17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без храна се издържа много време,но жаждата е непреодолима

Защо тормозите хубавия човек?

той е в затвора,не у изтрезвител

200 мл ракия извърлена ли е?

да пратят мангала да лежи в Китай,Иран или Афганистан!

"Открита е и пластмасова купа с 200 гр прясно изцедена ракия." Някой има ли представа как се цеди ракия?

който върви на американците по акъла - ЦИГАНИ ГО БИЯТ И ЗАТВОРНИЦИ ГО СЪДЯТ

Еми човешките права са си му нарушени на човечеца. Но това няма как да промени всеизвестния факт, че ракията е нещо напълно чуждо на Българските традиции и е субстанция при която като я употребяваш и после ти се роди син е малко вероятно той да не се роди обратен,луд или нещо то сорта. Тази субстанция здраво уврежда организма.

Явно и твоите родители са злоупотребявали с тази субстанция...

A каво му е виновно провидението?

Изкупуваме джибри, всякакви!

В Пазарджишкия затвор сигурно правят и вино, в някоя друга килия ....

“ Заради провидението той е бил наказан с 14 дни карцер” Това е пров8нение, а не провидение, Лилийо, Цъфнала си, та вързала. Човек не трябва да пише повече отколкото е прочел. Провидение ще е като те съкратят и назначат някой грамотен.

Вече кви ли не глупости се пишат в дира!Ебати казанджийницата ,как ве прави тая работа в затвора не ми е ясно!

За ралията има наказания,а ако човек от мнозинството изнасили , или убие стара жена му се нарушават правата ,ако бъде съден?

Нали уважаваме традициите. Аз ще гласувам ако някой обещае да вкара вареното на ракия като фундаментално гарантирано право на всеки български гражданин в конституцията или поне в закон. Също да се освободят от акциз първите 100 литра ракия

Какъвто министъра, такива и затворниците

Какъвто е ГЕРБ, какъвто е главатарят му, такива са и троловете им. Марионетки, каквото им кажат това пишат. А отличниците са тези, дето плюят най-много срещу президента и още някои личности, които застрашават да им вземат откраднатото. Каква мизерна съдба....Ако му платят, ще плюе и родната си майка. Най-гнусното явление в настоящето, да вземаш пари от почтените, работещи българи за субсидии.и да ги плащаш на троловете, -наемници, за които е без значение истината, чекмеджетата, арогантността и крадливостта, важното е да има мъни. Ако това продължава, следващата стъпка ще е драстично намаляване на субсидията, използвана за долно, анонимно плюене и клевети. Дори не знаят, че затворите са към министерството на правосъдието, а не към МВР, не че истината има значение.

Това е конспирация-затворника вари ракия за Рашков,че като дойде на инспекция да има с какво да подгрее.И не е вярно ,че е в каецера-изпрати ли са го да търси матрял за втораа казанка

Заради провидението той е бил наказан с 14 дни карцер. Тия от дир имат интересно чувство за хумор. Провидение щеше да има, ако не го бяха хванали!

Бах мамаму ! Как се крият в затворническа килия кофа с 5 кила джибре и 3!!!! бързовара? Не ми казвайте само, че килите са по 100м2 и луксозно обзаведени. Тоя е имал 3 контакта най-малко, а суровина от де е взел......

От некоя джанка в двора. От стола…..

В килийте за да си зареждат мобилните телефони, телевизора и други такива устройства. Това е нормално и безплатно

Тези които са получили право на работа “за дибро поведение”, трябва да получават право и да си плащат разходите- ток, вода, тоалетнахартия... първа стъпка към интеграцията обратно в обществото.

изглежда в Дира хал хабер си нямат от процеса на варене на ракия ...фейк нюз за запълване на страницата . Човека явно в кофата е сложил да ферментира хляб да получи 2ва 3ри градусов алкохол да си утоли мъката де .

Този има повече акъл от тия идиоти от БАН, които предричат апокалипсис от вече втора година. Този затворник ако има тяхната апаратура сигурно и ваксина ще им направи.

Не закачайте човека, изроди.

Въпрос с повишена трудност: откъде е докачил достатъчно матрял за 5 кила рикия?

Да не говорим за трите бързовара...

от постни затворнически заготовки нищо няма да изкара .;)))))

Веднага две години за без акцизен алкохол.

Доскоро жените ,нямаха право на епилатор,та Цачева не и дреме. Добре,че кмет Иванчева повдигна въпроса и вече е разрешено. В затвора ти отнемат ,право на свободно предвижване,гласуване,лукс. Но,не и унижение,тормоз.

Трябва не наказание, а награда за този герой... Да надхитриш милиционерите, при това с цяла система за варене на ракия в килията... Е, нееее..., това е уникално! Директорът на затвора трябва да назначи този експерт в затворнически цех за алкохол. Ще печели от него!!!

Намаляване на присъдата му с 5 години и доживотен затвор за всички допуснали тва прасе да внесе толкова салтанати в килията!

Не съм чувал някъде да пише,че е забранено лишените от свобода да се занимават с традиционни български занаяти.

Чул ли си поне, че лишените от свобода са лишени от свобода?

Да ти еба путката майна!

Същински абат Фария от Граф Монте Кристо - с подръчни средства от килийния живот всичко може да се постигне, даже нашият май е надминал абата. Трябда вместо арест да му дадат награда за иновацитво мислене, примерно шише ракия :)

требе медал да му дадат - не се готво да бега а да си седи приятно... тия кратунеци са развалилил готовата работа ... оти бре... он сам си иска да си седи .... тия ке го изгонът зорлем

варач - презедент!

Такова нещо само в БГ затвор може да се случи! :)

"Провидението" чукча писатель, не читатель.

евтаназирайте го!

удължаване на присъдата с 5 год.и строг тъмничен режим.Само си представете каква е дисциплината в нашите затвори.Въпросът е как е внесено всичко това в затвора?Това лице не е действало само.Корупция навсякъде,корупция в затвора.Затова този реве за човешки права!