Христо Иванов след номинацията на Василев: Няма да подкрепим всичко на всяка цена

По думите му, непреодолимата червена линия на "Демократична България" при преговорите с ПП за кабинет ще бъде това страната да не бъде тласната към поредни деструктивни и раздиращи избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е да де , не на всяка цена. Но на точната цена с радост ще скочите

Абе вие сте такива фурнаджийски лопати, че никаква вяра ви нямам. Днес говорите едно, утре друго, никаква последователност.

Чиба бе, соросоиден щопар! Задмин пеевски по тлъстини!

Христо, цяла България разбра че не искаш нови избори защото не ви иска народа. А ти му се натискаш на този народ да ти даде малко власт за твоя облага да не висиш по бурата по труда. Беше предупреден да не проявяваш високомерието на СДС, не ме послуша. Защо бе джанъм ме изпускнахте? Ами виж коя нова политическа организация най- ти пасва и сподели с мен. Може би "Изпълнение и Медиация" А може и "Профилактика и Лечение" където ще свириш втора цигулка.

Не бързайте да махате розовия фенер от вратата на МС!

Не, че нещо ама нито Бойко нито Костадинов са мечтали за такова развитие на нещата,.,, А ако назначат откровен педал за министър председател…. Това ще е върха на дъното хахахах.

Много важни, ама като видят дебелия и клякат в партер!

Каква гадна ехидна долна усмивка Като на Каролев

Този човек е еманация за отвратителност и духовна нечистоплътност.

Това ще го подкрепите. Знаем, знаем мравоядче хитро!

Христо Иванов прави някакви пози, но тайно се надява да остане на топло в парламента и да взема заплата без да прави нищо.

Позата с изтърваното сапунче! То няма кой да му се врече вече, омръзна на всички!

И ти какъв боклук си

Цената май ще е по-висока този път голяма лакомия ей все едно са на пазара да търгуват големи търговци са на гърба народа

какво ще обсъждаш бе , я си признай че ще си за и с двете си ръце , иначе няма мамбо :)))

Христо Дебила направи заявка за следващия транш рекет.

Ще подкрепите всичко и още как. Пачаври като вас и другите от "коалицията" ако трябва публично ще се оближете само и само да няма предсрочни избори. Ида продължите да крадете.

Ристьо, закопавате страната! Това правите. Не разбираш ли? Ти към момента растеш и дебелееш, ама замислял ли си се какво ще остане след вас? Какво име ще оставите, като се разбере кому сте служили... Балък си Христо, и това ти е малко, нещо много по-лошо си, аз няма да го кажа, ама хората ще си го кажат... когато българите се окажем малцинства в заобикалящите ни в момента държави. Теб може и да те приютят някъде... ама как ще спиш, как ще живееш тогава Христо? Ще можеш ли да се погледнеш в огледалото? Помисли...

Синият комунист се изтропа пак!

Този е по-голям педал и от Асенчо!!!

Не искаш избори, защото ДБ няма да влезе в парламента. ВИЕ С ПП СТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!СОРОСОИДИ!

Абе какъв си ти бе , Мравояд ? Нали сте един Файтон Соросоиди ! Ще ви видим скоро на Изборите да ви ега Плашипутарниците !

Моля, моля. Да не обиждаме мравоядите

Комунист - демократ.

Политик, който го е страх от избори, е само проваленият политик. Успешният политик търси избори, за да осребри добрата си работа в полза на обществото. А Мравояда толкова го е страх от избори, че те били "червена линия". Тоест, как да го разбираме, Мравояд. .Хахаха....Ще легнеш пред Парламента ли, какво....

Няма друг евнух и мрънкалник като този плазмодий. Рядко антипатично същество, безполов нагаждач.

Ице, твоите два процента едва ли ще са от значение!

Страх те е от избори, нали? Другият път на кантар и ще ручате жабето!

"Гол охлюв" ,опитващ да внуши ,че е с характер !

да изчезмаш, млавояд долен. Хващай самолета и в САЩ. Тук не ни трябваш.

ПП и ДБ са един е същия боклук, завит в две луксозни опаковки.

Аха, нещо като БСП и Възраждане примерно? Само дето при вторите и опаковката не е толкова лъскава, щото вони на миризлив руски сапог.

Ехе , че си оригинален. Чакам да ми намериш доказателства за връзки на Възраждане с Русия. През какви канали става това? Кой плаща? Колко плаща? Христо Бойкикиев даже не си крие грантовете.

Ясен си! Ще правиш каквото ти наредят!

Продажник...

Да не се била тласкала страната към нови избори?! Е, единственият вариант, Ице, е да се подкрепи втория мандат, този на ГЕРБ!

На всички репликата е , че не се страхуват от избори, но в този момент е много важно за стабилността на държавата да няма избори. Да се чете "не сме взели още парите от плана за възстановяване и няма с какво да платим изборите, а ни е страх много, че повече няма да прескочим процентната бариера, затова ще стискаме до дупка"

всъщност не... проблемът е съвсем другаде и Правосъдие за всеки и БОЕЦ вече захапаха правителството по въпроса.

и сам си вярва...

Ха ха. И този, и Нинова, все се опитват да се изкарат принцпни, но на всеки вече е ясно, че биха направили всичко само да не се отиде на избори и да са на власт. "Това не означава, че ние на всяка цена ще подкрепим всичко" - кое няма да подкрепите?!? Как ви се харесва коалиция с БСП? Жалкари

Ти ли мижитурко ?!? Всичко, кото ти кажат от сащ ще направиш! И от 8-я етаж ще се хвърлиш, ако ти кажат! Долно мекере!

Щом гарванът гарвану око вади , значи изборите са близко

Кирцата ви нареди всички , при нови избори ще видите 2-3 %

Клюн ти повече няма да видиш власт и 1% ще ти е много А изобрите решават политически кризи, когато изборите създават политически кризо то значи че ИЗБОРА е боклук и трябва да се изхвърли...