Илияна Йотова: Има очаквания за предсрочни избори

Голям гаф на кабинета е, че няма да изпрати "солидна делегация" в Маракеш за подписването на Пакта за миграцията, каза Вицепрезидентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има очаквания, но за предсрочни президентски избори, че и двамата за нищо не ставате!!!!!!

Със сигурност има, поне в 10-те % избиратели на БКП. Все пак не могат да оставят ренегатите си на власт.

Гладна кокошка просо сънува !

Там където е стъпил комунистически крак, след това и трева не расте… Комунистите са като вирус, вредни за целият свят.

Тази "жена" Илияна Йотова, имала очаквания за предсрочни избори …. Напомня ми на притчата за лисицата и овена … Вървяла лисицата гладна след овена и си мислела, че ще му паднат топките, защото се клатят между краката ...

ООН, има ли такова нещо, та то реално е само на книга, кой вече се съобразява с ООН? Какво което е казало ООН е станало? Колкото до изборите и двамата с Радев вземате страна. Знаем, че сте БСП, знаем че с една капка искате да удавите ГЕРБ, но сега, с тези изказвания, просто не ви прилича, разочаровате хиляди хора който гласуваха за вас.

Тази пак иска да си назначи каката за шеф на НЗОК

Не мога вече да спя нощем! Все тичам до прозореца да видя дали са дошли изборите и Нинова вече ни оправя. Не се издържа повече.

Най-излъгания човек в Кражбария. Махна се от еврохранилката с идеята че ще е реалновластващият президент, само че Генерал Деси и фатмака я навряха на кучето в космоса........ И сега сънува второ раздаване.......

„Има двама души, които не крадат, защото няма нужда, трябва да крадат от себе си.“. Татяна Дончева

Едната съм аз,ама не знам кой е другия.

Купи си огледало и се вижте. Ограбихте партийния членски внос. Лъжете бедните хора . Не Ви ли е страх от бога. Стига избори!

Що така ма,стрино?Какви предсрочни избори ти се привиждат и ако,не дай си Боже има такива да не мислиш,че твоята крадлива партия ще ги спечели.Налягай си парцалите и се наслаждавай на синекурната си длъжност.

Тази година хванаха БСП- милионера Бенчо Бенчев, заловиха яхта с наркотици в средиземно море, един по един залавят БСП- олигарсите с милиарди в швейцарски банки, заловиха оръжие и паспорти, банките минаха под контрола на европейската централна банка... за крадене нищо не остана! Притиснаха червените бадити до стената и изведнъж започнаха протестите, бунтовете, дестабилизацията на правителството! Сега даже ПРЕЗИДЕНТСТВОТО се хвърли в защита на червените бандити и дестабилизира правителството!

Правилно казва Илиана Йотова ,мирише ,направо смърди на Оставка на Борисов и компания ! По бързо да си дават Оставката за да не купят Ф-16 Секън Хенд , да не продадат Летището на някой и да Приватезират следващото Правителство ЧЕЗ ,за Българския Народ за да има евтин ток ! Тука е пълно с Шматки и Смешници които Тролят за ГРОБ , как се казваше на младежкото ГРОБ ,бъдещ Апартаментачия Иво Петков ! ГРОБ трябва да падне и всички негови Депутати и Министри в СЦЗ ,там да изгният , заради Унищожаването на България и Българския Народ ,за избягалите 3,5 -4 милиона от България хора !

Направи избягалите 7-8 милиона, ние няма да се пазарим. Щом казваш, ние сме съгласни. Роди ме мамо тъп, аз сам ще се запиша в БСП.

Йотова, вземи едно огледало и се огледай каква грива и каква шия имаш! Ти за бедните не можеш да мислиш, защото не им познаваш проблемите, твоята крадлива партия и ти самата сте пълни манипулатори!!!

Всяка година избори докато не спечелят БСП и ДПС! Всяка година дестабилизация, саботажи, протести, пропаганда, манипулации, интриги, шантажи, флашки, партенки, тролове, социолостически агенции за пропаганда... докато не дойде Корнелия Нинова, Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ, Цветан Василев и Слави Трифонов на власт!

Одтавна чакам пак да дойде Жан Виденов, заплати по 3 долара и пенЦии по 1 долар! Ама как ще я кара президента с 10 долара заплата, а вицето с 5 не ми е ясно!

Добре,че нямаш притеснения за тия със шестте апартамента

и на останалите червени хиени. Бързат хората, че кой знае кой е следващия червен спонсор, който ще гръмне. При Баневи удариха джакпота - 1 милиард, та е нормално да са изнервени. Както ги подкараха, може и до ЦУМ, Панаира и Техноимпекс да се стигне. Ако не друго, едно служебно правителство на ушанката ще открадне колкото може, а кой знае и какви други бели ще направи. Я за паток ще подпише, я за Белене, я за Грипен, знае ли човек? Па може да пробват и съветска република да ни направят, от тях може да се очаква всичко.

САМО в червената ти глава са тези очаквания.. както и на скромния ни просъветски президент.. , който всъщност политически е по неграмотен и от теб..

Всичко е в главите на Социопатите на младежкото ГРОБ , а не на Илиана Йотова ,яд вие гадове от ГРОБ че не избрахме онази без грива пача !

Той и Асан имал очаквания след сватбата и затова казал на Айшето: "Айше, дааано да си девствена!", а тя му вика: "Дано, дано, ама надали." Че и комундетата така си хортуват "А дано да вземем поне за малко властта", ама народа надали ще им я даде след всичките золуми сторени от червените.

Татяна Дончева: Хората видяха в ГЕРБ себе си и решиха, че това ще им реши проблемите. От 10 години ни управляват най-неграмотните и най-нахални хора и затова България трябва да плати цена. И българският народ трябва да плати цена, защото това беше негов избор

Социалистите-комунисти искат властта от ГЕРБаджийските комунета! Къде са истинските анти-комунисти, с които скачахме по митингите?! Къде е господин Едвин Сугарев? къде са демократи като Кирил Маричков, Петър Стоянов, Филип Димитров! Живи ли са тези хора или са доволни от живота и вече не им пука! Може би си уредиха животеца!

Тази Йотова,ако ми беше паднала в Беляне,такава позиция щях да и направя,че нямаше да ме забрави.

Петко Симеонов Илияна Йотова е компетентен политик! Говори с политически език, защитава политически позиции.

тая отговаряше за хамсията ама и там не прокопса Оня ден дядката с пищака как не я скалпира - пак късмет извади

с тъп президент и луда шефка на болшевиките какви избори бе

Партия "Аз съм прост и вие сте прости" по-умни не търпи, даже приписва онова, което се отнася за нея, на другите.

От време на време и тази изпълзява ... Червените боклуци си остават такива, никаква еволюция при тях няма. И ВСИЧКО, което правят и говорят, е съобразено с линията и интересите на Москва.

Нямам подобни очаквания. Трабва да има алтернатива - от лошо на по-лошо кой скача?

САМО в червената ти глава са тези очаквания.. както и на скромния ни просъветски президент.. , който всъщност политически е по неграмотен и от теб..

Поредната агентура на Москва се чуди как да дестабилизира държавата. Това ми било вице президент, от който се очаква да обединява нацията! Вън от президенството агент мръсен!

Чичка, научи се да пишеш първо, бе!

Тя се хвали, че е спряла три важни за страната проекта! Опомнете се!

A аз имам очаквания за поредната УНИЗИТЕЛНА ЗАГУБА на БСП и изритване на Корнелия Нинова като лидер на БСП или за правителство на БСП и ДПС и изритване на Корнелия Нинова заедно с правителството на БСП и ДПС 6 месеца след като това правителство е дошло на власт!

Вече знаете какво ще правите, ако изгубите изборите - провокации, за да се върнете, че без власт партийката ви ще се разпадне. Това го можете.

"Йотова окачестви като "груба грешка, гаф на българското правителство, че няма да изпрати солидна делегация в Маракеш, която да каже защо България не приема Пакта за миграцията". Да, ама Екатерина З. е ЗА Пакта. Публично обяви, че България подкрепя Глобалния пакт за миграция на ООН. И още: "Пактът за миграцията е в полза на нашите 1 850 000 сънародници, които са емигранти в момента. Не мисля, че може да се преструваме, че проблемите на миграция са извън България." Пък и Катерина още не е преболедувала отказа на ратификацията на ИК: заради България, персонално заради Корнелия, ЦЯЛА Европа нямало да прилага Истанбулската конвенция...

И аз имам такива усещания. Незнам само с какъв акъл се надяваш след изборите сте отново с фатмака в президенството? Както е тръгнало фатмака да си подава дупето на биесипето и рашетниковите няма да искара дълго президент.

A аз имам очаквания за поредната УНИЗИТЕЛНА ЗАГУБА на БСП на поредните избори 2005-та БСП със Станишев загуби изборитe за кмет на София (1) 2007-ма БСП със Станишев загуби Eвропейските (2) 2007-ма БСП със Станишев загуби и Mестните избори (3) 2009-та БСП със Станишев загуби Eвропейските избори (4) 2009-та БСП със Станишев загуби Парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Станишев загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Станишев загуби Mестния вот (7) 2011-та БСП със Станишев загуби Президентския вот (8) 2013-та БСП със Станишев загуби Парламентарнитe избори (9) 2014-та БСП със загуби Eвропейските избори (10) 2014-та БСП със Станишев загуби Парламентарнитe избори (11) 2017-та БСП с Корнелия Ниновна загуби Парпаментарните избири (12)

Имам очаквания тази жена от снимката да отслаебне поне малко....

Благодаря ти, ал бож, ще се постарая да ти се харесам.

Парите трябва да се оползотворяват

Като те гледам имам очакване да подадеш оставка....

Има очаквания, вие всички барабар с парламента да вървите по дяволите!!!

Ама как няма да имаш очаквания. Такъв глад ви тресе всичките. Десет години не сте помирисвали хазната. Отделно и мисълта за рекордния бюджет направо ви изкарва от релси.

За рекордния дълг ли думаш???

Не, за рекордния резерв.

Е, вие имате очаквания и да спечелите изборите, така че...

Гладна кокошка просо сънува :) )))

Незабавно да се проведат нови избори за президент, и за закриване на длъжността вице-президент.

И кого да сложим? Леля Цеца, дето и в Плевен не я избраха за депутатка?

Гладна /политически/ но дебела /икономически/ кокошка просо сънува.

сега президентът лансираше червени лакърдии, сега и заместничката му се включи...Ами нали са обединители, нали са надпартийни, нали не трябва да изказват партийни пристрастия? Е, за последно ще им е...Няма вече кой да се върже да гласува за тях - нито червени, нито пембяни, нито каквито и да са други. Отиват в миманса, забравени от всички...

тя и лисицата вървяла след коча и чакала да му паднат, ама....

Има очаквания за пресрочн избори. Ти, Нинова, Радев и Деса сте в очакване на Годо!!!! Понеже много четете особено президента, та ще рАзберете

Триете комунистически подлоги.

да можеш да чакаш...

Еха, и тук..... Абе как всички червени зарази ни повтарят ката ден как изборите чукат на вратата, как са неизбежни..... Та нали същите ни повтаряха как комунизма е на прага ни, как комунизма е неизбежен...... този филм сме го гледали, гледали.....

От позицията на вице-президент тя няма никакво право да лансира идея за избори, тъй като уж се води надпартийна??? Въобще, какво става в нашата Татковина? Президентската институция раздава политически внушения, но само в посока на червения нюанс? Това е недопустимо!

Много гербер, много злоба днес! Това не вещае нищо хубаво за управляващите. Нали знаете една животинка кога най-силно хапе?