Обвинение и у нас за трагичната екскурзия в Охрид

Прокуратурата внася в съда обвинителен акт срещу организаторката на злополучната екскурзия до Охрид, при която миналия септември загинаха 15 българи.

Обратно в новината

Коментари - Обвинение и у нас за трагичната екскурзия в Охрид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

живея в чужбина ,познавам македонци наоколо , все тъпи селяни , колкото и да се бият в гърдите , че били славяни , а всеки който живее на запад от македония бил татар... та не се учудвам , колкото по малко е едно куче , толкова повече лае , та така и за тях , дребна " държава ", дребни души...

КЪД е българското правителство-този ББ дето ходи на пиар посещение на езериото,заедно с Б.Димитров-той и министър да спретнат на държавни разноски иск до капитана и инспекцията им и македонската държава ,която печели от посещението на чужденци,суми съразмерни на това което искат турците за убитите на конвоя за Израел в полза на роднините на пострадалите,за какво ни е външе министър -красиво лице и празни приказки.Абе Бойко, вземи си боклуците и си ходи.

знаете ли какъв виц върви в македония: че и езерото мразело българите. Повече няма какво да коментирам. Мн приятели македонци имам, но и те са леко анти-български настроени.

И аз имам доста приятели македонци, те всички са анти-български настроени въпреки, че тук живеят и работят.

защо ли някой умува толкова време,дали работата без лиценз е престъпление.

Възмутена съм! Вярно, вина ще понесе и туроператорката, която печели без разрешително, но най-голяма е вината на този, който е претврил корабчето. Защото дори и да не е туроператор вапросната госпожа няма от къде да знае за какъв товар е корабчето и къде и как да са разположени пасажерите. Така че основно вина за гибелта на хората нови собствените и капитана на корабчето, а странична е вината на "туроператорката", която няма лиценз. И тук да минем на въпроса за туроператорите - българина е длъжен да изисква разрешително за туроператорска дейност при заявка и плащане за екскурзии. Правителството би трябвало да направи проверки на множеството туроператори и турагенти, действащи без разрешително и печелещи без да декларират печалба.... има и още много, но е свързано не с въпросната случка. Македенците не трябва да си затварят очите, защото вината е в тях - техническа неизправност или некомпетентност - т.е. и двете, след това не добра реакция - липса на спасителни пояси или жилетки. Не сме толкова неуки, лошото е че се поддаваме на простите да ни взимат парите и живота..................

"... младежът не е имал никакви отговорности, а само е обслужвал пасажерите като им е сервирал храна и напитки"!?!? В Макето помощник-капитан и помощник-сервитьор е едно и също?!?! Сигурно и помощник-свиркаджия е едно и също ама не е за пред медиите!?!

Не бе той само е късал билетчетата и не е могъл да брои до 20......

Не бе, Мадона е виновна...

Българката Спаска Митрова, макета я рапраха от измислени дела, ама когато стане въпрос да осъдят техо маке си го запазват прово за вечни временана. Нашите политици за дупедавци, ако двата случая бяха огледални щяхме м... а да им е ...м на нашите. Абе не е лесно да си Българин в Вилико-Осрана България....

Сега остава нашият съд най-авторитетно да протестира и да обяви македонския в това,че не вкарва престъпниците в затвора или не взима срещу тях адекватни мерки.

Весо, ще го направи, но......ако сме в Америка (САЩ)!