И Еманюел Макрон попадна под прицела на френските финансови прокурори

Разследването е дали френският президент е използвал незаконно услугите на американската консултантска фирма "Маккинзи"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на крадливия макак Боци ще му направят паметник в Брюксел да им напомня как се граби без да те съдят.Банкянския мъдуро или Ганя Балкански отворил чекмеджето и бои ли брои,а Шрек му свети с газеница

Така ли му викат - да се възползваш от нечии услуги? Тук сме по-прями, направо "усвояваме средствата", "взимаме мерки" и "ковем" ли, "ковем" тези пусти закони, докато си дъвчим кИфтетата. Но да не се притеснява, човекът. Учителката му е абонат на НОИ и едва ли повече ще му изневери докато излежава "услугите"...

какво направи и макрон и евроапата за българските пенсионери, социално слаби за българите без пенсия? защо не предложи европата да изпраща поне минилната пенсия на всички над 60 години, които не могат да работят (просто няма работа!!!) ? защо не предложи ттуземците да получават пенсия пропорционална на трудовия стаж, ако са над 60 години и не могат да работят?... защо и европата и измислената прокуратура (защото туземците нямат държава) не прави нищо по въпроса?

защо никой прокурор на територията не разследва какви са последиците от насилствената "ваксинация" на над милион туземци?

България е територия само за руските империалисти. Пак се дъните бе тролове тъпи.

защо никой прокурор на територията не разследва как "бержанец" получава помощи от европата в размер 1200 (?) евра на месец (2400 лева) а в същото време има стотици хиляди туземци без социални помощи и без пенсии? това не е ли мъчение и бавно убиване с мъчения на стотици хиляди туземци? или туземците не са важи? и защо не са важни? защото трябва да се изтребят като паразити и да им се вземе земята?

Кой е туземец бе? Аз като дойдох навремето нямаше никой тука.

Малоумнико, защото парите за бежанците са о еврофондове, не от бюджета. Тъпак. Да е кур, да и го набия! Как да ти набие човек мозък? Дебил тъп.

От еврофондове мадури от еврофондове

Сигурно краде пенсията на баба си

Мъка.

на територията под прицела са прокурорите са само дребни хулигани и циганите. останалите са недосегаеми. или не е така? над 3 милион убити и прогонени (процентно повече от емигиралите и загиналите в украйна) над 700 милиарда щети (повече от украйна), фалшиви избори (по-ззе от африка, азия и латинска америка) и др., но никой прокурор не се интерсува от това. денонощно дъвчат гешев, по който жив косъм не остана, но никой не смее да позочи истинските виновници от евроапат и натото и техните агенти и зомбита у нас!

Кво ти пука наборе, ние нали сме си добре. Седи си тука ,северозапада е давал и ще дава много. Много!!

На 43 съм. Гато бях малък се “борехме” срещу “прогнилия имперски капитализъм”, докато тате все събираше пари за един автомобил. С’я се “борим” срещу “руската инвазия и заплаха”, докато тате си брои пенсията и се чуди защо все има дупки в бюджета. Едни и същи лъжци, едни и същи глупаци - просто едните плямпаха “па руский” (поне построиха тука туй онуй), другите плямпат на “ингилизки” и те залъгват с едно кенче кока-кола и малко по-лъскаво возилце докато гледат как да осмукат всичко от територията ти…

Е ти един път си на 43, един път на 60, после на 28. Объркващо е.

Този е поредния, който щеше да сваля Путин ама ще го изпревари, колко станаха вече - никой не ги помни - Лиз Пръц, Борис тъпака и т.н

Диктаторите ги сваля земното притегляне. Рязко.

Не всички - баба ти Нанси Пелоси я свалиха с малко сплашване и бой с чук по близките…

Шило

Когато имаше проблеми със Сената и процедурата по импийчмънт, Клинтън нападна Югославия. Когато възникнаха проблеми с правосъдието на Франция, Саркози нападна Либия. Да видим, тоя път, коя държава ще е на прицел?

“Wag the dog” movie from 1997 ;-).

Тогава мислеше Русия да напада, ама аз му отвлякох вниманието. В смисъл знаеш. Изчервих се. Сега обаче им е спукана работата. На Шилата де, аз за теб си мисля през цялото време. Ох, пак се изчервих.

Отработения материал се изхвърля

Опорките падаха една по една и гадните джендъри затъваха в лай

Какво значи джендър? Нещо от междузвездни войни ли е?

Само Владимир Владимирович не може да попадне под прицела на руските прокурори... Защото е един честен, скромен човек. Истински православен християнин- със скромно състояние от 30-40 милиарда долара, които се пазят строго в ЦАР- Централноафриканска република, с охрана от 14000 орки, живеещ уединен от света в подземната си обител. Вова не може да попадне под ударите на прокуратурата и затова, че в блатото Прокуратура има само на хартия и че тя се занимава само с кокошкари, сляпа за комунистическите престъпници около Путин източващи богатстватана Русия...

В Русия отдавна няма комунизъм смотльо

Тъпанар,комунизмът в Россия никога не си е отивал.На власт са полковници, генерали, КГБ- исти от едно време. Управляващите и олигарсите са бившите комунисти, малоумнико. Престъпната комунистическа шайка около джуджето Пичкин. Те са си същите от едно време, неука измет.

Глюпости - руска пропаганда :-). В “Запада” всички са честни, почтени и демократични - и така 30 години в американския конгрес едни и същи бабички - дори и мразения Путин не мож’ ги бие по дълговечност :-))).