И Румъния блокира вноса от Украйна, ЕК проверява държавите със забрана за нарушения

Румънските фермери обявиха, че са решили за момента да се откажат от протестите, след като са получили уверения от министъра, че за период от 30 дни ще бъде позволено само транзитно преминаване на зърно

Обратно в новината

Коментари - И Румъния блокира вноса от Украйна, ЕК проверява държавите със забрана за нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но след бурните протести в България, Майбах пуска специална, ултра скъпа, лимитирана серия Myth и Legend... Специално за зърнарите в България: Maybach без съмнение е най-престижното име в портфолиото на Mercedes, като вече се появяват слухове, че звеното се готви да стигне още по-далеч, фокусирайки се върху ултралуксозния сегмент. Гамата на Maybach в момента включва версиите от висок клас на S-Class, EQS и GLS, а в близко бъдеще тя ще се разшири с допълнителни модели в лицето на Myth и Legend. Тези специални модели представляват или много скъпи автомобили с лимитирани серии, или дори по-ексклузивни еднократни варианти, поръчани от богати земеделски колекционери. Българските зърнари явно ще успеят да се оборудват с тези нови модели!

говорител на ЕК съобщи на пресконференция, че Комисията ще провери дали едностранните мерки, въведени от Полша, Унгария и Словакия срещу земеделския внос от Украйна, нарушават законодателството на Европейския съюз Хайде, роби

Ех, ти роб на Москва, Все търсиш, под вола, теле! Ама номера не минава...

Стига толкова статии за това украинско зърно, все едно живота ни зависи от него. Няма украинско зърно. Има американско зърно, на Монсанто, посято и ожънато на украинска земя. Ха сега познайте какво е това зърно...

Това е по-добро от всяка виагра.. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom

Цена?

Дано нашите не се излъжат да прекратят протеста.Сега е момента да свалят това продажно правителство и да спасят България

уж в Африка щели да умрат от глад без украинско жито. Какво стана - май в цял свят никой не го иска? То вече да не знае за какво да се притеснява човек- дали яде ГМО, замърсяване от уран, жито за лепило и шперплат или с вложени в брашното хлебарки! Оставка боклуци!

ЕС се оказа голямото ЗЛО. А НАТО се оказа необходим съюз с реални цели и ползи за България . Британците са умни хора и избягаха. Монако и Исландия се отказаха от преговори с ЕС. Швейцария отказва дори да започне преговори. Турция и Грузия водят само формално преговори.

Крадливите брити знаеха за плана и напуснаха кораба. Такава им е цялата история. Кражби, грабежи и далавери

Е какво излезе ?? И Румънците вдигат забраната и ще договарят с Украйна лицензионен режим. Същото както и в България ! За какво протестират Майбасите ???

А защо представители на АГРО ПРО ще следят границите следващите 30 дни, за да не бъде внесен и един килограм от Чернобил тогава. Я?

“Умник” спират да протестират засега, защото ще има само транзит разбира се до България!!!! Ами те са доволни. Украинското жито ще мине само през тях и достави на глупавите българи, по нареждане на посолството!!!!!

Защото САЩ нито внася, нито изисква от съюзниците по НАТО да внасят радиоактивни отпадъчни храни от където и да било. Великобритания не внася хляб Чернобил. Япония и Корея не купуват за Бога братя. В България трябва да се прави разлика между Америка било то консерватори или либерали и активистите евро-социалисти или християн-демократи. В САЩ никога не се занимават с отравяне на съюзниците си, за да правят политика срещу трети страни. ЕвроКомсомола на места и партийната номенклатура от Брюксел правят такива неща. САЩ използват дипломация ()

Защо българските политици нямат взаимоотношения директно с Британия, Корея, Япония, Китай, Индонезия, Филипините, Африка, Бразилия?

За славата на молеца,тиквоча,кокорел,парапета и....Усраинските фашаги!

Тази година Русия по обем на икономиката стана 8 в света и 5 по паритет на покупателната способност. Справи се с европейските санкции. Да видим дали България ще оцелее след европейските санкции налагани на ЕС27 от ЕС15. България все пак е най- слабото звено на колониалния придатък на ЕС15, наричан ЕС27. Дори Великобритания се погнуси от колониализма на ЕС15 и избяга.

Как няма да е 5 по покупателна способност като заплатите са по 1200 джлара а бензина е 5 ст. Газта е безплатна. В Москва заплатите са по 4-5000 долара

Позорна продажна пасмина! Народееее излизай на 21 и ги помитай!!!!!!

Който не осъзнае как да се възползва от съюзните отношения със САЩ ще яде хляб Чернобил по заповед на ДерЛайнен. Това е. ЕС няма да посмее да бутне Полша, Румъния, защото са бастион на САЩ. Дори Унгария, че Орбан редовно говори на конференции на Американската републиканска партия. Сигурен съм и Словакия има тайни договори със САЩ за защита от ФранкоГермания ЕС15. Само Бай Ганьо мисли, че ЕС (ФранкоГермания) и САЩ е едно и също и рупа леб Чернобил по заповед като роб. Правилно искат да ни забранят да празнуваме своята независимост на 3ти Март.

Може и да бутнат непослушните. Ще им треснат космически санкции, германия вече реве, че поляците са солидарни само когато им изнася, така че не се знае, кой пръв ще клекне.

Никога няма да клекне на ФранкоГермания. Украйна е срещу Русия, а Полша е срещу Германия. Отгоре САЩ управлява. България също е време да стане американски лоялист с високо вдигнат среден пръст в лицето на ЕС15.

Само до края на миналата година в Украйна е имало 640 инцидента в критична инфраструктура и други 840 събития, които са могли да доведат до отравяне на почвите, подпочвените води и т.н., което влошава качеството на зърното. Това означава, че е възможно вносът от там да е отровен и негоден за употреба нито от хората, нито от животните. Успоредно с това оттам започнаха да изнасят технически култури. Или поне житото оттам влиза в ЕС като техническо жито. Така заобикалят строгите изисквания за качество в ЕС и сменят предназначението му - не е за консумация, а за производство на биомаса. Но едно разследване в Полша през пролетта на тази година обаче, доказа, че поляците са консумирали 110 т от това "техническо" жито и в буквалния смисъл са били натровени. https://duma.bg/aferata-tehnichesko-zhito-ot-ukrayna-zastrashava-zdraveto-na-natsiyata-n280835?fbclid=IwAR0N3LcshrfgBeicQa4LHCKZHkvFcNtBR1FMj5EG-T_V1HM9Y-T6nNtIAFY

Винаги погват тези, които не приемат решения отгоре за единствено правилни, тези, които искат сами да решат, поне от време навреме. И се оказва, че ако нещо е в ущърб на скъпоценните ук.ри, обявяват го за нечестно или недемократично. смЕх.

На нашия вече крещя и неговите хора Киро и Асен провеждат правилната за Украйна политика

Къде се скри академикът ?

Страх ме е- тук зад охраната . Вече веднъж ме биха в подлеза

Чисти тоалетните в Ю-Ес-ембасито.

Кирчо е при нас от 48 часа. Не е ял и не е спал. Само секс и минети

Пусни му една линийка да шмръкне, че иначе е взел-дал и ще трябва да го карате на трупен секс докато не изстинал.

Недейте, току що станахме родители

Раждането на Ленчето!

Значи киро и асен са дълбоко законспирирани руски агенти! Само те искат да има раздори и неразбирателство в ЕС! Аз друго лочино обяснение нямам... пепетата и дебета са долни руски подлоги!

Не наши са си - Козяк. Искаме да честитим на Киро, Миро и лена общото дете.

Нали лена е официална на този Мирко? Да не са ни дали грешна информация? Искате да кажете , че е на Киро? Честито на всички замесени волно и неволно;)

А днес бензинът се продава за 3 лв. Утре - за повече

Да помолим президента Байдън да ни обяви за 51-ви щат, едновременно да сме в ЕС и САЩ, да сме с долари и евро, за ядрени ракети да помолим и да номинират украинец за Оскар.

Сус бре, възгеч! Да помолим фащ да ни назначат за губернатор някой украински герой от войната. Най-добре от айдар или от азов! Да ви гледам после сеира как се молите Путин да проведе СВО и в Източна Румелия...

Не. По- добре най- бедната колония на ЕС. Британците част от САЩ ли станаха? Трябва да са доста глупави щом не ядат сега хляб Чернобил по заповед на Плон Дер Лайнен?

Румънци, Поляци, Унгарци, Словаци по-глупави ли са от нас ? Ние ли сме най-големите демократи ?

Демократи ?!?? Не ставай смешен колега ...дупедавци са ни инсталирали по върховете на държавата (уж ние сме ги избрали ) ..."ала бала с президента " ...и т.н. Много боклук има за чистене ...ама много !!!трябва да се почне от горе на долу....и да се чисти здраво !!!

Тайно от правителствената си огромното мнозинство европейци се молят Русия да размаже Украйна. Не заради наглото поведение на самата украинска диктатура, а заради колониализма на ЕС15, 3динственото истинско ЕС, защото ЕС27 е сказка за балъци единствено.

Копейката толкова глупави?

Пиша от САЩ, където избягах по- далеч от бедния живот в Европейска България. Защо?

Такива като неб и им плащаме с копейки.

Някой заради това което не само казват но и правят Щатите.F…EU.

Само ние сме балъците на европа

Сега е време всеки да се подготви за либерализацията на тока, с финансова дисциплина и спестявания, да може всеки да си заяви, да купи, да си направи застраховка, да си резервира количества, обеми, да си поръча прогноза, анализ, да получи съвет...Така че, купувайте евтиното и заделяйте пари за ток. Тук на борсата ние не си играем и не шикалкавим, за сериозни количества - правим отстъпки, но за малко - с прошляци не се занимаваме, кожи 2-3 ката сваляме и такси за всичко ще искаме, само на импулсни телефони ще вдигаме!

Един от " успехите " на асенА, с които се гордеем. Предстоят още много

България като член на НАТО може да си позволи да излезе от ЕС. ЕС и САЩ в много области имат противоположни интереси. Най- ярко това си личи при Еврото. САЩ не искат истинска европейска (германо-френска) валута. Такава не е и в интерес на България.

Ние от EmbassyTO не одобряваме излизане на бг от ЕС.

Напротив. Брексит си е Американски проект, който е вероятно да продължи на Балканите.

ЕК ПЛАШИ с налагане на ГЛОБИ заради ЗАБРАНАТА за ВНОС на УКРОзърно; Киев СЪЩО:   "Киев ще съди Полша, Унгария и Словакия заради отказа им да премахнат забраната за украински селскостопански продукти, заяви търговският представител на Украйна Тарас Качка в екслузивно интервю за електронното издание „Политико“ (Policitco)."

И къде ще ги съди? В СТО? Ами че там фащ правят същото от десетилетия. ха-ха-ха... Никой не се интересува какво крякат укрофашистите.

Искам да се похваля, че ес продължава издръжката на мързеливи украинци с луксозни коли в 5 * хотели . Парите ще са за мързеливците

ЕС издържа 10 МЛН. укроТУРИСТИ. А Столтенберг обеща ДЪЛГА ВОЙНА.

Няма как България да продължи като колония на друга колония. Евроскептицизма постепенно прераства в омраза. Все ще се намери политици да приложат изход на България от ЕС. А посредством мигранти България може да държи ЕС в шах както Турция и Беларус. А като член на НАТО няма как ЕС да налага санкции на България. Краят на ЕС идва.

Запада се опитва чрез васалната държава Украйна да фалира останалите държави които държат земята и продоволствието на света и да ги изкупят,оказва се че бившия соц лагер буквално е хранел света. А България хренеше повече от всяка друга държава света....... А сега ни остана само зърно производството и са решили да го фалират за да го купят на безценица, а ние да сме само ненужните роби и да ни осбесяват че сме такива защото сме глупави и прости , а не защото сме ограбени и продадени от ббезродници

Румъния се управлява от терористи.

Само транзитно и за къде?, за България.

Рязко ватниците заобичаха стандартите на ЕС. Още по рязко се загрижиха за радиацията от чернобил.

Верно сте дебили козяците

само нашите продажни предатели са се надупили на американците и изпълняват заповедите им за унищожаваме на българското производство

Дам, днес Байдън се събуди, избръсна се, сложи си ризата за 1000долара и си каза- така.... я да видим как да прецакаме тия земеделци в България.

Но има цел - бг земя да попадне в американски ръце за шистов газ

А дано! Шистов и друг газ, има, много. Пари ше има за, много неща. Ама пропагндата на, козяците се попива мощно от народа, вярва че това е нещо лошо...

Като е толкова добро да си го дупчат в кравария

Те си го дупчат. Имат инфраструктура и всеки средняк е обиколил света. Ти нямаш канализация и едвали си успял да си санираш и панелката.

И всички са болни.

Разбира се, това жито не е произведено по стандартите на ес! гмо семена, пестициди и всякакви там отрови!

Кво ги проверявате, спрете им субсидиите ! То стана храни куче да те лае. Как смеят да мътят водата за Украйна ?

Като спрат "субсидиите" ще им секне влиянието и ще изгубят политическия 'елит'.

Сега ще излезе един румънски дебил, по подобие на нашите дебили и ще каже, че румънските земеделци протестират за още субсидии, защото са пребогати и искат по още едно Бентли. Такова е положението и на земеделците в цяла Европа, та за това всички блокират боклуците на украйна - за да вземат още субсидии и да си купят остров в Гърция! Майка ви а ева академична, а ева!!!

Изглежда само в България има украйнски министри на власт...

Аууу,румънски путинисти!

колко време обядват?! стана 4 часа и още не са оправили нещата с протеста.

че правиме услуга на украйна, в момента целият зор е да се похарчи американското гмо жито и то само в определени за опраскване 5 страни.

Който не слушка, няма да папка и ще му теглят ушите и напляскат дупето! Първо започвате да купувате украинското зърно, за да могат украинците да си плащат ленд-лийза. А после ще ви правим добив на шистов газ и него ще купувате, за да се диверсифицирате хубавичко!

Ама, пача невежа, това жито е "украинско" само про произход Расло е там. Иначе е от ГМО семена от америка. И собственика не е нито украйна, нито зеленски, а Вангард и БлякРок. Затова се реве толкова.

ЕК ще въведе отново забрана за укропродукти, иначе ще де изложи позорно и нашите нагъзелки в НС пак ще гласуват ахаххсххсх

Румънците!

Хахаха транзит директно за аборигените от България

Важно е да изпълняваме заръките на големия брат

от ЕК лично Урсула да почне да блее за Майбаси и Мерцедеси по примера на родните ни американизирани тролове

ЕК може да проверява колко си иска. Никой не е длъжен да играе по свирката на трети страни извън ЕД, Урсулита е бясна!

замислете се защо се стигна до тази ситуация в ЕС?! Защото ЕС рекламираше "слободен пазар" , "пазарна икономика" и прочие лъжи, а реално прави обратното като въведе (1) квоти за износ, (2) субсидии за фермерите, (3) безмитна търговия в ЕС и мита за стоките отвън, тоест "протекционизъм"! ВСИЧКО ТОВА ИЗКРИВЯВА ПАЗАРА. И когато преди месеци реши да пусне в ЕС без мито украинска земеделска продукция - се оказа, че има дъмпинг. И всички фермери скочиха. Защо?! Защото цените в ЕС са изкривени от субсидии, високи вносни мита и т.н. ЗАЩО УКРАИНСКИТЕ СТОКИ СА ПО-ЕВТИНИ? Защо у нас зърното, млякото и месото не са със същите ниски цени? Защо трябва млякото да се изкупува по 0,50 лв. и да се дава още толкова пари на фермера от държавата, а в магазина да го купувам по 2,50 лв? Тоест всички цени и заплати са изкуствено завишени от субсидии, мита и прочие непазарни инструменти. А уж сме пазарна икономика. Дрън-дрън!

И Румъния блокира вноса от Украйна! Само нашите продажници останаха! ОСТАВКА!

Само нашите продажници съсипват родното земеделие по поръчка от посолството!

„ включително България, имат възможност да изкажат мнение по обсъжданите мерки.“ Какво мнение бе, какви пет лева, докато другите страни достойно си защитават производството, нашите насрани зайци се надупиха още като им казаха мирно! Позорна продажна пасмина!