Илияна Йотова: Правителството не се справя с проблемите, предизвикани от дъждовете

Вицепрезидентът се обяви против изнасянето на национални проблеми на чужда територия, имайки предвид изслушването на Иван Гешев в комисия в Европарламента

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Правителството не се справя с проблемите, предизвикани от дъждовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да беше си останала на село, при кравите.

С популизъм объркахте хората! - Обяснихте им, че ще им вземат децата и ги побъркахте от страх! - Обяснихте на хората, че различните са им проблем, което е тотална лъжа! - Излъгахте хората, че може да вземете правата и свободите на едни хора, а другите да си ги запазят! Защото когато вземеш правата на един човек или група хора, вземаш правата на всички! - Излъгахте хората, че демокрацията е лошо нещо, а диктатурата - добро! И ако пъклените ви деяния отровят България и загубим демокрацията, историята и хората никога няма да ви простят!

Всяхте раздор в българското общество насъскахте хората едни срещу други! Не че не ви помагаха и други, като БСП звездата Нинова! Вечната контра, докато удушите българската нация и я подарите на някой поробител! Срам! Срам! Срам!

Щото служебните правителства се справяха!? Прекалявате! България никога не е била по-зле, както е след вашето некомпетентно управление! По-лошо от вас не е имало, дано и да няма! Разклатихте основите на държавата и я поставихте под риск! Историята ще ви посочи с пръст! Само че не за хвалба!

Другарко вампир, Явно ви идва в повече седенето и нищоправенето за заплата. Ако искате да покажете нещо дигнете си големия г з и идете да помагате, или дайте от вашите си пари. И без това са силно незаслужени. Вие сте част от управлението на тази държава т.е. сте точно толкова виновна за предното и сегашното правителство, както и за областните управители, дето напуснаха да не ги настъпят колко пара са пренасочили по личните ви сметки…. В България нищо не се прави превантивно, за да не се безпокои безпокойството…когато стане авария и са застрашени животи тогава такива като вас се появяват да плещят ненужни глупости по медиите. В живота си нямате 1 час работа за благото на държавата и населението и….. за затвора сте заедно с ушатия чорап…ако искате и деса вземете да сте си компанийка…

Да властваш и да управляваш не е едно и също. Управлението на държавата не е проста работа. Посолството може да те тури на власт, но не може да те научи да управляваш... Неслучайно, в старо време българите са отслужвали молебени за дъжд, а за сегашното правителство и това е проблем.

същата вещица като Мутра Фанова. Скоро ще я видим разчорлена при Карбовски.

Това правителство , се вдигна на крак .При наводнените райони са отишли и министри , огнеборци алмия .Не чухте ли по ТВ жени как благодарят и хвалят момчетата от армията . Е самите селяци са супер мързеливи и гледат да не се минат. Защо не са залесявали , защо не са почестени речните корита , а г-жо вие бяхте на ход 1 година служебни правителства . Все другия виновен .

Президентството да спре да разпространява лъжите с марка произведено в Москва.

Да се справи! Тези мислят само за себе си! За това как да ни направят по бедни и послушни! Оставка!!!!!

Президентските пълномощия са близки до нулата. Но на Мунчо му се услади да се прави на Путин със служебнпото правителство. И тая лелка здраво захлеби. А защо е тази длъжност вицепредседател/президент? Храним едно куче, чиято задача е да лае при подаден сигнал! В промените в Конституцията би било прекрасно тази длъжност да се премахне. За съжаление няма клак да стане без ВНС...

Иванчо, да не си слънчасал, дедовото? То уж слънце няма, ама бая те е ударило. Сляп ли си какво става с хората, или съвсем си изтрещял?

да му ядеш набъбналия на Иванчо дядо Петре.

Илияна Йотова: Правителството не се справя с проблемите, предизвикани от дъждовете Идиотова,то както се казва правителството още не е встъпило във властта,ама видиш ли не се справя.

Тая маша от няколко години не я бяхме чували, тя какво е свъшила и колко пари е взела от държавата?

За Македония нищо ли няма да каже? Имунитетите на Борисов, Петков и Радев ли са най-важното в тази страна?

Кремълската пачавра в действие. От както има редовно правителство тая храни нонстоп. Митрофанова е насъскала доста глутницата кучета и баш кучката е с 200 в атака

Това правителство не може куче от бъзе да изгони.

При промените на конституцията да орежат до дъно пълномощията на Мунчо и тая дебелана,която заема една излишна длъжност.

Нагъл руски агент, ВАШИТЕ областни управители подадоха вкупом оставка, за да създадат хаос, твар долна!

1/2 са в Гърция на "заслужена" почивка, другата 1/2 не й пука, а Гаргамел избяга в Брюксел, да си видела семейството. Помислете за това.

Правителството е на власт от едва 2 седмици. Според дебелата мисирка Йотова, сигурно те са предизвикали и дъждовете.

За каквэ е: да коментира като нас? Ние поне го правим безплатно.

ГМГ това беше работа на вашите областни дето си подадоха оставки вкупом и зарязаха всичко

Като каква се изказва? Нейната функция е да ходи по партита и помилва затворници! По цял ден говори ??? Да не забравяме 2 години в Карлово служ. Правителство да не направи чудеса !!! Дърт вампир !

Другарката йотова, на всяка манджа - мерудия

Не ги занимавайте с проблемите на хората в България

Ох,неприятно същество,ами кой управлява до вчера? Кой назначи областните упраеители,които явно не са си вършили работата и по заповед си подадоха заедно оставките?

Да съберат доброволци от президенството,да дарят лични средства и да отидат по места и да помагат.От кабинета е лесно да се критикува

Гешев е вън, сега остава Радев и тая да си ходят на село.Да се изчисти ВСС от хора на Борисов и Доган и да се направи Съдебната реформа .

И как ще стане това?

Бреееррй че злобно гюбре. Колкото по дебела става,толкоеа и по злобна стана

Ами така ще бъде като коритата на реките се чистят и дигите се подновяват само кампанийно след поредното бедствие. И след това се забравят. След дъжд качулка. И това важи за всички правителства и кметове.

На хартия всичко е почистено, а фирмите са си взели парите. В действителност виждаме какво са направили. Не случайно се борим за последните места във всяка класация. На счетоводителите се държи сметка за всяка стотинка не отчетена в годишния доклад, а за държавата никой нищо не дължи обяснение. Явно населението не иска промяна, свикнало е да оцелява въпреки, че има и друг по-лесно начин. Мазохисти ли сме , явно ДА!

Нагъл руски агент, ВАШИТЕ областни управители подадоха вкупом оставка, за да създадат хаос, твар долна!

си не можете да оправите ( политическия боклук де ) та държавата ще оправяте :))) Смешници !!!

Тая може ли да се скрие някъде - по ппринцип !!! Дори е по дразнеща и непотребна от оня с Ушите!

Ама как пък съм я охранил,а? До Коледа ще е сигурно 300 оки!

Тия колко са смешни , мислят си че хората щом гласуваха за тях са подръжници на комунистите , не бе др. Йотова , хората не симпатизираха на крадците от ГЕРБ ...реално процента ви е 5-6 .

Сарафово е един ...компрометирам шмекер! Той е горд собственик на имение за 1. МИЛИОН ЕВРА!?! А СИНЧЕТО МУ- ГОРД СОБСТВЕНИК НА ИМЕНИЕ ЗА 2 МИЛИОНА РВРО!?! Бах ти въшляка! Долнопробен службогонец!? И ще сяда в стола на Гешо?? Ей затуй сме най-големите ИЗТЪРСАЦИ и БЕДНЯЦИ В ЕС !! ЗАРАДИ ТУЙ . .......,................

Че кой до сега се е спрявал ма чумо!

Орк на снимка.

sawo

Кой я е питал нея точно?

При промените на конституцията да орежат до дъно пълномощията на Мунчо и тая дебелана,която заема една излишна длъжност.

Тази другарка ли е новия говорител на Юмрука?!

И как разбра ма, другарко Йотова? То ако ти и Радев бяхте...Ехей!И дъжда щяхте да спрете! Злобна и безполезна твар!!!

Илиянке, вземи лопата и метла и дай личен пример! Поне едно време в училище така ни учеха, надявам се ,че не си забравила. “Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притича,”нали така беше . Иначе от кабинетите всичко е много лесно, даже и акъл да даваме. И друго, накарай мързеливия да работи и той акъл ще дава….хайде ,ти от кои си????

Всъщност вината е на Зеления Чорап и Дебелата Берта. Чудят се откъде да донесат вода от девет дерета за безпочвени обвинения и с това предизвикват наводнения.

Тая червена свиня няма ли да се кротне.

Много достойно поведение!

Плюенето и злобата са много достойно поведение.

jingiby

Русороби от всички страни, съединявайте си...

Ми много ясно, дъждовете не са проблем на посолството....