И Съветът на Федерацията ратифицира анексирането на ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожието

Така вече границите на четирите области, свързани с територията на други държави, вече са държавна граница на Русия

Обратно в новината

Коментари - И Съветът на Федерацията ратифицира анексирането на ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Ами като не ги приеха в ЕС, ето, приеха ги в Русия. Брюкселците са ужасни мотльовци !

Че нещо гледам от деня на референдума до деня на указа територията намаля.

и Путин мечтае да го приемат в НАТО и ЕС ама там диваци не приемат ха ха ха ха

Какво? Путин? Имаш ли акъл, май не

"Били. Не кормили. Подвязывали к потолку. Девушкам рвали ногти и насиловали. Ребятам наматывали провода на гениталии", - военные преступления российских оккупантов в Казачьей Лопани. ВИДЕО Оккупанты из России превратили центр Казачьей Лопани на локацию пыток и ужасов. Сотни украинских граждан прошли эти подвалы и нечеловеческие испытания.

_stankow

Колко трябва да си отнесен, за да вярваш на военна пропаганда ? Да, войната е лошо нещо. Да, врагът е жесток, сигурно и към него не са любезни, виждали сме видеа. И какво ще помогне това ? Украйна не трябваше да тръгва против Русия. Предупреждваха я многократно. Не трябваше да се води по акъла на Запада, нищо добро няма да я посъветва той. Трябваше да подпише Минските споразумения. Сега и да пише по социалните мрежи глупости, и да не пише - хората загиват, териториите си отиват, пленните страдат.

Клането на полски офицери в катинската гора също ли е пропаганда? Грабежите убийствата и изнасилванията извършвани от червената армия и детално документирани от българската комунистическа партия също ли е пропаганда? Системата концлагери в русия наречени ГУЛАГ също ли е пропаганда??? Десетките хиляди протестиращи арестувани и осъдени в русия и това ли е пропаганда? Хем това са според данни по руските медии?? Хайде другарю кажи ми кое не е пропаганда?

_stankow

Да, всичко това, което изброихте е пропаганда. Дива, неограничена, масова и десетилетна, вече вековна. Иначе, откъде щяхте да сте чували за тези събития точно в най-гротескните им форми ? Но вие искате да ви кажа, че не е истина ? Не, пропагандата не е изцяло лъжа. Тя е полуистина. Или осминка истина. А когато става дума за числа, тогава преувеличенията са стотици, хиляди пъти, имаме много такива примери.

Америка е нашият учител по демокрация. Много се раздвам, че България след 100 години най-сетне откри правилния съюзник. Ние трябва да следваме във всичко американската политика. А по неясните международни въпроси винаги да се допитваме до Вашингтон. Най-сетне сме на правилната страна. Призовавам русофилите също да изберат правилната линия. Защо не станете американофили? Като мен. Вие сега сте заложили на губещата страна, а можете да бъдете с победителите. С най-великата държава в света, Америка!

Винаги ще има хора като теб, които да правят свирки на господарите си и да им се възхищават. Това е нормално. Единственото, което трябва да разбереш, че не всеки иска да прави свирки като теб. Много е просто.

Никой не може да те научи на демокрация. Ти си генетично програмиран да пълзиш и да лижеш гасударски ботуши.

_stankow

Това някаква ирония ли беше ? :)

Е това вече нямам думи, това ли било демокрация? Аха разбрах, не я искам, това за мен не е демокрация. Нека Зеленски ги слуша и няма да има Украйна.

Аз съм сигурен че повечето русофили не знаят защо са за Русия и защо харесват Русия на Путин . на въпроса какво в Русия е наред и представлява по добър модел или бъдеще те нямат отговор защот няма такова - ще кажат анти глупости от сорта на антигей и тн не оказващи никакво реално влияние върху живота … виж какво е по зле е тука може да св видят десетки статистики - БЕП, смъртност , качество на живот , свобода и тн …. Остава да са русофили защото или са зомбирани от рудката пропаганда или просто мразят запада и собствения си живот и реализация Така че накратко Хейтъри Стари неадекватни романтици Млади нацита и нереализирани пубери Безработни плужеци мразещи успялите Та това сте …

Скоро пак ще са украински... луд руснак умора няма само се пути..ха.ха.ха

Утре да се готвят България и Сърбия. Копейкин набира надзиратели за мобилизирането.

Бай Дън предупреди,че ще има пляс през крадливите кунки

Бай дън не знае, какво говори, и къде живее

Мдам. Както се вика, кой таковал - таковал. Кака се омъжи.

Надявай се - таковане на Рашка тепърва започва! После поне 30 дни трудно ще ходи :)))

30 години, разбира се - след 'таковането'..

Значи целия парламент ще бъде съден.

Ела да го съдиш бе.

С тези номера от селски врчеринки , току виж се окаже след година две, че всъщност са се приседнили към ЕС и НАТО.

Сега след ратифицирането с пълно овчедушие, цар Путю няма ли да отиде на място да инспектира новопридобитите си 'владения' :))) Не мисля че има нужда да се притеснява - в пълна безопасност ще е насред новомобилзираната си армия от бомжи, наркомани, помилвани рецидивисти и пр представители на цвета на руZZката нация.

Значи Украинците вече превземат руски градове. Е кога аджеба путлер ще защити със всички налични средства новите руски територии? Рухват Поредните митове :)))

Бързаш ли за някъде.

За украинския парад на Красная

Украинския парад на бандеровците на Червения площад в Москва ще прилича на парада на пленените хитлеристо които след това директно бяха пратени в Сибир. Бандеровците веднаж бяха пращани в Сибир от Сталин, след това помилвани от Хрушчов а сега изглежда че за втори път ще бъдат изпратени в Сибир.

А в какви граници ?

дали питаш за днес или за след седмица :) Рашка има нужда от мобилни ганични пунктове които при нужда нимйедленна да могат да бъдат прегрупирани на 'по-изгодни позиции'..

Руските трудове не го прекъснато обясняват как там руснаци живеели това били руснаци и така нататък и така нататък. Я сега дайте дефиниция за етнически руснак.

Монголоидна орка.

Азиатска орка .

И вече в Украйна няма война или специална военна операция - такава има на територията на РФ

Започва обратното броене. Де що има склад с амуниции в Русия ще бъде изпратен в Украйна по балистична траектория. Хохлите ако имат малко мозък останал е добре да сядат на масата за преговори или да бягат далеч.

То не е като да са останали много складове. Бързичко се изпариха през последните месеци.

да не е като обратното напускане в свински тръс към по- "изгодни" позиции. Че както са я подкарали след няколко месеца ще се окопават по билото на Урал

За какви православни ценности говорите? Целият свят е залят с руски курви. Руснаците пък са алкохолици повечето. Да не говорим за човекоядците. Същите тези православни руснаци избиха 20 милиона от сънародниците си. Същите тези православни руснаци имаха едни концлагери, в които приютяваха други православни. И как една голяма комунистическа кочина е православна?

Православните и консерватини руснаци имат един милион и сто хиляди болни от СПИН по официална статистика. В либерастка Германия болните от СПИН само 91 хиляди , 12 пъти по-малко , при само два пъти по-малко население. Излиза , че православният руски консерватор е шест пъти по вероятно да е спинозен гей, сърхош или наркоман от либерасткия немец. Винаги нащрек при общуване с руски православни, че човек за едната чест живее.

ㅤ

Може ли връзка към официален руски източник? Благодаря.

Към Пор, нещо много се размериса, ти да не си Соломон Паси

За всички любители на украйно-руският конфликт, предлагам да гледат и слушат само и единствено Игор Стрелков. Еднакво мразен и от двете страни! Не само че е единственият човек който има реален боен опит в този регион но е и единственият който има знания за това как действат ръководствата на двете страни (особено руската) и който още Април месец предвиди руската мобилизация и украйнското контра наступление. Враг на всеки който се мисли за украйнец и враг на руското военно политическо ръководство и дори Навални и Годон не могът да кажат нещо лошо за него. Абсолютно честен и достоен човек с предвиждания от които и Баба Ванга би се засрамила! А относно Илон Мъск. Човека е реалист и за това има успехите които има. Защото вижда нещата такива каквито са.

Невероятно жалки. Ядат бой като даули от противник с вързана ръка , а те се занимават в същото време с вътрешна пропаганда , референдуми и приложно цирково изкуство.

Русия прие новите републики в Руската федерация.

Ама ВСУ не са информирани.....А те бият много лошо...

скоро ще се скатаят в миша дупка.

При Путлер ли?

Хайде сега шилото паниката и останалите платени руски торове да вадят списъка с десетките държави дето ще признаят нацисткия референдум и кражбата на територия. Щото до вчера оправданието беше че не е минала ратификацията.

Ако кегебейските номера можеха да заменят реалната сила и боен дух, то орките щяха да са номер едно. Вижда се обаче, че единствения резилтат от номерата е , че вместо Ставай страна огромная руснаците я карат на Бегай страна огромная.

Честито!

То ако така ставаше сега щеше да има само китай русия и америка като държави.

И какво стана, украинските войски контраатакуват в руски територии ???!!! Е вече вярвам че ще се стигне до по ,,сериозни оръжия,, Господ да ни е на помощ !!!

Не става руска защото путин така е казал.

Ако войната ескалира и се случи нещо лошо, мисля, че Костя Копейкин, Волгин, Карбовски и други руски подлоги ще бъдат подгонени, бити и ебани пред Моча. И никой няма да ги пита, дали са еврогейове или са руски педерасти.

Аз мисля, ще ще намерим такива като тебе, после сещай се .

Много мерише от теб

Гарантира! За това ли забраниха изучаването на български език от малцинствата ни в окупираните от руzzия територии....

Лъжете гнусно ! Това го направи нацистката хунта в Киев. Много преди конфликта.

Точно сега го направиха руснаците.

Молодци !!!

Ах колко тежко е да си путлерастки трол.... Последната им утеха и радост ще остане да ги убие любимия им вожд с една ядрена ракета. Победа ще е нали?

Думата на джендър езика е не аnnexation(анексия) , а ACCESSION!!! На готиния български език е : Присъединяване! Нещо като СЪЕДИНЕНИЕТО 1885. Или неприсединението на Македония, която Великобритания открадна на България.

Това ще е първата държава с нефиксирани и подвижни граници... Те и сега не знаят точно къде е границата, но имат референдуми за независимост в неясни граници. Такава идиотия само ватния ум може да роди.

си и от Киро !

Плаващи граници.Днес руско украинска,утре,гледаш станала украинско- китайска

Сега Русия има право да обяви война на Украйна и да въведе военно положение. Ако украинските сили не се изтеглят незабавно отвъд новите граници, специалната военна операция автоматично се превъща във война. Ще мобилизират още няколко милиона и всичко ще приключи доста бързо. Освен милиони жертви ще има и огромни разрушения от масивни бомбардировки. Украйна ще загуби Одеса и цялото черноморско крайбрежие и с това и корабите. Киев ще стане отново Киев Рус и няколко месеца по-късно Украйна става област. Нищо и никой не може да спре Русия, ако веднъж въведат масова мобилизация и активират бойната си авиация и модерните си оръжия за масово поразяване...

Ей, вие милионите ги нямате за нищо , иначе реално и 300 хиляди не можете да мибилизирате, а имате милион избягали. Ами те и през фронта ще почнат да бягат.

има 20 милиона резервисти. Ратификацията означава, че всички Републики от Руската Федерация участват задължително в една широка мобилизация. По време на военно положение заловените дезертьорите се разстрелват, а незаловените ги чака много дълъг затвор, ако някога се върнат в РФ.

Тия насила мобилизирани дето не им се мре за комплексите на един ботоксов деди,с какъв ли ентусиазъм ще се сражават ЗА РОДИНУ.Или ще хвърлят пушките и ватенките и домой.

"Нищо и никой не може да спре Русия, ако веднъж въведат масова мобилизация и активират бойната си авиация и модерните си оръжия за масово поразяване"... Чак пък никой и нищо, а посмали Манго Бойната авиация - досега със селскостопански самолети ли воюваха ( 260 от 1200 вече дадоха фира) Модерно оръжие - това за високо точните ракети които не уцелват нищо по-малко от 9 етажен блок ли се отнася?

Каква ратификация, какви пет лева... Че те рашистите не могат да определят границите на това дето се опитват да за грабят, защото ВСУ ги спуква от бой хаха

Каза, че ти е звънял снощи понеже не е сигурен къде да сложи границата, но не си му вдигнал. Обясних му, че това е понеже най-вероятно си бил заета да си завираш неща по дупките и да лапаш кожени палки доста изтощително занимание е и да прояви рабиране. Обади му се днес и му кажи какво да прави, че е притеснен човека.

Границата минава през задната ти кафява черта,между двата хълма.По средата ще забият руското знаме.

Аншлуса е подписан! Всенародни празненства по землянките и хралупите в Мордор!

Ако войната ескалира и се случи нещо лошо, мисля, че Костя Копейкин, Волгин, Карбовски и други руски подлоги ще бъдат подгонени, боти и ебани пред Моча

Хора, да си призная чистосърдечно: не спах добре тая нощ. цяла нощ ме човърка мисълта "Абе няма ли Съветът на Федерацията да ратифицира най-сетне?". Легнах, опулих се и акълът ми все в Съвета на Федерацията. Станах, пих вода, пуснах си Первий, Вторий, Третий канал да видя дават ли нешо за тая пуста ратификация - нищо! Да си призная здравата се притесних. Звънях и в посолството на РФ, но не ми вдигнаха. Ама не може така! Не съм мигнал от притеснение. Сутринта не си мих очите, за да не изтърва ратификацията. И ето - най-накрая! Алилуя! Светът стана по-добро място за живеене, само дето ми се спи...

Е същото като НРБ, нито е съвет нито е федеративен.

Честито

Мъка за Българските еврогеове немогат да ходят в Украина за хуй)) 7 БГ гейове са убити под Лиман.

Ами като не могат да ходят в Украйна,ти ще ги обслужваш тук,скъпи.

Бая блядки дадоха фира точно там.

Кои граници, че не мога да вдяна?

Като не можеш да вденеш къде са границите, ако случайно се разминеш с куршума, ФСБ на Русия ще те настани в колония в СИБИР където яки мужици ще ти помагат да вденеш в продължение на поне 10 години. Можеш да се пробваш веднага, приятно ти прекарване.

Какви колонии в Сибир,бе,Чебурашка.Ми той Сибир скоро е китайски.Ако не го вземат с бой,ще го купят.

Кой ще плаща разходите по погребенията на загиналите ? Това е важно. Гласувайте.

Зеленски не ги прибира трупове, защото трябва да плаща кръвнина и така полета пълни с мъртвите

Следва анексиране на Сахара,Луната,Юпитер и мъглявината Андромеда.Остава само Думата да подпише.

Комплексираните, абсолютно пропаднали, събрани от кол и въже проруски идиотчета, могат само да тролят. За нищо друго не стават. Чехи, поляци, граждани на Прибалтийските Републики, дори и ние от България, събрахме и закупихме(също и продължаваме да го правим) оръжия и оборудване за Украйна, а русоробите освен да дървенофилософстват, по никакъв начин не могат (или просто не искат) да подкрепят орките и тяхната армия. Поне доброволно да се самомогилизират, че като гледам гражданите на Мордор масово се опитват да се измъкнат от този достоен пърдиотичен оркски акт. Драги местни туземни "пърдиоти", защо не им бъдете достоен пример? Ще имате шанс да получите оркско гражданство и в същото време ЕС ще се поразчисти от биологичен боклук ;-)

Чак пък дарения ...... дари и за палестинците, сирийците, кюрдите...... Щом ти се дават пари за чужди интереси ... няма лошо, парите са си твои. :)

Лайнъо ти ли си събрал и дал бе, донеси довечера фактурите в Люлин на Кооперативния пред Еврото да ти ги осребря с лихвите, инвалид скапан излез от инвалидната количка хохол скапан.

Ти остъкли ли терасата на панела.Замогнал си се.

Поне знаем къде те намерим, ако ни се добие русофилистик

Какво ще осребряваш с копейки селски.Тук не си в колхоза,не вървят.

Алина Кабаева ще ратифицира ли нещо или сметките на Путьо й стигат?

Анексирала повече пишки от Джена Джеймсън

Абе друго като няма,поне сметки има .

Гласуването: Против - няма, Въздържали се - няма. На никой не му се ходи в Сибир. Орки!

Путин е казал, който гласува против ще падне от балкона.

Мутрафоновчетата вече пляскат с ръчички и краченца, в очакване на ядрената гъба.

само да не влезне една друга гъбпа отзад им

Браво

Пусна ли жълто в гащите?

От тук нататък всяко нападение и изтрелян снаряд по тези територии ще означава агресия срещу Русия и съответно ще се активира военната доктрина за защита на РФ (а тя е не само конвенционална)

И кво?

Парламент, е като нашия през комунизма-нема никакво значение.

Шъ видим,руски Рамбо от външния кенеф.

Питам се, Крим не беше ли руска територия според Кремъл и преди войната? Там май на някакво летище нещо пукна един два пъти... После в Джанкой някакъв склад май гърмя в продължение на денонощие... И в Белгород някакви складове с Гориво се запалиха... И флагмана на Черноморския флот нещо го удари ракета. Отговор? Жестове на добра воля и десетки хиляди загинали. Знам, че не ви е лесно. От деца са ни пълнили главите с глупости за непобедимата съветска армия. А тя се оказа жалка. 30 години кражби и корупция са я направили една прогнила черупка. Сигурно Ви трябва още време. Нищо, надеждата умира последна.

Ама мъжо и нещо не е съгласен

Да не те денацифицира?

Аз тая нощ ратифицирах гаража на съседа. Довечера ще му връча нота да го освободи. Той идея си няма, че като бях дете съм играл на тая поляна.

Правилно!Това са Руски земи.Тъпите сащ, фашистите от Полша, България, от Германия-Урсула нямат думата.283 от целия свят поддържа Русия.Само тъпаците от сащ, фашистите от Полша, Окраина, противна Англия пишат глупости и се правят на мъже/а това са джендърски страни,32 пола ,наркомани, престъпници,без вяра, протестанство и секти с престъпен характер.България ,Русия и още 650 Милиона Православни,НИКОГА, няма да поддържат Безбожници.КАЗАХ!/Българският Хан Аспарух/.

Много си изтрeщял брато

Кои са православните бе шебек? Дагестанците, чеченците или уйгурите,

Фани Мазакура от Осака.