Войнов: Опасно е купуването на храни по интернет

Изключително опасно е предлагането на храните по интернет. За това решихме, че всеки, който иска да прави това, трябва да има регистриран търговски обект, независимо дали е склад или магазин, както и да има специализиран транспорт. Не препоръчвам да се пазарува храна онлайн - това крие голям риск за здравето.

Обратно в новината

Коментари - Войнов: Опасно е купуването на храни по интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, като си поръчам от големите чужди магазини - няма проблем, ама от БГ магазините не може. Е, не, това си е жива дискриминация!!!!

1.Да,"целият капацитет на агенцията е на терена и работи" но без 1/3 от персонала излезъл в принудителен отпуск преди празниците , за да не си загуби дните- след някакво писма което е пуснато от ЦУ на БАБХ.Защо не се каже колко хора са на граждански договори / с какви заплати/ и , че те останаха в службите по празниците- а не специалистите. 2.По т.н. търговия на дребно се правят проверките- да гонят Михаля, за да не се закачат производители и вносители 3.До кога ще липсва регистър на получаващите пратки от ЕС за неживотински храни? 4.Нека обясни как да си направим проверка , дали някой има/ няма право да предлага по интернет, регистриран ли е/ разбирай контролиран/ като регистрите им не са ъпдейтвани от 08.2012г? ТРЯБВА 1. ДА ИМАШ ЖЕЛАНИЕ 2. ДА ГО ИЗМИСЛИШ 3. ДА ГО РЕАЛИЗИРАШ 4. ПОСЛЕ ДА ГОВОРИШ.А то какво- по социалистически - петилетката за 1 година- т. е. минава направо към т.4 от горното.

Оня ден си купих по Интернет македонско зеле. прилепско ! Радул си поръча природна крушова ракия, от Крушевац, Србия. А от Княжевац ни докараха половин прасе, шумадийско, ти да видиш ...?! Много сме доволни. РАДОЙКА.

"Който не носи знака 666, няма да може да купува и продава" . Забележете на баркода на всяка стока цифрите 666 - в началото,в средата и в края. Не случайно от ЕС ни притискат да ядем овкусена мърша с ГМО и всякакъв вид отрови-консерванти и оцветители и ароматизатори. Целта е ясна - когато мине вълната на Бог по света , да ни регистрира като нечисти и да си останем тук в подчинение на Сатаната. Библия:Левит

от Теб, и Шефа ти, НЯМА ! Сестра,, ела ми дезинфекцирай монитора! проф.Радулоф.

Пълни простотии отново от пак от болни мозъци. Стига бе хора, съвземете се. Мина старото мислене. Който не се променя ще го променят.

Я стига глупости, бе! Изключително опасно било. Тези, които защитават наистина опасните химии в храните ни - бои, вредни консерванти, забранени в толкова страни, подобрители и какви ли не НАИСТИНА и доказано вредни съставки, ГМО, ще ми говорят за 'изключително опасни" магазини. Айде нема нужда!! Що не вземете да направите по-добре една проверка за ГМО храни?!?!

Всички салами са с китайска ГМО соя и естествено без месо

ОПАСНО Е КУПУВАНЕТО НА САЛАМИ ОТ МАГАЗИНИТЕ

Вие не сте нормални!Не стига,че изгонихте хората от заведенията,ами сега и да не могат да си поръчат храна за доставка в къщи.Поръчвам вече с години от различни заведения и никога не съм получавал развалена храна.Може да не била по мой вкус или да има други недостатъци, но развалена никога!Не съм имал и никакви здравословни проблеми след консумация на храна поръчана от интернет или телефона!