И Китай изпробва своя "майка на всички бомби"

Дължината й е около 5-6 метра, но е по-малка и лека от американския си аналог

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпроса е, дали е вакуумна, като "майката на всички бомби" и руската "бащата на всички бомби". ;) Руснаците са се измайтапили като викат така на тяхната бомба, която иначе си има друго название или номерация. Руската бе хем по-малка, хем 4 пъти по-мощна, на друг принцип с нещо течно което се разпръсква на капчици, взривява заедно с кислорода във въздуха. Крайният резултат в един кръг е, че пейзаха заприличва на лунен, без да засяга нещо извън кръга. Та тук въпроса е, дали тази бомба е вакуумна, обемна, термобарична, горивно-въздушна?

блядки, можете де си ги мерите... Жалки тъ пе гьоз че та конечно разумеется естественно!

Вече има цели две майки на всички бомби....Но БАЩАТА Е РУСКИ.. и е само един! Цар Бомба!

Цар бомба е водородна бомба....

Абе какво му обясняваш на този "експерт", той знае всичко. Питай го за куршумите с изместен център.

на-Ак-ан 47, бащи много, но майката е една. Виж себе си, например.

как да обясниш на нафакания козяшки педерунгел Дада и прочието измет, че Бащата на всички бомби, е цар бомба на конвенционалните оръжия! Нали тОй е нанакан и нафакан педокозяшки боклук Дада:)

Виж си пий хапчетата за нерви, лягай си в кошарката и остави хората, които разбират да си дават мнението, а не ти, тъй като си с интелект на бройлер.

Да не би "ИТ експерта" гогов да е в отпуска, та редовната порция новини за различни оръжия се пускат от г-жа Чалева ? Само, че правилната рубрика е ИТ. Точно там сме свикнали да се запознаваме с подобни безумия. Уфффф а ако най-накрая сте уволнили гогов, ще мина през редакцията да ви черпя по една бира.

Господ създаде човека, а ... всичко останало направиха китайците. И ние го можехме преди 19989 - сега не можем НИЩО!!!!!! Пълна тъпотия! Например "ВИНЕТКИТЕ" - елементарно, ама ни се опря!!! Смях, .... ама голям.

Е, докато не се появи "джендър ъф ал бомс" не сме си казали нищо...