Хотелиер постави безплатни чадъри и шезлонги на плаж в Несебър, махат ги

Местните жители видяха в това опит да се заграби държавна територия. Пясъчната ивица се обособява като такава само през летния сезон и постоянно се променя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да , но с лентички, стикерчета , хавлийки по тях , лоши погледи и забележки и тн. -безплатни са.

''Безплатни чадъри'' - някой повярва ли на тзи басня?

еми ако нейстина са безплатни за ко да ги махат

Ейййй голям гявол тоз собственик, че и хем нас.ран, хем засмян! Държавата с национални герои Андрешко, Хитър Петър и Бай Ганьо !!!

До " Бай Ганьо" Дай адрес.Идвам

Дай ми твоя тарикат

ОТГОВОР НА ОБЩИНАРКАТА. Абе става въпрос за чадъри какъв архитект какъв конструктор. Какви месеци за отговор .Става въпрос за чадър за три месеца ако има нужда от разрешително трябва да се вади за една седмица с елементарно уведомление

Нещо си се напрегнал. Прочети пак коментара, прочети го и трети път, ако трябва. Позамисли се и ще разбереш иронията и сарказЪма.

Абе вервате ли на нашите хотелиери.Аре стига”безплатни”чадъри.Не му е минал номера и сега де прай на луд.Надули са цените до дупка и ако могат ше искат и пари за морския въздух “безплатни”чадъри ше ми слага.ми аз ако си носа чадър къде да го сложа?

Бахти помиярите сте.Дават безплатно/ без значение мотивите/ Не може нося си мой! Ми заври си го в Газа.Да еба и нещастници вечно недоволни.. По 500 лв да ви сложат чадър

Това не е строителство, така че няма нужда от строително разрешение. Може да се мине с едно просто разрешение за поставяне на преместваем обект. Процедурата е много опростена - иска се схема от архитект и становище от конструктор. Останалото е наша работа. Ако собственикът си вкара документите сега, живот и здраве след няколко месеца ще може да си сложи чадърите и шезлонгите. Ако всичко е наред с документите, разбира се. Щот ако не е наред - ние сме строги и бдим зорко ... :))

До някъде е тъй. ама как общината ще издаде разрешение за поставяне на преместваем обект на морското дъно (хихи), това да не е анимацийката за Спондж Боб?!

Безплатно, ама нанай. Да, сигурно за първите 3 дни в "промоция" и след това хоп - свършила вече промоцийката, да сте отишли по рано. Но тъй като не се е стигнало до платения момент, затова сега гръмко наблягат на безплатната част. Та значи хотелиер в пикът на сезона и цените, с хотел на първа линия правел безплатни неща? Ха-ха! Чадърите и шезлонгите струват пари и се амортизират на слънцето - пластмасата старее и пожълтява, платът на чадърите избелява. Работниците които са ги поставяли не работят без пари. Та така...

Местна управа е ключът , плаж има слагат чадъри другата година няма няма чадъри елементарно решение на проблема . Нужно ли е запитване до министерството до кадастралната агенция до агенция по вписванията и поле на месно ниво община кметство район и т.н.т. Махнете тая корумпирана администрация пуснете бизнеса да се развива и да плаща данъци !!!

Пълно е с дребнави душици, които си мислят, че всички други живеят за да ги прецакат. Човекът ви е сложил безплатни чадъри - радвайте се, използвайте ги и си правете кефа. Като няма безплатни ще плащате на някой друг

Само, че никой не забеляза или просто се правят, че не виждат стикерите с номерациите на всеки поставен чадър. На репортажа по новините показаха чадър номер 20. Имали някой съмнение по въпроса за какво ще служат тези номера на въпросния "ЩЕДЪР" хотелиер?... Ако някой се съмнява, да попита.... Все ще се намери някой да го осветли за какво служат номерата на чадърите.... Останалото е БЕЗ КОМЕНТАР.... ;)

Добро, ако са щели всички да могат да ги ползват. Предполагам, само предполагам обаче, че е щяла да се появи табелка с надпис " само за гости на хотел *". Можр и да греша рязбира се. :-)

Е много ясно, че е за гости на хотела.

В България направи добро за да ядеш лно! Доказано е в историята ни, че не си струва да правиш добро на неблагодарници като българите! Наклеветили са го тези с платените чадъри и шезлонги, то е ясно, а туристите дгд, да си плащат!

Къде си бил последните 30 гидини? За какво добро от имотната мафия говориш ?!?!? Кое било доказано? Че правят добро !?!?! Слънчасал си, Чичка, яко си слънчасал!!

В безплатното 99% има уловка и/или дребен шрифт отдолу. Безплатна беше само минералната вода онзи ден в жегите в София.

Я от утре по 20лв за чадърче и шезлонг веднага на концесия . Стопанисването трябва да е само от държавата

За немрънкащите- 20.За нежеланите безплатно - 200 ???

Утре ще си сложат 2.08 метра ограда на плажа без такса са прескачане чрез скок на височина...

Ето затова не ходя в Гърция, по нашето черноморие концесионерите и хотелиерите са филантропи и се надпреварват да предлагат качествени, безплатни услуги, особено на първа линия

По закон морето и плажа са безплатни! Това, че концесионери търсят всевъзможни начини да ги направят платени, предоставяйки различни платени услуги не пречи друг да предлага същите услуги безплатно. Важно е какъв е статута на плажа и ако не е нает на концесия, което си е жив рекет за българските посетители, защото на практика те са част от държавата или казано по друг начин съсобственици на държавните имоти отдадени на концесия. С какво право някой ще ми забранява да си поставя чадър на плажна ивица, на която аз самия съм съсобственик.?

Един си сложи ама сложиш ли си на половината плаж става малко нагло и ще ги махнеш.

Това само българският цървул може да го направи - да направят нещо безплатно, а той понеже не може да го ползва, да го нахейти, че и други да не могат да го ползват. Затова пред българската пещера в ада няма пазач - а някой е пробвал да избяга, и веднага останалите го хващат и връщат в казана.

Питай бе дрогарьо дачев, извикай областния, бтв и нова да ви снимат, кажи, че са безплатни, че си самарянин... То така... Утре дилърите ще разправят, че това е за безплатно раздаване... Кви са тия номера от селски вечеринки...

И аз им махам тогава.

Защото плажа не бил отбелязан, а било нанесено, като морско дъно, та видите ли можело да слагат чадъри. Само не знам защо общината ( която не е корумпирана и знае, не чува, не вижда) не ги глоби за замърсяване на морското дъно с чадъри и шезлонги

Като са безплатни да мина да си взема 1-2 шезлонга за градината тук Безплатно, ама само за гости на хотела

Хубаво е за доброто на хората, но сложени ли са табели, че е безплатно? Или почиващите извън хотела трябва да се досещат понеже няма ценоразпис? Сигурно обикаля и някой с диагоналка, не да събира пари, а да създава илюзията за платена зона.

Ето това е точния коментар. Май е пробвал собственика да си запази места за хотелските клиенти, но ...

Тарикат :) Безплатно ;) Ххехе

С безплатното няма как да го повярвам. Безплатно за гостите на хотела нали

Понеже никой не каза кой е Дачев та аз ще ви кажа ! Приватизира всички кина и няколко сгради свързани с киното в Бургас за безпари ! Всички те в супер центъра на Бургас ! Сега така и плажа искаше ама хората го знаят!

Ганьовци, всички нормални хора по света ви презираме !

Турчалята някой ви обича. Където и да отидете. Не съм срещал човек, от която и да е държава, който да ви харесва. Йок.

_stankow

Какво му е нормалното да си расист ? И къде, в коя държава ги обичат ?

Е па ти си от боята, нормално е да се дразниш, ако индианеца на снимката си ти се,брат

Джонка с това име съм щастлив,че имаме грамотен ром във форума

Безплатни друг път! Повервахме! Пробват почвата-ден два безплатни, ако никой не ги закача, третия ден минават за такси! Познато.

Безплатни или не би трябвало да се иска разрешение за поставяне.

Местните Жители Пречат на хората да плажуват безплатно ! Местните жители са се домъкнали от Одринска Тракия и Да се Връщат там , щом не дават на хората да Плажуват Безплатно ! Това не е тяхна Бащиния и да се съобразяват с другите !

Практически осигуряват места за гостите на хотела си, слагат една хавлия сутрин и готово, а цената може да си я калкулират в цената за стаята. Заграбване на изключителна държавна собственост. Така ми изглеждат нещата.