И руското военно министерство потвърди: 265 бойци от "Азовстал" се предадоха

Сред напускащите завода има 804 военни от полк "Азов" и трима пленени руснаци

Обратно в новината

Коментари - И руското военно министерство потвърди: 265 бойци от "Азовстал" се предадоха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли американски генерал под име Олсън изпълзял от подземията на ,,Азовсталь” и прибран от руските воени ?

Гнидите цял живот трябва да са благодарни на Русия, че е благородна и не ги е размазала.

Много укропедали и неофашисти вият на умряло тук. И с основание. Това са педали заблудени по рождение, тъпи , неуки и облъчени с чалгата Меки китки, които никога не са държали в ръка оръжие. Това не е пишка да си играеш с нея. Жалко за България. Хвана в посока на еврогейството. Руският дух побеждава винаги, не се съмнявайте в това.

"героите" защитавали завода !!!!?? От какво ? Да не би да не влязат в него руснаците и да работят ! Ще леят чугун и стомана .....хахахаха ..... Задниците си защитават, както ползваха хората като жив щит .... А когато отвличаха хора, стреляха по не въоръжени и убиваха в гръб свои сънародници ... беше ОК !? Хайде на съд и в кауша ... Да се превъзпитават ...

Какво триеш бе маймуно офисна?! https://t.me/InfoDefenseESP/392 Това е стината - азов са фашисти и педерасти. Виж им видеата от 2015-17г! Смърт и само смърт за подобни животински уроди! Никаква милост!

Ти си луд .

И каква стана тя-Зеленски предаде азовците за да се измъкнат чуждите съветници и доброволци.

Скоро Русия ще обяви специалната военна операция за приключила. Зеленски не иска да преговаря, затова Русия ще обяви война на Украина, този път истинска война.

Не убива и не изнасилват деца руските гладни боклуци. Ти еба мамата смотан.

Разделиха я тази Украйна най сетне. Луганск остава в Украйна за сметка на Херсонска област. Утре Украйна ще превземе Изюм.

Лъжеш, руски дебил.

Мухааааааа, тоя дебил дори не знае къде е Луганск и чий е :) Еххххх Вова и Силви :)

Тази война ще свърши само, когато орките бъдат унищожени. С подобни изроди никога не може да се постигне мир и никога не може да се вярва на договор с руснак. Войната ще бъде до пълно унищожение на злото. Няма алтернатива.

Значи войната няма да свърши докато и последният американец (украинците свършиха отдавна) не загине в нея :)

Тази война свърши

О, Украйна! Седемдесет деня младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят по "Азовстал" в Мариупол, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Азовстал пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ.

https://t.me/podolyakayuriymir_segodnya/1360

Ода на педала...

Азиатските диваци унищожават безразборно цивилни обекти. Където са стъпили, всичко е срутено. Избити са десетки хиляди цивилни граждани вкл. стотици деца. Такава варварщина могат да извършат само изроди и нечовеци.

Така е, само в Ирак детските жертвите са повече от 400 хиляди

Това оправдание ли е, гнусен изрод.

Лъжеш, руски дебил.

И няма да им се размине!

Така е. Остави ти че са нечувани, ами са и невидими.

Ще им изпилим шпагите направо!

Ако в цивилна сграда се намират въоръжени бойци, то тя е законна военна цел на противника!!! Това по повод начина на превземане на Мариопул Въпрос към трола "А бе нещастен лъжец" (нерегистриран), 2022-05-17 16:27:52 Би ли ми цитирал дали някъде в т.н. Хагски конвенции дали е записано нещо против това твърдение? Украинците водят бой от жилищни и административни сгради. Щабовете по правило са в училищни сгради. Дори окопите по селата ги копаят в дворовете на хората, а не отпред в полето. И още еди въпрос към трола - защо Мариопул е с разрушени жилищни сгради, а Херсон не е???

Тъп лъжльо, унищожени са жилищни сгради и си убити мирни хора далеч от фронта и боевете. Тази руска тъпотия си я говорете между вас.

Ходил ли си в казармата? Кой ти е казал, че по време на война се атакуват позициите на врага само и единствено на фронта? А тези в тила не се атакуват, така ли? Дати дам един пример - по време на ВСВ Хирошима и Нагасаки бяха ли на фронтовата линия? Кажи сега кой е лъжеца?

с бетон 3 м.в дълбочина. Избягаха от там плъховете и завзеха в Мариупол родилни домове,болници,училища и театъра като поробваха населението като жив щит. През 2014 г.тези мръсници убиха маса хора на демонстрацията за 9 май. С танк мачкаха хората и по веригите му имаше човешко месо. Затвориха 17 полицаи в участъка,несъгласни с украинизирането на руското население и ги изгориха живи. Путин е мек.Трябеаше Нивичок в тунелите и ликвидиране до крак на тези убийци

" Бойци" от" Азов?? Ха ха ха! Ами че това са главорезите - фашисти,изпълзяли като плъхове и умиращи от глад и жажда!!

В завода имало фризери??? За трупове???

Целия мариопул е разрушен. Показаха го по абсолютно всички телевизии включително и по руските канали. Навсякъде има разрушени цивилни сгради жилищни блокове болници и така нататък. И сега ти тук платени руски трол ми твърдиш че това което показва телевизията по целия свят включително и руската не било вярно? Щото и на сателитните образи се виждат разрушенията в целия мариопул. Хайде кажи ми нещастно платено руско тролче къде да видя непокътнатия мариопул?

Роди чернилка от козяшките негри и квичиш на умряло

Нешастен неплатен неруски тролчо от козяшки произход, кой ти говори за непокътнат Мариупол. Научи се да четеш, неграмотнико, четенето се усвоява още в началнито образование.

Хайде тогава да ти обясним някои понятия защото се разбра че си тотално необразован. Целия мариупол беше подложен на бомбардировка с ракети артилерийски снаряди и авиация. Бомбардировка хлапенце не е израз който се използва само и единствено за бомби пускани от самолети. А пък руснаците нанасяха и ракетни удари със самолети. Първото използване на думата бомба е за артилерийски снаряд изстрелван от мортира. Представлява кухо желязно кълбо напълнено с барут с поставен фитил, който се запалва при изстрелване.

Необразованите с парапитеци немогат да водят разговор, ..... я ми обясни за фитила, образовай ме, ако може до химическа формула, също така да не пропуснеш барута, също така ще те помоля да ми обясниш малко за книпелите, че са много интересни като муниция. Ти гледал ли си поне веднъж боеве в реално време от Мариупол или разчиташ на УНИАН и CNN дето ти показват снимки от сателитите. А между другото току що похвали руските бамбардировачи с ракетните си изстрели.... явно са много добри щом могат да изстрелят ракета намирайки се между два блока с градинка между тях по долните етажи и при това без ракетата да засегне някои друг апартамент освен този на 1-я етаж, че и хората в мазето на блока да оцелеят. Яки са а? Абе на Козяк дипломи за професори или за укропитеци (и те така се мислят за каймака на човеците) ви дават?

Ако има военни престъпления в Украйна,то те са дело единствено на УКРАИНСКАТА армия!! Схващаш ли бе тикво куха??

Това е типичен руски идиотизъм за вътрешно ползване. Извършваш престъпления и ги приписваш на други и говориш, че черното е бяло. Затова всички хора ви мразят. Било русофобия.

Вова/Силви, ти си промит мозък :) Или даже и това е малко вероятно, просто е кухо вътре :)

На твое място бих потърсил в тубата частни видеа - хора, които просто пътуват с колите си и снимат. Има ужасни разрушения, но има и непокътнати блокове и квартали. Центърът е цял, вече се движат автобуси с пътници. Заформил се е някакъв импровизиран пазар, както при нас битака през 90-те. Хората продават всичко, каквото се сетиш, на някаква постелка на земята. Това, което прави впечатление е, че дори един провинциален град като Мариупол изглежда по-голям и благоустроен, отколкото столицата на европейска България.

Зеленски, мишко, нали ти им заповяда да стоят там на всяка цена ! Защо не прати подкрепления да ги освободиш от обръча ? Защо чака и ти не знаеш какво, докато се предадат, та си измисли и нова заповед от кумова срама ?

Нещо не ти харесва че българските войски са побеждавали руските нашественици? Нормално ти си родоотстъпник ако въобще си българин. И всъщност това е спечелена война за България тъй като слага край на руските опити да окупира България.

Бунако тази война не е била между България и Русия а между военни съюзи! Не манипулирай фактите..

Значи казваш българските войници под командването на генерал Вазов не са разбили на българска територия руските войски? Ами нормално като за родоотстъпник.

Не, не го казва :) А ти си определено малоумен :) За нас българите е гордост, че сме разбили руснаците в тази битка, макар, че сме изгубили войната, защото за пореден път сме били като днес на грешната страна...

Няма такъв документиран случай

Чакай малко, ние не бяхме ли под руска окупация до ден днешен, още от 45г. ?!?! ПОне козяците така разправяте тук постоянно. А това дали сме спечелвали битка или война срещу който и да е си е наша гордост, било то руснаци, турци, сърби, румънци или който и да е!

Обичам когато хората показват тоталната си липса на знания. Хайде поинтересувай се коя година генерал Георги Вазов разбива нахлулите в България руски войски.

Говориш за битката на 19.12.1916г. при Сатул Нау ли?

Целият свят следи със затаен дъх вече близо 3 месеца битката между втората по сила в света Руска армия и един Украински завод за стомана.

Битка няма само ги щакаха да спрат да си ядат лайната и да си пият урината и да излязат от дупките..

Тоя завод и да го спукат от бомбардиране, противоядрените бункери долу ще удържат. Аз да те питам защо Зеленски не прати войска да ги спаси ?

Абе аз се питам ти умнико защо не отиде да ги спасиш

Що аз трябва да ги спасявам ? Аз не съм ги пратил там.

Руснаците бият урки, после евакуират урки. Излиза, че руснаците и колят, и бесят в Украйна. Направо да си става част от Русия официално.

По повод коментарите дали чеченците на Кадиров са добре обучени за бойци - от стотиците клипчета в Украйна да ми покажете някъде чеченец да пуши, да яде, когато е с оръжие? Някой да е чул за пленен чеченски боец? Щото то оттам се започва. Троленето и лепенето на етикети не е мнение по темата. Просто е безсилие да дадеш адекватна позиция. Да уточня - коментираме качествата на бойците. Не политики, идеологии, нагласи.

Значи викаш чеченците не ядат не пият и не пушат:))) Пък клипчетата как обират домовете са Как беше украинска пропаганда нали? Хлапенце в собствената им Чечня хората на кадиров ги наричат и главорези и бандити.

Я дай някой линк с тия клипчета, как чеченците обират :) че укропите пуснаха едни и после ги зитриха, защото някой тъпанар забравил, че руснаците ползват бели ленти, а на клипчетата всичките със сини :)

Чеченците са родени войници. Те за това живеят. Гениален ход на Путин да създаде специално подразделение с чеченци. Иначе политговоренето си е платено.

Че пишеш платени коментари:)))

Русия винаги побеждава

Друг исторически факт.

Последната загубена война е била май Руско-Японската в началото на миналият век или не?

Я моето момче поинтересувай се кого е победил генерал Георги Вазов на българска територия.

Грешката е моя, мислех, че говорим за войни, а не битки

Заради револяцията тогава иначе жапанеску не са имали никакъв шансъ

Европейският Съюз е нелегитимна структура никоя държава не е приета след референдум освен това никой не е избирал Урсула и тн. за пррдставители на народите в него

И защо трябва да има референдум? Май нещо нищо не разбираш от управление на държавата нали? Чрез избори ти делегираш правата за управление на държавата на съответния свой кандидат или партия. Но пък съм съгласен-започвайте да събирате подписи за референдум под портрета на Путин.

Нещо не разбирам, референдума не беше ли форма на виша демокрация, пряко участие на народа във властта ?!?!? Не беше ли това предпочитаният инструмент за взимане на решение касаещо съдбата на един народ от същият този народ ?!?!?

Няма нищо демократично с нагласени ии купени избпри да се назначават правителства от посолствата които после да налагат решения които са против интереса на народа и да крадат като за последно

Всички избори дето не печелят вашите любимци са купени нагласени и така нататък:))))) Нали с машините не можело да се фалшифицират изборите? Дали пресичали купения вот? Я сега да ми кажеш коя афиширала се като проруска партия по време на изборите е влязла въобще в народното събрание? Всички партии в народното събрание преди изборите се афишираха като проевропейски

Единственият начин да се предадеш и да си герой е ако спасиш някой друг. Версенжеторикс се е предал на Цезар да го водят като циркаджийска мечка из Рим, за да не избият целият му народ. Но тези не спасиха никого освен себе си. Уилям Уолис не е молил за милост, нито Левски се е молил на турците като са го хванали. Позор достоен за презрение. Дори и гад да си като тях, може поне да се гръмнеш с достойнство, та някой друг радикал да те възхвалява. А то сега си провален гад, предал се за милост.

Лъжите на руснаците и факта, че Русия води пълномащабна война в Украйна за завладяване на чужда територия. Повече от достатъчно.

Абе цивилните дето излязоха по-рано говорят друго. Това са били работници в завода, казали са им че там е по-сигурно и ще останат 2-3 дни, а накрая не са ги пускали да излязат, когато руснаците предлагаха хуманитарни коридори. Тия изроди се криха зад цивилни !

Както и жените и децата се бяха скрили там от руските бомбардировки. И преди да си започнал да лъжеш-по руската телевизия показаха многократно взривовете от руските бомбардировки в целия мариопул. Както и обстрела с ракети и артилерия на самия завод.

Естествено че бомбардировки, а знаеш ли защо ? Защото азовци влизаха в жилищни сгради, прогонваха хората оттам и ги обръщаха на огневи точки. И това го даваха по телевизията. И после такива пукали като теб викат, ама те руснаците унищожили жилищните сгради.

Бомбардировки е имало само над Азовстал и над завода Илич. Няма нито една цивилна сграда пострадала от бомбардировка (самолетна). Стига глуппости си плямпал като ехо на Киев. ПОгледни снимки на цивилни сгради след въздушна бомбардировка и тези от Мариупол. Поне можеш сам да го провериш преди да бълбукаш, не те карам да ми вярваш, провери.... САМ!!!!!

Бомбардировки не значи само въздушни, а и от артилерия и гранатомети.

козяшките тролове сте наистина много тъпи парчета:)))Личи ти,че си някой пубер,дето и една ножка не може да си направи като хората:)))Чувал ли си термина "артилерийски обстрел" и можеш ли да направиш разлика с "бомбардировка"?Много ми е смешно как ставате специалисти по всичко само с Гугъл и Уикипедия,а всъщност не можете на вързано куче хляб да дадете:)))

И така с цялата украинска пасмина. Ще се пънат още известно време и в един момент всичко за ден-два ще рухне. Дава по бтв-то шайка укри до някакъв граничен колец твърдейки че били влезли в Русия. Оказа се, че колеца го мъкнали до руската граница, щракнали снимката и след това се прибрали на позиция но не в Русия. А нашите мегафони надуват вени че укрите май в Русия вече воювали. А бнт-то обясняват, че това в Азовстал било евакуация. Не се предали а ги евакуирали риииш ли. Въпроса е къде ще ги "евакуират". Най-вероятно в централата на ФСБ за доебаване.

Пък какво стана с великата съветска армия? Същото каквото и с американските само дето оставиха в пъти повече жертви.

Любителите на Русията нещо НЕ разбират ... Преди няколко дена Азов казаха кога ще се предадат - когато Путкин им духа на всичките ! И ето на ... Путин си е свършил работата и Азов излизат ! Сега разбрахте ли защо напоследък бузките на Путя са подути - ами от духане, а не от ботокс инжекции !!! В духането се включил и наш РадeФ, даже повел и Деса ... за да впечатли на Путя. Но ... азовците отказали на Деса, защото не приемали на своя територия травестит !

Азовляку на гиляку - нова украинска поговорка :)

Азовляку на гиляку ... и на майка ти в путляку !!!

видоре, тъжно е, че си гледал как ръгат майка ти за парче салам и бутилка кока-кола...

Всеки главорез ще бъде съден. Руснаците имат хиляди млади западняци пленени от укроармията. Ха ха ха Доброволно напускане Наркоманът ще гние в Сибир

Затова пък международен екип от следователи е потресен от военните престъпления извършвани от руснаците. И събира доказателства за легитимния и международно признатия съд в Хага.

От кой е признат от педерастките държави франция германия и разединеното кралство ли

Да, вече публикуваха първите резултати от разследванията си в Буча и веднага всички медии забравиха за този град :) Защо ли, потърси, за да разбереш. :)

В буча се видя че лежат по улицата разсъреляни с бели ленти на ръцете че товя са проруски войници

Международният съд в Хага доскоро беше признат и от любимата ти Русия. А пък писането на платени коментари не се приема за доказателство от международния съд или от инспекторите. Колкото до мърдане тук дето го пуснаха руснаците-хората намериха дори от кой филм са го взели Пък вие си пишете простотиите и си слагайте самички плюсчета и минусчета ама полза няма.

Храбрите украински бойци от елитния полк Азов гордо се евакуираха с вдигнати ръце. А до тях орките на окупатора, разбити и деморализирани ги конвоираха. Продължаваме успешната операция по освобождението на Мариупол. Слава Украине!!!

Цялата руска армия била десетина хиляди бойци от несъществуващата донецка република? Ами ако е така къде въобще сте тръгнали да воювате с десетина хиляди войници?

Ти или си малоумен или не си внимавал в часовете по български език (развиват се умения за четене) и по математика (развиват се умения за логическо мислене)

Изгледайте мнението на един чеченски боец по повод "Азов" - https://www.youtube.com/watch?v=Pv4yvjabs_0 Предполагам, че ще се убедихте в искренността му? Той дори не обиди, не ги заплаши... А ако някой се интересува какво би трябвало да има в главата на един истински професионален войник - това е пример за такъв. Никак, ама никак не е лесно да се готвят бойци. Римляните са го казали преди близо 2000 години - 5 години обучение... А у нас си мислят, че с реклами по телевизията това ще стане. Една тактическа единица по натовския стандарт не можем да представим - срам.

Чеченски главорез и бандит истински войник:)))))) Ами по твоята логика мутрите от 90-те всичките са били истински войници.

Елементарен си.

Тия чеченци там са именно главорези и бандити бивши рекетьори и мафиоти. Тези там не представляват Чечня аз а само хората от мафията на кадиров. Който въобще не контролира цяла Чечня. Истината боли нали?

Това по подразбиране ли е, че чеченците са бандити и изверги? Питам само, за един приятел чеченец, защото съм чувал същото за нацистите. Да му кажа какъв е.

Бивш главорез рекетьор и изнасилвач Какво е според тебе? Оо извинявай забравих-според руските стандарти това е редовен войник.

И кой контролира Чечения бе леля ти ли?

Тия от фризерите са удържали. Обаче останалите ги измамиха. Да си погледнат сега записите от преди. В Ютуб всичко си стои. Жалки и обречени на позор !

Тези хора ще бъдат почитани като герои на Украйна. Защото удържаха срещу руснаците много повече, отколкото на времето цялата съветска армия удържа срещу Хитлер.

Точно тия никога няма да бъдат герои или мир няма да има, докато Украйна не изчезне от лицето на земята.

Е сега те подобриха рекорда: 20 хил Азовци + още от ВСУ удържаха ...."мазето" срещу 10 хил. ДНР и кадировци Наиситна голям подвиг, направо героичен :) А и си прав в едно, ще бъдат запомнени като поредните нацистки гниди.

Украйна няма да изчезне от лицето на земята. Покрайна ще си е там и единствения начин да изчезне от лицето на земята е ядрена война. А тогава и ти и любимият ти Путин и въобще населението на земята ще изчезна-оцелели няма да има.

Ей боклук, Ленинград е бил 900 дни под блокада. Невежа. Укрофилите сте фатално тъпи. И част от Съветската армия са били украинци

Лъжеш - тия от Брестката крепост не се предадоха. Не се молиха на всички президенти, вкл. и на папата в Рим, да ги освободят. Европа не устройваше митинги в името на освобождението им. Даже двама устискаха до идването на съветските войски в града...

Ето ви цифрите за намиращите се в Азовстал след преговорите с Азовци: Около 2500 човека са в "мазето": 2. Азовци са около 804 човека. 3. От всичките 2500 - 404 са ранени, от тях 55 тежко (не са на собствен ход). 4. Повече от 200 трупа в хладилниците на "мазето", другите се виждат из целият азовстал (има много инфо с нета с това) 5. Трима плененици от ДНР (1 офицер, 2 войника)

И това остана от 20-тина хилядната армия на " Азов"?

къде е видя бре малоумник ...Азов са полк от националната гвардия ...полк ...по руски стандарти са 3 баталюна ...почти винаги са до 2000 човека ...в Мориупол е щаба и един баталюн ....до 1000 човека ...требва ви малоумници казарма ....

Великата руска армия не може да се справи с толкова малко хора. А трябваше и да разруши целия град.

Азов беше 20 хиляди + още от ВСУ - няколко поделения А ДНР + кадировците бяха 10 хил. Да, взеха и цял град, навряха ги в мазето на завода. После кадировци си отидоха на Северодонецк, а от ДНР останаха към 1000 да пазат мазето да не излази някоя гнида :) Такава грозна е картинката, какво да се прави.

Нали бяха 2000???? Утре колко ще станат-милион два три?

Предали се ранените, за да не умрат напразно. Ще бъдат разменени за руски пленници. Изпълняват заповед. В края на юни започва настъпление на Украйна и връщане на всички окупирани територии.

ха-ха-ха... кой ще го прави това "настъпление"? 4 пъти вече обявяват мобилизация укрите тъпи. Няма вече месо склонно да отива за фарш по кефа на жидопедераса зеленски. не.

Дето се снимаха на руската граница. Не се притеснявай моето момче навремето бившото приятелче на Сталин Хитлер стигна до Москва ако си спомняш. А тогава почнаха да пристигат помощите от Америка. Да ти припомня ли какво стана след това с немската армия?

Арестович каза, края на Август, ... след като съберели 1 милион във ВСУ от пълната мобилизация (като си спомням за 3-та вълна на мобилизация, как гонеха мъжете по улиците или им връчваха позиовните по опашките на бензиностанциите....чудно как ще ги сберат тези 1 милион). Всъчщност може да им помогнем, всички укри от мъжки пол, които са в БГ, може да ги съберем на няколко автобуса и айде обратно, като "военно-техническа" помощ от БГ към Украйна.

три месеца война,че да се предада 265 човека. Що така!? Преди се предаваха пак 265,но хиляди.

за 3 месеца война Хитлер 6 милиона кацапи взема в плен и стигна на 100 км от МОЦКВА ...

Тоя па 256 хиляди... преди се предаваха на ден по 256 милиона ... и не само ранени, ами и НЕРОДЕНИ :)

" евакуирани " :) След успешната евакуация следва да се обяви и " победа " !

Нали всички руски тролове утрепят за огромна Победа.

Слава, кокаине ! Наркотики, слава !

Сега в днр и нлр може да играят на бесеница с маймуните от азов :)

ㅤ

265 изгладнели плъха напуснаха потъващия кораб. И още ще има. Да се готви главния зелен надрусан баш-плъх!

“Най-напред по въпроса за честта, достойнството и мъжеството на клоуна (актьор той не е), Зеленски. Когато Колчак завладявал някой град нареждал на армията си: Проститутките, кочияшите и артистите не пипайте. Те служат на всяка власт. А отделно по въпроса за мъжеството и левия тротоар има информация в съответните служби за Зеля как е изкарал първоначалния си капитал, кого и как е обслужвал в Москва на Рубльовка и с кого дели постеля днес. Така,че мъжеството да го зачеркнем когато говорим за него. Това, че е женен и има две дъщери нищо не значи. Той и Галкин е женен и има две деца.”

Какво за Галкин бе?! Ти Галкин няма да бараш! Знаиш ли какво геройство е да гнясиш 70 годишна Алла? А? Тоя е мъж 2 пъти повече от всички вас взети заедно!

Имало бременни украински военни вътре, предполагам от женски пол - сметай каква ебан е падало в тия подземия! Разцепили са ги!

В тая тъмница, върви сега търси кой баща, кой кум :)

Ти представяш ли си бременните да бяха от мъжки пол ,това какъв скок в репродуктивната наука щеше да е и всичкото благодарение на Азовците!

Започват аналните разпити на пединацитата. ха-ха... с участието на пожарни шлангове. укрофашистите ще квичат като разпрани свине. ха-ха...

В лайното (на гръцки СКАТО) се съдържа един алкохол, наречен СКАТОЛ, който в минимално количество се използва като добавка в ПАРФЮМЕРИЯТА - това е факт, а не пързалка! От този факт следва ли, че Азовците, които целите са в лайна, следва да ги наричаме ПАРФЮМЕРИСТИ??? That is the Question ? * Скатол (3-метилиндол) — органично съединение производен на индола. Присъствието на скатол във фекалиите им придава харатерния неприятен мирис. В миниатюрни количества скатола притежава приятен мирис и се използва като ароматизатор в парфюмерията, в хранителната промишленост и производство на цигари.

аябно от много пиене на СКАТОЛ си се докарал до това ненормално състояние ....направи си услуга и скочи от високо ...ако си от село вземи се удави във външния кенеф откъдето набавяш материал .....

Яж и пий скатол до насита !

Каква ще съдбата на Предалите се от Нац-Баталион Азов ? Аз смятам че трябва да е Огледално на Зверствата които са извършили Азовските Укропи ! Зеленски пак постъпи като Клоун и говори като Клоун ! Браво на Руснаците и Путин , с малко кръв превзеха Непревзимаеното ! СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ !

В момента правителството се крепят, защото знаят, че никога вече няма да помиришат власт, а някои и парламента". Правителството изпълнява геополитическа поръчка. Тя е проста и ясна - никакви енергийни доставки от Русия и никакви ресурси за Русия. Това е част от общия геополитически натиск, който се осъществява в контекста на битката САЩ - Русия на източноевропейски терен, посочи още той, като коментира, че според него "Газпром" не е спрял доставките на газ за България, само е искал да се плаща в рубли за доставките. България ще свали ветото пред Северна Македония за започване на преговори за членство. Няма да издържат управляващите на натиска, а някои дори не го чувстват като натиск, а го изпълняват, каза още той. Иво Христов

Жалко за момчетата, жалко и за едните и за другите. Млади, прави, корави и таботоспособни момчета, които трябва да чукат мацки и да правят поколение, са станали жертва да стари чичковци, които не могат да си премерят миризливите памперси и кюмналите чурки, а трепят млади славянски момчета за шибаното си задкулисие.

На общинприказки е така но реално окраинските промити мозъци са се продали на американските и брюкселските олигарси и ще плащат зс тази си глупост! Русия е не взима паринлтвън от никого за да се бори за собствената сигурност и интерес!

Спомням си като вчера думите на азовските командири, които се кълняха пред всяка медия, че ще се бият до последния човек и ще победят руснаците. Две седмици след тези клетви бяха наритани в тунелите като плъхове и чак днес започват да си показват носа от там с вдигнати ръце и просия за милост. Милост, която те не проявяваха към милионите украинци с руско самосъзнание, когато ги убиваха като животни. Великите азовци днес пълзят като червеи и просят пощада пред очите на свои и чужди. Това ще се случи и на всички техни помагачи и поддръжници, които не правят разлика между добро и зло. Които разиграват демократичната карта, но всъщност са гнили обществени ябълки – доларови еничари. Отпадъци, които са готови на всичко, но не и да изричат истината на глас. Не и да бъдат нейни войници! Такива видове трябва да бъдат съдени от военен трибунал, защото носят след себе си престъпленията срещу човечеството.

Имало 84 Азовеца?! След време ще се окаже че сбъркалЕ, нямало било Азовци… самозапалили се и изгорели като онези мирно протестиращи в Одеса!

стига с тази опорка ...те найстина се запалиха и руснаците са виновни за безредиците в Одеса ...и няма изгорял българин ....и 8 години руските бандити изцедиха Луганск и донбас и докараха нещата до тази война ...бой само за руските свински муцуни .....

Еврейчето Зеленски храни Америка, както и нашето просто ИЗЧАДИЕ. Ще съсипят и украинци и нас и ще се изсулят...