Хванаха шофьор, дрогиран с пет вида наркотици

Дрегерът отчел кокаин, бензодиазепин, канабис, амфетамин и метадон

Обратно в новината

Коментари - Хванаха шофьор, дрогиран с пет вида наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каде го тоя заможен пич? Кола, 5 наркотика, замогнал сее аз такива ги търся отдавна.

Гарантирано е, че е тестван с Дрегер 5000 - устройство, доказано неточно и изкарващо положителни стойности при напълно трезви хора. Дрегер 5000 е забранен заради неточността си в повечето нормални държави и се ползва само в няколко арабски, в България и само няколко щата в Америка.

Много поздрави на Бълхаров от Стависки..., Ай наздраве....да бъде...!

дробено бате

пълен боклук!

Да бе вервам им на тия тяхните дрегери Днес ми доиде че ми прекратяват досъдебното производство от 19.10.2018 че съм използвал кокаин опиати и метаамфетамини кръвната проба ми е чиста аз и не съм взимал такива работи.Викаха ми че съм бил престъпник.Още не са ми я върнали за някакъв печат се заяждат от съда ли не казват утре при началника ще ходя.Печата от деловодството ми го дадоха.Някой ако знае как да заличат това досие в кат понеже като ме спрат ще изписва че съобжалвал как да се изтрие.Молба ли трябва да подам. Смятам да ги съдя.Номератс също не искат да ми връщат искали да я регистрирам.Но тя е от юк на мое име и ми счупиха номерата затова дали мога да ги осъдя.Случая е реален.Не лъжа

България е еденствената европейска държава, която не е забранила използването на Дрегер 5000 - неточно устройство, забранено по цял свят, което изкарва положителни стойности за какво ли не при хора, които не са докосвали наркотици.

Искам закони на Сингапур, ако те хванат пийнал, да караш, до края на живота нямаш право да имаш шофьорската книжка, 15 грама наркотик,бесилка, Смърт.

Мигрирай за Сингапур, иначе ще си останеш с незадоволеното искане ...

Яж ми сингапура

т.е. Бахаров е почти невинен. Има и по-лошо.

Da mu eba maikata narkomanska...

Дотук преброих 7 престъпления. В "бяла" държава ще се акумулират и тоя ще излезе пенсионер от затвора.

Надрусан бил... Малко сА е почерпАл.

И на този фон, нито една, АБСОЛЮТНО нито една партия не поставя наркотиците като приоритетен пробелм за решаване в България. Защо така?

Витанов от полицията и съдия Деси от районния съд са заедно в престъпленията

Ех и вие! Сигурен съм, че момчето е докторант и е извършвал сложен наУчен експеримент за въздействието на наркотиците върху себе си. Науката иска жертви :-)

Дир, какво го шофьорвате? Никакъв шофьор не е този, а обикновен наркоман и престъпник, който по някаква странна причина все още е на широчко, а не в помещение с 2 на 2 м2. Шофьорите са хората, които се прехранват с превоз и всички онези, които съзнават, че тази дейност преди всичко е отговорност с главно "О", а не тежка комплексарщина, дълбок келешлък и висша простотия, които за огромно съжаление се наблюдават в над 80% от управляващите превозни средства в България.

Аммм, Бахаров?

Ама няма алкохол в кръвта, момчето :)

Нали е имал хероин, а той е съпоставим с алкохола и това не е майтап. Просто от алкохол се мре по-бавно.

Пуснете го на свобода, нещата ще се решат сами.

Както се казваше в една реклама " МАЛКО Е !!!" :)

Е сега момчето решило да се позабавлява вие го арестувате решило занаят да учи и сам си прави колата вие и за това недоволствате ама той иначе добро момче верно и гражданска-та изтекла ама то от де пари нали требе да сипем тунджа на големия двигател гумите малко старички ама нали вървят изкарахте момчето най-големия престъпник пък другото момче от банско го пуснахте хммммм

Захари Бълхаров навръщане от ските? :)

Пуснете го срещу гаранция, като явор, но с по-голяма, защото е употребил по-голямо количество.

E т'ва е герой! А не като вас с 3.4 промила, гoла вóда!