Игор Туфелд: САЩ и Русия много добре знаят, че няма да има война в Украйна

Америка се притеснява от сближаването на Русия с Китай, заяви американският политолог

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шаломов, Зеленский и .....други.

България ,Украйна са малки пешки,а ЕС е кон в шахматната игра между САЩ и Русия/Китай/Иран и дори Индия. Пешките и коня винаги ще бъдат с готовност Жертвани от САЩ ,за да може САЩ да получи дори и минимално предимство. Когато ние България сме били кон на Русия бяхме Уважавана фигура в тази игра...сега Запада ни превърна в Нищо. .... Байдън очевидно ще моли Путин Русия да спре сближаването с Китай, и ще плаши да отвържен бясното си куче Самоубиец-Украйна. Виждаме тъжният край на една читава до 70те голяма държава-САЩ.

С уважение към автора, но неговите представи за Китай са доста неточни. Китайската икономика вече изпреварва икономиката на САЩ. Китайската наука също. Китайската армия е не само най-голяма в света, но и отлично въоръжена. Китай може да произвежда всички видове оръжия – вероятно и такива, още неизвестни за САЩ. Благодарение на извънземните технологии, подарени на САЩ в миналото, те дълго време имаха техническо и военно превъзходство. Но възможната горна граница вече е достигната, т.е. не могат да им се предоставят повече технологии, тъй като ще е опасно за съществуването на цивилизацията на земята. Следователно остават научните постижения със собствени сили, които са доста по-големи в Китай, отколкото в САЩ. Това вече е достатъчна причина за тревогите на САЩ, които са и с най-големия външен дълг. Казано иначе, дошло е време да сменят “чипа” на външната си политика. Иначе ги очакват огромни загуби и неприятности.

Ако Москва отпусне железната си хватка по реионите, ядрените и оръжия ще попаднат в ръцете на хилядите местни мафии, които непрестанно водят война за надмощие. Никой не може да предвиди какво ще стане тогава. В най-лекия вариант ще е една поне стогодишна гражданска война в Русия. Това е основната причина дори Запада да поддържа режима на Путин, за да не се стига до ексцесии..

Война в Украйна има вече 7 години. САЩ вложиха милиарди, без да постигнат успех. А Европа се бои от голяма война, защото знае какво е война. И знае какви са последиците. Война може да има в САЩ. Тя започна на предишните президентски избори, които демократите манипулираха.

Ваща мама американски мазни гъзове, среща искате а..?

А ту-ФЕЛД,не звучи ли като блумен-ТАЛ,или като розен-БЕРГили като берн-ЩАЙН ИЛИ като рот-ШИЛД...ХАХА

ша знаете мнооого американско звучи!

ТАСС е упълномощена да съобщи за план графика на Министерството на отбраната на Русия за война с УСрайна: Ставане в 6 часа, физзарядка до 6.30 ч. Подготовка, 9 часа война с УСрайна, 12.00 ОБЯД, по разписание, 13.00 ч. приемане на пленници и погребване на убитите. 18.00 Парад в Киев, 22.00 САЛЮТ на победата !!!

И Зеленски прави комедийни скечове да забавлява публиката

""Върви много тънка дипломатическа игра. Ще спечели този, който предложи повече, и този, който получи повече. В тази ситуация са възможни всякакви варианти, защото Америка има какво да предложи на Русия. Русия има какво да иска от Съединените щати. Америка може да даде на Русия много повече от Китай. Ако поиска. А България? През първата Световна война - от страната на Булката! През втората и Студената Пак!!!!!! Сега??? Защо ли имам неприятно чувство....

Ние сме от страната на булката, точно както Южен поток стана Турски поток и загубихме транзитните такси, за да угодим на партньорите. Същите тези парньори обаче натискат за връщане на транзита през Украйна. Кой е булката ??

И така с турски поток пак получаваме транзитни такси ама го построихме с 3 млрд. които ще се изплащат стотина години! И сега на руснаците кранчето на газта могат да го спират и турците! Да му мислят сърбите!

3 миларда?! Че значи и тук сме се прекарали... когато трябваше да излиза директно на нашия бряг цената варираше от 1.5 максимум два милиарда, айретен преференциалната цена на газа , айретен безлихвения кредит... абе, обичаме да сме булка.

Какво точно САЩ могат да предложат на Русия - НИЩО.

"Помним дружбата между Мао Дзедун и Сталин и приятелските отношения между Съветския съюз и Китай. " И точно дружбата на Мао и Сталин се превърна в препъникамък в отношенията между двете държави когато Хрушчов взе властта в СССР... от което излиза че Китай е "железен" партньор когато има приятелски отношения между върховете-) И точно този руснак най-добре трябва да знае това;)

С две думи - краварите са се насрали!

Само че партньорите на ФАЩ са васали и повечето ги харесват точно колкото Афганистан и Ирак. Никой не е тръгнал да напада Америка, но тя иска да напада всеки който не играе по нейната свирка. Ако Украйна беше Мексико и спореше за Тексас - сигурен съм, Америка щеше да се обърне към тази 'интернационална' общност за помощ. Щяха да завалят писма към вечният и партньор - примерно Зимбабве - за международен трибунал.