И млада жена е задържана за жестокото убийство в Кюстендил

Тялото на жертвата е открито не в апартамента на убийците, а в храсти край блока им

Обратно в новината

Коментари - И млада жена е задържана за жестокото убийство в Кюстендил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой чука 38-годишни?!?..

такава простотия където е унас нигде не се среща по света.пиеш и убиваш и винаги е намесена някоя фуста-златотърсачка. Направооооо, немам думи.

Напротив европеизираме се ... Това е класика в жанра. По-млада жена се жени за пари и се поде_ава на страни. Дедо ги лови и трепа двамата, единия или другия.

ъъъ ... тъкованкана , да попитам, това последната версия ли е, та да знам как и какво да коментирам??

Изчакай малко, за по-сигурно.

А за разни Чаплин, инци-минци, може, А? Минали 80-те, а този младеж не може...

Значи да очакваме пряко включване от Българския фонд за жените с любимия им рефрен как всяка трета българска била жертва на домашно насилие.

Тази си е жертва от всякъде, щом и се е наложило да живее с дядо си, а не със млад мъж. Егати скапаният живот.

За какъв "дядо ѝ" говориш? Тя е била съпруга на "дядото". Личен женски избор, със сигурност по любов, а не заради миньорската му пенсия. Не че си правя илюзии, че в очите на феминистките това положително я прави жертва, де.

Стига глупости. Не съм феминистка. Каква законна съпруга 38 годишна на 75 годишен. И каква любов може да има с такава разлика в годините?Просто е гнусно. Възможно е да е от етноса жената. Но, ако не е, просто жалко за нея.

Че защо питаш мен и защо да са глупости? Да не съм я аз оженил за дядото? Постоянно се случва разни жени да "намират любовта" при някой с дебел портфейл. Или с въшния вид на т.нар. от изгората си "мечо" Делянчо Пеевски. Независимо от етноса.

Стареца си мисли, че тя се е оженила по любов за него понеже е антифеминистка като тебе. Стареца се е оженил по любов да кажем. Щом я обича значи той иска най-доброто за своята любима. И ето че вижда нещо съвсем естествено да се случва пред очите му и той моментално се сеща че работата изобщо не е в негова полза, а само в полза на неговата любима и тутакси любовта му се изпарява.

Хаха, сигурен съм, че старецът си е мислел така, ами как! То редовно някоя барната мацка като си хареса някой възрастен човечец, винаги е по любов, няма нищо общо с банкови сметки и женска манипулативна пресметливост! Направо не знам как успя да го изкараш тоя отруден анализ! Ти си жена, познах ли?

Тоя мъж на преклонна възраст в едни по-добри времена щеше да е извор на житейска мъдрост, а сега е едно посмешище.

Съвсем се сбърка нашата България ... наскоро гледах предаване , в което се твърдеше, че 70% от българките живеят в някакъв вид продажба на тяло и секс, т.е. проституция. 38-годишна жена да живее със 75-годишен ... ами и двамата са сбъркани, нямат ценности, морал, чувства ... а са търсили: лесното, удобното, удоволствието ... и накрая изкуствените отношения, почти винаги завършват - зле!

"Младите мъже искат да бъдат верни, но не са. Старите искат да изневеряват, но не могат."

38 годишна жена може да бъде със 75 годишен мъж само по 1 причина - финансово можене...чака го ...

Защо няма интервю в което да бъде попитана, какво майка си дири при дядо си?

Може дядото, да си я отглежда, но защо и трепа гаджетата на момичето, ааа?

Не подминава нито млади, нито стари

Дядката не е заподозрял, а по-скоро си е въобразил.

Дедко, тая млада жена не трябва ли да ражда българчета бе, ей?

дедото миньор най вероятно е бъгарин. Ама шавливата булка и ебателят и едва ли да са?

Silverado

Българин

В християнството "ЗАВИСТТА" е един от Седемте Смъртни Гряха, така че внимавайте, какви си ги мислите и пишете тук, че да не съжалявате в деня на Страшния съд! :))))))))))))))))))))))))

Уй мозък нема.

75 годишния за какво се сърди и убива след като си взел 8 годишна део неможе да коландрисва????? Лека му пръст ама и той си го е търсил след като неможе да се вижда с нея навън ами взел че отишъл и в дома им...

странно ми изглежда любовникът да ходи в дома им да си пие ракията със съпруга й, ама може и така да е.

Има и по-интересни случаи, за които явно не си чувал - любовника да живее заедно със самото семейство. Е, наистина, семейството е разделено, но това пак не прави ситуацията по-приемлива. Иначе истории за добри приятели и т.н. които ходят с половинките на другия, бол.

Така става - имат ли повече от 10 години разлика, започва ревност и простотия да избива!

еха, на 75 с 35 годишна, евала, евала

щом е имало друг :)

Човека му измерва самочувствието на стареца, наглостта .

Черни огнени очи....а кервана си върви.

Ехеее,съпруг и съпруга ,тя на 35,той на 75,какви ги е въртяла тая бре?!? Тази е чист геронтофил! Въртяла е и двамата,дъртия явно по скоро заради имота и парите му. Ех тези пари и иманета до какви бели водят...

Завистта е пъклен грях :)))))) За завист в Ада пържим грешниците! :)))))

Любовта граници няма.

А така, алкохола законен, може да си го набави всеки 15-16 годишен свободно, а някои директно от членове на семейството го получават и после кво ? След голямо количество агресия, побой и убийства. Защо няма убийства след голямо количество марихуана ???

и след голяма употреба на белина, сущо няма агресия. Да разрешат и белина да си инжектираме. Деградирал си от тия махорки. Време е да ти спрат махорките, пий белина.

Ами то точно там е работата, абсолютно разрешено е да си инжектираме белина, няма кой да те спре по какъвто и да е начин да го направиш, нали разбира се ако имаш желание. Иначе въпроса с незаконността на наркотиците реално има доста прост отговор. 1. Едно нещо колко е законно не оказва влияние на търсенето му. Примери много, един от вчера - казината в София са пълни с китайци. Защо ? Ами защото в Китай хазарта е забранен, вярно имат си Макао, ама това не ги спира и демотивира да дойдат до България за да играят. 2. Криминализирането на наркотиците води до следната причинно следствена връзка: Криминализиране на наркотиците => броят на дилърите намалява, без да намалява търсенето => цената се вдига (основен принцип за търсене и предлагане, търсенето си остава същото, предлагането намалява) и сега вече когато цената е вдигната е много по - лесно да се склонят структурите за наркоразпространение да работят заедно с полюцията, тоест да им отчитат някакъв процент. Цените като са високи има финансов смисъл и за двете страни. (Полицаите ловят другите, държат пазара свит, цената си остава висока, получават си премията). И така дами и господа, поради изброените причини наркотиците ще си останат незаконни, просто носят много пари и все на правилното място. За това тази седмица например пуснаха Митьо Очите на свобода(не му повдигнаха обвинителен акт в срок), въпреки че този човек го има да запис как казва че е събрал за ламборджини от ловене на рапани и работа като охранител. Това са пари с незаконен произход, които той никога не би могъл да обясни, а не му и трябва, стига да отчита правилната сума на правилния човек

„след голямо количество алкохол“. Абе защо досега никога не сме чели за жестоко убийство „след голямо количество марихуана“? Иначе за марихуана затвор, а за алкохол се гордеем, че сме на първо място в Европа.

провинция е, няма да те разберат

Циганска работа....

Амииии..."циганска"... Де си видял циганин -миньор...,че и до 75 лазарника да докара ? Ама аз още вчера ви казах,че тоя пенсионер- миньор има млада женка... Е предполагах, че е някъде на 45-50 ...ама тоя излезе по - сваляч и от Волен Сидеров бре :))) А тия 35-годишните ...направо са "ракето-носители"..."Запали ли" веднъж ...в извънземна орбита ще те възнесе :)))