И ремонтите по магистралите ударили морските хотелиери

Насочвали туристите към Гърция, вместо към нашето Черноморие

Обратно в новината

Коментари - И ремонтите по магистралите ударили морските хотелиери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това се казва “..на крива ракета - космоса й крив…” С’я видиш ли и магистралите им били виновни, че няма туристи.. Просто хората предпочитат да чакат 4-5 часа на границата с Гърция (+ пътуването), но да не отидат на Бетономорието..

Напомням Ви, че хотелиерския бизнес в Бг е частен.... И няма как да поставяте условия на служебното или всяко следващо правителство... Няма как да работите 2 месеца в годината, а да Ви се плаща за цяла година!)))

двете тапи са ужасни, това е факт. проблемът е, че никой не бърза да финализира, защото на никой не му дреме. а това, че ние пътуващите го отнасяме е ясно. ето дори и да си майна и си доста близо до морето от бургас до пловдив, вместо за два часа, стигаш за четири. а това, кой на кое море ходи, абе стига сте се дърляли за глупости,бе, всеки ходи там, където има пари и му харесва и му е по възможностите. без да се хваля, имам апартамент на черно море и ходя редовно, ама ходя и в турция, веднъж, и веднъж, дваж на гърция. навсякъде си е хубаво стига да имаш пари, време и желание. през комунизма, като не можеше да ходя никъде, освен на нашето море, не е било по-хубаво, нали. ето всеик има избор, радвайте се. естествено, че в бг можеш да изкараш най-евтино, като не ходиш по заведения и си пазаруваш в магазина. а хотелиерите са ми най-малкия проблем, всеки с проблемите си. и нашата фирма като няма клиенти и ние губиме и това е. всеки си търси мястото.

Бетонирайте още Черноморието, а после ревете, че магистралите са виновни. Тази алчност ви е проблема.

Това е поредната приказка на българските хотелиери за кривата ракета и космоса. А хората още по Нова година са обсъдили семейно и решили къде ще ходят. Който веднъж е стъпил на гръцките плажове, връщане назад няма.

Те резевациите за гръцките хотели за лятото се правят зимата.

Вместо да реват, да повишат качеството на предлаганите услуги! Май само в България качеството е обратнопропорционално на цената. Не че пък в Гърция качеството е чак толкова голямо, но поне храната си е истинска и там съотношението между цена и качество е добро.

И какво му е на качеството в Гърция?

Те не спряха да се удрят сами последните 20г (и продължават) , сега ремонтът им бил виновен ... Че не му е сега времето за ремонт - това е факт, но последните 15г е все така ... ама да обясняват, че това е проблемът е поредното тотално безочие и затваряне на очите пред истинските проблеми , само и само да се изкрънкат още безотчетни помощи от държавата.

Е няма такива алчни! Направо да им махнат данъците и държавата да им плаща, все едно имат 100% заетост.

Ами да, колко повече туристи ще дойдат ако има само неремонтирани, прашни, тесни и опасни второкласни пътища! В коя държава, изобщо, строят и ремонтират магистрали???

Комитова: Ама, разбира се, ние за това ги спряхме строежите на магистрали

Ами на 11-ти мислете за кой гласувате. Някои не ходим на море заради вечните тапи на оня тиквеник през годините.

А добро утро ! Ама този ремонт можеше и трябваше МНОГО ОТДАВНА да се организира и състои! Повече от сигурно е , че нашето черноморие ЩЕ ПОСТРАДА ДОПЪЛНИТЕЛНО от НЕидването на уйкенд Софйиските посетители/туристи !

... и Космосът е крив. А те добри, гостоприемни, даващи всичко за гостите си и неглижиращи личната си изгода. И такива светли и открити фигури - назад 2 поколения да върнеш едно тъмно петно няма да откриеш ...