Христо Иванов обвини ГЕРБ в саботаж на регистрацията на ДБ за изборите, те отрекоха

"Няма да участвате във властта вие от ГЕРБ и ДПС, вие сте носителите на корупционния вирус, вие сте тези, които дърпат България назад във времето", каза лидерът на ДБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За комплексарите като Бойкикев ГЕРБ са се превърнали в митологични фигури, отговорни за нещастията които им се случват, за неуспехите им, природните бедствия и болести! ГЕРБ са станали нещо като отвъдни сили, зли духове, демони. Случи ли им се нещастние или несполука, виновни трябва да са злите духове от ГЕРБ.

Пак ГЕРБ са се изс.али в гащите на Бойкикев

Пинокио пак се чуди какво да излъже

На крива ракета и Космосът й пречи :)

Христо знае само да обвинява някого за нещо и да изкарва себе си по-чист от сълза

ГЕРБ отдавна не управляват. Мунчо ги саботира. Бу-хаа-ах!

Лелее какъв е педер@с#т е тоя.

Малоумник грозен, никой няма да гласува за теб....

На крива писалка, електронния подпис е виновен.

Тоя направо блести от корупция , таково подкупно животно се намърда в политиката ! Като чуя демократ и разбирам за каква продажност става дума!

Всеки се оправдава с ГЕРБ. То е смешно вече! Вижте процентите в ЦИК!

Ицко о-о -о Ицко! Гола водица си братко!

ще ти пръсна ципа на аналния ти отвор бе, келеш отвратителен, продажен.

Ако си сканирам и принтирам дебитната карта или една две 50 - то левки.дали ще ми ги признаят на касата на Кофланд?

На калпавия хуй, космите му виновни.

Шибано комунистическо лайно си ти, Бойкикев!

а, майка ти е неговата метреса

Ристе, пак не си разбрал. Радев те пусна по пързалката за да зарадва Кирчо и Кокорчо. ЦИК е на Радев, машините ще покажат такива резултати, каквито Деса каже. А ти летиш надолуууу

Този човек, Х. И., има произход и действия, които го правят много съмнителен, че играе за отбора на България. Всичко, до което се докосне, се разпада. Уж е десен, пък играе с левите. Не може да се разчита на него и на неговата партия. В партията му има високопоставени ДС ченгета, което обяснява много неща. Изглежда, че задкулисието му е поставило точно такава задача – да руши всичко, което е успешно за България в политическия живот, т.е. да поддържа принципа „Разделяй и владей“. А това, разбира се, не е в полза на България.

Да ми го смучеш до изпитяване

Саботаж не е нужен, само като ти видят физиономията, е явно, че носът е дълъг...

Малко ти е червена пачаври.....

Иценце, ако ми врътнеш свирчок, ще ти проведа ускорен курс за работа с КВАЛИФИЦИРАН ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС!

Вас с БСП Радев ви нагласи така. Когато вдигна юмрука, тълпата скандираше :' БСП на власт". Вие от ДБ чинно вървяхте след " Вожда", редом с БСП. Сега ПП ви дръпна чергата и може и да паднете по гръб, заедно с БСП. Па, няма лошо. Както сте паднали, па прегърнете се литнете заедно. Когато се обичате, вземете се.

Дъщерята на служебния министър Виолета Комитова - архитект Гиляна Комитова, е втора в листата на ПП "Продължаваме Промяната" в Ловеч, пише zonanews.bg.

Де Бур подмяната! Няма такава промяна!

Ръководството на областната организация на „Демократи за силна България" в 24 МИР в София поиска оставката на лидера на партията Атанас Атанасов. Това става ясно от декларация, разпространена до членовете на ДСБ. Поводът е, че Атанасов еднолично е сменил водача на листата Цецка Бачкова. Бачкова бе народен представител в 45-то и 46-то Народно събрание от ПГ на Демократична България и е заместник-председател на ДСБ. Въпреки че тя е издигната за водач на листата от районното събрание на ДСБ, Атанас Атанасов я сменил в последния момент с друг кандидат, който дори не е член на партията.

Е едно тъпо ченге!

Сега да не се окаже, че и на други места са се регистрирали с електронен подпис без заверка на хартия? За проекта за детската болница да не сте ударили по един електронен подпис на хартия??? НЯМА ТАКЪВ ГЛУПАК!

Институциите не действат За гражданите с разум и усилия за добро. Те действат против гражданите със спънки и пречки на това да сме развита нация, там където закона е за хората а не против тях

Носителя на информацията е по важен от информацията или волеизявлението на създателя и. Хартията не се подписва с електронен подпис на изток от рая. Електронен документ подписан електронно ако е принтиран е невалидно подписан. Сканираната хартия с подпис също. Носителя е над всичко и неговата форма и нищо друго няма значение, добро зло и всичко е празнота

Сметай какви дебили му работят в щаба :) Колегите от Борика се смеят със сълзи, цял ден :)

Кире, ти ли си бе, менто канадска :)

Сериожа ета тъй?

Писна ми някакъв фатмашки трол под моят никнейм да публикува глупостите си ! Човече, нямаш ли поне малко фантазия , за да си измислиш друго име ? Или това за радевистите и техните тролове е непосилна задача ?

Писна ми някакъв герберски трол под моят никнейм да публикува глупостите си ! Човече, нямаш ли поне малко фантазия , за да си измислиш друго име ? Или това за герберугите и техните тролове е непосилна задача ?

ГЕРБ не са някакви корумпирани нещастници, които драпат отчаяно да стигнат до властта! Фактът, че техния представител в ЦИК - Ципов е инициирал редица проверки нищо не значи. Той човека просто иска да се проверят нещата. Обича проверките и да проверява. Друго си е да участваш на състезание и да спечелиш служебно, нали?

А по какъв начин са се регистрирали ДБ в другите райони, където регистрацията е приета? Защото ще е наистина много тъпо ако само в Стара Загора са се регистрирали така

Рик-овете са нескопосни, ако са "минали" метър представените документи. А като се има предвид, че е втори поправителен, егати малоумниците.

Радев е мръсно копеле ! Не само на ДБ е отказал регистрация за изборите в Стара Газора , но и на БОЕЦ, на които не е признал необходимите подписи, за да участват в изборите ! И стига с оправдания от рода, че не той, а ГЕРБ диктували правилата, защото тези правила и кадрите на всички нива Мунчо ги създаде в продължение само на няколко месеца ! Абе, пак ще повторя, независимо от фатмашкия трол, който ме имитира, че видиш ли социалист и радевист му удари не един, а два шамара ! Те знаят за какво !

Човече, спри се ! Ставаш смешен ! Толкова ли са важни думите ми, че трябва да имам дубльор ?

Сигурно и Кирил Петков ГЕРБ са го направили канадски гражданин и са Ви виновни, че не си заверихте документите с " вярно с оригинала". Искате да промените всички закони, които не Ви харесват и да си ги направите удобни на Вас.

Гробарите са мръсно племе ! Не само на ДБ са отказали регистрация за изборите в Стара Газора , но и на БОЕЦ, на които не са признали необходимите подписи, за да участват в изборите ! И стига с оправдания от рода, че не те, а Радев диктува правилата, защото тези правила и кадрите на всички нива герп ги създаде в продължение на цяло десетилетие ! Абе, пак ще повторя, независимо от герберския трол, който ме имитира, че видиш ли гербер и депесар му удари не един, а два шамара ! Те знаят за какво !

Това са хората на Мунчо, на него се оплачи :)

Правилата са си правила! Или и ти почна като Киро Ментата да се отваряш?

Грешката, която ДБ са направили е абсолютно лаишка. Всеки третокурсник в Юридическия факултет е наясно, че ел. подпис е валиден само когато е неразделна част от електронен документ (самия файл). В момента, в който се принтира файла, ел. подписът е просто една картинка без никаква стойност и принтираният документ следва да се подпише ръчно. Показателно е, че назначения от Радев ЦИК единодушно е потвърдил решението за Стара Загора. Естествено е, че когато са се омазали толкова мощно, опонентите им ще се възползват от това. Напълно съм убеден, че ако ролите бяха разменени, ДБ нямаше да се поколебаят да направят същото, което Герб правят в момента.

На калпавия х.й все вълната му пречи.

Лозан Панов и ДБ са трън в очите на гербери, комуняги и всякакъв вид мафиоти.

Та нали казаха че ще го подкрепят на балотаж бе!

Да го подкрепят на първи тур и да спечели срещу фуражката.

Имаш ли електронна тоалетна хартия?

Видиш ли социалист или радевист - шибни им по един шамар ! Те знаят за какво !

Пешо, ти ли си ? Тъпо е да ползваш никнейма ми !

Видиш ли гербер или депесар - шибни им по един шамар ! Те знаят за какво !

По добре им врътни по свирчок, че ще спечелят и знае ли се!

Важното е, че Шиши е допуснат и ще е премиер, а Карадгд президент.

Гласувах за вас, но ме загубихте. Действате на местно ниво в моя район и сте зле. Отивам при ГЕРБ.

по-надолу пише Хазарата и Кирето...

Абе какво българче може да ходи при герп ? Там българи няма !

Не риви :)

Председател на РИК Стара Загора - ИТН Докладчик в ЦИК - ИТН ЦИК е назначен от Радев и ГЕРБ е опозиция с 4 от 16 члена. Решението за отказ на регистрация е подкрепено от ИТН, ИБНИ, БСП, ДПС и ГЕРБ -всички без ДБ

Гласувах за вас, но ме загубихте. Действате на местно ниво в моя район и сте зле. Отивам при Хазарта и Кирето

Абе какво българче може да ходи при Хазарта или Кирчо ? Там българи няма !

да бе.... сигурно ще кажа ДА НИЕ БЯХМЕ..... абе тва истински журналисти в България има ли?

Не е добре,в последния ден и час да депозираш важни документи. Изглежда лековато. Не е страшно и да ги отстранят от района,има други партии на промяната Подкрепям Лозан Панов и Кирил Петков

Таман да ти сложа плюсче и като видях че подкрепяш Лозан ...

Радев назначава ЦИК. ЦИК спира ДБ от участие което е от полза най-вече на ПП на Кирцата и Мунчо. Следователно ГЕРБ са виновни... Страхотна логика Ристе, страшен усет за нещата

Mунчо Радев и хунтата саботират Ицето, за сметка на Кирчо Ментата. Аууу, как обичам другарски огън!

Миришеш бе...на По...зитано!В един кюп се...те и ти и останалите михлюзи от БСП,Мая,славитъпото милизлшвото трио,фатмака и ти