Промениха изискванията за настаняване на туристи

Министерският съвет прие Наредба за изискванията към местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечения.

Обратно в новината

Коментари - Промениха изискванията за настаняване на туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХОТЕЛИ СА ЕДНИ ДЪРТИ ДРУ-ГА-РИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :) ЯВНО БИЗНЕСА НА КОМУНЯГО-ДЕМОКРАТИТЕ Е СЪВСЕМ В ГЪЗЪ :)

ВСЯКА ГОДИНА БИЗНЕСА КВИЧИ ЧЕ НЕЩО НЕ У КАКТО ТРЯБВА. За да плаща по малко данъци. А осраха Черноморието натъпкаха се се руснаци които могат за един ден да ни окупират по заповед от Москва.

Скоро може да ни раздават безплатни ваучери за почивка на морето, за да ни прилъжат да отидем там.

сезонът свършва и те изведнъж станаха много активни- наредлби, изисквания. И кое по подбуди- безобразията на такива като кмета на Созопол. С наредби с/у капингуващи и ол инклузив с ДЪРЖАВАТА СЕ "бори" с/у безобразията на бизнеса със застрояването на Черноморието. ЛИЦЕМЕРИЕ.

DIDA

А руснаците са вече с 50% по малко тази година по нашето Черноморие... От тази година започва катастрофата на туризма в нашата Татковина! Тъжно, нали?!

sawo

Тъжно е, че коментираш от панелката вкъщи, без да си бил по морето... Ходя вече за 4-ти път това лято и досега никъде не съм видял спад на туристи - в неделя се върнахме от Китен и е претъпкано буквално. В Поморие където половината са руснаци с имоти тази година цените са една идея по-ниски, предполагам заради ниската рубла.

Напротив, даже е много по-добре! А за липсата им е виновен само Путин, който не разрешава на държавните служители да почиват на друго място освен в Крим!

Тая снимка на туриста предизвика подмокряне и възбуда у Хатакаджиите и останалата русофилска сган!

КЪСНО Е ,ЧАДО,ЗА ПРОМЕНИ!

Закон: Ако има нещо безплатно или да се въведе такса или да се забрани!

изгонете 1 Проститутките 2 Наркопласйорите 3 Чалгата 4 Алкохолния туризъм 5 Върнете дюните 6 Съборетевсички хотели които съсипаха плажната ивица Е ТОГАВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СМЕ ТАМ

Не, не сме всички за там.

ако няма жени и пиене за какво да ходя?

... и да се спазват изискванията. Защото има наредби и закони за строежа на 'бетон' по Черноморието, но какво от това!?

Най-ползваните хотели са семейните хотели, които са си нацвъкали по 3 звезди. Към тчх изискваснията падали. Защо се ограничаваме с първите две букви на азбуката а не я използваме до Я? Така, като видя, че хотел е с Я, ще ми е ясно на какво ниво са хигиената и всичко друго. А не да ми показват 3 звезди, които сами са си сложили.

Когато къмпингите станат, като в бедна Гърция, тогава може да си помисля. За пример къмпинг Агиа Марина-о. Евиа.

Мисля че промените ще подобрят туризма.

Една патка мислила, мислила и ....

Да се внушава: Борисов може да мисли.

Наскоро минах покрай "къмпинг" на път за плажа и ме хвана малко гнус. Става въпрос за "Корал" до Китен. Между иначе хубавите коли и джипове миришеше на акита, около караваните и палатките имаше (да ги наречем условно бели) хартийки, мутирали комари и конски мухи, които могат да им задигнат селфи-пръчката, дори и тентата, лъмбърдсексуални мъже .... и жени, които пият кофти бири и си цъкат на телефоните, прах, влага, бебета, пудели, пинчери... абе, тъпо. Отнякъде се чу "ари ба Джеки, ша пъкаш ли в морието"...WTF? Не ги виня, че не са отишли на Ол Инклузив на Албена, но и техния стил не ми допада.

Това с деветката на телефона много ме кефи, свършва пиенето в мини бара, натискаш 9 и ти го пълнят веднага.

Sm3hurk0

За перничани ще има и сктит тел. номер ( известен само на тях ) и като го наберът, ще им носят нов и прав винкел, за да си уважават с него жените ! :))))

1-во изискване-ЧИСТОТА, най- вече талетните на кръчмите, плажовете, градчетата, хотелите се справят вече. 2 - Децибелите на музиката и практиката всяка кръчма да се надсвирва е отврат. 3. Учтивост, усмивкки и пак усмивки. 4. Стройтелство- айде стига вече.

Това е добре, но защо само за хотелите ? Защо няма изисквания за качество на обслужването в магазините, ателиетата за обслужване, такситата, гишетата на държавната администрация ? За това е държавата, да налага изисквания и да ги следи. За доброто на всички. Не може само с хигиенни и противопожарни изисквания. Трябва да повишим изискванията и към обслужването. Ако трябва да се направят категории и за другите фирми, обслужващи клиенти.

Изисквания какво да има и в минибара!!!Който си плати на Министерски съвет/хунтата,той ще си сложи шишенцето вътре.