Коментари - Хванаха вандалите, вилняли по десетки коли в "Редута" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И към коя конкретно фирма за стъкла работят?

Щом не ги казват, ясно какъв е матриала, ромляни са

Е Редута беше къщи на два етажа и гаражи в двора. Сега как ли минава 72. Направо паркирайте на стадион Академик. А иначе гамените и родителите трябва да се изръсят.

бой и сех до пълно освобождаване!

Публикувайте снимките, имената и адресите им и не занимавайте съдебната система с тях. Също не съдете и хората за самоправство спрямо тях.

Сега с чукчето и през ръчичките.

Еми те са двойка педеруги явно:))) Да ги оставят на мангустите от Хр. Ботев, ще ги оправят мн бързо.

Сигурно повече от половината са паркирали неправилно. Малко им е. Макар, че едва ли това е бил повода. И за сведение - послединя тъпак, който ми паркира пред гаража му надрах цялата кола. Да си я боядисва. Следващия път ще е и по-зле. А пича от съседния офис бе по-готин. Облепи на другия идиот всички стъклата с ксерокс хартия /формат А4/ с надписи "Повече няма да паркирам така". Разбира се ползва от сериозните лепила. Яд ме е, че не се сетих първи.

Жалко че после не ти е запалил гаража, не съм подстрекател, но не е късно.

Достатъчно е да публикувате снимките . Гарантирам ви че ще спестите много средства на данъкоплатеца! Народа сам ще свърши работата на съдът.

епа дайте снимки на тия убавци, да им се порадваме като ги срещнем на улицата, едно време поне по радиоточката им казваха имената и пак имаше файда....повече от това да напишат обяснения в районното и да ги пуснат по живо по здраво, даже без присъда

И какво като са ги хванали? Ще им кажат: "Друг път да не правите така!" и ще ги пуснат. Дайте ги на потърпевшите, па да видим дали друг път ще правят така!

Аааа ние крадени огледала не плащаме - вие сте си ги демонтирали :)

Огледала е нищо, братле. Фарове, компютри за хиляди левове се крадат и обезщетение нула

Няма да е изненада, ако се окажат баща и син.

Едно е ясно Математиката не ви е силна страна...Така ли е?

Ромчета, господин математик

Язенка пак нищо не разбрах от статията. Оти съм тъп тюфлек. Ако са паркирали неправилно - малко им е на собствениците на МПС. Макар да е незаконно да им трошиш таралясниците. Ако са пракирали правилно - шамари за "юнаците". Щото няма да обезщетят собствениците.

Как така "ако"!? Опитай да паркираш правилно в Редута! Бих казал повече, опитай изобщо да паккираш там, независимо правилно или неправилно!!!

Постарах се да си купя две пракоместа в блока, в който живея, както и едно в сградата, където ми е офиса. В резултат - не мога да изляза или вляза, заради някой тутманик пред входа. Ходя по тротоара - познай? Хода по шосето, защото няма как да мина. Тревна площ? Шегичка. Коли и следи от гуми. Така, че правилно. Пробвай тия номера - няма къде да паркирам извън РБ. Само в България е - ми няма къде и ще се пльосна, където аз реша. Другия път да им счупят предното и задното стъкло на МПС. Повече харч да имате идиоти. Няма къде да паркираш - нямаш кола. Точка.

от най-новите демократи

От най-новите "софиянци" с които града се напълни

Оставете ги за 15 минути насаме със собствениците на потрошените коли да раздадат хората правосъдие и после ако вандалите са живи ги влачете в съда. Ако са пукнали още по-добре. Двама олигофрени по-малко.