17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама какво става с тия жени бе ! Блъскат във фитнеса и имат бицепси като на хамали, мозъкът и е по-малък от мъжкия но драпат и те да управляват, стават бизнесМЕНКИ, носят оръжие и даже стрелят, а вече и пият по кило и канче ! Леле, братя, тежки времена настанаха, всичко се обърка. Жените били нежни същества ! Да те пази господ от нежността им. И не казвайте на моята какво съм писал тук.

няма значение къде е седнала, важното е че след литър водка е успяла да стане! юначна българка!

"Хванаха пияна софиянка, седнала зад мерцедес с 3,26 промила" Ти българка ли си?!? Какво като софиянката е "седнала ЗАД мерцедес с 3,26 промила"?! Тя може да си седи ЗАД мерцедеси, опели, фордове и пр. и с 5 и повече промила! Даже може и да не е софиянка, а пловдивчанка, перникчанка... и чак от Горно нанадолнище и пак да си стои с промилите зад колите!!!

В МЕРЦЕДЕС, ПОД МЕРЦЕДЕС, НАД МЕРЦЕДЕС, ДО МЕРЦЕДЕС, ПРЕД МЕРЦЕДЕС, ВЪРХУ МЕРЦЕДЕС. Освен че е седнала ЗАД мерцедес, тая марка не се ли изписва с Главна буква, "Мерцедес", откога стана нарицателно, че да се изписва с малка буква тая марка. Заглавието кърти миФки. Подозирам, че това са журналистите, внуци на комунистическите бабички, дето завършиха начално образование с връзки...

Ами напила се жената, ходила по улицата, седнала ЗАД някакъв мерцедес... Какво толкова е направила? ДИР, вие сте функционално неграмотни!

Аве, да питам уважаемите журналя. Какво значение има марката на колата. Седнала е пияна пача зад волана. Дали е Мерцедес, БМВ, Трабант... кво значение има. Или да се надъхва плебса - глей ги тия със скъпите коли???

Баси! Никога не съм виждала пияна кола!!!

Значи от 1-3 год за 1,25 промила в кръвта, а когато оня млад шофьор уби 20 год младеж-пешеходец и неговия приятел му дадоха само 3 год условна. Побъркани, манипулирани съдии и прокурори. В тази страна страна трябва да останат само правителството и прокурорите - всичко друго през Терминал 2.

Егати вече и седналите глобяват. Тва човек да не смее една водка да изпие...

"Хванаха пияна софиянка, седнала зад мерцедес с 3,26 промила". Ако е била седнала ЗАД мерцедеса кво ги бърка? Пияна жена съм виждал ама и колата с 3.26 промила? Може да е зареждана на казана за ракия.

Незнам какво си написал дано си разбираш мисълта

Много правилно е написал, че е седнала В Мерцедеса или ЗАД волана, а не ЗАД Мерцедеса. Неграмогност!

Тази госпожа е Софиянка, колкото аз съм член на Конклавът... Напила се, та решила (понеже ѝ свършила ракията) да отскочи с таралясника до родното си село за още няколко литра домошарка. Хайде да си имаме уважението, уважаеми дами и господа!

Дали има значение с мерцедес ли е,или с лада?

Защо ще я санкционират, след като е била зад колата?? Може да е пикаела.

Щим На ония полицай дето е убил, пиян, с 125 км в час и укривал се 7 години са му дали 2 години, на тази пияндурница трябва да я отличат за добро поведение.

Щом е софиянка, особено ако е любовница на някой министър или на друг чиновник на висок пост може и дори е задължително да кара пияна!

Като напише журналиста "Мерцедес" , и народа почне да си мисли , че водача е едва ли не минимум банкер или митничар ! А то съм виждал и клошари да пълнят купето с кашони , на 30 годишна барака с мерника отпред !

От заглавието възникнаха няколко въпроса: - Защо софиянката е седнала зад, а не в Мерцедеса? - Мерцедесът ли е бил с 3.26 промила? - Как списвачът на тази статия е получил диплома за средно образование?

Още един въпрос: - Защо реши, че списвачът на статията въобще има диплома за средно образование?

въобще има някаква диплома? Това което е сигурно, че има Свидетелство за раждане!

Името? Мъжът й е кой - еврофинансточещ бизнесмен, строителен магнат, прокурор?

Ма тя седнала зад Мерцедеса ма! Виж ако беше седнала пред...

Щом е Мерцедес, виж ако беше Жигулка...

Любопитно ми е, може ли по-неграмотно да бъде написано едно заглавие!?

сигурно е важна клечка и ще се размине метър