И Естония каза "не" на пакта на ООН за миграцията

След Австралия, Австрия, България, Чехия, Унгария и САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на естонците ! Дано и ние имаме дупец да остискаме !

Външната ни Фльор пред ден си изплю камичето - Нищо като отказ на България не е решено... Тъй, че присъствието ни в списъка е малко прибързано.. ЕК май все още не ни е пратил сметката за "положителния" данайски дар за УЖ правителството ни.

За България не е ясно - Катерина, протежето на Роско Пастирката, продължава да шикалкави. А Пастирката още реве, че РБ не ратифицира ИК и плюе БСП-то, че била едниствената партия в ЕС, блокирала Конвенцията...

Стига трили , бе ;)))) Знаем , че шломка-очиларка вече е подписала , както драсна подпис и под стамбулския парцал . Първият не беше ратофициран , съдбата на втория е аналогична ;))) Дисциплинарно уволнение и съд за продажната карикатура . Приятно триене ;)))

Ще го подпишем този лист 'артия. То и джендърството нямаше да въвеждаме, а пък вече съда призна една психично неадекватна двойка в България. Тия герберастко-фашистки политици правят само онова за което им плащат от запад.

Смени си ника бе, отвратителен е.

Естонците се оказаха малък народ който държи на суверенното си право да решават сами какво искат.

Абе има един червен трол, който измисля имена на хората, поства коментар след коментар и е супер трудно да му се четат глупостите.... Човек! Пий си хапчетата!

Едно време са взимани насила за роби, а сега не ги искат защото сами искат да идват и да служат като слуги... Животът им е преобърнат , но не са способни да живеят като бели, нито искат да живеят като черни. А в Африка е АД от корупция, беззаконие и ресурси, които се взимат и отиват в неизвестна посока. Говори се нещо , че китайците ще се заемат с Африка, но там има местни кланове, които държат всяка една улица.

"Про патриа", либерастите - "Анти патриа"...

С тази власт друг път ще устискаме.

Африка е на богата на диаманти в света,а народът им гладува и робува.Корупцията е виновна за тази бедност на хората

Нещо като хора управляващите,само работят против народа си Сега са се заели с колите ,та бедните да нямаме възможност да караме колите си,а жалките пенсионери да ги спрат от движение.Ееее уникално жестоки са

Бойко ще го подпише само за да си направи някое селфи там и да пусне некой туит... ...забравих много е прост за туитване, ще шерне на фейсбук... Спомням си, как караше градинаря да му търси Бук от семейството face, да си засади на вилата

Естония и Финландия = единствените нормални народи в Северна Европа