17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На икономиста му пожелвам да НЕ досживее пенсиона възраст /среща с турски ТИР/

Тази система функционира така: - Имаш пари ,лекуват те ,нямаш пари , оставят те да умреш. Това са ценностите на капитализма.

Държавата не е благотворително дружество.

Робовладелската държава не е благотворително дружество.

СоциализЪма се спомина безславно. И безвъзвратно.

Педирази, а кога корпорациите ще почнат да плащат данъци ?

Утре, след 16.15 московско централно време.

Ма естествено! Що да не оставим пенсионерите да умрат от глад, като в същото време субсидираме притежателите на Бентли и Бугати с 25 ст на литър! Страшни икономисти сте избрали! Я га питайте тоя икономист за стагфлация дали е чувал!

Тоя "икономист" заплата сигурно му е около двайсетина пенсии.От такива икономисти сме най-бедните в цяла Европа.

Абе глупак не те зная какъв икономист си,но си тъпанар.Какво искаш да се обричат пенсионерите на смърт ли. В тая профашистка демокрация наложена ни от сащ демокрацията,която 'брани' мира чрез война..Или да има за вас ненаситните да лапате и крадете,за да се 'конкурирате' със милиардерите на америка ли.Не ви ли стига ,че ограбихте пенсиите на пенсионерите/със един закон на един черен циганинн,че трябва да се сложи таван и да се даде само половината от пенсията от 1993-4 година/.Нагли сте,мръсни сте и заслужавате презрението на всички.

От къде ще дойдат парите, които ще раздават на пенсионерите? Дори и сега, около 45% от парите за пансиите идват от Държавния Бюджет. Нали разбираш, че парите ще дойдат от държавни заеми, които след това внуците им ще ги връщат. С лихвите.

От свръх печалбите на държавните енергийни и военни дружества. Други въпроси?

Знаеш ли колко са разходите на държавата за пенсии всеки месец?

Правилният въпрос е колко се ват от държавата, чрез инжекция в НОИ, а не колко са пенсиите..А още по-правилният е , колко ще струва на бюджета сегашното повишение..Да върнем обаче топката.Знаеш ли колко е месечната печалба в момента на БЕХ при тези цени на електроенергията? Или на предприятията от ВПК? Ще ти кажа - в ПЪТИ повече, отколкото ще струват на бюджета новите пенсии..И това дори преди да съм сметнал увеличените приходи от ДДС.

Ами време е пенсиите да са лична партида! Така всеки ще знае защо получава това, което получава и също така ще знае, че умира от глад от собствената си глупост! И така ще е справедливо! Лични партиди и за здравеопазването! Време е! Стига сме плащали за търтеи!

Не разбрах какво става с тавана на пенсиите !?!?

Ами да си разбрала.Пише го навсякъде.

Този не е икономист , а Лъжист ! Къде го намерихте бе Дир. БГ ? !

и увеличаваме пенсии. С какви пари?

Пак ще ни вдигнат максиналния осигурителен праг. Как от къде :) От работещите! Дори още по-зле, от можещите и знаещите!

Нищо ново под слънцето. Аз още при подготвянето на "Бюджет 2010" казах: "В пенсионери няма да инвестирам" и докато не ме свалиха от "Борисов 1", суспендирах ЧЛЕН 100 от КСО. Про100 Киро обаче е смел и смахнат.

Идиот