Коментари - Хвърлиха коктейл „Молотов” по църква във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е Османците Идват !!! Питайте Копелето Кире Продажника ! Как Сега Неговия Господар Ще спаси Нас Християните или Като Мони Паси ще каже Майната му на Православието !!!

Някой изрожденец по заповед на Путлер се е активирал. Костя е от Варна..

Някой афганистански мухъл прясно пристигнал е бил.

Затова ли като разменят затворници Русия с Украйна, разменят украински пленници за ... украински духовници?

Бог поругаван не бива! Дано се вразуми и покае извършителят.

Недейте се лъга; Бог не е за подиграване: понеже каквото посее човек, това ще и да пожъне. Галатяни 6:7

Червените руски слуги се активизираха.Помпат % ти на израждане/атака 2.0

Копейкаджии

майданите идват с коктейли молотов, само това ни липсваше

други са специалисти по майданите, пък и афганистанци във Варна, други са настанени по курортите

Да хванат акбариста и да го питат, аджеба, защо.

Кой в момента гони и арестува православни свещенници? И да не се лъжем, днес църква утре всички българи.

Започнаха провокациите на евроатлантиците - сега запалена църква, утре взривен уж от Руснаците жилищен блок и ето основание на нато да поиска България да се бие с Русия заради интереса на сащ ! Какво е евроатлантическото усещане да си предател на Родината си заради долари ?

На тия Атлантици гейове не им пука за България бре Те Си имат господари които им плащат в Офшорки и си изнасят краденето от БГ на Запад !! 8 мелярда приходи 16 мирярда изнекли извън БГ !!! Само да ни воръжат тук такава касапница ще стане че Окрайна ще е песен !!!

Това е сторено от българин, не се заблуждавайте, не е джихадист или каквото и да е било друго. Идва нашият край. Жалко, но ние сме си виновни

Къде си Круме !!

Като католик давам подкрепа за братята православни и се надявам виновника да бъде подведен под отговорност. Дано човешкото правосъдие го намери преди Божието, защото ще бъде страшно за него.

Какво трябва да не ти е наред, че да извършиш нещо такова?!?

"Осъдили го на смърт. Мъжеството му смутило турците. Когато дошло време да бъде обезглавен, никой от турците не се осмелявал. Намерили едни престъпник, който го убил. Tова станало на 25 юни 1810 г. Кръвта от мъченическата смърт на преп. монах Прокопий измила сторения от него грях. Подвигът му е описан, за да напомня на хората колко е страшно човек да се отрече от Христос и как се изкупува този грях." Прокопий Варненски wiki

не вярвам, досега в България не са хвърляни коктейли Молотов, докато в една друга страна палеха полицаите с тях, вече са при нас

Ха, ха, къде го търсите бе, той си седи в парламента и си гали свастиката на ръкава.

ами защото е кривоглед

Може да си студент, може да си добре платен държавен служител- чиновник, може да си със свободна /несигурна професия /, може да си предприемач, може да си беден пенсионер/български- нормално / , може да си без висше образование, , може да си аполитичен ,може да си всякакъв- един български гражданин , …НО да ИСКАШ отново руското КРЕПОСТНИЧЕСТВО, подчинението / като всеки мин. председател на България до 1989 г/ ,руската тоталитарна система / копирана от МУТРИ, ДС другари /, кремълско подчинение, руския начин на живот и мизерия, руското БЕЗправие и убийства на политици-дисиденти, руското безвремие и БЕЗнадежност /строят комунизАма-вече над 100 години / ,руската мания да завладяват и поробват цели държави и народи , руския модел на тоталитарна държава ….. ТОВА НЕ ТРЯБВА да си ТИ, не трябва в 21-вия век да искаш Империята на ЗЛОТО да владее България, не трябва да ВЕРВАШ на копейкинци, волгинци,ниновци,руските агенти, тролове руски , радевци- за някаква “справедлива”, “свободна” , праведна, православна/ с КГБ-патриарх / русия, да се увличаш по тоталитарните идеи на комунизма, неомарксизма J , и единоначалието , да се възхищаваш на кремълските злодеи / меко казано/ , да те манипулуират с ИСТОРИЯТА БЪЛГАРСКА ,да си половин човек – винаги готов за РОБ- рускиии…….. ТОВА не трябва да си ТИ !! Ако имаш малко СЕБЕуважение, колкото и да си АПОлитичен , ТОВА, ТАКЪВ ПРОруско-путински ,манипулиран човек, гражданин, в 21-вия век, НЕ ТРЯБВА да си ТИ

Не се напрягай тъпак-нулев интелект.

Какъв е проблемът? Нали сега е модерно да се трошат паметници с чукове?

От видеото ясно си личи, че е ортодоксален еврей с черно дълго палто и черно бомбе. Виждайте като гледате!!!

УКРАИНСКИ УРОД, МОЖЕ БИ?

Не Зарков кацамуната нали?

Разделяй и владей.

Компасът ти е повреден. Никой не търси Русия, пич. Хората се спасяват от САЩ. Ако не знаеш защо ти е зле сега в криза, обърни се на запад и ще видиш. Що се отнася до комунизма. Видимо си чел учебина си по история, но си забавил, че по комунистическому там не е казано почти нищо инерсно по това от ъде о имаме комунизма всъщност. За това ще те открехна. Болшевишката революция не е била по никакъв начин възможна без намесата на външни сили. Въоръжаването и изхранването на болшеивките е било от САЩ и по-малко от еврейски капитали от Германия. След това са осигурили охраняван влак на Ленин до Женева, за да му кажат какво да прави по-нататък. Така че може да е новина за теб, но и комунистическото зло го имаш от САЩ. Русия е само една от всички пострадали държави от това зло. Във всяка държава има тъмни сили. АКо се намери кой да и финансира, ще се случи това, което сега се случва в Украйна (САЩ плащаха на нацитата да избиват руснаци и накрая Путин реши все пак да ги спре. В САЩ иам заведено дело за финансирането на нацита в Украйна и за обрантите пари за избирателната кампания на Байдън, наред с курвалъците на сина му в Украйна). Та така беше и в Иран. Така беше и навсякъде - от около 250 години САЩ има само 16 одини без да води война. Не, никой не иска руско господство. Но не ни е проблемът руското осподство, докато се се заплюнчил срещу Русия, изотзад, откъм Запада - ти го слагат четвътит. ЕС е под пряко управление на САЩ, САЩ успяха да продадат на тройна цена газа си, успяха с високите цени на газа в ЕС и с ниските в САЩ да извлекат огромни бизнеси от ЕС, ЕС влиза в криза, санкциите са измилени най-вече да стояпт икономиката на ЕС. Зашото САЩ е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО зле икономически, просто се тресе, престпността раасте невиждано, корупцията е вече официална политика (не сравнявай с Русия, защото Рисия не управлява света, а САЩ, един вид тебе Русия не те касае). 2021 САЩ емитираха 40% от всички долари, печатани някога! Не хленчи от страха да не би да имаш комунизъм или руско господство, защото и да искаш, няма да и имаш. Но поледни как се установява фашизъм и американско осподство, за да се усетиш от къде ти идва четвъртитият. Американците от американската база в България имат по-високи права от ВСЕКИ бъларин и от ВСЯКА българска институция. Можеш ли изобшо да си представиш какво означава това?! Това е начало на робство. И то се разраства, защото такива като тебе тъпаци се страхуват от Русия. Русия не може една източна Украйна да надвие, но тъпаци като тебе успяват да ги уплашат, за да ги онодят. В момента ЕС обеднява и й се източва ресурсът към САЩ. А купени с долари предатели като Урсула са просто изпълнителни директори на САЩ за ЕС. Антикомунист си - добре. Но си тъпо парче и от такива като тебе страда България.

Характерният му нос

Мяса на талибанска работа . Защо ги пускат в Европа въобще !?

махайте тия църкви! никой не ходи на тях. постройте джамии за хората, на тяхно място!

Хапчетата незабавно

Това не е ли църквата с анти-Украинския поп?

Тъпак ако го хвана шъ му ибъ утка Та майна

Вместо да викат полиция, съседите са можели да хванат хлапето, ама страх лозе пази!

Разпитайте др. Съефан Митев - рационалиста

ще бъде замазано и потулено след три дни !

Що да не пали? Всеки дебил който клепа с боя, кърти и осквернява паметници го героизират. По какво се различава от Бабикян или от онзи дебил с чука? Ами ако се върнем по-назад ... тези дето запалиха Партийният Дом станаха министри. Този може утре да стане ... мюфтия.

Тва е само човек на копейката :)

И ти може би си боклук, ...Ама си живееш , нали...

Не, само някой и то доста определен... На онези чичковци, които те смятат за враг независимо че им ли желе ботуша 45 години... Та те така...подлага се...

И..що точно джамии ,а не нещо неутрално..? Ъ? Стига с тези религии. 21 век сме бе хора. Религиите си изживях времетооооо.

Съвсем сериозно съм се заел да ограмотим тия тъпи мигранти. Къде са тръгнали на запад. Грешна посока. В Русия или Китай и Северна Корея. Там е свободата и няма кризи. Чакай че нещо не си вярвам и аз. Трябва по добре да го измислим. Някой другар от русофилите моля да помогне.

Някой пак е чел чужда пропаганда или е сектант. На дърветата в "Младост" и "Възраждане" сектанти коват по дърветата талашитени табели с поучения.

Е по-вероятно.

е от новите европейци/подкрепяни от Простите и ДА ...Иба/ ,явно не може да се интегрира.

що не си огледаш нацапаните шалвари,смръдльо

Голяма работа,така и така църквата в България не върши нищо освен да трупа пари на гърба на миряните си. Безполова е тя затова стои настрана от политическия живот на Българина,напълно ненужна миришеща на нафталин ис изтекъл срок на годност. Времето на БГцърквата изтече и тя трябва да заема само символично място в нашия живот.трябва да бъде приведена в музеен експонат.