БСП: Икономическите ни идеи струват под 2 млрд. лв.

Икономическата програма на БСП ще струва 1,9 милиарда лева на година, съобщи Корнелия Нинова в отговор на критиките, че програмата им ще излезе 14 милиарда.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Икономическите ни идеи струват под 2 млрд. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО Е СЕГА ТАЗИ АКТИВНОСТ,ТЕЗИ ОБЕЩАНИЯ ЗА МЕД И МАСЛО?! НАЛИ БЯХТЕ ГОДИНИ НАРЕД УПРАВЛЯВАЩИ ИЛИ ПАТЕРИЦИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ?! ИМАХТЕ И ДОВОЛНО ДЕПУТАТИ ДА СИ ПРОКАРАТЕ ИДЕИТЕ?! ЗАЩО СЕГА,ДА ПИТАМ ЛИ ИЛИ САМА ДА СИ ОТГОВОРЯ?!

Другарко Нинова, колко време ти трябва, за да разбереш, че Радев спечели изборите защото Борисов каза, че следващият път ще се кандидатира за президент. Народът НАРОЧНО не гласува за Цачева, за да покаже на Борисов, че е необходим за Министър председател. Борисов, стой си на мястото където си бил до сега, не се кандидатирай за президент! От него нищо не зависи. Ти като Министър-председател за времето, през което ти създаваха хиляди препядствия свърши добра работа, независимо от грешките ти. Надявам се и за в бъдеще с партии единомишленици България все повече да просперира. Нещата не могат да станат за година или две при това закопаване на икономиката. Имам малко надежда.Трябва да се работи на по-бързи обороти, но ТЕ ти пречат непрекъснато.

интересно това са обикновени телефони сигурно снимката е стара, но др.нинова изглежда супер с елегантното колие с диамант или сапфир, има и такива обеци, много красив комплект на кулинан, казвам го искрено

тая само за пари говори.. и то все за НАШИТЕ, дърважавните... странно, а уж нямало да краде..

" Идеите от нас , парите от вас " - Остап Бендер в "Дванайсетте стола ". Писано е преди около 100 години .Измекяри и мошенници - пряк резултат от същата Световна революция , без грам еволюция . Дълги и опашати лъжи - обида за всеки нормален слушател д!!!

я тук само измекяри бе,комунисти/като бойко и цецка ли/икономика и крадене/24 милиарда дълг които ще плащат децата ни взет от бойко и гроб,икономиката се свежда до едни евро пари точени от наши фирми на ПееФски разбирай/българите не са бягали така от Родината ни и по-време на войни,не харесвам БСП,обаче разни тролове с плюеници без факти а с внушения не могат ме убедят,че родителите ми заслужават пенсия 200 лв.а децата ми измекяри из чужбините заради крадливото управление на неуспели комунисти,пъдари на Тодор Живков...харчите народна пара за тролове които не си ги заработват цецо

Има по-добра идея от вашите, другари и другарки. Дълбоки и всеобхватни декомунизация и лустрация. Бъдете сигурни, че те така ще се отразят на икономиката, че България ще литне напред.

По времето на бай Тошо ми идваше да си включа хладилника към радиото ,за да ми се напълни .Сега като чета заглавието си мисля - какво са за тях тези пари?Джобни!!! Няма да забравя купоните и режима на тока , празните рафтове след 45 години мир и съзидателен труд. Не !Благодаря

Вашите икономически модели другарко ни оставиха без икономика и с празни джобове. Вашите модели обрекоха бабите ни и дядовците ни на мизерия, "моделът" ПЛОСЪК ДАНЪК, по идея на "независимият" червен депутат Петър Кънев взема повече данък от бедните. Вие другари сте цинично безочливи и алчни лъжци. НЕ ВИ ИСКАМЕ "МОДЕЛИТЕ" - никога повече.

г-жо Корнелия, хората питат и желаят отговор от Вас! КАКЪВ СТЕФАН ДАНАИЛОВ? КАКЪВ КИРИЛ ДОБРЕВ? НАЛИ ВЪВЕДОХТЕ МАНДАТНОСТ ЗА ДЕПУТАТИТЕ? Това правило трябва да важи и за тях! Малкият човек от късо ви следи..., ако не на риба

програма за икономически обещания. обещанията и лъжите са безплатен ресурс в предизборната кампания. предсесателят на БСП е отново на висота по демагогия.

Дойде служебното правителство и реките и язовирите преляха......

Pesh0

А кое е средна класа ????????? Ако една Мед.Сестра или една учителка взема 600 лв и ако иска да си отопли жилището на ток , трябва да плати 300 лв. Та кой е средната класа ??????

Аз съм млад мъж на 54; ако тия спечелят изборите и раздават апартаменти, ще взема да се реша най-после и да се оженя.

Pesh0

А аз съм много прясно разведен . Ама пак се се оженя

Pesh0

Tе икономическите ви идеи 5 пари не струват , не 2 милиарда . Ама ще откраднете всичко до което се докопате .

нека погледнем малко по-внимателно тия 100 бона за младоженците. Примерно едно семейство кандидатства за ипотечен кредит от 100 000 лв за апартамент на стоиност 100 000 лв. Кредита е за 15 години. Значи банката му дава 100 бона и за 15 години получава примерно 130 бона. Обаче сега Нинова иска държавата да поеме разликата от 30 бона??? Ами ако тия хора спрат да плащат? Примерно платят 500 лв и спрат да внасят вноски??? Ами ако се разведат??? Ами ако единият или двамата починат??? Стават такива работи. Никои не ги иска ама на - вчера една жена почина в тунела. Кой ще плаща разликата до 130 бона??? Пак държавата. Демек останалите данъкоплатци без апартаментите на свободен наем. И после очаквам всякакви далавери и фиктивни бракове да се развихрят. Това ще надуе пак имотният балон и хора неотговарящи на условието, които са на ръба да си купят собствено жилище ще трябва пак да отложат или да теглят заем. Първите възползвали се ще са цигани, кога циганина не е бил по авантата? Накрая всички вкупом ще платиме много повече от 2 милиарда. Ние в момента не можем още да оправиме бакиите с лихвоточките обаче от БСП са на път да похарчат много по голям държавен ресурс. Сигурен съм че няма да има пари за всички младоженци кандидатстващи за това. Може би за 5 или 6 процента наши хора ще има. За останалите няма да има.

и после : Миналият месец една роди на 12 г, бащата и той непълнолетен. ( Ако приемем че е надула корема от него, а не от дядото) Защо да не дадем и на тях 100 бинки? Нали и те са младоженци? Изведнъж в съда няма да смогват да издават разрешения на малолетни цигани да се женят. За плащане ще мислят после.

Другарко Корнелия,има време до 01.04.2017г.,не бързайте!

ЛИЦЕМЕРИ Ами новият президент Радев, колко са му доходите сумарно от заплата и пенсия. Дали е социалистическо да взимаш пенсия, когато сумарните му месечни доходи са около 10 000 лв. Социалистическо г-но Нинова, ще е който има месеен доход над 1000 или над 2000 лв. да няма право на държавна пенсия, а смо от доброволните фондове.

Спокойно братя българи.Парите са осигурени от другарите които бяха на първия ред на конгреса.Ако не ги дадат доброволно следва национализация.

2 милиарда струват САМО идеите. Т.е. това са парите, които ще се платят за консултантски, инженерни, юридически, лобистки, медийни, счетоводни и т.н. услуги. / Справка - предишните два мандата с участие на БСП/ На колко ще възлезе реализацията на тези 'идеи', никой не може да ви каже, защото както е известно, апетита идва с яденето. Най-вероятно ще ни струва нови дългове, голям дефицит и като следстви нова финансова криза.

На тази Влашка циганка,както и на цялата и крадлива партия,на една дума не трябва да се вярва.Нали най големите крадци,Доган(Сопола) и ЕВРОРОМА на Цв.Кънчев са им съюзници.КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА СЕ СЪБИРАТ ПРЕЗ ДЕВЕТ ДОЛА.

обаче, да се похвали, че от ВСИЧКИ партии в България БСП и сестринската й партия ДПС са били НАЙ-ДЪЛГО време на власт и са успяли да докарат три фалита на страната. Освен това тази партия и сестринската й имат НАЙ-МНОГО милионери в редиците си. И това вече ако не е повод за гордост...

Шест фалита - трябва да включиш и трите при социализма, щото нали се гордеят, че са наследници на Тато и Газдов.

НАЙ-ДОБРЕ ДА ОБЕЩАЯТ, ЧЕ ЩЕ ПОСТРОЯТ 4-5 ЗАТВОРА....И ВСИЧКИ ПОЛ.БАНДИТИ ДА ГИ ПОСЕТЯТ, ЗА ПОЧИВКА И ОТДИХ

Всички пенсионери са пенсионери.Всеки е получил пенсия,която е заслужил.Не е редно да се увеличават само ниските пенсии.Нека увеличат всички,Какво да кажа за тавана на пенсиите,Къде отиват парите които са над тавана

мда ясно е че циганите, пенсиите и заблудените селяци ще гласуват за тези по-долни и от най-долните боклуци.

...ИДЕИТЕ НА ТОЗИ СВЯТ?ТОЗИ ВЪПРОС СИ ЗАДАВА И СТИВЪН ХОКИНГ.ГОСПОЖА НИНОВА ИСКА ЛИМИТ ОТ ДВА МИЛИАРДА НО НЕ КАЗВА КАК ЩЕ ГИ МУЛТИПЛИЦИРА.ПО СВЕТА КОЛКО МНОГО ИДЕИ ИМА НО НЯМА КОЙ ДА ГИ ЛИМИТИРА.ЕФЕКТА Е ВАЖЕН НЕ САМО ИДЕЯТА.

БСП ще преизчисли пенсиите и при най-ниските това ще доведе до почти 20 процента увеличение, каза Нинова. На това ли Нинче казваш увеличение? колко е почти 20% на 160 лева пенсия? Почти 32 лева, т.е. и 200 лева няма да стигне ... какво стана с "Няма да има пенсии под прага на бедността"??? ЛЪЖКИНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Да не залагат БСП на социални плащания, а да направи малки предприятия по малките градове и да създаде РАБОТА на хората. Това е програма!А не да раздава пари на този и онзи. Няма полза от това.Тази програма дето я казват е само да спечелят повече гласове.

Като само раздава пари, от къде ще ги набавя тези 1,9 милиарда на година? Защо първо не каже, от къде ще ги набави тези ДОПЪЛНИТЕЛНИ 1,9 милиарда на година, а тогава да ги раздава? ... Ама те БСП само раздава и краде, а после друг да се оправя с празната хазна след тяхното управление ... ама народа прост, иска да налапа парата от хазната, щото му се била полагала, ама и пътища иска, че и чисти и без дупки да са. Ама иска да му е чистичко, красиво, да има детски площадки и т.н. и т.н. ... много прост народ, така и не разбра, че държавата не гарантира личното щастие и просперитет на всеки гражданин, а просперитета на ДЪРЖАВАТА.

Как от къде ще ги вземе.От първия ред на конгреса.Там бяха милионер до милионер спестили от закуските.

Слушах изказването и.Определено преиначаваш нещата.

Само дето не каза: "Ние ще ви излезем без пари!" И ще е вярно, защото ще ни оставят без пари. Вика :"Нашата програма ще излезе малко под 2 млрд!" Леле! Звучи като 2 млрд и се махаме! Баси рекетьорката! Иска да се нагуши като пеликан и после идете се оправяйте. БСП е без икономическа програма и "госпожа Лъжа" буквално бълнува икономически силогизми. Първо не осъзнава, че сме във Валутен борд/Слава на Бога/, Второ нищо не казва, как ще събере приходите, трето лъже, че може да свали данъците, които са основен приход, а после щяла да раздаде по- високи заплати и пенсии! Чисто луд човек не може да се сети за това! Само престъпник и то лежал няколко пъти, но няма да си вярва толкова, колкото "госпожа Лъжа" На тази държава 'и трябват мъже с икономически успехи. Юристи с ясни изявления за съдебни подобрения. Идиоти с мъгляви обещания има достатъчно по времето на социализма и се видя какво донесоха!

Такова нещо като ляв икономист е оксиморон.

"Парите вече са разписани по мерки и пера . . . " Рибата в морето, те сложили тиганя на огъня ?!? Че как ще осъществиш тези лъжи с два милиарда на година, ма Курни ? Чувала ли си онази приказка: от пръдна боя не става ?

За БСП-то и Нинова и така и вака , преустройват партията , дават някакви заявки , но в момента слушам гербаджийското бъзово пукало Атонасова по К1.Е пълна скръб е от всякъде , тъпа да като галош.Дори да говори не може , чудя се защо въобще я пускат по пистата гербаджиите , всъщност знам , защото там сите са пълен дефицит.

Икономическите ни идеи през годините! ПРЕДИ ИЗБОРИ 01 Mарт 2005 "Шоково вдигане на заплатите обеща БСП (задайте в гугъл) Еднократно шоково увеличение на работните заплати при влизането ни в Европейския съюз обмисля да реализира левицата при спечелването на парламентарните избори. Това съобщи депутатът Емилия Масларова" 20 Февруари 2013 "БСП обещава данъчни реформи и по-високи доходи, ако спечели изборите." 23 юли 2013 "Програмата "Орешарски" до 2017 г.: Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища. Друг важен ангажимент на БСП е да се разкрият 250 000 работни места". СЛЕД ИЗБОРИ 15 Май 2014 Заплатите намаляват в 19 области "За година в сектор образование възнагражденията са се стопили с над 14% Заплащането в 19 области намалява в началото на тази година спрямо края на 2013 г., става ясно от данните на НСИ за наетите лица" ПРЕДИ ИЗБОРИ 15. Февруари 2013 "БСП обещава ляв завой, отмяна на плоския данък и щедри социални стимули" СЛЕД ИЗБОРИ 26 май 2013 "Новият кабинет нa БСП нa Пламен Орешарски ще запази плоските подоходни и корпоративни данъчни ставки непроменени" ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ 2 декември 2011 Сергей Станишев БСП: "Увеличаването на пенсионната възраст е нагло и шоково. Той е категоричен, че БСП не приемат увеличаването на пенсионната възраст" СЛЕД ИЗБОРИТЕ 20 декември 2013 Хасан Адемов БСП / ДПС: "Възрастта за пенсиониране ще се увеличава Социалният министър Хасан Адемов заяви, че увеличаването на възрастта за пенсиониране няма алтернатива"

Аз ще получа пенсия на 64 години,а трябваше на 60 .Имам осигурителен стаж 43 години.За тия 4 години съм ощетен с около 17 000 лева.Средната продължителност на живота при мъжете е 70 години.Другарката Корнелия ще ми увеличи пенсията с някой лев от моите пари.Комунистите обичат с чужда пита ,майчин помен да правят.Наглостта и безочието им нямат граници.

И още им вярват тъпанарите вееее. То бива олигофрения, бива, ма чак толкова да си прост и плиткоумен, не бива ... И после защо БГ не била велика ... ми заради кофтито матрЯл, а не заради тези дето същия този матрял си избира да ги краде.

"От БСП предлагат освобождаване от лихви по кредит на младите хора при купуване на първо жилище до 100 000 лв" Ама кредита БСП ли ще го дава? Защото банките нищо не са чували, че ще раздават пари на килограм, щото популистите от БСП така са обещали!

След революцията Чапай и Петка изслушвани селяните от какво имат нужда.Единият иска крава,другият къща,третият ботуши и т.н.Чапай накарал Петка да прави списък.Отишли си селяните доволни,но Петка попитал.Чапай,ти на всички обеща,виж големият списък,откъде рубли?Чапай се почести и казал на Петка да задраска всичко и да им пише по един ....гол х*й.Та и с другарката Нинова да видим какво ще ни изпише от нашите пари на кредит..

След революцията Чапай и Петка изслушвани селяните от какво имат нужда.Единият иска крава,другият къща,третият ботуши и т.н.Чапай накарал Петка да прави списък.Отишли си селяните доволни,но Петка попитал.Чапай,ти на всички обеща,виж големият списък,откъде рубли?Чапай се почести и казал на Петка да задраска всичко и да им пише по един ....гол х*й.Та и с другарката Нинова да видим какво ще ни изпише от нашите пари на кредит..

Въпросът не е колко струват, а колко ние ще платим за тях ;)) Вярвайте ми, доста нули ще са след двойката!

До сега за бойковите заеми колко имаме да плащаме, с колко НУЛИ ЗНАЕШ ЛИ??? 4 000 000 000 за КТБ 16 000 000 000 нови заеми ... ????? А за ЕДИНИЯ милиард на Орешарски колко протести имаше спомняш ли си???

gadinka_mila@abv.bg

Малоумниците още не разбраха за какво бяха тези 16 милиарда и всъщност колко от тях са заем. Толкова прост народ просто няма ... При орехчето, само за година и малко бяха изтеглени 8 милиарда, ама това го забравихте.

2 август, пълен автобус с депутати от БСП, пада в дълбоко дере, на път за ежегодния социалистически събор.Наблизо, обикновен селянин си пасял овцете.Видял той злополуката и оттичал до селото за да съобщи за трагедията.Да, ама там нямало никой, щото всички били на събора на Бузлуджа.Тогава овчаря се върнал и направил общ масов гроб за родните социалисти.Чак на другия ден вечерта се прибрали хората от партийното мероприятие и добронамерения селянин с мъка съобщил за злощастното събитие на кмета.После отишли двамата на местопроизшествието и се провел следния разговор: -Абе Симо, те с тоя ли рейс беха? -Да кмете. -Колко беха? -Двайсетина. -А ти къде ги закопа? -Е те тука. -Ааа добре.Абе и как па всичките са умрели?Немаше ли барем един жив. -Абе докато ги копах, некой викаха, че са живи, ама на тия комунисти, нема веке кой да им верва.

Хубави, или лоши, това са само идеи и нищо повече. Лесно се обявяват, но трудно се осъществяват. Засега реално свършеното при управление на БСП са само гафове, кризи и загуби за милиарди, които ни връщат с няколко години назад. А, и неистовото им желание да лижат руски задници.

Да те питам, американските или на Шмеркел по-така ли са?

- Тази година ще ви построим мост. - Ама другарко нямаме река. - И река ще ви построим, а до реката училище. - Ама нямаме деца. - И деца ще ви направим. Да ни е честит завода за цели и още по-цели проводници

"Икономическата програма на БСП" Тия направо ме разбиха, имали икономическа програма :)

Икономическа програма за социални плащания. :)))))))

"БСП: Икономическите ни идеи струват под 2 млрд. лв." А реализацията на идеите колко ще ни струва?;)) Щото горчивият ни опит сочи, че от "идеята" до "реализацията" джобът ни се изпразва в пъти!

Нека спечелят изборите, направят правителство и определят за финансов министър Румен Гечев и Таско Ерменков. Първия е специалист по хиперинфлация, а втория като го хване психопатията ще ни довърши с неговите ядрени амбиции.

абе досега не видях комунделите да са заложили в програмата си как ще изкарат парите, които искат да харчат. или каоето е нормално за социалист, нищо не изкарва. и проблемите почват, когато парите на другите свършат

Ах, летете, ескадрони! В устрема ви милиони погледи са приковани със надежда и любов. Свил десницата корава, целий свят се днес изправя стреснат, трогнат, очарован от победния ви зов.

Ред фарт

2 милиарда, ама предизборно. После ще станат 20 милиарда. Знаем ги тези трикове. Аз бих ги оставил да им гледат цял народ сеира, но държавата загробиха тези маскари.

Няколко пъти го доказахте с крах, даже един път успяхте да фалирате държавата.

Скриите бе айдуци мръсни От 1944 година съсипвате България

От ГЕРБ пред очите ни теглиха и изхарчиха 16 милиарда заем! Корнелия, кошмара на дебелата мутра Борисов!!1 Подкрепям!!!!

и дясната ръка на Костов

Социализмът се проваля , когато чуждите пари свършат.

Икономическите ви "ИДЕИ" господа нагли крадци от БСП ни оставиха без ИКОНОМИКА.

Правителството на БОКо1 ликвидира 360 000 малки и средни фирми...!!! Дааа...!!!

.... айде стига си писала глупости бе кУрнелия , време е да сготвиш на мъж си.......