17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как са стигнали до Дунав? Кога и кой ще осъди престъпниците, които са ги пуснали в България? Какво ще отговорят "пазителите на границата" Борисов и Симеонов?

Как така ни връщат емигрантите а си вземат българите каналджии? На какво основание ни връщат хора без документи? Защо са ни на нас тези мигранти? ?

"Петима нелегални мигранти са заловени при опит да преминат река Дунав... видели да се качват на лодка на русенския бряг през нощта на 20 май. Петимата иракски граждани и тримата каналджии са арестувани от румънските гранични власти. Емигрантите са върнати в нашата страна и след като бъде установенo..." дали могат да ходят по водата. ако могат ще ги пуснем в отидат пеша до Румъния. ако не ще ги върнем в родината на пророка им.

Имигрант Емигрант Мигриращ Няма как да сте толкоз зле

Дали все още я има онази стара практика на румънските граничари; като те хванат две денонощия те държат в тръстиките по бански гащета, след което те връщат в България през Букурещ. Тогава и плувци и рибари гледаха да не попадат н румънски териториални води....А комарите хем като вълци те ядат, хем като изтребители хфърчат

Защото у нас няма шанс за такъв процес. Също както за телефонните измамници. Някой да се сети дали онези, които ни върнаха от Румъния са вече в затвора!!! Не, тихичко и кротичко времето минава и вероятно те са вече свободни. Нашият независим съд е винаги прав!

Чудесно е, че ще ги съдят в Румъния. У нас е "Ние ги хващаме, а те ги пускат"(срещу определена сума, разбира се....)