И няма край на работния ден: как да работим от къщи, без да се побъркаме

Работата от дома не означава, че не трябва да си почиваме от време навреме - почивката насърчава производителността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е мечта!!! Правиш си кафенцето,пускаш си любима музичка и си работиш спокойно,без някой да ти виси на главата, без да слушаш глупостите на колегите.......Аз имах щастието това да ми се случи за 3 месеца - операция от апандисит- и си работих спокойно от дома, и ми беше РАЙ!!!

нямам поръчки, та реших да допринеса с нещо за темата коронавирус и борбата с него, за да прочетете нещо за още една от научените на ред и дисциплина от маршала република чЕРНА ГОРА. ЗАБРАНИТЕ в Черна Гора, единствената държава В Европа БЕЗ регистриран досега случай до петък, миналата седмица: – затваряне на границите за влизане на всички чужденци с изключение на тези, които имат разрешение за постоянно или временно пребиваване в страната, и за лицата, занимаващи се с превоз на стоки; – задължителна домашна самоизолация за срок от 14 дни на всички граждани на Черна гора, както и на всички чужденци, които постоянно или временно пребивават в страната, които са пристигнали от чужбина; - забрана за консумация на храна в хотели, освен за регистрираните гости на хотела; - затваряне на дискотеки и нощни клубове, ресторанти, кафенета и барове, кафета, с изключение на заведенията, които доставят храна за вкъщи; - затваряне на търговски центрове, детски площадки, фитнес центрове, казина; - ограничаване на броя на клиентите съобразно площта на търговските обекти, изчислено като на един клиент се падат 10 кв. м. В търговските заведения –броят на клиентите трябва да е максимум 50 души, а на пазарите - максимум 100 души. преведох го за вас, понякога разбирам, че е полезно да знаеш няколко езика, за да научаваш интересни неща от широкия интернет свят:)

Брей, какви тежки времена дойдоха... Тцццц

Днес за първи път работя от дома и откровенно казано е чудесно. тихо ми е, не слушам простащините и виковете на колегите, не слушам гнусната музика на гадната лесбийка с която ми трови нервите и слуха, шефа не ми виси цял следобед зад гърба и да ми досажда със постоянни въпроси. Ми супер си е.

това е работа мечта..що за простотии пешете това са най- хубавити професии

През последната кажи-речи 1 година работя само в къщи, до офиса съм ходил 2-3 пъти. Работата ми изисква съсредоточаване и домашната тишина ме устройва на 100%. Направих си удобен за мен работен кът и се чувствам добре. Вярно, работя повече отколкото когато съм в офиса, но това не ми пречи. Пестя пари от транспорт и скъпата храна около работата ми. Едни 200 кинта спестявам като нищо, а плащам има-няма 5-10 лв повече за ток, това е. Но и друго е вярно, ако нямаш самодисциплината, спукана ти е работата, това че съм в къщи не значи, че не работя.

мадамата ще изкара колкото за кисело мляко и лебец. нула производителност.

Черна гора и т.н. Тази снимка искрено ме разсмя и прогнозата ми е реалистична. Ако работех така, отдавна да съм на просяшка тояга.

предназначено за лешпери, които не си обичат работата. за такива наистина работният ден няма край и се побъркват.

Тези журналисти като ги слушам как задават тъпи въпроси и въобще не слушат какво говорят например от нац.щаб,за пореден път се убеждавам колко са неадекватни!

Хей, "журналисти"- стига сте мрънкали и спрете да пишете небивалици, за да запълвате пространството. Скоро няма да спечелите Пулицър като ви чета.

Пред нас са блеснали житата, и няма край, и няма край...

след като завърших уиверситета започнах да работя вкъщи - да получавам само пари, които изкарам с бачкане. никаква твърда заплата, никакви офиси и пиене на кафенца на работното място. не ми беше лесно, но с времето разбрах, че изборът ми е бил правилен.

Хубаво е в ор дир.бг да си оправят правописните грешки

понякога е дори прекрасно.

истината е в гъвкавия график, който си правиш сам - за щастие не работя колективно и не сме свързани с колегите и шефовете. от мен се иска/ше работа и спазване на срокове. това е моята визия по въпроса.