Хванаха данъчен инспектор с 15 000 лв. подкуп в София

Служителят на НАП и негови колеги поискали общо 45 000 лв. от управител на нередовна фирма след ревизия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се радват, че са арестувани, а не застреляни... в центъра на София.

Точно така, нека малко да бъдат хванати. То не се живее вече така. Където и да отидеш ти казват процедурата е тромава, закона е такъв, нищо не можем да направим ... един вид мри мъстьо мръсна, закона да те закопае щото е тъп, ако не платиш еди колко си хиляди подкуп, че да бъдеш измъкнат. Хванат данъчен е равно на хиляди лева в хазната!

А стига бе! Не може да бъде?! Верно ли???????

Дайте снимки и имена на убавеца!

Голяма грешка на този човек. Сега ще го скъсат от проверки и актове.

Гешев отново лъже- всички ние ще платим милиони от нашите данъци след като съда в Страсбург ни осъди заради полицейският произвол на Гешев и Цацаров с апартаментите Насрочвам за събота и неделя протест пред Съдебната палата в София за освобождаването на набеденият инспектор и незаконно задържаните Десислава Иванчева и Биляна Петрова

Глупости, подхвърлили са му ги! Веднага да се организират защитниците на Иванчева да направят един митинг и за този и да посикат да бъде пуснат и да му се изплати обезщетение.

Дължимият данък печалба от 80 000 лв. ще бъде ли събран напълно от търговското дружество?

току що се чух и с Манолова обаче отказа да съдейства само за 15 000 лева

Няма смисъл... той е само куриер...

floydy@

Каква изненада ? Това за сефте се случва....

Сега този данъчен да започне като ИВанчева - "арестът е кофти!", "това е политическа нападка". Само един Марковски му трябва.

Човекът е искал явно да си купи постни манджички за Бъдни вечер. В малко по-големи количества. За такива затвор до дупка!

A3 uga...

белезници, пранги и у затвора до незнам когаси! Или?????????........

Във Варна един младеж снима хъркащите полицаи. Случаят още не е приключил - проверки, глоби, обяснения в районното.

Те да бяха само тия, с мед да ги намажеш.

много меркантилно от нейна страна

отивам за краставиците че ще трябват отново

Доста нескопосана хипотеза ще плати акт 20 000 и ще даде 45 000 демек 65 000 за да избегне 80 000 данък и спестява 15 000 не си заслужава при положение че данъчните ще му припомнят отвреме на време че има давност 5 години и ще го смучат ....виж ако е укрил 800 000 данък това вече е друго и този не е случаен човек за това не му пишат името.

та данъчните инспектори ВСИЧКИ И ВИНАГИ са вземали рушовети - т.е. пари под масата. Знам го от собствен опит. Стар човек съм и по времето на Живков се скъсваха да обикалят малкото ми магазинче за пари.

Много пъти съм го казвал. Както законите дават много повечече права на служителите на Държавата, така и наказанията определеини от НК, трабва да са х2 за държавните служители. За да не си и помислят да злоупотребяват с доверието гласувано им от народа.

Ако данъкът е начислен на фирма с 5 лв. имущество и 8 милиона да му начислят - все две.

Този данъчен чел ли е приказката за " Добрият ром"?

Владката Горанов ще го изгледа презрително. На това ли ви уча! 15 000.

Няма как да е само един - поне двама или дори трима са в играта...

Ама ДДС-то от оборота по веригата?

ТРЕБВА НОВА СИСТЕМА ДОСЕГАШНИТЕ ДА ГИ УВОЛНЯТ СТИГА СА ГУШКАЛИ

А защо не го видяхме на улицата 5 часа с белезници и други такива ? Или за едни така пък за други иначе ???????????

Да де ама този са го хванали в момент на получаване на подкупа, а Иванчева я хванаха в момент на разходка по улицата.

Не става , познат скоро почна работа там. Точно 1 месец му трябваше да му се "доверят" и да го вкарат в схемите , сега вече 4-ти месец прави много сериозни кинти :)

Къде са го проснали, да идемИ да гледамИ? С пранги е нали? Да бяха изчакали малко, нямаше да има нужда да палят коледната елха.

как да са ВСИЧКИ И ВИНАГИ.От всяко нещо си има изключения.

Освен, че не е седял пет часа вързан на улицата след 72 часа ще бъде на свобода.

НАП е терористична организация. От коя дирекция е тоя хубавец? Как му е името?

И З Н Е Н А Д А!!!!!!!! И М Е Н А Т А !!!!!

Е, мене за толкова години, така и не ме вкараха. Но аз и не вдъхвам доверие, а не ми е присърце схемаджийството. Сам реших да напусна. И не е вярно, че тия дето взимат не спят спокойно, а неподкупните спинкат като къпани. Точно обратното е. Схемаджиите се пазят един друг, а тези извън схемата не знаят в кой момент какъв номер могат да им спретнат и в какво да ги обвинят.

същата година данъчни ще установят несъответствие между декларираното и действителното имуществото на агент от ГДБОП. Като индикация за неправомерни доходи. Така върви светът ...

Ежедневие... Другата врътка е-създават ти проблем и ти предлагат да ти го решат...възмездно. Но, така е, когато и шефът ти тарикатее на дребно.

Да го ползва за осеменява при ин витро процедурите докато са заедно в ареста.

то да е само един..всички са такива подкупни св....е начело с министърчето../апропо какво става с "проверката" на финансовия министър -пак ще заметем всичко и ще е като света вода ненапита/какво са 40-50 хиляди в сравнение с милионите ,които си разпределят по високите етажи на властта ...

„Арестуваха двама българи с 11 тона хашиш край Сицилия, идваща от Мароко." И тръгваме спешно на двудневно посещение къде? В Мароко... И си припомнете - кораба в Испания и пак спешното посещение в Кадис.. Тъй де! Трябва да са борим да увеличаваме приходи от борбата с контрабандата.. И да замазваме резила.. Сега чакаме ОФИЦИОЗИТЕ МУ да избълват - " ТОЙ фана яхта пълна с хашиш."

това е жестоко наказание- вярно е данъчен ама човек е все пак

Данъчният инспектор е Български държавен служител? - Нали!

Този данъчен много прост бе и не взел пример от министъра си. Да беше поискал да му дадат безвъзмездно за ползване я кола, я вила на морето или гарсониерка на жълтите павета, а той - кеш, брой, на ръка. Сега нека да поседи 72часа в ареста, да му дойде акъла за следващия път.

Според теб, след като са го хванали в София и прави ревизии от коя дирекция може да е????

Пореден успех на правителството на д-р Борисов и ГЕРБ в борбата с корупцията, контрабандата и престъпността по пътя на възраждането и възхода на България, и благоденствието на нацията! Гордеем се с вас и ви обичаме!

Ние сме стабилни, стабилно корумпирани, ежедневно атакувани от герберските Калинки, Цецки, Мецки, пекински яребици и пр.

РаЗСтРелллл за НАп гадтта моляяяя

май варианта на приказчицата е маааалко по друг- ежедневно калинките на герб хващат крадливите скарабейчетата на бсп, и ги заключват!