябва да ти казва е дезинформация, ти си част от проблема. Когато те лъжат не е хубаво като цяло. Да знаеш.

Е, ако са разделени властите, Как корумпирани политици ще управляват съдебните процеси? Айде стига, би било неприемливо за тях, а те пишат законите!

Пеевски има много идеи по въпроса!

Властите са разделени, просто не функционират... Гешев е възможен заради изпълнителната власт, която си е избрала и ВСС, който го крепи...

Даа, олигарсите от чужбина, Много мразят Гешев и търсят начин да го махнат, Та да се върнат на бял кон!!!

Оф, откри топлата вода!