Коментари - И Португалия връща ограниченията въпреки високото ниво на ваксинация, в Нидерландия става все по-тежко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

86%, като извадиш децата излиза към 100% от възрастните. Въпросът е защо има епидемия там?? Освен децата да са виновни, защото други неваксинирани няма. Има нещо гнило във ваксините. Намаляват, но не предотвратяват епидемията. Ако допуснем, че всички държави са така, не се вижда край на пандемията. Никой не говори обаче какво става година, две след ваксина. Това което мога да си помисля е, че фарма-та нарочно пуска неефективни ваксини, за да се види някакъв краткотраен ефект, намаляване нс смъртността например, но да сме абонирани с ваксини до живот. На практика фарма-та няма икономически интерес да свърши пандемията, а дълготрайният и интерес е да се поддържа в определени рамки, много хитро измислено.

Човеците нежелаещи да се бодат с тая отрова не са антиваксъри, защоо това не е ваксина тролове мизерни! Никой няма против старите и испитани ваксини

Този вирус за България е като сапун. Много ще се изчисти от идиоти а в БГ идиоти много. Догодина чакам в света да измрът всички бели хора заедно с Азия и Америка и Австралия. Единствените не ваксинирани са България и Африка. Готви се небодскащи се за световна идиокрация и господство България на 4 океана!!!!!!!!! И с мнооого идиоти в нея. Абе Путин като се ваксинира той идиот ли е ¿????

Ама дали наистина е вярно че Путин се набоцкал? Ти беше ли там? Вероятно си някой проправителствен трол на който му плащат да ни лъже колко хубаво било да се набоцкаме?

А бе, върти ми се една конспиративна теория в главата! Че Ковид е измислица това е повече от ясно. Защо е тогава цялата тази имунизационна истерия? И защо Израел е най имунизирана та държава? Предстои Ядрен Апокалипсис в близкия Изток. Израел е в подготовка да унищожи ядрените реактори на Иран от които ще се издигне ядрена радиация. Затова правителствата така истерично бързат да имунизират робите си разбира се не срещу ковид а срещу ядрената радиация. Тайното предназначение на ваксината е да намали вредното въздействие на радиацията върху човешкия организъм. Това става чрез приемане на Йод. Затова крият какво съдържа ваксината, за да не разберем че ваксината съдържа предимно Йод, някой като мен, хи хи хи, би се сетил че Йода се използва срещу радиация. Затова често се случва ваксинирани да получат увреждания на щитовидната жлеза. Йода има предназначението да въздейства именно върху нея. Нямам време да обеснявам защо се приема Йод, има информация в Гугъл. Тъпчат ни с Йод за да не изпукаме от радиацията. Лъжат ни че ни ваксинират срещу някаква си смешна китайска хрема наречена ковид, защото ако хората знаеха че предстои Ядрена Зима, щеше да настъпи паника, метежи, смут, хаос. Така че дупе да ни е яко

радиацията води до остра лъчева болест, эасягаща костния моэък и кръвта, която бърэо эа дни , с и беэ йод, убива.

Защо се пие Йод при радиация? При голямо радиационно облъчване или при завишени нива на радиация се препоръча приемане на Йод. Какво се случва при радиация? При наличието на радиация във въздуха има наситеност с радиоактивния Йод-131. Ако той бъде усвен от организма последствията за човека могат да бъдат фатални. Усвояването на Йод-131 става чрез щитовидната жлеза. Тя не може да различава радиоактивния от нерадиоактивния Йод, за това има опасност тя да се "нахрани" с опасния Йод131, докато човекът поглъща радиоактивният въздух. Но ако преди това щитовидната жлеза бъде "нахранена" с безопасен Йод тя няма да има нужда от друго количество и няма да абсорбира Йод-131, така попадналият в организма радиоактивен Йод-131 ще бъде изхвърлен от организма чрез отделителната система, без да нанесе увреждания. Приемането на безопасен Йод има за цел да "нахрани" щитовидната жлеза превантивно и така да се запази от поемането на радиоактивния Йод-131. По този начин се извършва профилактика на Хипотиреоидизъм и рак на щитовидната жлеза.

От лъчева болест умират само хора които се намират в непосредствена близост до ядрения взрив.

86% ваксинирани и никакъв ефект... "ваксинираните ще трябва да имат и негативен тест" ми то тогава за кво са ваксинирани... тая ваксина изобщо има ли нещо общо с вируса??

никакъв ефект ? в Португалия са починали вчера 8 човека, в Бг 120. Как животът на 112 човека е нищо не мога да си обясня. В Бг целта е да спрем смъртността, която започна да расте тогава, когато вече имаше ваксини, защо - защото мерките и страхът на хората помина, подведени от туристическия бранш, които направиха всичко възможно да ви накарат да повярвате, че претъпкатине заведения и магазини не разпространяват заразата. Вие нормални ли сте с вашите тъпотии ? Ако мислите, че 120 или 300 човека на ден е нормална смъртност, тогава няма никакво значение дали ще се ваксинирате - скоро ще дойде вашия ред така или иначе.

А не ти ли е хрумвало че в Португалия може да прикриват големия брой умрели от ковид а в България точно обратното да надуват броя на умрелите? В България няма повишаване на смъртността вследствие на ковид. За последното десетилетие смъртните случаи на ден в България са средно 290 души. Средната смъртност на ден за тази година са 285 човека. Данните са от НСИ. Къде е пандемията и голямата смъртност? В моя град преди ковид имаше по малко от 5 погребения на ден. Две години след ковид отново погребенията са по малко от 5 на ден. Живея до болницата и не виждам никакъв наплив на хора. По принцип всеки починал в болница се изнася от там с катафалка. На ден не виждам повече от една катафалка да изнася починал. Пътят ми минава покрай седем погребални агенции които бездействат. Месеци наред не съм виждал някоя от тези агенции да организират погребения. Погребалните агенти случаят. Къде е тази повишена смъртност?

Това с животните е любопитно. Сещам се в началото на пандемията точно това казваха. Че домашните любимци също могат да се заразят и да бъдат преносители. КРААЙ .... Няма да излизам докато всички бездомни кучета и котки не бъдат ваксинирани или с закачен сертификат. Мамка му сега се сетих за врабчетата и гълъбите... За тях някой знае ли дали са преносители. Хахахаххахах

Ковид е лъжа. Ако имаше, животните също щяха да боледуват и умират от ковид. Хората и животните боледуват и умират от едни и същи болести. Защо животните не умират от ковид? Някои да е чул домашен любимец да е умрял от ковид? Защо добитъка във фермите не боледува и не умира от ковид? Чул ли е някой да има епидемия от ковид във фермите по добитъка? Ако имаше ковид бездомните кучета и котки масово щяха да умират по улиците, да не би да са ваксинирани, хи хи хи. Лесно могат да ни лъжат че умирали хора от ковид, но немогат да ни излъжат защо НЕ умират животни от ковид. Не съм виждал човек починал от ковид, но знам за човек починал след ваксинация срещу ковид. Какво е общото между ковид и библейския бог? И двете са лъжа, хи хи хи

23 човека барабар с автора харесват това ???? вие хора сте се загубили в неграмотността си. Страшното е, че тва е масата вече в обществото ни - неграмотна паплач която притиска останалите разсъждаващи. като боледуваш "от едни и същи болести" със зайците - моля те не посещавай повече поликлиники и болници, а се обърни към ветеринарните лекари в някое село да те лекуват, когато ти е нужно...

Такива като тебе тролове ваксинирани лабораторни плъхове сте за ветеринар. Ваксинираните сте на нивото на гризачите щом сте се оставили да ви ползват като опитни мишки, мястото ви е при ветеринаря, хи хи хи.

Аз съм мъж силен като бога на здравето Асклепий. Никога не съм стъпвал в болница. Неваксиниран съм. И досега съм здрав като Херкулес без да се боцкам на три месеца. Никога няма да заменя железния си естествен имунитет с изкуствен. Все едно да си отрежа здравите крака и да ги заменя с протези. Никога. Определено ще надживея много много ваксинирани експериментални мишоци, хи хи хи. Как за две години не се намери една котка или куче да умре от ковид или поне една маймуна, хи хи хи.

https://bit.ly/MASKITE-PADAT ZeroBin Because ignorance isbliss

Г-н Бабу, може ли да оставите данни за информацията кояъо споделяте. И Кацаров не е давал ъолкова подробна информация. Отворете ни очите.

Няма нищо странно, че се наблюдава сериозно увеличение на заболелите в страни с толкова висок процент ваксинирани. Имунитетът на ваксинираните е изтекъл вече и на практика все едно всички са неваксинирани, с изключение на получилите бустерна доза.

и ся кво искаш да ми кажеш? че требе да се боцлкам секи 3 месецали?? че аз да не съм наркоман...

Колкото повече се тестват, бодат и спазват мерки - толкова по-лошо става положението! На някого не му ли хрумва, че може би грешат нещо?!

Където се правят много пари няма грешка.Всичко е точно.

Мисля, че е време правителствата да проведат по-правдоподобна вксинационна кампания: Ваксинирането няма да опразни болниците. Ваксинирането няма да ви препази от заразяване. Ваксинирането няма да отмени мерките. Ваксинирането няма да предпази близките ви от заразяване. Ваксинирането няма да спре локдауна. ваксинирането може единствено да предпази вас самите.

Само една малка промяна ако може в последна точка: ваксинирането ЕВЕНТУАЛНО може единствено да предпази вас самите.

Интересно ми е какво ще стане не сега, не напролет, а идната есен 2022 г. Визирам България. Дотогава вероятно поне 70 % от населението, без децата ще бъде набодено. Пък може и тях да докопат, като гледам днешни публикации. Повече от ясно е, че ще сме в положението на Португалия, Германия, Холандия и т.н. в този момент. Локдауни, изтегли срокове на повечето сертификати, нови бустерни дози, нови щамове и незнам какво си още... . Бъдете сигурни, че пак ще си останем с най високата смъртност и пак ще има по стотина и повече на ден в ковчези. Каква правим тогава!? Ще си припомням, че има инфаркти, инсулти, диабети, че българина живее нездравословно ли? Ще разбира се, защото няма как да се обясни патовата ситуация. Набодени достатъчно, а чувалите на брой като през 2021г.. . Умишлено пиша набодени, а не ваксинирани. Ваксинацията е възможна след 2024 година, когато и минат всички тестове.

Ваксините срещу ковид предпазват от тежко разболяване и смърт. Това българския ковитпросветен антиваксист отказва да чуе. В страните с голям процент ваксинирани броят умрели при тази вълна е 20кратно по-нисък от предишната спрямо далите положителни проби. При това ваксинирани умрели от ковид са единици - на по 90-100 години, с хиляда болести, не е ясно дали са умрели от ковида или от обезвдняване. И това бългаския ковидпросветен антиваксист отказва да чуе. Ваксинирания дори и да предава заразата то е единствено преди имунната му система да я ликвидира. А това в общия случай става в рамките на няколко часа. Неваксинирания предава и мутира ковид от заразяването до окончателното му излекуване (или 4 часа след смъртта му). т.е. Ваксинирания предава ковид 15-20 пъти по-малко и не произвежда мутации. И това бългаския ковидпросветен антиваксист отказва да чуе. В ковидарника българия има най-малко ваксинирани и най-много умрели от ковид в света! И това бългаския ковидпросветен антиваксист отказва да чуе. Ако попиташ българския ковидпросветен антиваксист защо "никога няа даде го набодат" той ще те засипе с крясъци от типа "ваксините убиват", "бигфарма печели милярди", "стотици хиляди умряха от ваксина", "имат графени" и всякви подобни тъпотии нашепвани от главсет. И за новия световен ред и биг ресет и за рептилите и за билгейтс и за трансхуманизъм, мондиализъм, и ще те прати в гугъл да се "образоваш". Но нищо смислено не можеш да очакваш.

Това са ти казали сега,но аз помня и друго какво говореха миналата година.Казваха че пи 60-70% ваксинирани ще получим стаден имунитет и ще си върнем стария живот. Педвид това ,че има държави с над 80% ваксинирани ,нито стаден имунитет има ,а като гледам почват да връщат и локдауните. Та я сега ми обясни как става тая работа,някой лъже и то много.

Не мисля, че това са твърденията на противниците на принудителното ваксиниране. По-скоро твърденията ни са : Ковид вирус има и е опасен. Ваксинирането помага на самият ваксиниран да се справи по-добре с болестта. Ваксинирането не предпазва от заразяване и предаване на вируса. ваксинираните също са опасни за обществото /понеже могат да заразяват други хора/ и трябва също да бъдат тествани преди достъп до обществени места. Затова ваксинирането не трябва да се забранява или спира, а просто да бъде доброволен акт на всеки човек

Ако локдауна е с цел ограничаване на разпространяването на ковид, то би трябвало да е за всички, защото е ясно,че ваксинираните също пренасят заразата. Зеленият сертификат не решава проблема.

Разбира се, че трябва да важи за всички. Ваксинираните хора дори помагат на вируса да се разпространява. Те ходят навсякъде и никой не ги тества. Те могат буквално да ходят леко болни и заразни на работа без икой да може да ги принуди да се тестват.

Нали виждаме колко предпазват в Нидерландия.

Господ здраве да ти дава, колкото на тройно ваксинирания Ангел Кунчев! Не се "ваксинирайте" при никакви обстоятелства!

Ето такива безумни статии засилват както анти- така и проваксърството. Ако няма такива писания ситуацията щеше да бъде коренно различна. Но не - трябва да има напрежение. Абе защо поклаждате постоянно огъня?

Защ в 10 милионна Португалия починали с 10 хиляди по-малко от горда антиваксърска България?

А ти от къде знаеш дали статистиката не е лъжлива?

Ами отиди в някое ковид отделени снимай и ела покажи! Или по добре отиди и попитай лекарите и санитарните дали имат нужда от помощ

Последният звяр от откровение не е Папата, а комунистическата идеология която идва под нова форма, и ще бъде наложена на народите чрез електрониката... Трансхуманизъм,мондиализъм,четете и се образовайте...

в португалия 90 % от постъпилите в болница са ваксинирани !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! антиваксърите в болницата са само 2 % - и ся кво прайм????? де го локумчев да поясни , или каруцара ?

Но вчера починали само 15. В България как е?

ааа не е възможно!! без тия!!! всъщност възможно е защото делят короната от диабета , катастрофите и т.н. а не като в бг - сега се мре само то корона - и нищо друго

не е възможно.

Не е ли време да се учим не само от постиженията на Запада, а и от техните провали? Не нужно да повтаряме грешките им.

На кого още не е ясно, че ваксините не предпазват от вируса ? Те просто направиха една група хора още по ,- богати. Много хора с лабилна психика се поддадоха на страхът и внушенията и сега съжаляват за тази си грешка.

Още лятото се знаеше,че въпреки,че ще са се ваксинирали масово в Европа и целия християнски свят около декември ще обявят нова вълна и ще изкарат 3-тата бустерна доза,след това април месец ще изкарат следващата 4-та доза и отново ще обявят нова вълна на вируса,за да ваксинират всички с 4-тата доза,тези вълни са измислени предварително,дори да няма вируса в момента,те ще ви говорят,как болниците са пълни и трябва да се ваксинирате с поредната доза,докато постигнете точната бройка ваксини,които те са планирали да ви сложат! Крайната цел е контрол,не са пари,нищо,че фармацефтите трупат милиарди,крайната цел не е тяхното окрупняване,а е контрол над човечеството,разберете го! Много от политиците в момента дори не осъзнават,какво става,защото и тях лъжат,задкулисието използва политиците,като пионки,като ги лъже и те си мислят,че наистина има пандемия и трябва всичко да се боде през 3 месеца. Да,вирус има и отй е изкуствен,но те това го направиха умишлено за да започнат да ви бодат в препарати,които не ви пазят от вируса,а напротив,карат го да мутира,а във вас вкарват неизвестна течност,която ще служи за нещо различно в бъдеще. И понеже наведнъж не може да ви вкарат всичко,затова са разделили субстанцията в определен брой ваксини. И не си мислете,че ще махнат сертификатите,те засега ще са в такъв вид,а след време ще станат съвсем друг вид и всеки ще си има собствен индентификационен код,като на стока,без тоя код няма да можеш нищо да правиш,ни да купуваш,ни да продаваш и ще се налага да приемаш всичките беззакония,които ще ти се предлагат... Затова е време за отпор и да не позволим това да се случи. Ще има държави по света,които ще бъдат в страни от всичко,което се случва,надявам се и нашата да е в страни от това,което вече се случва,дано ви оврят мозъците и да се събудите всички час по скоро! Обиждахте ни и ни наричахте конспиратоти и антиваксъри,да,но ето,че всичко се сбъдва,всяка една конспирация се превръща в истина!

Нямат никакви проблеми в Португалия, просто поемат същата песен, солидарно.

Вече властите са изнервени и правят груби грешки. Надупчването над 70 % щеше да реши "проблема". Така ни убеждаваха. После, че ненадупчените създавали "проблема". сега става ясно и на децата, че там където са надупчени "проблема" се влошава. Възниква въпроса откъде идва проблема? За мен лично той е следствие от експерименталната течност с която дупчат хората. Знам, че много коментатори ще ме оборват, но разликата е, че разбирам от наука и знам кои изследвания са научни и кои ненаучни. От тук идват и споровете по такива форуми. Но който иска да научи нещо ше научи. който си заработва канчето с леща си го заработва. Само ще напомня: Здравето цена няма, не си го харизвайте ей така.

Много къса памет имаш . преди година като нямаше ваксни, единствено локдауна задържа нивата на заразените. и пак болниците бяха препълнени. Дори и ако ваксините не предпазват, то и не помагат за увеличаване на заразените.

значи Нито пазят нито увеличават? Тоест не вършат никаква работа.?

До скоро ни тръбяхте и сочехте за пример,че Португалия е с 98% ваксинирано население и вече няма да има нови ограничения,а сега какво стана,всички ваксинирани са в болници и мрат,все едно не са ваксинирани... Не усещате ли се всички,че това се прави заради 3-тата доза ваксина,локдауни за всички за 3-тата доза,после локдауни за 4-тата,5-тата-10-тата докато не постигнат целта си,а тя е тоталитарен контрол над хората,вече доста филми има по темата,това не са ваксини,а препарати за контрол над човечеството,изобщо не е ваксина това,тя изобщо не те пази от нищо! Как ще накарате хората сега да се ваксинират,като те виждат,че ефекта от тия ваксини е нулев!? Ефекта е единствено странични ефекти от ваксините,нищо друго!

"вече доста филми има по темата " е довод, с който не мога да споря.

Това ми звичи като:: Аз та бия всеки ден , щот та обичам и се грижа за теб>

Преди да цитираш числа колко са починали,направаи си труда на направиш една справка,че преди т.анр.пандемия смъртността в БГ е била 17000 на 100 хил,а в Нидерландия-7500 на 100 хил.Ковида не е основната причина за голямата смъртност,а сбърканото здравеопазване,спирането на ИСТИНСКИТЕ профилактични прегледи и т.н.Ти като си се боцнал с какво помагаш на населението да не се заразява,след като се движиш като супермен-влизаш-излизаш навсякъде като показваш пропуска си?!?

1700 на 100 хил. и съответно 750 на 100 хил

не е разликата в отношението на хората към здравето и живота им и в тази връзка и към здравето и опазването на здравето? Хората са притеснени и предприемат мерки и действия и като индивиди и в обществото при положение, най-голямото увеличение на смъртността е било 30% примерно и то еднократно, а сега е далече и от това. При нас и без това голямата смъртност скача със 100% и повече за трети път и ние се правим, че нищо няма и отказваме да се погрижим за себе си или някой за нас всячески.

Много интересно... Защо и журналистите, пък и троловете позабравиха за Обединеното кралство и Русия? При тях делта вълната започна още в началото на лятото. Едната страна доста ваксинирана (повечето хора с омразната и страшна ваксина на Астра Зенека между другото), а другата не. Англичаните виждаме, че си свиркат, общо взето въпреки, че не може да се каже, че няма проблем, всичко е в доста поносими граници. И то без кой знае какви ограничения. За Русия за съжаление нещата прогресивно се влошават въпреки опитите да наваксат с ваксините и прогресивното затягане на мерките.

Ще ме прощаваш, но между Астрата и Спутника разлика няма!

Аз не твърдя такова нещо. Разликата основно е в процента ваксинирани, ерго в отношението на по-голямата част от населението на двете места, към проблема с пандемията.

Колко удобно! Колко хитро! С едни ваксини дестабилизираш цели държави! А глупаците се чудят от къде им е дошло!

С няколко десетки трола ангажирани с пропаганда и намиращи се кой знае къде. Същите тролове преди ваксините и антиваксърството проповядваха ковидскептицизъм със същата цел. Всички други кресльовци са излъгани, откачени или тарикати решили, че и те могат да извлекат някаква политическа, имиджова или друга изгода.

За пореден път се чудя как с тези ваксини освен всичко друго и разделиха хората. Настроиха ги едни срещу други. От какво се притесняват ваксинираните, те нали са защитени. Другите в крайна сметка имат право на избор, те не могат да навредят на ваксинираните, нали така? Въпросът ми е риторичен

това е резултат от работата на чуждите тролове. много пъти съм го доказвал тук.

Като се чудиш да ти обясня. Като се появи вируса едни хора много се притесниха тази обща опасност да не вземе да обедини разделените, защото често така става като има общ враг. Тези хора веднага насъскаха едни тролове да обясняват как проблем няма, как противоепидемичните мерки са излишни, вредни и диктатура. После се появиха ваксините. През това време се беше установило че темата е благодатна за всяване на страх, разделение и дестабилизация в обществото и същите тролове се насочиха да плюят срещу ваксините. Въпреки че повечето хора по света реагираха нормално все пак троловете успяха да уплашат, объркат или да употребят една малка група хора които им повярваха. И сега процеса продължава в същия дух. Целите и троловете са същите просто според ситуацията модифицират пропагандата.

Тенкю

Ако това е вярно и там наистина има толкова голям пик на заболели и много малко починали от ковид. Излиза, че ваксинираните хора, в стремежа си да предпазят себе си, подпомагат продължаващата пандемия.

глупости

Освен "отговора" ти не може ли поне малко да се обосновеш защо това са "глупости"?!?

боднат "само" с 2 дози = антиваксър. Справка: Израел.

Защо тия тъпаци в Израел са дали само 8182 жертви на Ковид? И вчера починали само 4. Егати. Лъжат!

Починали са им 15 човека на португалците и се притесняват. У нас са починали 150 и няма проблем. Те така или иначе си умират по 150 ден, къв е проблема, че още 150 умират на ден? Някои хора се къпят 4 пъти в месеца и им стига. Други два пъти на ден и пак смятат, че може и по-добре. Тези с едната баня в неделя, нищо не им пречи да си мислят, че са по-чисти от другите... И по-хитри. Пестят време и пари. Миришели?!? Не било здравословно!?! На който му мирише да ходи другаде и "баба ти всеки ден се е къпала, като че ли?" Тежкото положение с болниците в Германия е, че са им заети 19% от леглата за спешни случаи. Преди 2-3 седмици бяха 11%. Това ги кара да се тревожат. Българина дори няма да му направи впечатление...

Защо в България в болниците умират всички и ваксинирани и неваксинирани, а в Европа не е така?! Явно тук се полагат специални грижи пациентите да имат среща със св. Петър.

и да се сетиш, че е по-добре да не стигаш до болница. Ваксините те предпазват от това. Намаляват с 90% шанса да попаднеш в лапите на здравната система.

А ти имаш ли твои лични доказателства че имунизираните имат 90% повече шанс да оцелеят. От къде почерпи тази стъкмистика? От лъжливите проправителствени вестничета ли?

Високите равнища на ваксинация за Западна Европа не облекчават болниците.

Португалските здравни власти съобщиха днес за 3150 нови случая и 15 починали вследствие на коронавируса.Без коментар

Защо затягат мерките ?

Защото имат държава, която се грижи за хората си.

Какво се грижи ?! Съвсем нормално е на ден да умират дори повече от 15 човека - било то от ковид или не. Това число изобщо не преполага приемането на толкова строги мерки

А замислял ли си се дали португалските здравни власти казват истината? Ами ако лъжат? Ако починалите от ковид са много повече, тогава португалските здравни власти ще трябва да признаят провала на ваксините. Затова безсрамно лъжат.

А ти замисляш ли се дали информацията е вярна? Как разбра че е така? От лъжливите вестници ли които са в ръцете на медицинската мафия, която има интерес да лъжат, защото печелят милиарди от тази лъжа наречена ковид?

и за кво ручаха жабетата? демек се бодоха

Увеличават се заразените, но смъртността е ниска. Антиваксърите се кефят, ама на какво точно не става ясно.

Аз искам да чуя, какви мерки конкретно ще се предприемат най-после с/у антиваксърите, които разпространяват дезинформация и си служат с фалшиви самоличности, представящи се за лекари и др. мед. лица? Глоби, затвор, нещо? Докога ще ги търпим тия из.роди про.сти (че някои и платени!)

Всеки носи глава на раменете си. Ако някой се връзва на антиваксърските простотии, значи само е хабил храната на хората и трябва да заеме достойно мястото си, в дървото на Естествения подбор.

Направо да се разстрелват!

Въпреки че около 85 процента от пълнолетното население в Нидерландия са напълно ваксинирани срещу КОВИД-19, новите случаи на дневна база достигнаха рекордни нива от 23 709 души вчера и се повишиха с почти 40 процента на седмична база.

Но починалите са само 60, с което общия брой починали за пандемията достигна 19 158. А Нидерландия е 17.5 милиона население.

Имам един въппрос - истинските ваксини не трябва ли да предпазват от разболяване? Ако това е така какво реално се бие на хората?

те правят по-малко умрял. Междо другото софийския крематориум записва за след 45 дни. Найс, а.

Кой си ти, че някой да ти дава обяснение и с какво право обиждаш хората които отказват да бъдат наивни и сляпо вярващи. Аз вярвам, че сме свободни хора и правото на избор е над всичко. Аз съм ЗА ваксините но уважавам решенията и желанията на всеки един човек.

Общественото благо е с приоритет пред личното. Това е причината и едно време хората с гърдите си да затапват амбразурата на картечницата в бункера. Но вие егоисти, не можете да разберете това.

такива като тебе се съберете всички заедно и вървете при ангел кунчев там ГОРЕ да ви обясни на 4 очи

Четете преди дир соросчетата да са изтрили коментара: According to the documents filed (PDF) in a U.S. District Court for the Northern District of Texas, the FDA asked a federal judge for 55 years to complete a FOIA request for data and information on the approval of Pfizer-BioNTech's COVID-19 vaccine, Comirnaty. If the judge grants the FDA's request, the plaintiffs, Public Health and Medical Professionals for Transparency, would have to wait until the U.S. celebrates its 300th year anniversary in 2076 to view the full report. Нещо да кажете, а?!

Минаха 6 месеца от масовото ваксиниране и ефективноста рязко спадна.. очертава се догодина масовоо бутери.

Вчера в 17 милионна Нидерландия са починали 60 и общо за пандемията 19 158. А в горда антиваксърска България 113 и общо 27 891. Да питам - кой от кого да се учи?

Има много да се учи Нидерландия на стъкмистика и манипулациии...

поне да влезе в зоната на интерес на Москва.

Антиваксърите се подмокрят от кеф ама не могат да четат м/у редовете :–) В Англия при 88% ваксинирани (2 дози) умират по 140 на ден - колкото в просветена България, само че населението там е 10 пъти повече ;–))

Спрете да се боцкате и всичко ще се оправи. Масово хората са го прекарали и имат имунитет.

Като имате имунитет що мрете като натровени мишки бе мило антиваксърче? Който иска да се ваксинира, който не иска - не . Ма не ми казвай кво да правя ти на мене :–)))

Щото при нас има Ковид удавен. Лично познавам човек изкарал Ковид с негативен PCR тест, който след това е записан като Ковид починал, защото бил болен 2 седмици преди смърта си. И на Запад започнаха да прикриват и двуличничат значително повече и няма да се учудя ако там пък починали от Ковид ги записват като нещо друго. Лошото е, че нещата започнаха драстично да се извращават и човек вече не знае на кое да вярва и на кое не. По нашите медии почти не се отразяват обаче масовите протести на хората на Запад срещу управляващите ги във връзка с неадекватните мерки.

много си прав, пич. Които иска да се ваксинира, койте не иска - не! КОЙТО ИСКА, схващаш ли? Но да не създават ИДИОТСКИ ограничения срещу тия, дето не искат!

Кой мре бе? Аз съм неваксиниран, здрав съм като бик. Имам железен естествен имунитет. Изкарах ковид без да се лекувам, боледувах с един ден по-малко от Донълд Тръмп. Препускам като младо биче, в това време колко ваксинирани умряха, хи хи хи

Кво стана бе ваксърииии? А? Я да видим? Ваксъриииии май сте преебанииии :)

Стана това, че антиваксъри пълнят болниците и ние страдаме от това. Просто е. Спрени трансплантации и химиотерапии, за да подават кислород на гнусни безотговорни и прости хора. 90% от хората в интензивните отделения са неваксинирани. Не знам защо не ви се отказва достъп! Какво да добавя, просто,...Тъжно е.

Викаш на запад болниците ги пълнят пак, ама ваксинирани тоест все тая болниците все пълни.

Вярваш ли в това което пишеш или имаш някакви облаги като ги пишеш тези щуротии. Погледни днешната статистика брой заразени брой починали брой хоспитализирани. Погледни и същата статистика от преди месец примерно. Виж нивото на ваксинация тогава и сега. И виж какво ще установиш. Това което виждам аз е че успоредно с нарастване на ваксинацията се увеличават процентите на хоспитализираните ваксинирани и починалите ваксинирани, бог да ги ппости. Не си измислям а гледам какво се пише в официалните медии.

Продължавайте да се боцкате и ще става все по зле. Това не е факсина а отрова. Има още население да мре докато стигна нужната цифра починали от "ковид" .

26 ноември 2021 "Високите равнища на ваксинация за Западна Европа не облекчават болниците. Ситуациоята в Португалия, Нидерландия и Германия се влошава все повече, което налага взимането на различни мерки. Португалия въведе отново някои наложени заради пандемията ограничения, по-малко от два месеца след отмяната на повечето забрани и след като постигна целта за ваксиниране на 86 на сто от населението. От 1 декември носенето на маска на закрити обществени места ще бъде задължително, а за влизане в ресторанти, киносалони и хотели ще се изисква дигитален сертификат, доказващ ваксинацията или възстановяването от коронавируса. Но дори ваксинираните ще трябва да имат и негативен тест, за да посещават болници, домове за възрастни, спортни събития, барове и дискотеки. Някои нидерландски болници спряха химиотерапията и транплантациите на органи, за да освободят легла за интензивно лечение за повишаващия се брой пациенти с COVID-19. Броят на пациенти с COVID-19 в болниците достигна нива, които не са били отчитани от началото на май, и експерти предупредиха, че капацитетът на лечебните заведения ще бъде запълнен след малко повече от седмица, ако разпространението на вируса не бъде спряно. Въпреки че около 85 процента от пълнолетното население в Нидерландия са напълно ваксинирани срещу КОВИД-19, новите случаи на дневна база достигнаха рекордни нива от 23 709 души вчера и се повишиха с почти 40 процента на седмична база. След като отмени повечето мерки за социално дистанциране в края на септември, нидерландското правителство този месец отново въведе изискване за носене на маски, както и частичен локдаун, според който баровете и ресторантите затварят в 20 часа. Броят на потвърдените нови случаи на зараза с коронавирус в Германия нарасна за денонощие със 76 414, което е пореден максимум за цялото време на пандемията. Предишният черен рекорд беше на 25 ноември, когато за 24 часа бяха установени 75 961 случаи на зараза. От началото на пандемията са установени общо 5 650 170 случаи на зараза с ковид. За денонощието са починали 357 болни." (В Германия около 67,6% са със "завършен" "ваксинационен" цикъл и 2,6% с "частичен" "ваксинационен" цикъл.) А по телевизията върви реклама, че набодем ли се на 70% ще победим вируса и ще прегърнем живота... Скъсваха да пропагандират, че "белите" страни се били наболи и забравили за вируса и мерките... Лъжат ли ни? Помислете. P.S. Къде е ангел кунчев?

По 10 човека умират там. А в Русия как е? :)

Тази стъкмистика, когато някой пишат починали само по показанията на папаямеразната верижна реакция PCR тест, а други чрез диагностика и представете си дори на някои места дори с аутопсия, тази забранена практика за установяване причината за смъртта. А тук директно: 12 ноември 2021 Вписаха в COVID системата момче, починало след пътен инцидент? 13-годишно момче почина след тежка катастрофа, но името му се оказа в системата, вписано като жертва на COVID-19. Случаят се развива на територията на две области, но финала е в държавната болница в Плевен. Между Луковит и Златна Панега е село Петревене. В понеделник вечерта лек автомобил с четирима души се удря челно в тир на изхода на населеното място. Сред тежко ранените е и 13-годишният Васил. "На пациентите, които попадат за лечение, се вземат тестове. И неговият тест е излязъл положителен", обясни говорителят на УМБАЛ "Г.Странски" Момчил Цветков. 13-годишният Васил Петков е качен в хирургия, но по-късно почива от тежките травми. Така е отбелязано и в смъртния акт. "Причината за смъртта на момчето са травми несъвместими с живота получени при тежко ПТП", добавя Цветков. Това е обяснено и на родителите на момчето. На следващият ден, обаче, в единният информационен портал излиза ето тази информация: 13-годишно момче е сред жертвите на коронавируса, като нямало информация за придружаващи заболявания. Справка в системата показа, че информацията е подадена от плевенската болница и става дума за същото момче, починало след катастрофата. Този факт предизвика учудване в село Петревене и родителите на починалото дете. От Спешното отделение на плевенската болница отказаха информация кой е вписал починалия Васил в системата, като жертва на COVID-19.

Спомням си в началото всички вирусолози как обясняваха: Идеалната среда за един вирус е да има много безсимптомни преносители и сравнително малък процент смъртност. Така той може свободно да циркулира и да избива определен брой хора. Е, със свободното разпускане на всички ваксинирани хора, ние му създадохме тази среда. Резултатите не закъсняват.

Може би е по-добре да не се ваксинираме и да мрем като мухи? Хахах

Колко години ще повтаряте това? Две години отива вече и всеки ден ни плашите, че ще умрем, за да ни излъжете. Жалки манипулатори!

Поне да не ми обясняват как ваксинирания човек бил "обществено отговорен " или как "ваксинираният човек предпазва себе си и околните" Не. Той предпазва единствено и само себе си. А свободното му движение из обществени места, без да бъде тестван, излага на риск околните. ... и това се вижда вече

Смайва ме твърдият отказ да се види суровата истина, че инжектираните разнасят заразата и трябва да носят маски и да ограничат соцалните си контакти. Препаратите може да им помогнаат д преболадуват по-леко, но не ги предпазва от боледуване. Прибързана беше радостта ни. Вирусът следва своите цикли на спад и засилване и не се влияе от нашето желание да живеем свободно като преди.

При 200 милиарда долара годишно на масата, наистина ли очакваш сами да пуснат кокала..

Не са 200 а 2 милиарда. Освен това не са никакви пари. Загубите за икономиките са трилиони. Никой няма сметка хората да умират. Затова са и тези ваксини.

Португалия отчита ръст и рекорди, въптеки 86% ваксинирани, но въвежда ограничения за неваксинирани. Еех, Божинка, Божинка, оставил си трайна следа в тази държавица..

И там имат неваксинирани, затова е всичко. Като умрат, нещата ще се оправят.

Нали се сещаш, че не си ли сложиш поредната доза (засега са 4 в Израел) ставаш "неваксиниран"... А всяка следваща увеличава риска от осакатяване и/или смърт.

Португалия имат най-бедната и скапана здравна система в Европа и въпреки това, поради големият процент ваксинирани имат смъртност 10 пъти по-малка от България. Донориите да се замислят.

Какъв е факта? 80% ваксинирани и. 15 умрели и 80% неваксинирани и 120 умрели? Факта е ,че и преди корона вируса България беше водеща по смъртност ,като една от основните причини са сърдечносъдовите заболявания. Логично е ,че и при сегашната пандемия смъртността у нас ще бъде най-висока.

Ваксините са безвредни! Безвредни са даже за вируса. Ваксинирайте се!!