И партия "Възраждане" се регистрира за изборите

Лидерът на формацията Костадин Костадинов е кандидат за президент

Обратно в новината

Коментари - И партия "Възраждане" се регистрира за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мърши такива!

се бутат и те за място на хранилката.

Мършавата копейка е гладна.

И тея са се засилили за безплатен обяд. Такъв се сервира само в политиката! Вервайте ми!

Копейкин президент. С къща в София вече!

Желая им успех и да не предадат патриотичната идея, както направиха Атака, и псевдопатриотите ВМРО, НФСБ и подобни.

КОПЕЙКИН ще се бори за 1% за лапа субсидии,от НАШИТЕ пари

Всички патриоти ще гласуваме за Възраждане. Те са единствената националистическа формация, която стои зад избирателите си.

регистрира ли се?

Добре си научил опорките, спуснати от медиите на Прокопиев :)

Заради такива копейкаджийски лаjнари и еничери намразих Освободителката.

край немат палячовците искащи парче от кокала.. айде, неуспех ви пожелавам, пак

Успех на Възраждане...единствената българска родолюбива партия... Че то всички са бизнес проекти на кака мустафа и сащ-исаните

нещо не разбирам ,защо всички "патриотични" партии , с изкючение на ВМРО ( но и те май май) си оголвът гъза на Русия. Всички тия гъзолизци се финансират от там. Какво им е патриотичното????

Гледам джендърите газ пикаят.Възраждане ще влязат в НС и ще направят задължителна смяната на пола за всички гласували за Кражба на България та след това арабите мигранти да могат да ви вземат за жени в Германия.

Каквито ги дроби много прилича на воленчо И той тръгна така

Здравейте, моля споделете каква е историята зад псевдонима 'КОПЕЙКИН'?

тези пък кой ги има за живи. Лидерът им макар да прави впечатление на пръв поглед на разумен и откровен човек е чисто луд ако си поставиш за цел да изглеждаш малко негови интервюта или писания. Част от идеите му са абсурдни, което за трезво мислещи човек означава че е риба, която просто мъти водата.

Щом управляващите от 89 г. соросоиди така плюят по Възраждане, значи трябва да се гласува за тях, а не за американските подлоги

Здравейте, от известно време се старая да разбера каква е историята зад псевдонима 'КОПЕЙКИН', моля споделете?

Копейкин на кое езеро мисли "да върне" новите субсидии?

Понеже не долюбва натовските бази, понеже е против джендър идеологията, против задължителната ваксинация. Понеже е за образование, не подчинено на соросоидни НПО-та като "Америка за България", набързо му измискиха прякор "Копейкин" и дадоха заповед на троловете да го разпространяват, сега той трябва да обяснява, че няма сестра. Жалка история.

Същите ербапи като Атака на времето. Говорят за революции, публични наказания на площада, излизане от всички наднационални институции и превръщане на България в световна сила на три морета. Пък когато влязат или ще си наведат главите и ще почнат да говорят умерено или ще бъдат тотално игнорирани от другите партии като ненормални.

Засега май, други няма ... Гъзосълзенето на Глистите по-долу го доказва!

На тоя що му викат Костя Копейкин Да не е руски кавал ве

Костадинов получава прякора си поради своите силно русофилски уклони – той е върл националист, защитник на интересите на Москва и яростен противник на ЕС и НАТО. Според него тези два съюза силно вредят на България, а пътят към просперитет е да се влеем отново в лоното на Кремъл.

Товариш Капейкин събра ли кеш, за да си плати гаранцията, или чака новите субсидии?!

Седни си, двойка! Не е против ЕС, нито против НАТО, а е за отстояване на националните интереси, както прави Орбан. Не е протеже на руснаците, а е против това, ние да сме ударната сила срещу Русия, както искат някои от нас. Освен това, пропусна да кажеш, че този прякор е измислен от медиите на "Прокопиев". Двойка! Явно си от соросоидните тролове.

Още едни кандидати за нЕГОдни представители...

Да не се отказваме от лева звучи добре, но до къде ни докара контрола на БНБ над КТБ? Фалит. Та, тази независимост, без контрол и законност, си е рецепта за бъдещи грабежи. Но подлоги като Копейкин, няма да говорят за ред и законност. Защо ли?

Нищо им няма те са си патриоти ... ама не български а руски ...

Всички РУСОСИФИЛИСТИЦИ, които работят за Русия и предават България трябва да бъдат разследвани и давани на съда за измяна .Това се отнася най -вече за престъпниците от Възраждане....

Успех Коце, терора продължава - всеки ден на разпити за изчезнал кашкавал, създаване на страх, че коментиране на създаден страх, и какво ли още не. Дано хората се осъзнаят и на тия избори в парламента!

Щото много добър черен ПР му организирахте левичарите от ДБ!

 Ти опорки ги пиши за шефовете си, трол скапан.

Поредните спасители...... Готвят се и те да ни оправят.!!!!