И премиерът на РСМ коментира разпада на управляващата коалиция у нас

"Не сме си позволявали да използваме преговорите вътрешнополитически, за разлика от България", заяви Димитър Ковачевски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За зла круша (кучка) зъл прът! Както искайте си го тълкувайте, шансовете да променят общественото настроение в България намаляват.

Македонския фекалник да коментира подпалвача на българския културен център. Да се изхвърлят всички македонци в косово и турция, а може и в украйна. Територията си делим със Сърбия...

За какво ти е и територията?

Вие въпросът с преговорите не сте го употребили, но употребихте жив човек - Ламбето! Ще ви тежи на съвестта - бащата на две невръстни деца го накарахте да стане терорист! Сега и родният му брат ще се отрече от него! За да не си загуби висшият полицейски пост, естествено!

Нищо не са решили с България. Снощи по новините видях Миленко с кирката. Говорът на омраза си го има и се лее свободно отвсякъде. Учебниците им са пълни, та чак преливат от омраза. На онзи подпалвача му спретнаха публична защита и марш по улиците на Битоля, обявиха го за национален герой. Нищо не е решено. Договорът от 2017 г. си седи неизпълнен. Тия слова на Ковачевски са празни приказки. Вето и само вето, то друго не ни и остана.

да ходят да се обединяват с големия си брат сърбия. Скапани сърбомани!

.... Ще стигнем до избори ..... и служебно правителство, после второ, после трето и няма да вдигнем ветото. Ама защо в България се публикакват изказвания на премир който мрази всичко българско? Да ходи да разправя на Байдан и Макрон за тяхната измислена история и произход защото всеки грък и турчин ще му кажат че произхода им е български ... да признаят историческата истина за да напреднат към това което искат иначе " кучето си лае, кервана си върви ...."

Леко да не му повярвам. Използват всичко не само у тях ами и навън. Дори харчат пари за лобисти.

Ма моля ви се, как ше използвате за политически цели вие там в кочинк@та?! Аз лично ама никога не съм чул северно-макаронски политици да надъхват хората срещу България…

Вето за вас предатели и сръбски гъзолизци! Лъжци, комплексари и крадци на българската история.

Обаче имате много отворени въпроси с България. Признайте историческата истина, променете учебниците и сте готови.

абе какво ме интересува мнението един "независим" политик или в този ред,а какво каза президентът на Ангола?

по-добре вътрешнополитически като нас, отколкото външнополитически като вас, на коя ли врата не се молихте да упражнят натиск върху нас, единственият който се поддаде си заминава намразен - приет с "Осанна!" заради Харвард и Канада и изпратен с "Разпни го" защото каза, че не България му е в сърцето.

Ще коментираш когато административно РСМ стане част от Р.България, защото само така 100 годишната коминтерновска, после югославска фалшификация може и трябва да отиде в историята-при Югославия, при Тито и коминтерна! Тогава ще коментираш като български политик. Дотогава имаш малко работа -да префасонираш кандидатурата за ЕС в кандидатура за автономия и въвецдане на българска образователна система, български език и изучаване на българска история.

Това не е страшно- само сменяш македонско на българско. Ще разкараш сърбизмите от езика си. И сега българи и "македонци" много добре разбират какво си говорят, а сърбите в Белград и без това ви наричат мръсни бугари.

Тоя маймуняк и той се изходи по темата. Не можаха да се стържат и едн ден да мине. Баси злетата. Сръбски свят е за вас дрогари от РСМ.

В крайна сметка може да се окаже, че този ход на Слави е полезен за България. Кирчо не можа да си избере на кого да слугива: ЕС или българският народ.

знае на кого слугува, изобщо не се е двоумил по въпроса.

по-умно от вазе, умнокрасавци сте сите по македонско. Само дека незнам как со палежи, заплахи и подметания ке се озовете у Европата.

Ооо да, вие никога не сте, само един-два пъти, когато Заев спечели, и после когато загуби... За тия се сетих на прима виста... да не се замислям за други

Не е точно така, 2017 може би е станало по-интензивно (имат си и официален повод да пищят), но омразният тон не е спирал практически никога. Аз много се изненадах края на 90-те от изобилието на анти-български подмятания със и без повод и цели статии в пресата. Защо бг-та преса мълчеше толкова години за тези откровени унижения (тук изобщо не споменавам липсата на политика)?

Я мислим дека бугарскиja татарин Слави Трифонов ски е авер на НАРКОбоса ТАКИ и ортак на семеjство Рем Вjaхирев ГАЗПРОМ сиреч ТРОJAНСКИ КОН на МОСКВА

Стига си се мъчил да сричаш на татарски :) Тичай при сръбските комунета. Нали те са ви създали.

Къш бе македонски мърши! Вето за тъпаците мекодонски!

Ковачевски може и коментира всичко само не и защо РСМ не спазват подписан договор за приятелство с България! Това да обясни - другото е празнодумстване! В нашата история, когато някой нарушава договор го вижда набучен на копие - точно това и заслужено получават с ветото.

Въпреки заучените фрази от тези хорица лъха много силно на провинциализъм. Одеве прочетох и глупостите, които е казал и Еди Рама. Пълна трагедия са Балканите с тези случайни комплексари!

Този Господин Никой ако е направил такъв коментар ,той е на принципа "всичката Мара втасала".Защото не си оправил още неговата къща , а наднича в чуждата къща.

Хич не си отваряй устата за България!

Плешив глупако, тоя дето ти обещаваше че ще започнеш преговори за ЕС без да свършиш нищо вече го няма. Така че вместо да коментираш и да говориш глупости си налягай парцалите и започвай да променяш учебниците ви по история както и конституцията !!!

Благодарение, че са си решили проблемите с Гърция, сега са член на НАТО. Ха-ха-ха ! Сега Гърция е добрия съсед, а бугарите пак са лошите. А гърците постигнаха всичко, което искаха. Промениха името им на част от област, смениха им конституцията, взеха си историята от древността и т.н. и т.н. Даже им казаха как трябва да си изписват номерата на автомобилите. И най-важното е, че си запазиха търговската марка "Македония" и си е само тяхна. Вашите некадърни политици обясняваха нещата по един неразбираем и объркан начин. Няма как в Европейския съюз да ви разберат неясните обяснения. Трябва да се действа като гърците, но за това трябват кадърни политици.

Член на НАТО са от миналата година защото нашата страна не им постави вето. А при наличната омраза как така България не им сложи вето е пълна загадка за българския гражданин. Аз лично дори не разбрах че са страна кандидат. Като разбрах че са в НАТО не можех да повярвам. Сега искат без шум пак да се шмугнат в НАТО ама тоя път няма да им мине номера.

В горния текст исках да кажа да се шмугнат в ЕС ...

и подкрепа на бандеровци, и подкрепа бъггари - фоби ... - и това е българско правителство от днес .....

Егати смешника. Те се побъркват по поливат помия и какво ли не към България, а сега не били използвали... Шизофреници ли са или нагли сърбомани. Второто със сигурност.

Тоя филм сме го гледали вече, вие сте "Добрите", а ние сме "Лошите" и знаем как свършва. Свършва с пълен обрат и палене на български знамена и културни центрове, тоест с пълна диващина от ваша страна.

Ковачевски лъжец. Всяка вечер, всяка божа вечер по медиите в СМ, по всички медии, партиите в СМ се карат и политизират всичко свързано с България, с въпроса за ветото, с правителството на България. И така всяка божа вечер, във всяка медия това се случва. От 2017 г. до сега. Баси Ковачевски, баси лъжеца.

Докарахте я дотам, че тоя българин да ви говори бащински-поучително и скрито подигравателно. Прости татари сте вие.

Въобще не слушаме какви ги бръщолеви нещо си се объркал.

Нека всички ние да се преклоним с шавливо-школувани чупки в кръста, а защо не и една идея по-надолу по хълма, пред светлата аура-ореол на най-мастития и надарен демократ на Балканите — преуважаемия от целия ЕС и всички нормално мислещи люде, г-н Ковачев. Въпреки кръвожадните чекори на Булгаристан да българизира и обезчести националното достойнство на най-древната македонска нация по света, г-н Ковачев се обръща бащински и със заоблена мекота в гласа и други места по твлор към озверяло-надъхано-нахъсаните булгаристански националисти — озъбени, пощурели, все едно гонени от разгонено-вонящ, подивял коч с три тестиса. Единствената алтернатива на това управление е ДПС, което ще вдигне одма ветото като натопорчения боздуган на испански бик по време на корида. Поклон!

абе кога ще нападнем тея макета като велика РУСИЯ Утките мижави бой до 9-то кошяно маке живо да нема

Moze da pusnete madamite da ni atakuvat. Ke gi 4eprime s po edna 4ervena za 1 tek. Vie str za sajaliavane :-)

след четвърто коляно ще си биеш роднините. Някога е полезно.

Вето за албанците от Северна Македония!

Неуважаеми македонци, първо спазете всички добросъседски споразумения, спрете с агресията, признайте общата ни история, постройте жп линията Скопие - София, открийте магистрала до България и после си отваряйте устата да давате оценки, да размахвате пръсти и да се държите, като най0 големите лай.а на Балканския полуостров , корекция - като най-големите лай.а във вселената. даже не си струва и заглавието да чета като видя дози недоносен образ от снимката . Ай да ви ...

Нямаме обща история. Историята си е наша, тяхната история започва с формирането на Северна Република Македония. Преди това са част от историята на несъществуващата вече Югослабия, преди това на нашта .... Няма такова нещо македонец.

Път на Херо Масрафа

Този индивид е доказателство за нашата приказка-що е маке все е лайно. И в добавка -много миризливо.

В знак на уважение Ковачевски да отвори една самолетна линия Скопие - София.

Гледай си там шиптърите и не се обаждай, където не ти е работата.

Шило

Ама и Слави врътна един номер на Мустафа...Един път. Тя се провали и в преодоляването на ветото. Май ще си ходи още преди да е изтекъл мандата ѝ.

Шило

Че, кво ни интересува? Да, при вас не е вътрешнополитически проблем, щото нямате какво да губите. А искате да крадете. Нещо, което за България е проблем.

Ха ха макрон няма да има с кого да разговаря защото няма да има правителство Македония ще почака доста време

ТОЧНО! Между другото тоя който натиска е Байдон. От САЩ се обадиха на президента, после звъннаха на Макрон и той да му звънне... На ЕС много много не им дреме за РСМ на фона на настоящите проблеми. Щатите от друга страна искат да дразнят Сърбия с Македония а от там и Русия. Под натиск на Щатите вкараха Македония в НАТО миналата година, нали не се заблуждате че отговарят на критериите.

в цялата дандания. Оставка и президентът да се готви за служебно правителство.

А служебно правителство няма правомощия да вдигне ветото ,,,

Вътрешно ли ти е маке? Тъй е като палите български читалища и не щете да пращате космонавти в космоса .:)

тряй там в кочината боклук Европа ще видиш през крив макарон.... защото тоя копелдак дето ти обещава ще го затворим или обесим

Кой го е питал за мнение , този българин с промит мозък !?