17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е този СЛУЖИТЕЛ от нап откога работи в нап и симпазитант ли е на герб? ако е от друга партия защо не е уволнен?

Имаме си много хубава българска поговорка: Рибата мирише от към главата! Ами то без всякакъв срам и свян финансовият министър Горанов дава "обяснения" от кога и защо "изплашеното от земетресението му семейство живее при супер луксозни условия в чужд палат" Е?! Как ние данъкоплатците и бизнеса искаме да бъде съден един коромпиран данъчен инспектор за някакви се 3х15 000,00 лв., камо ли пък и неговите началници

И защо само още 5 дни след като директно парите бяха у него а и на записа директно се чува колко и как ги иска??? Защо не му прави компания и ръководителя на екипа дето е основния виновник????

Ама това май си е ВИП арест.

Спешно отправих препоръка до Цачева да бъде подготвена двойна килия с две маси.На едната бридж белот ще играят Банева и Банев срещу Петрова и Иванчева. На другата Дюлгерав и данъчния ще се забавляват на сантасе. Така всичките ще пляскат карти денононщно,няма да скучаят и да изпадат в депресия.

Ясно, започна се разтакаването, после и данъчния ще излезе болен, после след многократни отлагания за присъда ще изтече срока на давност.

Разбира се разтакаването,увъртането и протакането в такива случаи е задължително. И ти ако си ще се изививаш като червей и ще протакаш,за да избегнеш пандиза. Утре данъчният вероятно ще ревне че е видял голяма хлебарка,получил е сърцебиене в петите и не е в състояние да чете обвинителния акт.Поради което се налага лечение в чужбина или в краен случай домашен арест.

И през всичките седем години докато тече давността ще пребива в ареста? Умен си, не може да се отрече!

Защо му криете името на този?

Ако беше лекар за 400 лв. щяхте и снимката да му изтипосате.И адреса ,и телефона.