17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя България трябваше да получи и свестни вицепрезидент и президент, а не такива недоразумения, ама нейсе...

Президента и вицепрезидента не правят нищо за България ,освен да я очернят пред света и да коментират като журналисти , а не да действат като хора с власт.

йотова, никой не уважава шутовете. Като градат бойчето, дет дори английски не знае, и си викат7 ако на тезо това им е първия човек - сбъркали са вратата. По-нагора от входа на прислугата не заслуежават достъп..... ти си рий.

ами да , заради такива шутове като Радев и Йотова Европа ни гледа с подозрение....... да ти напомня ли , че тая коленичи пред КГБ-патриарха Гундяев да му цАлува ръка......а като я питаха ЗАЩО , ами такъв бил канона. Само дето го забрави това , очи в очи с БЪЛГАРСКИЯТА ПАТРИАРХ когато двамата с шапкаря полагаха клетва като избрани прездент и вецепрезидент ?

* презИдент и вИцепрезидент И я кажи като толкова си критичен НЕЩО което е направил президента за БЪЛГАРИЯ. ЕДНО ЕДНИЧКО НЕЩО ? Освен само да дърдори кухи слова на чествания на някой национален празник.....

Те тия да се радват че са дали нещо на най бедната разграбена и корумпирана даржава в ЕС и ние българите да се радваме че още.не са ни изхвърлили за корупция от ЕС ама то на запада по скоро им трябва територията а не матряла тъй че тези комисари точно затва са сложени пък и вобще не виждам смисал от тоя ЕС съюз преди мафията си управляваше сега пак тя си управлява народа си беше беден и беден си остана от 30 години ни крачка напред по скоро назад честно вече не виждам бъдеще в тоя ЕС сега вече едвам го крепят след Брекзита ще стане ясно накъде ще тръгне а пак тия бежанци кой ще ги храни вобще нещо много мътно ми се вижда

България трябва да й пратят Интерпол да разследват и арестуват цялата корупционна шайка дето управлява!

Портфолио не звучи добре на български, чисто първенюшки израз. Имаме си, и имахме, "министър без портфейл". Неграмотниците, тройкаджии обикновено, стават чуждопоклонници, защото българският им е слаб. По принцип тя ми харесва, поне ходи без охрана. Но би трябвало да внимава от какви е заобиколена - блюдолизци и чуждопоклонници колкото искаш, с лопата да ги ринеш, сред партийния апарат и в НС. То партиите имат ли обикновени членове вече? Не казвам полови органи.

Тази одъртяла селяндурка да си пази коментарите за руската партия БСП. Стига комунисти са ни давали мнения кое как трябва да бъде в цивилизованият свят. Да си гледа Русия и да не се занимава с нас българите.

ПрВА си, не познавам друга жена по бързо погрозняла от илияна йотова. Чета й мислите ще ми се да напиша същото и за по бързо оглупяла, ама няма как...винаги си е била тъпа!

не се допускат две думи : искам и трябва. Те зяса като заповедни. Аз не ги акцептирам

Какъв заместник председател! Та ние дори независимоработещ комисар дори нямаме. Изрично и беше казано, че ще работи под ръководството на двама други комисари. Явно са преценили възможностите и табиетите.

Ама ние имаме ли еврокомисар въобще. Аз до сега си мислех, че Габриелката е френският еврокомисар. Явно много съм затъпял...

А ти трябваше да си стойш в телевизията и да си четеш новинките....

замести тов.Радев,който играе казачок,на Копринка...

Кой би дал да го управляват най-бедните и корумпираните ( по думите на собствения ни президент)?

Аз бих дал де ме управляват няколко млади бедни и корумпирани девойки.

Като я гледам е очевидно, че на нея "на час по лъжичка" не й е достатъчно.

Пак почнахте да триете коментари, гадове долни! Това е червен руски сайт!

Пак ши дода

Нашите европейски ( и не само те) партньори гледат на България, като на държавата цирк ! Какво очаквате от тях ?

То Президента ли е както подобава на президент или вице Президента!?! Толкова слаба президентска власт не помня да е имало. Нито потенциал, нито визия. А специално вицето като видя и ми иде една матика да й тикна в ръцете.

Коя беше тая бе.

Понеже не съм вицепрезидент и мога свободно да изкажа мнението си, то е следното: Първо : за какво зам. председателско място в Комисията може да претендираме, като сме последната дупка на кавала, а Мария Габриел и чеп за зеле не става ? При 1084 закрити училища у нас, на нея и дават ресора по образованието !? Майтап ли си правят с нас или гаргара ? Второ, след като сме слд Бангладеш по свобода на словото, защо трябва да се учудваме, че БНР е спряло излъчването си ? Между другото, това не се е случвало никога в историята на радиото. Що се касае за "шпионския" скандал, той е съшит с толкова бели конци, че би могъл да стане за сценарий на комедиен филм !

,,.......При 1084 закрити училища у нас......." За да има училища, МАЙ трябват и УЧЕНИЦИ, а както е тръгнало в България ,за да не се закриват училища, ще трябва да дават по едно училище на ЕДИН или ДВАМА ученика- не че и сега няма МЪРТВИ души .....

Всичките 8 бройки зам. председатели на ЕК са бивши министри и премиери в страните си.Нашата Марийка няма трудов стаж преди да бъде засилена към Брюксел.Верно,че е западна снаха, ама ония не ядат доматите с колците!

От 2004 до 2008 г. е помощник научен изследовател в Института по политически науки в Бордо, Франция. Преподавателската ѝ дейност е свързана с темите за процеса на вземане на решения в ЕС, политическа социология и международни отношения. В екипа е на 2 международни проекта – по Европейска програма Equal 2004 – 2008 „Ценности и икономика – равенството в професионалната дейност и социалната и солидарна икономика“ и Международна изследователска програма „Парламентарното представителство на национално и европейско ниво“ с ръководител Оливие Коста.

1." Във всички ресори, заемани от български комисари, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО най-малка сянка на гаф и НЕСВЪРШЕНА РАБОТА", изтъкна Йотова... 2." ...САМО ДВАМА ОТ КОМИСАРИТЕ на Юнкер НЕ СА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛИ и ЕДИН ОТ ТЯХ Е Мария Габриел." 2. опровергава 1.

Другари, моите простотии,винаги ме опровергават...

Ко, каза за, ко Антикомунисти!!!!!!

Е за кво им е да избират зам председател от най-бедната,и на първо място по смъртност държава във ЕС

Не може хем душата в Рая, хем тази работа в онази работа. Предостатъчно е, че целият ЕС застана единно зад кандидатурата на Кристалина Георгиева за шеф на МВФ. Този пост е далеч по-важен и престижен от един заместник-председател на ЕК. Ама вас комунягите май много ви е яд на това. Видно е, щото вашите тролове плюят неистово злобно по Кристалина.

Тази и това дето е получила и е прекалено много. Секретарка беше на Гоце Първанов, а сега си е неговия кадър в президентството. Благодартение на това тя е там.

играха ли казачок ,на Копринка?!

Също така развяваха руски и съветски знамена и запалиха флаговете на ЕС, САЩ и НАТО.

Значи си заработиха рубличките!

Права е. И трябва да е от БСП.

отговорник за пионерчетата и комсомолчетата е това което е трябвало да ни дадат, а от кое бкп е все едно, те само това могат

трябват ли?!

Ще излезе че тая има повече акъл от президентчето... Като не знаеш нещо, изчакай докато научиш фактите и тогава коментирай.

И за ко ти е заместник председател? На гладния и болен българин ,как ще помогне? Или теа зам председатели още от времето на ДКМС-то ви дрънкат в главите!

Радев да живей Русия Кръвнина ши им даваме ли...имаш син и дъщеря...амиии, нищо нямаш, само любовница

Ега за пръв път от месеци български ляв политик да каже нещо смислено. Другите леви като ги чуеш все едно кисели а плюят.

"Трябваше? Радвай се, че изобщо са ви дали нещо, на бедна и корумпирана държава. Кого виждаш в ролята на заместник? Все еднакви хора се въртят като комисари, за тези заплати ще се избият. Може би мара? На едни кадри, с новата шефка,май, бе толкова ухилена от радост, че е комисар, че не е за вярване. Сбирщина тунеядци, скъпоплатени при това.

ИскаМ Тпоянския кон да ни обижда...голям е сладуран и ква любовница имааа...ехаааа

Йотова като резидента русофил нищо не каза, но поне не обиди българите като него.

Тази неуспяла журналистка защо се опитва да измести фокуса на темата?! На кого му пука кой безполезен нискоквалифициран търтей каква служба си урежда !!! Абсолютно никаква връзака нямат с обикновените хора, които реално им плащат кефа и секретарките!!! Нали имахме една хлъзгава мазна стрина, дето какво направи за едни наводнения?!?

Стрината работеше в ЕС в конкретен ресор. Стрината не беше посланик или адвокат на България в ЕС. Ролята на застъпник в ЕС на нашите интереси има Бойко Борисов последните 10-тина години. Той заедно с другите 27 глави на правителства взима всъщност решенията, който усещате директно. Стринките и етървите от това дето виждам изготвят разни правила. Например за отпадането на роаминг таксите или премахването на лятното часово време или глобите за Гугъл когато затриха куп европейски фирми криеки ги от резултатите на търсачката си и т.н.

Ти си и от родата - само така може да обясним глупостите, с които ги оправдаваш. Разбира се, че за тези пари могат и са длъжни да си размърдат задниците и да направят нещо за страната си. Нищо подобно. Това че ти плащат на теб не значи, че са полезни за околните. А в ЕС все-още не назначават по роднински връзки, макар че се стараят. И ти се готвиш за пост, гледам. Пари много - работа никаква. Правилата, дето ги споменаваш, са непроизводителен труд. Да не говорим, за дивашките глупости, писани в тях. Повечето не могат да бъдат преразказани, да не говорим за запомнени.

Баба Цоцолано е повтасала малко,но Мунчо е бастун!

Az mie Frau Ursula von der (von und zu ).... mnogo simpati4na,no sam ga ,,hvashtala,, 4i grishi vaf Padezhite i minalite vrimina vav girma. ezig.

така ще е , след като на мястото за акъл има само коса ....

буйна!

akud

йотова ЕС не ти е кремъл да даваш направления и мнение

ми тази да го беше договорила, кво се изказва сега, като каква?

някой може ли да ми отговори на един много прост и логичен въпрос? колко е заплатата на тази леля-видимо добре хранена, но напълно безсмислена и вечно кисело-дуднеща някаква вредоносна за България глупост? може ли да няма пари за болните деца, но да има пари за охранването на тази...?

Май около или над 6500 лева.

вицке, нагла ....., благодарение на твоичките и на такива като теб сме последни в класациите на евросъюза и просто не виждам кого ще надбягаме с тая русофили, с тая носталгия, с тая бесепарщина, с тая редевщина!!! на базата на какво, нагла...., дрънкаш и изискаш нещо, което не ни се полага по никой начен, заради вас?!

от мен плюсовете от дира

минуса можеш да си го поставиш на едно много тайно място, толкова значение има твоят минус по който и да е въпрос.

Ти какво свърши в ЕП за та утвърдиш имиджа на България.Освен да злепоставяте правителството май друго не свършихте.

колко изтънко разбират европейските дела нашите россулюбци е направо изумително!

Тая е тя от "бандата на русофилите"

лява соросоидка е

върхушка на биншата БЕЗидейнва БКП, която не си е отивала 75 години, лапате на Путя , не само заместник няма да има, но и евро скоро няма да ви дадат!

До жителите на град Казанлък : Днес в западната част на града се очаква влошаване на качеството на въздуха . За предпочитане е да не държите прозорците си отворени , че се очаква остра задушлива миризма на старчоци откъм язовир Копринка , и миризма на свински барбекюта откъм същото място . И тях свинската чума не ги плаши , щом масрафа го поема руското посолство !

Пожелавам ти от все сърце да не стигнеш пенсионна възраст,за да не миришеш

Госпожо Илиянке, ти не знаеш, че Президента ни е Троянски кон, а ти Троянско магаре Вие влязохте в Президентството със заръката да разделяте нацията... Вие сте недоволни от всичко, цяла България вас трябва да обслужва, като КРАЛ И КРАЛИЦА СИ ЖИВУРКАТЕ ГНУС

цонке ти ли искаш да си на тяхно място ма