Играта "Син кит" взе поредна жертва: 13-годишно момиче се самоуби

Емине Карадаг се е простреляла със законно притежавана ловна пушка на баща си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, в кои страни се разпространява тази "игра"?

Подозирам че играта е главно в страните, в които трябва да се наложи контрол в интернет, от правителството с цел облагодетелстване на ... опс с цел защита на децата. Тия нашите политици нямат представа колко деца убиха, колко накараха да се закълнат че ще напуснат страна и колко бели Гошко, Иван, няма да бъдат родени. Защо я няма такава новина с проблема в България?

Когато си на 13 години, в общия случай имаш достатъчно интелект, за да не се самоубиш по инструкции от игра. Ако все пак го направиш, значи нещо в еволюцията на човека не е провървяло правилно в твоя случай.

Основно в Русия и от там дойде и у нас. Но Българчетата се оказаха не толкова прости !

Допускам, че е елемент от системата на хибридната война. И "играта" е изготвена от специалисти.

Море не знят те за играта синя сопа а как оформя човека ...А сеа китове и слонове ....

Точно така...А "наще" служби само подпомагат тези вместо да работят за държавата и народа ...

Елф, ти може и да си прескочил рисковата тийнейджърска възраст, обаче не се отпускай, че току виж след 10-20 години си почнал да помагаш финансово на полицейски служители от балкона!

Тая простотия син кит вирее само сред малоумните електорати на Путлер и приятелчетата му сатрапи. В България ако имаше 80% русофили, както твърди измисления проф. Христов, и тук щеще да е много разпространено, но явно дебилите не са чак толкова.

Това е игра само за политици

идиотчета?!

Мислиш ли? А за хлапака, който скачал върху леда да види дали е достатъчно здрав нещо да кажеш? А за всеки един убил себе си и други при катастрофа нещо да кажеш? А за тъпенцата убити от волтова дъга докато се гласят за селфи нещо? Идиотията няма националност или раса.

Тоя син кит да не е полицейски или Гербав? Или само ефекта от него?

Бребре кат ви се играе с китове отидете в океана и си играйте на воля ама са малко големички