Христо Иванов: Атанас Атанасов е обсъждал реформата в службите лично с Бойко Борисов

"В един момент без един телефонен разговор, се оттегля подкрепата. Така не се прави", обяви съпредседателят на "Демократична България"

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов: Атанас Атанасов е обсъждал реформата в службите лично с Бойко Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подъл генерал

Тия малко почнаха да звучат като царя, който щеше да ни оправя за 800 дни. Тия само за 18 месеца ще ни оправят. Една година управляваха и за малко да фалират държавата. Още 18 месеца на власт и по-добре да закриваме държавата и да ходим да живеем в Африка при аборигените.

И за пореден път нищо не ме учудва в този Атанасов- толкова ми е антипатичен

Генералчето - хиенка .... нищо хубаво

Затова пръднал и взел да се ослушва. Традиция.

Това доказва, че ареста на Борисов бе цирк и всичко е договорено предварително...

Не означава безусловна подкрепа за всяка една простотия която ви дойде в главата. Военното разузнаване и външното разузнаване са две коренно различни неща. И като виж камера на държавна сигурност другарят генерал би трябвало да го знае. Защото и по времето на народна Република България си имаше военно разузнаване имаше и външно разузнаване. Сега- вярно е че има доста служби които на практика вършат една и съща работа и които трябва да станат една служба но точно външното и военното са коренно различни неща.

Не човек а желязо -извикал агента ...ст -тихо Наско казал не комунист. Бойкикев, като Наско от ДС е говорил с Бойко, вероятно са се уговорили и адаша Бойко фуРашков да оглави службите. Е па за смях станахте вече