Христо Гаджев: Украйна ще получи от нас оръжия, които ще защитят градовете ѝ от дронове

Депутатът и шеф на Комисията по отбрана беше категоричен, че не предоставяме военна помощ, за да „правим мили очи пред други страни”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

LAINO!

Христо ти май не си ходил войник. Ще се запишеш ли доброволец, или ще лапаш евтини кюфтаци? Лошото е че такива недоножчета кат теб в парламента е пълно.

След ПСВ и ВСВ е имало съд над виновните довели до националните катастрофи, тъй като са въвлекли България във войните и цар Фердинанд е детрониран. Сега има, военнолюбци в Парламента според Радев, които ще ни доведат до нова национална катастрофае или някой с друго название.

смешник ти чуваш ли се калво говориш бе? Армията, ако изобщо може да се нарече това армия, е с въоръжение от края на миналия век! Калви дробове какви пет лева, я бегай у лево с тези простотии!

Тоя парламент обслужва всякакви други интереси, но не и българските.

Събуха ни гащи. Хора запасявайте се с вазелин

Боклуци защо не мислите за българските граждани на Украйна им помага Америка и нато иначе тази воина от дава да приключила

И защо в закрито заседание? Да не би да ви е останал малко срам? Е който е избирал тези продажници да си има едно наум слдващия път.

Срам и позор!

С това секретно оръжийце хохлите ще видят ток през крив макарон :)

Гнусарите от БСП и Израждане си правят ПР от човешкото нещастие и страховете на българина с лъжшчи и вражеска пропаганда! Вън от политиката тия майцепродавци! ГНУС СМРАД

Укросвинското?

Толкова много пробити презервативи са се продавали в бегето,че чак страх ме хвана или може би нашите политици са зачевани не по традиционния начин и затова са такива задници.

Дали сме им единствените ни зенитно ракетни комплекси

Дали сме им всичкото С-300, което имаме, българия няма вече зенитни комплекси нито изтребители, небето ни е разграден двор, напълно окупирани от нато!!!

С-300 са старотии и отдавна трябваше да за заменени с нови системи. Сега е времето до се наблюдава, анализира и да се осигури онова, което върши работа през 21ви век. Така правят професионалистите във всяка една сфера. Това отличава лаиците от професионалистите. Това е един непрекъснат процес. Нещо непознато в България.

Укропитек!

Единствените С-300, които имаме (или имахме) служеха за защита на АЕЦ Козлодуй!

С300 им даваме и оставаме без въздушна отбрана, за това всичко е секретно и не се коментира, продажници, хора събудете се държавата ни загива!!!!

Глупости!

Говори се С300 им даваме и оставаме без въздушна отбрана, за това всичко е секретно и не се коментира, продажници, нямам думи!

Глупости!

Поне да не бяхте ръкопяскали, като го приемахте!?!?!? Съмнява ме че, ще трябва пак да посрещате армията освободителка! А България пак е на страната на Булката...

Иначе как ще имаме 2 АЕЦ. А тия от парламента ще я строят с дрехи на раейта

Това е добро решение. Отново ще бъдем освободени, но този път Народния съд трябва да свърши качествено работата си. Иначе няма спасение от тези отцепредавци

Но още от заглавието се разбира,че правите мили очи някому.

1941 година

Тия които гласуваха ще бъдаТ съдени по Глава първа от НК.

Нещастник,в казарма ходил ли си,в знаме и Родина клел ли си се?

Няма как да е ходил. В началото на промените е ходел прав под масата. Това са надъхани и мотивирани ятребчета, и ако до тях гръмне пушка ще напълнят гащите.

Шило

И, кво е това "страховито" оръжие, което се справя с това, с което други държави не могат?

Нещастници. Ще съм най щастливия човек ако попадне ракета на парламента единствено ще ми е жал за зградата защото е културна ценност.

Очевадно ще строим още по-голям паметник на руската армия. Само тъпаците трошат три пъти стомната за водата, изпилени краварски мозъци

Идиот

Егати глупака!

Е сега съм "спокоен" че ТУРЦИЯ с дронове нама да ни напада ! А бе тоя от кой БАНТУСТАН се появи че и се прави на сведущ !

Според логиката на мурзилките би следвало да дадем цялото си въоръжение на Украйна. С тия оръжия дето имаме, само ще удължим войната, ако някой ни нападне.

Уникален галош.. я да обявим война на Турция, и да разберем имаме ли с какво да се опазим от дронове... Те само ще ни превземат с дроновете без армия. За каторгата сте всички.

завалията си го каза-мили очички пред Лайняната и Памперса.Ква защита за тия фашисти бе?

"Според Гаджев решението да дадем оръжие на Украйна е ЗАКЪСНЯЛО." Да изпратим ГАДЖЕТО НАВРЕМЕ за Украйна! Да трупа опит. Компенсация за това, че НЕ Е ХОДИЛО В КАЗАРМАТА.

късокракия монголоиден педераст воваПутката ще свърши при сифилистичната мумия

Защо терористите никога няма да взривят Българския парламент? -Защото тероризмът трябва да всява страх и ужас, а не радост...

Не знаех, че България има оръжие, които може да осигури защита от дронове. А се оказа, че не само имаме, но и ще го даваме на Украйна.

елементарен български цървул

Продажните отрепки , които гласуваха да дадем оръжие на укронацистите, са за народен съд.

продажните отрепки които лижат педерасткия задник на путя са за разстрел

Козяшки презерватив, не се обаждай от коневръза

Ако самолетите, TIR-овете и влаковете с оръжие още не са заминали, и аз искам да се включа! В мазето имам една пушка и искам да я пратя. Много съм я ползвал в 80-те и началото на 90-те години, но след това не съм. Тя си е високоточно и почти хиперзвуково оръжие. Укрите ще трябва само да си намерят подходящи списания (препоръчвам "Жената днес" и "Некерман") и да си направят фунийки, за да свалят дронове хахахахахаха :))

Единствено, ако България получи Подарък - us оръжие, то тогава може да дари подобно! Компромиси с отбраната на България, Не може да се правят!

Украйна 1994 година наряза толкова оръжие, колкото никога няма да получи от Запада. Познайте кой им даде пари на политиците, за да нарежат чисто нови стратегически бомбандировачи, хиляди крилати ракети и взривяват силузите за балистични ракети. Кой? Такива са и нашите родни продажници. Първо всеха кинтите за спирането на реакторите, сега ще вземат за да дарим оръжие, после да купим оръжие, дето сме подарили и най-накрая аскер да пратим. Колко струват на държавата мисиите в Ирак? Май към 2 милиарда бяха ....

Този има откровено тъповата физиономия, просто са му дали да прочете нещо си там, което му е трудно дори да осмисли, тъжен факт

Това си е вече национално предателство. Съд, кога?

войнолюбци и убийци

Гаджев, ама ти сам си го казваш защо пращаме оръжие бре. Щото всички са дали, само ние сме закъснели и не сме пратили оръжие досега! Защото така ви диктуват отвън и на вас не ви остава нищо друго освен да изпълнявате. Щото в тоя парламент послушно се обединихте единствено около това, да въоръжавате и вие Украйна. Всичко останало, като нов бюджет за 23 година, стандарт на живота на българите справяне с растящите цени на всичко, купищата проблеми във вътрешен план, всичко това остава на заден план като маловажно.

"но не можаха да се изкажат, защото заседанието се излъчваше онлайн" - не смеят. Защото ще се разбере чий интереси защитават и кой им е "спонсора"! Пудели!

Боклуци!!!

Меркел официално призна, че Западът е виновен за войната в Украйна. Тя обяви, че Минските споразумения са били лъжа.

Стига с тия глупости ..за оръжията.Измекяри.

Хубаво, но трябваше по-рано, преди да им разрушат ел. системата и да мръзнат на тъмно. Да защитиш гражданската инфраструктура не те прави участник във войната. Престъпно е да бомбардираш градове, човешко е да пречиш на това. Украинците доказаха, че са куражлии, дано бъдат и благодарни. При Бай Тошо имахме учени над световното ниво, сега мафиотите ни са на световно ниво, за съжаление.

Глупаците като тебе и те са на световно ниво.